Tako da 8b ima do 50 Mbita down na 8832 MHz, dok 17a na 17664 MHz do 100 Mbita, maksimalna izlazna snaga kod 17 a je manja 20.5 vs 14.5 dBm, i kad to uzmes sve u obzir, i ako je tvoja brzina manja od maksimalne po profilu nema nikakve koristi osim moguci veci broj problema. Jer sto je veca frekvencija zbog same strukture bakra i ostalih utjecaja mogusnost za prenos neispravnog signala je veca.
Onda 8b ipak ima najveću izlaznu snagu?

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
i da mi nemože pustit turbo 20. Ja njoj ponovim da imam vdsl i da imam vdsl router koji se nemože sinhronizirat u adsl modu a ona meni malo otresitije da je njoj zasivljeno u sustavu da mi pusti vdsl turbo i na tome je ostalo. prošao koji mjesec od toga i prijatelj mi kaže da su upgrejdali sve centrale na vdsl i da ih probam ponovo nazvat. Javi se četvrta ženska i kaže da to nije istina i da pola centrala u HR još nije na vdsl-u al da će mi pogledat šta je sa mojom. Pogleda ona i kaže, je vaša centrala ima vdsl ali ja vam nemogu uključit turbo opciju sustav jednostavno neda.Nakon pitanja kad bi se sustav mogao smilovat dobio sam odgovor možda za dva dana, možda za dva mjeseca a možda za godinu. Odustao. Neda mi ih se više zvat trenutno,htio sam samo vidit dali imam mogućnost imati tih 20mbit s obzirom na stanje parice. Hvala ti na odgovoru još jednom!