Internet problem

poruka: 11
|
čitano: 2.746
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Internet problem

Evo ljudi imam jako velik problem koji ne znam sam rijesit pa stoga se obraćam vama znalcima da vidim ima li netko tko to zna rijesiti ili je mozda imo slican problem.Imam vip internet tocnije (Officebox) ali kada zelim instalirat GlobeSurfer III na (windows 7-ci) jednostavno mi se javlja ova greska na slici.Hvala na pomoći..

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 22:14 (Kralj).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Internet problem

gdje je slika?

16 godina
neaktivan

nema slike.....

kad odabereš sliku, klikni prebaci pa tek onda pošalji

hahahahaah
16 godina
neaktivan

hvala,evo sad jesam

16 godina
neaktivan

jel neko imao sličan problem..

16 godina

-procedura... za sve ostalo SZK.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Internet problem

Evo ljudi da ne otvaram novu temu jel neko ima nove drajvere od ove Winfast NF4UK8AA za mreznu karticu zato jer mi windows 7 nepodrzava ove drajvere koje ja imam.

0 0 hvala 0
16 godina

- kod traženja drivera treba znati i detaljnije podatke o MBO i verziji OSa. Predpostavimo imaš 7-64bit. Vjerojatno će raditi s Vista driverima. nForce...

16 godina
neaktivan
Kralj kaže...

Evo ljudi imam jako velik problem koji ne znam sam rijesit pa stoga se obraćam vama znalcima da vidim ima li netko tko to zna rijesiti ili je mozda imo slican problem.Imam vip internet tocnije (Officebox) ali kada zelim instalirat GlobeSurfer III na (windows 7-ci) jednostavno mi se javlja ova greska na slici.Hvala na pomoći..

Hm ne znam kakva ti je konekcija na Internet,ADSL,Bezicno..

Najbolje rjesenje da pratis svaku MB potrosebog prometa je router izmedju tvog modema i PC,ili ako je bezicno router koji u sebi ima integriranu Wireless karticu preko koje se kacis na providera.

U oba slucaja,situacija je otrpilike ista,ja cu prretpostaviti da je u tebe ADSL pa cu taj primjer i opisati.

Router bi bio pogodan da je softverski rijesen sa MikroTikom,posto je MikroTik najbolji i najjednostavniji za mala rjesenja.Dovedes Internet u taj router gdje je MikroTik,napravis routiranje,i pustis ga u PC.

Ako te interesuje ova mogucnost,mogu ti dodatno objasniti  kako podesiti router i kako mjeriti protok na njemu,znaci nemozes pogrijesiti,sotverski sve odradjeno.

16 godina
neaktivan
Internet problem

Pozz svima imam jedan mozda ne tako strasan problem ali ja ga neznam resiti pa ako moze pomoc!!!Imam adsl i kad hocu da udjem na internet explorer jednostavno nece da ga otvori uopste!Restartovao sam racunar ali opet nista!!!AK Neko ZNA NEK MI JAVI!!!

0 0 hvala 0
16 godina
crazy kure kaže...

Pozz svima imam jedan mozda ne tako strasan problem ali ja ga neznam resiti pa ako moze pomoc!!!Imam adsl i kad hocu da udjem na internet explorer jednostavno nece da ga otvori uopste!Restartovao sam racunar ali opet nista!!!AK Neko ZNA NEK MI JAVI!!!

-Imam adsl? Da i što još? Dali je sve uredno spojeno (to je dio koji moraš znati), Koji ISP, koji model routera, koji OS ... -restart kod determinističkih (PC) strojeva neće ništa promijeniti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice