Stabilna struja za kućni sustav svega

poruka: 6
|
čitano: 1.889
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako,

imam AV receiver (185W), PS3 (200W), TV (150W), subwoofer (220VA što je brijem cca 130W) i trebao bih stabilno napajanje.

Za udar struje imam produžni kabel sa tom funkcijom, ali problem može biti manjak struje.

Pretpostavljam da je jedina mogućnost tako nečega UPS i zanima me onda koliki bi mi nazivni UPS trebao i eventualno neku preporuku?

Da li postoji UPS koji zna komunicirati sa recimo AV receiverom, PS3 i sl. radi shutdown-a?

Za računalo je to još 400-injak W gore?

Zahvaljujem

0 0 hvala 0
17 godina

Jel imaš padove napona, nestanke struje i probleme s uređajima zbog toga, ili eto tak bezveze bi to uzeo?

Ne vidim smisao traženja problema tamo gdje ga nema. Struji iz gradske mreže apsolutno ništa ne fali, a i ako zafali to popeglaju određeni dijelovi svih tih uređaja koje imaš.

Naravno jedino radi zaštite podataka vidim smisao UPS-a za računalo, za ove ostale uređaje baš i ne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 11:54 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Stabilna struja za kućni sustav svega
Stvarno ti netreba UPS osim ako ti ne nestane struje.Struja u gradskoj mreži je u redu i ne radi nikakve probleme kod uređaja,a stvarno ako ima mali pad napona ili slično ispravljači uređaja bi to trebali ispeglati
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

Zahvaljujem na odgovorima.

Imam neku prenaponsku zaštitu, ali događa mi se ovo kod TV-a pa ne znam jel to stvar pada napona i koliko pad napona može izazvati štete

Ovo raspršivanje bijele boje u nekim trenucima (ne uvijek). Jednom u 5 puštanja videa, recimo. I nije to procesora jer kad zamrznem sliku, nestane i kada pustim više nema (iako bi problem bez štopanja slike bio dok ne izvrti dio sa tim bijelo-crnim krugovima).

Da li postoje uređaji (osim UPS-a) za peglanjem struje?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 12:02 (nebuloZZa).

0 0 hvala 0
14 godina
Ja bih prije rekao da je to do tv-a nego napona
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ja bih prije rekao da je to do tv-a nego napona

Ma,i ja vjerujem ali želim isključiti svaku mogućnost, da mi ne rade probleme. :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice