Plantronics gamecom 380 problem

poruka: 16
|
čitano: 4.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

naime bile su mi uključene slupke u kučište,frend je zakačio kabel i činč od sluški mi se spigao i gornja kapica je ispala.

našao sam kapicu,sad bi trebao to poravnati sa klještima i ugurati skroz tu gornju kapicu unutra.

sluške su stare svega 10 dana kad  su i kupljene u linksu.

šta mogu radit?jel ih mogu vratit pod garanciju?

ili se može cijeli onaj činč (zlatni promjenit)

ili da napravim ovo šta sam mislio,sve probam vratit na mjesto pa ako radi radi.

???

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Plantronics gamecom 380 problem
ZeNGe_CRO-mt kaže...

naime bile su mi uključene slupke u kučište,frend je zakačio kabel i činč od sluški mi se spigao i gornja kapica je ispala.

našao sam kapicu,sad bi trebao to poravnati sa klještima i ugurati skroz tu gornju kapicu unutra.

sluške su stare svega 10 dana kad  su i kupljene u linksu.

šta mogu radit?jel ih mogu vratit pod garanciju?

ili se može cijeli onaj činč (zlatni promjenit)

ili da napravim ovo šta sam mislio,sve probam vratit na mjesto pa ako radi radi.

???

Spigaj ti tom frendu vrat, preporučam, pa tek onda u Links. (Šalim se {#})

14 godina
neaktivan

a kaj da mu radim ,tak i tak su koštale 279kn ništ previše,al svejedno

glupo da mi sada propadnu a praktički su nove.

probat ću ih sam popravit pa ću vidjet

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne možeš ih vratiti pod garanciju, ali možeš sam zamijeniti jack. Samo kupi 3,5 mm muški đek i prespoji ga.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ne možeš ih vratiti pod garanciju, ali možeš sam zamijeniti jack. Samo kupi 3,5 mm muški đek i prespoji ga.

probao sam ovako rukama odšarafit taj jack ,ali nije išo ,a to se desilo jučer oko 10 sati navečer pa mi se nije dalo ić u garažu po klješta :)

ako se da tak zamjenit onda super,

a ako neda onda bi trebao šta?odrezat žicu pa prespojit ili kak??

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan

Pa to ćeš i raditi, jack je cijeli taj konektor dolje. Evo ti step-by-step:

http://www.instructables.com/id/Replacing-the-jack-on-a-pair-of-headphones/

Jack ti košta možda par kuna, lemilicu vjerojatno negdje imaš ili možeš posuditi, u najgorem slučaju kupiš najjeftiniju za 40-ak kuna. Pol sata posla za nevješte ruke, a ako imaš iskustva sa sličnim stvarima gotov si odmah.

P.S. U vodiču tip radi s vrućim ljepilom, možeš i tako.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 15:33 (Danny_HR).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

hvala ,ovo je odlično!

ma lemilicom ću :D

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

taman su mi stajale par dana ovak strgane ,i jučer eto napokon idem ih probat popravit.

naime, one imaju jedan debeli glavni kabel koji se pri kraju razgraniči u dva sitna ,na lijevoj strani je mikrofon ,na drugoj strani sluške,

kad sam prerezao kabel ispod jack-a(koji mi je puknu popola nakraju) imaju tri fuuul fuuul male žićice.

jedna je plava ,jedna je crvena ,a jedna je iscrtkano crvena.

danas ću ić po jack da ih probam spojit,ali kako sam gledao ide ovako:

crvena na lijevu stranu,plava na desnu ,a crvena iscrtkana ide u sredinu jack-a (zemlja iliti ground)

ali napominjem ,tanke su žićice kao konac.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

te tanke zice je jako tesko lemiti
ako ih malo duze grijes jednostavno izgore i puknu
a te boje preko zica sluze kao izolacija pa ces ih na mjestu lemljenja morati malo ostrugati

Pare nisu problem,para nema
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ja imam problem sa ovim slušalicama naime ne radi mi mikrofon sklopka je na on ali ne radi a prijatelji na skypu čuju sami sebe kada je uključen imikrofon bila sklopka na on ili off a kada iskopčam činč od mikrofona ne čuju više.

Molim pomoć!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iwan7777777 kaže...

Ja imam problem sa ovim slušalicama naime ne radi mi mikrofon sklopka je na on ali ne radi a prijatelji na skypu čuju sami sebe kada je uključen imikrofon bila sklopka na on ili off a kada iskopčam činč od mikrofona ne čuju više.

Molim pomoć!

HELP!

Slušalice su kupljene u Portiu tako ako mi neko može opisati kako da riješim sa garancijom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 19:24 (iwan7777777).
15 godina

Pogledaj ko je ovlasteni servis za Plantronics i salji tamo ( trebalo bi ti pisat na jamstvenom listu ) ili jednostavno kontaktiraj Portio i pitaj ih !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
iwan7777777 kaže...

Molim pomoć!

idi u tools, pa options i onda audio settings. Provjeri da ti nije možda stereo mix uključen umjesto mikrofona.

Ako imaš windows7, u tražilicu na startu upiši sound recorder, snimi se dok pričaš i spremi fajl. Kasnije ga pusti i vidi čuje li se što.

Jer ovo mi ne smrdi na problem s mikrofonom nego postavkama u cpanelu/skypeu.

Btw. Pravi gameri koriste TS3 {#emotions_dlg.}. Ali ozbiljno, ts3 opterećuje net kojih 4,5 puta manje + ima voice activation što je Skypeu veliki nedostatak.

Pingu ;)
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...
iwan7777777 kaže...

Molim pomoć!

idi u tools, pa options i onda audio settings. Provjeri da ti nije možda stereo mix uključen umjesto mikrofona.

Ako imaš windows7, u tražilicu na startu upiši sound recorder, snimi se dok pričaš i spremi fajl. Kasnije ga pusti i vidi čuje li se što.

Jer ovo mi ne smrdi na problem s mikrofonom nego postavkama u cpanelu/skypeu.

Btw. Pravi gameri koriste TS3 {#emotions_dlg.}. Ali ozbiljno, ts3 opterećuje net kojih 4,5 puta manje + ima voice activation što je Skypeu veliki nedostatak.

Ma otiša je prekidač za paljenje i gašenje mikrofona jer napravio sam sve što si reko ne radi a stare slušalice od Logitecha rade bez problema a ove ne.

Tako da neznam šta je?

15 godina

Da, onda je do sluša.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neznam zašto ali mi mic recorda sve šta radim u destopu a ne kako treba.

Znači kada recordam on ne snima moj glas nego što radim u pozadini npr. pustim muziku ili film i on snima glas od tuda a ne moj ako mi može neko pomoći bio bi zahvalan ako ne onda mi ne preostaje drugo nego servis.

HVALA!

THX!

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 23:28 (iwan7777777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice