Periferija - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 1.438
|
čitano: 857.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Periferija - ultimativna tema

Odgovoreno u odgovarajucoj temi {#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

može preporuka za gaming miš i tipkovnicu za oko 600 kn sve skupa? hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Periferija - ultimativna tema
natko753 kaže...

Microsoft Sidewinder X4 + Sharkoon Fireglider , ili jeftinija tipkovnica npr. Logitech G103 / Zalman K400G + Sharkoon Darkglider /  CM Storm Havoc ... !

Music As A Weapon !!
14 godina

Trebam preporuku za multifunkcijski printer(inkjet) do 500 kn i da su zamjenske tinte jeftine. 

hvala{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Trebam nekog zamjenskog za prestigio pmsg1y

moze i bezicni

do nekih 200-250kn max

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
natko753 kaže...

Microsoft Sidewinder X4 + Sharkoon Fireglider , ili jeftinija tipkovnica npr. Logitech G103 / Zalman K400G + Sharkoon Darkglider /  CM Storm Havoc ... !

a što je s tim geniusom... npr Manticore + Gila? valja li to?

14 godina

Ajde molim vas miš+podloga za nj. do 100Kn.Poželjno je da miš bar na nešto liči,ako nemožete ništa takvo nači onda može samo miš za 100Kn i da ga mogu uzeti u Links((Sl.Brod)),Techno((Đakovo)),Fenix((Đakovo)),Centar Tehnike((Đakovo)).I da,može samo miš za 50Kn u slučaju Future jer tamo je poštarina 50Kn pošto iz dolje navedenih trgovina nenamjeravam naručivati.

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozz , trebam miš , tipkovnicu i slušalice sve do 1000kn zajedno .. pa moze preporuka (Links/HGSpot) ? 

0 0 hvala 0
15 godina
Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

jel to dobar izbor za gaming periferiju?

15 godina

Evo ovako prodao sam svoju periferiju i kupio bi ovo navedeno. Da li je to okej izbor

Razer Blackwidow------Corsair K70

Razer Chimaera --------Corsair 2100

Cyborg R.A.T. 5 ---------Corsair M65 

http://valid.canardpc.com/2749994

0 0 hvala 0
14 godina
Ivanjino96 kaže...

Evo ovako prodao sam svoju periferiju i kupio bi ovo navedeno. Da li je to okej izbor

Razer Blackwidow------Corsair K70

Razer Chimaera --------Corsair 2100

Cyborg R.A.T. 5 ---------Corsair M65 

vidim da imas fetish na periferiju slican meni..

osobno isprobao sam puno periferije i bacio jako puno novaca prodavajuci prakticki nove komponente da bi se na kraju uvijek vratio logitechu. trenutno imam valjda 4000kn njihove periferije po kuci i imam samo rijeci hvale. ogromni razlog za to su kvaliteta i DRIVERI.. obavezno obrati pozornost na drivere. mozda se isprva ne cini nesto strasno al kad isprobas par stvari uvjeris se koliko zapravo logitech ima dobre drivere i da ih diljem svijeta u recenzijama ljudi ne hvale bez veze. cak i linus koji je veliki zagovornik intela i corsaira priznao je logitechu broj 1 za drivere.

osobno ne osporavam corsair i build quality im je jako dobar ali moja preporuka s budzetom oko kojeg se vrtis je sljedeca:

tipkovnica logitech g710 - mehanicke tipke s brown switchevima, prelijep dizajn, kvaliteta i cro layout sto ces tesko nac na drugim meh tipkovnicama osim steelseries 7g koja izgleda puno siromasnije. Pozadinsko osvijetljenje i programabilne tipke. neces pozalit

headset logitech g930 -  odlican, isto tako wirelles (osobno nisam fan wirelessa, ali posto ti volis bezicno nema smisla da ti preporucujem g35)

miš logitech g602 - ovo je friški mišonja na tržistu i zamjenio sam svoj g700 s njime prvenstveno radi trajanja baterije, miš izgleda strava, build quality, udobnost, trajanje baterije. ma stvarno stvarcica je savrsena. kad ga izmaltretiram jos tjedan dva napisat cu review.

i na kraju opet spominjem DRIVERI, sve uparis u LGS i funkcionira odlicno. osobno neces pogrijesit nesto ni s corsairom ali po meni logi ti je izbor No.1 . plus posto ne volis zice g710 ima usb passthrough pa reciever od misa ukopcas u nju i jedina žica koja ti ostaje na stolu je ona od tipkovnice. sretno u odabiru i nadam se da ces uzivat koju god periferiju odabrao. Lp

12 godina
neaktivan
blackon kaže...

preporuka za  (gaming) miš do 400kn , bezicna tipkovnica i headset do 400kn (posebno) ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima li neki volan da nije preskup ( 2000kn +-200kn) ali da ima 3 papucice.. tj gas kocnica i kvacilo.. ?!!?

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Saint96 kaže...

ima li neki volan da nije preskup ( 2000kn +-200kn) ali da ima 3 papucice.. tj gas kocnica i kvacilo.. ?!!?

Ti trolas il 

Logitech G25 i G27 imaju tri papucice i mijenjac. Jedni od najpoznatijih volana za pc i ps3

http://valid.canardpc.com/2749994
15 godina
Saint96 kaže...

Logitech G27 , drugo nemas !

Ja imam stariji model , tj. G25 , predobar volan koji je po meni i bolji od novijeg G27 zato sto ima i sekvencijalni nacin mijenjanja brzina ( guranje mjenjaca prema gore i dolje ) , dok je G27 iskljucivo 6 stupanjski mjenjac ! Metalni volan oblozen kozom , dva snazna FF motora , rucica mjenjaca oblozena kozom , metalne papucice ( gas , kocnica , kuplung ) ... !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
bija san kod prijatelja sad neznan jesan li ja slip ali mislin da ima 2 papucice zato san i pita.. nista fala onda :D
Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
13 godina

znam da je tema pogresna, ali treba mi hitno odgovor stoga molim moderatora da ne brise. Zanima me Vase misljenje oko ovog kucnog kina, koristio bih ga kao zvucnike za komp i tv  LG HT356SD

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

preporuka za (gaming) wirless headset(max.700kn) i wirless gamepad(max.550kn) i wirless tipkovnica (max.450kn) ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 22:59 (blackon).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mjenjam tipkovnicu iz Coolermaster Devastator paketa za neku bežičnu sličnog ranga. Poželjno Osijek pa da se zamjenimo i doviđenja, ali dogovorit ćemo se i na dalje ako treba... 

Moja nema ni mjesec dana, dolazi sa garancijom i kutijom ako je potrebno (ako ju nađem). 

Mjenjam ju jer mi je nepotrebno svijetlo, uglavnom mi stoji ugašeno, a čini mi se da bi mi bežična bolje došla. 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel može preporuka za gaming miš oko 300 kn većinom za FPS i najbolje da je srednje veličine jer mixam claw i palm grip

i dont have enough bullets for all stupid people
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Pozdrav ljudi, trebao bi mi savjet oko kupovine monitora i zvucnika do nekih 1200kn, znam da je mal budet ali sta je tu je. To bi trebalo biti u mogucnosti spojiti na PS4, neznam ni sam sta bi kako bi, nije vazan ducan

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel postoji kakav adapter da spojim ps2 kontroler na pc a da ne moram namjestat tipke? od X boxa mi jednostavno nekak ne lezi. hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 18:03 (ASIMILATOR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav,pišem u ime svojeg prijatelja koji traži miš i tipkovnicu.Maksimalna cijena bi bila oko 300kn(za oboje).Zanima me što je od ovog bolje i oko imate neki bolji prijedlog slobodno predložite.

6 cm storm devastator(komplet)
1 sharkoon skiller i fireglader

0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da je tu CM Storm Devastator best buy za te pare !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

da li CM Storm Devastator ima hrvatske znakove?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
nex987 kaže...

da li CM Storm Devastator ima hrvatske znakove?

ne

I Love Milka
14 godina
neaktivan

može li onda preporuka nekog seta ili posebno miš tipkovnica sa čćžšđnjlj

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Postojili neka dobra web kamera za snimanje dobrih videa i da joj je cijena do 300 kn

Unaprijed hvala

The Big Bang Theory

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koliko bi otprilike trebao izdvojiti za polovni volan, tri pedale, mjenjač?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice