7 razz sam prošao s 3.13...koji bi prosjek morao imat u 8. da se upišem u neku ekonomsku?? i koji mi predmeti trebaju za ekonomsku?
moraš pazit na Hrvatski, matemtiku, engleski, povjest i zemljopis a trebao bi proć bar sa 3.5..
Ptrudi se
7 razz sam prošao s 3.13...koji bi prosjek morao imat u 8. da se upišem u neku ekonomsku?? i koji mi predmeti trebaju za ekonomsku?
moraš pazit na Hrvatski, matemtiku, engleski, povjest i zemljopis a trebao bi proć bar sa 3.5..
Ptrudi se
3. razred elektrotehnike
zavrsio prvi Arhitektonsko tehnicke skole 4.0 prosjek sad cu upisati drugi :)
Ja sad Zrakoplovna 1. godina :D
Šta niko nikavu zdratsvenu/medicinsku skolu ne ide? ^^
Ja 4 godina medicinske,maturant :)
Sada 2.razred Tehničar za Računalstvo..ako se ne uči dosta teška škola..iskusio na svojoj koži.
Sada 2.razred Tehničar za Računalstvo..ako se ne uči dosta teška škola..iskusio na svojoj koži.
Mislim da smo to svi iskusili,samo ako ne reagiramo na vrijeme kao neki zna se desit gadna stvar
Elektrotehnicka skola, Sarajevo :)
Uskoro 2. razred(za koji dan ).
Tek nakon zavrsenog drugog razreda biramo smjerove pa neznam sta bi odabrao(rtv sistemi, telekomunikacije, tel. komunikacije i marketing, elektronika, energetika, racunarstvo i informatika) ?
Namjeravam nakon zavrsene srednje(ima jos 3 godine, ali vrijeme brzo leti) upisati FIT(Fakultet Informacionih tehnologija) u Mostaru :)
sta vam 5 godina traje srednja?
sta vam 5 godina traje srednja?
Ako mene pitas, ne, ne traje 5 nego 4 godine...pogresno si shvatio :)
Sada sam zavrsio 1. razred i znaci imam jos 2., 3. i 4. sto jeste jos 3 godine :)
Mozda sam se samo pogresno izrazio brzo sam pisao.
Ma ne nego sam ja debil pročitao da si završio drugi razred,a napisao si da ces sada drugi :D
idem prvi srednje
upisao sam gimnaziju
Opća gimnazija, 1. razred.
Idem u 1. razred Elektrotehnicke!!
3.razred
opća gimnazija
maturant Prirodoslovno-Matematičke gimnazije SŠ Tina Ujevića Kutina :D
3 razred tehničke škole Sisak....Tehničar za računalstvo....trebo sam bit 4 al sam se zaj*bavao i pao razred.....inače prolazim s 4 :)
CNC-operater 1.god
Tehnička škola Karlovac
V. gimnazija Zagreb, informatički smjer
V. gimnazija Zagreb, informatički smjer
Sta ovo ima?
Da, zašto pitaš?
Da, zašto pitaš?
Trebam nesto upisat.
Gdje sve ima to?
Za informatički smjer imaš više gimnazija. Ja sam se dvoumio između V. i XV. i odluka je pala na V. Škola i je i nije zahtjevna. Matematiku i fiziku moraš raditi intenzivno, matematiku pogotovo (imamo profesoricu za koju ne želiš znati kakva je) ... Latinski kod Jelić (ne)moraš raditi, ali ako nećeš pasti, onda radi :D Ako te baš zanima informatika, programiranje i to, u prvom razredu se nećeš toga nagledati osim ako ne ideš na dodatnu. Istina je da moraš raditi sve i svakodnevno za razliku od MIOC-a (matematika, fizika, informatika), ali zato dobiješ odličnu podlogu... Ako dođeš, znat će ti se dogoditi da se zapitaš što će meni sve silne gluposti, ali nikad ne znaš za što ti može zatrebati... Ako već hoćeš preporuku, preporučam Petu, ali pogledaj i MIOC, možda ti se više svidi... Inače trenutni prosjek mi je 4.0, a dosta radim...
Za informatički smjer imaš više gimnazija. Ja sam se dvoumio između V. i XV. i odluka je pala na V. Škola i je i nije zahtjevna. Matematiku i fiziku moraš raditi intenzivno, matematiku pogotovo (imamo profesoricu za koju ne želiš znati kakva je) ... Latinski kod Jelić (ne)moraš raditi, ali ako nećeš pasti, onda radi :D Ako te baš zanima informatika, programiranje i to, u prvom razredu se nećeš toga nagledati osim ako ne ideš na dodatnu. Istina je da moraš raditi sve i svakodnevno za razliku od MIOC-a (matematika, fizika, informatika), ali zato dobiješ odličnu podlogu... Ako dođeš, znat će ti se dogoditi da se zapitaš što će meni sve silne gluposti, ali nikad ne znaš za što ti može zatrebati... Ako već hoćeš preporuku, preporučam Petu, ali pogledaj i MIOC, možda ti se više svidi... Inače trenutni prosjek mi je 4.0, a dosta radim...
A,gimnazija je gimnazija.
Ali ako moze meni reci koja je najbolja za podlogu, jer mislim studirat informatiku
Računalni tehničar za strojarstvo,4.razred.
Gade mi se ti cnc strojevi,tokarilice,glodalice,catia,autocad i sve što se tiče strojarstva.Fulao sam smjer da je to strašno,prve godine je čisto štrebanje a onda u 3.god kad se mora praviti nc kod i samostalno raditi na stroju padne ti mrak na oči.Dobro razmislite prije upisa!
JA sam mislio tehničara za računalstvo