Pokvarena TV kartica

poruka: 8
|
čitano: 1.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crkla kuja!!!

Eto zla i crkne mi TV kartica (aver tv hybrid volar),a nije ni godinu stara,no žena mi pametna bacila ambalažu od kartice a jamstvo ne vrijedi ako nemam to (seronje pišu iz hg spota).

E da bi to bilo gore ja preko toga snimam reklame za djete a on kad ih gleda je miran i zaspe a inače je muka,pa sad hitno trebam novu karticu a nisam pri nekoj lovi velikoj,pa me

zanima jel se to isplati dati na neki servis (u što sumnjam),ili ono što me još više zanima može li neko preporučiti neku dvb-t jeftinjaru ili čak možda prodaje neku.

Eto toliko pozdrav!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crkla kuja!!!

Gigabyte U7200 za svega 190 kn.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crkla kuja!!!

Ma da nebi ... odi ti tamo i vrijedi ti garancija. Sta to znaci da za svako govno koje kupis moras cuvati ambalazu, bas me zanima gdje bi cuvao kutije od svega sto sam kupio. Idi tamo i ako treba spomeni im basnu o psicu i mamici.

16 godina
protjeran
GaNg kaže...

Ma da nebi ... odi ti tamo i vrijedi ti garancija. Sta to znaci da za svako govno koje kupis moras cuvati ambalazu, bas me zanima gdje bi cuvao kutije od svega sto sam kupio. Idi tamo i ako treba spomeni im basnu o psicu i mamici.

Je li to ona kad dodje vuk i pojede i mamicu i psica i taticu i komsiju?

Ako ne de reci, jer mi ne pada na pamet ni jedna takva.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina

Kakva ambalaža? Uzmi račun, karticu i garanciju i u hg spot.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
neaktivan
Pokvarena TV kartica

havla na savjetima,ma ima i toga da bi mi trbali dati na garanciju pa ču probat svakako,a ako ne budu dali jebiga.jer iako bi to htio i mogao ne smijem ih našamarat nogama,pa je i ova kartica za 190kn dobra solucija..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokvarena TV kartica

Ljudi, dali i je bolje imati TV karticu koja se spaja na komp putem USB-a ili je bolje imati "standardnu" TV karticu?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokvarena TV kartica

standardnu PCI ili PCIe karticu je puno bolje imat,ne grije se,a i nema loseg spoja ko kod usba

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice