Sad vjerujem da je moguće skinuti tako puno GB s interneta.Evo od juče do danas skinuo oko 53 GB.
Imam tri mjeseca besplatan Flat tako da je cca. 300 Gb mjesečno. Vjerovatno nemože baš puno više sa 2 mbit dan-noć upaljen.
Pa daj nek' mi objasne ovi sto skidaju po 200-300 GB, jel vi stignete pogledati sve te filmove, odigrati igre i poslusati muziku koju skinete, il' to skidate samo onako nek se nade na kompu?
Pa daj nek' mi objasne ovi sto skidaju po 200-300 GB, jel vi stignete pogledati sve te filmove, odigrati igre i poslusati muziku koju skinete, il' to skidate samo onako nek se nade na kompu?
Ne kužim ja ove "manijake" (u pozitivnom smislu, bez uvrede molim!) koji skinu 200 GB mjesečno. Ja skinem ~50 GB, max. 60 GB mjesečno, a četvrtina toga je "tek-tolko-da-se-skida". Inače, veza je od 2 Mbit/s i Flat promet...
1. Nemam toliko prostora na disku da to sve stane, a nemam ni vremena da to sve isprobam prije neg zbrišem
2. Nemam ideja što bi mogao skinuti u 200 GB na mjesec...
Ja uzeo tele 2 stick na pretplatu 2god i 3GB paket(zato sto kod mene nemoze adsl doc) i brzina kao kod adsla od 2Mbit, a nekad je i 3Mbit ovisi o signalu koji dosta varira...
Potrosio sam 2Gb za 3dana, a od 11.12 do danas sam potrosio 3,3GB , a mogu rec da sam dosta tog napravio,ali to nije to volio bih da ima barem paket od 50GB ili flat.
Ja isto nekuzim svog frenda koji skida filmove dan i noc, a na kraju ih ni ne pogleda???? Nema logike
Meni bi internet trebao sluziti za ogame, surfanje po forumima, skidanje drivera i patcheva, koji film, muzika, cod 4 multyplayer,fudzilla i to je to, ali 3Gb nije dosta za to.
Potrosim cca mjesecno 100gb.....naravno flate(4mbps).......AMIS RULZ
Evo ja imam flat i skidam dan i noć, nema gašenja kompa, ali ne mogu napraviti prometa iznad 150 GB. Mogao bi da skidam preko rapidsharea.
@i_rambo_plache
Pogledaj jedan pa će ti sve biti jasno, pogotovo ako imaš HD TV.
I ja sam se napalio na high def. filmove tako da utorrent radi 24/7 i skinem oko 200gb mjesečno.
oko 100-150gb
5-6 GB mjesčno
ovisi , nekad 150 gb , nekad 250gb.
Imam flat-rate, i ne znam koliko pravim prometa niti me zanima, to je bit svega...
50 gb mjesecno
Ja imam oganičenje 10 gb, ali potrošim oko 20 gb... jer se suzdržavam.. Dok sam bio kod rodbine za 3 tjedna sam potrošio 89 gb jer imaju flat, a meni ga starci ne žele uzeti (preskupo).
ovisno o mistu na hardu, jednu 160-200giga
sad jedno off topic pitanje di skidate HD materijal i di nadete i kako titlove na nasem za to?
sad jedno off topic pitanje di skidate HD materijal i di nadete i kako titlove na nasem za to?
60-80 gb mi je prosjek tak svaki mjesec.
Oko 350gb, od toga je oko 150gb upload.
Trošim malo, plaćam puno! Jbt Vip.. I prokleti T-com..
Uhh dobar si @benko
sad oko 200-300, za par dana bit ce 5 tb kad stigne seedbox :P
sad oko 200-300, za par dana bit ce 5 tb kad stigne seedbox :P
Kak ce bit 5 TB, kad ti taj promet ne broji tvoj internet provider