Dragi moji, trebam preporuku slušalica. Ocito ja imam "cudne" usi, pa mi skoro sve in-ear slušačice smetaju, zuljaju me, mah...
Uglavnom, mislio sam si kupiti nešto poput slušalica za pc, recimo nesto slicno kao sennheiser 201, al mislim da mi te slusalice bas po ljeti nebi bile, ugodne ;D
Pa sam naletio na ove Razer pro|tone m250 :
[img]http://www.powerdrive-computers.com/Gallery/product/razer-pro-solutions_products/protones-m250-groupProduct.jpg[/img]
Ako netko ima kakvih iskustava s njima, ili preporuku sličnih slušalica, svaki komentar i prijedlog je dobrodosao. Recimo da bih dao do 300 kn za ovakve slusalice.
Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ne kužim tko je napravio te in-ear slušalice. Prvo, meni se gade...ne higijenske su...čistim uši, ali svejedno. Drugo, isto mi ispadaju, a ako ih i uspijem nagurat u uho, počne me bolit. Jako ugodno slušanje. Kvaliteta zvuka je naravno bolja s takvima nego što bi možda bila s bilo kojim drugima, ali COME ON.
Ove 201 su misilm best buy za sve, predobra kvaliteta za tu cijenu. Ali meni će trebat za vožnju po Jarunu, tako da su i meni te nezgrapne. Ako su ti samo za doma - go for it. Ako ne, po netu sam tražio preporuke i svugdje pobjeđuju in ear slušalice. Super! Obično Sennheiser cx 300. Meni se sviđaju ove Sennheiser OMX 50 VC Street, ili MX 55 VC Street.