Zvučna kartica-problem

poruka: 6
|
čitano: 1.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Zvučna kartica-problem

ovako....nabavio sam 5.1 zvučnu karticu i kad je spojim ne reproducira mi zvuk,dok je spojena na komp ne radi....inače na matičnoj imam integriranu zvučnu,a na nju normalno reproducira kao i prije....instalirao sam drivere nanovo i sve i opet ne radi na ovu 5.1.....5.1 kartica koju sam nabavio je ispravna....stoga trebam li ovu integriranu na matičnoj nekak izvaditi van da bi ova radila ili što drugo??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvučna kartica-problem

isključi integriranu u biosu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Zvučna kartica-problem
Zdravko kaže...

isključi integriranu u biosu.

uspio sam djelomično.....izbrisao sam drivere od stare, stavio drivere za novu i radi...samo što ja inače imam 5.1 sorround a sad sam zmotal nekak da mi radi sub, front speakers i slušalice s micom...ne radi mi centralni i rear....kad isključim slušalice onda rade rear, a ovaj još uvijek ne radi (centralni)...

16 godina
protjeran
Zvučna kartica-problem

Koja ti je zvucna (externa), trebao si kupiti Barracudu...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Zvučna kartica-problem

ma neka obična 5.1 imena CMI8738....

16 godina
neaktivan
Zvučna kartica-problem

da ne otvaram novu temu...

Imam Creative 5.1 Live karticu i zanimama me jel ikako moguće da radi na WIN 7.Znam da ne postoje službeni driveri ali čitam po nekim forumima da su ljudi uspjeli napravit da im radi.Pokušavao sam sa raznim driverima koje su spominjali ali izbacuje mi:

"Setup is unable to detect a supported product on your system.Please ensure that your product is properly installed before running this setup program.Setup will exit."

e sad ne znam jel oni izmišljaju da im radi ili što???

Ako netko nešto zna bio bi mu zahvalan.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 20:36 (Zdravko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice