Naime, imam problem sa ovom tastaturom Xwave Xled5 , dakle do pre par dana radilo je sasvim normalno, inace kupljeno pre nedelju dana, i sada odjednom vise ne svetli, tj. smanjilo se osvetljenje i ne moze da se pojaca, aj razumem da je do potenciometra, posto u desnom uglu gore ima potenciometar koji regulise svetlost, ali samo je odjednom prestalo da svetli, potenciometar nisam dirao i to mi je najvise cudno, e sada kada okrenem do kraja primeti se malo svetlo, ali jedva. Otisao je potenciometar u to sam siguran, ali kako odjednom kad ga nisam dirao, nekako mi to nelogicno, znaci radilo je i samo od sebe prestalo, tj smanjilo se. Pokusavao sam sa restartom kompa, vadjenjem tastature, pa ponovo ubacio u komp i tako nekoliko puta. Imam garanciju ali mogu da je odnesem tek u utorak, pa sam mislio da li je mozda imao neko ovakvih problema, mozda je nesto softverski, svejedno je nosim na reklamiranje ali ako neko zna nesto dok je ne odnesem, mozda sam uradio nesto pogresno. Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemas tu sta puno napravit , nesmijes ju otvarat ! Furaj na reklamaciju !
Pa znam da ne smem, nego sam mislio mozda je nesto softverski ali koliko vidim to pada u vodu. Odnecu je u utorak pa cemo da vidimo.