Imam internet preko mobitela u tele2, 1gb prometa. Kako mi veza često puca, a treba mi stabilna konekcija, da li je moguće spojit da se laptop spaja preko moba i ako mi možete objasnit postupak?
Imam LG optimus gt540.
Hvala puno
Imam internet preko mobitela u tele2, 1gb prometa. Kako mi veza često puca, a treba mi stabilna konekcija, da li je moguće spojit da se laptop spaja preko moba i ako mi možete objasnit postupak?
Imam LG optimus gt540.
Hvala puno
ja sam se prije jedno 2 god na taj način spajao sa nokiom N80
koliko se sječam trebao bi imat instaliran softwear od tog moba i onda ga spojiš s usb kabelom i to bi trebalo bit to!
i vise nego dovoljno
Ako vam trebate mobitel da spajate na komp, potreban vam usb data kabel ai može služiti usb bluetooth i trebat će vam mobilni manager da se možete komunicirati između mobitela i računala. A za karticu mobilnui podatkovni promet možete staviti u mobitel i spajate na računalo i možete s računala surfat internet.
pa normalno da može, zašto nebi mogao??
da, sve dobiješ odmah
samo pazi sta potpisujes i na koliko minimalno si obvezan na pretplatu, recimo vip mi je ponudio minimalno 3 mjeseca pa onda mogu prekinuti ugovor..
i znam da djeluje blesavo, ali mom bratu nije radila express kartica sta se gurne u laptop a na usb je radilo i dosli smo do zakljucka da frekvencija mreze - 1800-2100 mhz je ista kao i takt procesora daklem 1.8-2.1ghz.. pa se moguce pojavilo smetanje nekakvo...
ali meni radi na usb savrseno...
a preko moba ako ima wirelles mozes skinuti program da ti je mobitel u stvari ruter..
brzina ovisi o jačini signala i vrsti odašiljača na određenoj lokaciji tako da je na to teško odgovorit...
ako uzimaš na pretplatu trebao bi bit besplatan stick...
pa ako je usb nece sigurno ubacivat usb u mobitel da ides na net.sve dobijes.kad ides sa mobitela samo aktiviras uslugu posto karticu i modem koji je ugrađen u mob vec imas.kad ides sa lapa dobis modem(neki imaju ugrađeno onda samo ubacis karticu).
mozes usb kablom. usb tethering.
pretpostavljam da nemas wlan pa ti zato treba kabelom?