Mobilni internet preko mobitela na laptopu?

poruka: 14
|
čitano: 18.277
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mobilni internet preko mobitela na laptopu

Imam internet preko mobitela u tele2, 1gb prometa. Kako mi veza često puca, a treba mi stabilna konekcija, da li je moguće spojit da se laptop spaja preko moba i ako mi možete objasnit postupak?

Imam LG optimus gt540.

Hvala puno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam se prije jedno 2 god na taj način spajao sa nokiom N80

koliko se sječam trebao bi imat instaliran softwear od tog moba i onda ga spojiš s usb kabelom  i to bi trebalo bit to!

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Mobilni internet preko mobitela na laptopu?
Da nokia ima onaj one touch access i radi savrseno trazi internet tethering za svoj mobitel i trebao bi naci nesto!
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
16 godina
neaktivan
Da ne otvaram bez veze novu temu imam pitanje.gledao sam ponudu vipa i vidio mobilni internet na usb-u 5gb 100kn. zanima me dali bi mogao taj usb spojit na pc i ici na net.tih 5gb dali je dovoljno za surfanje netom,youtube,face,twitter itd.
15 godina
crowap kaže...
Da ne otvaram bez veze novu temu imam pitanje.gledao sam ponudu vipa i vidio mobilni internet na usb-u 5gb 100kn. zanima me dali bi mogao taj usb spojit na pc i ici na net.tih 5gb dali je dovoljno za surfanje netom,youtube,face,twitter itd.

i vise nego dovoljno

ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!
16 godina
neaktivan

Ako vam trebate mobitel da spajate na komp, potreban vam usb data kabel ai može služiti usb bluetooth i trebat će vam mobilni manager da se možete komunicirati između mobitela i računala. A za karticu mobilnui podatkovni promet možete staviti u mobitel i spajate na računalo i možete s računala surfat internet.

Nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Znači usb mobilni internet se može koristiti i za pc?kada tamo potpišem ugovor,dali mi odma dadnu taj usb?
16 godina
moderator
crowap kaže...
Znači usb mobilni internet se može koristiti i za pc?kada tamo potpišem ugovor,dali mi odma dadnu taj usb?

pa normalno da može, zašto nebi mogao??

da, sve dobiješ odmah

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan

samo pazi sta potpisujes i na koliko minimalno si obvezan na pretplatu, recimo vip mi je ponudio minimalno 3 mjeseca pa onda mogu prekinuti ugovor..

i znam da djeluje blesavo, ali mom bratu nije radila express kartica sta se gurne u laptop a na usb je radilo i dosli smo do zakljucka da frekvencija mreze -    1800-2100 mhz je ista kao i takt procesora daklem 1.8-2.1ghz.. pa se moguce pojavilo smetanje nekakvo...

ali meni radi na usb savrseno...

a preko moba ako ima wirelles mozes skinuti program da ti je mobitel u stvari ruter..

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imam još jedno pitanje.koliko je taj internet brz i koliko ču morati platiti usb kada budem potpisivao ugovor?
16 godina
moderator

brzina ovisi o jačini signala i vrsti odašiljača na određenoj lokaciji tako da je na to teško odgovorit...

ako uzimaš na pretplatu trebao bi bit besplatan stick...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
protjeran
crowap kaže...

pa ako je usb nece sigurno ubacivat usb u mobitel da ides na net.sve dobijes.kad ides sa mobitela samo aktiviras uslugu posto karticu i modem koji je ugrađen u mob vec imas.kad ides sa lapa dobis modem(neki imaju ugrađeno onda samo ubacis karticu).

10 godina
neaktivan
Pianje da li moze mob i laptop ali da ide preko lan kabla
14 godina

mozes usb kablom. usb tethering.

pretpostavljam da nemas wlan pa ti zato treba kabelom?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice