Zvucna kartica, da li se isplati?

poruka: 35
|
čitano: 5.816
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Zvucna kartica, da li se isplati?
luka_cro kaže...
logic kaže...
blackalbum kaže...
luka_cro kaže...

znaci za 400kn je najbolja ova http://www.links.hr/index.php?naziv=Zvu%E8na+kartica%2C+PCI%2C+ASUS+Xonar+DS+7.1%2C+Low+Profile&option=artikl&id_kategorija=05231&id_artikl=052.310.012

zasto je to low profile?znaci to je low kartica?

moram priznati da je dosta skup zvuk,zvucnici 600kn+zvucna 400kn i to neka low,bas nije jeftino

znaci koju da uzmem sad do 400 i koristio bih za 2.1 zvucnike i koje mi zvucnike predlazete za oko 500kn(2.1 sustav)

1000 kn je tebi skup zvuk,ako želiš uživati u glazbu treba i malo uložiti,iako sumnjam da hi-end komjuterski zvučnici ne mogu ponuditi niti blizu onog što ja zovem dobar zvuk,ne sviraju nego BUBAJU

Ajd nemoj pretjerivati sada jer po tome nigdje ne postoji dobar zvuk jer uvijek postoji bolje i skuplje. Negdje se mora povuci granica. Ja ne slusam muziku skoro nikad a i kad slusam nisam zahtjevan. Uzivam u nekim drugim stvarima . I meni moji z-5500 daje predobar zvuk.

jel ovo neka vrsta sarkazma ili ironije?

pa z-550 su najbolji zvucnici valjda i kostaju 3000kn

nije sarkazam pravi zvučnici znači dva zvučnika i pojačalo dođu 10000 kuna.

to ti je dobar zvuk a ovi pc zvučnici su nešto osrednje.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina

ja predlazem da si u svakom slucaju kupis zvucnu karticu jer ces se preporodit sto se tice kvalitete zvuka i cut ces zvukove u igri za koje nisi ni znao da postoje,a pogotovo u npr.Dead space igri,tolko puta sam se trznuo da to nije istina,jos malo pojacas zvucnike i strah je zagarantiran.

sniper only
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
luka_cro kaže...
logic kaže...
blackalbum kaže...
luka_cro kaže...

znaci za 400kn je najbolja ova http://www.links.hr/index.php?naziv=Zvu%E8na+kartica%2C+PCI%2C+ASUS+Xonar+DS+7.1%2C+Low+Profile&option=artikl&id_kategorija=05231&id_artikl=052.310.012

zasto je to low profile?znaci to je low kartica?

moram priznati da je dosta skup zvuk,zvucnici 600kn+zvucna 400kn i to neka low,bas nije jeftino

znaci koju da uzmem sad do 400 i koristio bih za 2.1 zvucnike i koje mi zvucnike predlazete za oko 500kn(2.1 sustav)

1000 kn je tebi skup zvuk,ako želiš uživati u glazbu treba i malo uložiti,iako sumnjam da hi-end komjuterski zvučnici ne mogu ponuditi niti blizu onog što ja zovem dobar zvuk,ne sviraju nego BUBAJU

Ajd nemoj pretjerivati sada jer po tome nigdje ne postoji dobar zvuk jer uvijek postoji bolje i skuplje. Negdje se mora povuci granica. Ja ne slusam muziku skoro nikad a i kad slusam nisam zahtjevan. Uzivam u nekim drugim stvarima . I meni moji z-5500 daje predobar zvuk.

jel ovo neka vrsta sarkazma ili ironije?

pa z-550 su najbolji zvucnici valjda i kostaju 3000kn

nije sarkazam pravi zvučnici znači dva zvučnika i pojačalo dođu 10000 kuna.

to ti je dobar zvuk a ovi pc zvučnici su nešto osrednje.

oke,sutra kucu na hipoteku i kupujem

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
17 godina
neaktivan

Zasto bi bilo? Covjek ej rekao "sumnjam da hi-end komjuterski zvučnici ne mogu ponuditi niti blizu onog što ja zovem dobar zvuk".

16 godina
neaktivan
Zvucna kartica, da li se isplati?

Evo nabavio sam pojacalo neko staro ROTEL i zvucnika 2 koja sam platio 1800kn i dal kupim sad i zucnu karticu ili netreba?

i koja je zvucna najbolja do 400kn?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice