Periferija - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 1.438
|
čitano: 895.330
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Periferija - ultimativna tema
Haf932 kaže...

Do 800 kn preporucam Genius SW 5050 ili slabiji model SW 4500 !

Do 600kn uzmi Logitech Z506 , al se po meni neisplate kraj gore navedenih Geniusa !

Hvala za preporuku, uzet cu u obzir.

Znaci necu pogrjesit ak uzmem x530 s tom karticom?

15 godina
Periferija - ultimativna tema

Neces pogrijesit ! Kolko mislis dat za te X530 ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Haf932 kaže...

pitao sam jer ovi gore ni jedni nemaju wall mout bez kojeg nemogu opce razmisljat o 5.1

A neznam.Vidim na nabavi ih ima po 500 ali mislio sam mozda uzeti polovne jeftinije.Jel se isplati to polovno kupovat?

13 godina
protjeran
Zin8 kaže...
Haf932 kaže...

pitao sam jer ovi gore ni jedni nemaju wall mout bez kojeg nemogu opce razmisljat o 5.1

A neznam.Vidim na nabavi ih ima po 500 ali mislio sam mozda uzeti polovne jeftinije.Jel se isplati to polovno kupovat?

Ne,iovako su jedni od jeftinijih 5.1

15 godina

Isplati se uzet polovne ! Cijene se krecu oko 250 - 300kn , al bi ih prije kupnje bilo pozeljno poslusat kak sviraju !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

mislim da cu uzet genius gaming kb-g235 tipkovnicu.

a mis mi odlicno izgleda i pise da je kvaliteta izrade na zavidnom nivou no pitanje je dali se kvari i da li je uopce pametno uzimat od takvih marki 

jer sam se vec jednom opekao na vatru kada sam uzeo skupog gigabytevog misa i krepao mi nakon 2 godine.

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Prestigio PMSG1 je odlican mis , slobodno uzimaj !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
skočko kaže...

mislim da cu uzet genius gaming kb-g235 tipkovnicu.

a mis mi odlicno izgleda i pise da je kvaliteta izrade na zavidnom nivou no pitanje je dali se kvari i da li je uopce pametno uzimat od takvih marki

jer sam se vec jednom opekao na vatru kada sam uzeo skupog gigabytevog misa i krepao mi nakon 2 godine.

Gigabyte-u nije mjesto u periferiji,prestigio je odličan miš,miševi se ne kvare,oni samo mogu crknut...

17 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
skočko kaže...

pozdrav!

moze preporuka najboljeg misa i tipkovnice za 300-350 kn.

po mogucnost da svijetle tipke na tipkovnici ako uopce nesto takvo postoji za tu cijenu {#}

hvala!

Mis : Prestigio PMSG1

Tipkovnica : Genius KB-G235 ili Logitech DeLuxe 250

E sad za tipkovnicu s osvijetljenjem , postoji Speedlink Darksky , ali mnogi govore da nije kvalitetna !

Osobno nebih gledao nista ispod Logitech G105 kaj se tice osvijetljenja !

Ili mozes pricekat Sharkoon Nightwriter , koja bi se ubrzo trebala naci u nasim trgovinama , a cijena vani joj se krece oko 35$ !

znaci misa uzimam sigurno jos se dvoumim za tipkovnicu... po mom izgledu i prvom dojmu ova speedlinkova je po kvaliteti rame uz rame sa ovom geniusevom samo st svijetli a to mi je bitno u mraku pa je s toga nesto skuplja!

Skole
13 godina
protjeran

Koliko misliš dat za tipkaturu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kuny1234 kaže...

Koliko misliš dat za tipkaturu?

A cuj planirao sam oko 300tinjak kuna za misa i tipkovnicu zajedno ali evo posto se nasla i dobra podloga odlican best buy mis i nisam siguran jos za tipkovnicu ali posto speedlink ne i zgleda lose i svijetli cifra je dosla do 380kn.

Skole
13 godina
neaktivan

moze preporuka slušalica za slušanje muzike i gledanje filmova iskljucivo, jer mi zvucnici na kompu polako odlaze a nemam love za zvucnike,a i za mob bi mi dobro dosle jedne velike slusalice s dobrim basovima i zvukom..gledao sam po temi ali se vecinom raspituju za slusalice za igru,a ako su za muziku onda je to do 300-400 kn..meni bi bilo idelano do 150 kn max i da su udobne i bez mikrofona.

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Razer electra,sehnheiser hd201,.....

It's better to be hated for something you are,than to be loved for something you're not!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kuny1234 kaže...

Razer electra,sehnheiser hd201,.....

do 150 kn :) vidio sam ove hd201 ali nemam bas love za takve slusalice sad

17 godina
Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja bih odabrao Arctic Sound jer mi se cine udobnije od Philipsovih !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Kad kupuješ,najbolje bi bilo da skupiš i štediš novac,pa kupiš nešto šta valja i što će te služit..

It's better to be hated for something you are,than to be loved for something you're not!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kuny1234 kaže...

Kad kupuješ,najbolje bi bilo da skupiš i štediš novac,pa kupiš nešto šta valja i što će te služit..

razmisljao sam o tome, pa cu mozda tako i napravit..ipak je bolje dat malo vise pa imat nesto kaj valja..

hvala na pomoci

13 godina
protjeran

Ja sam se zahebo tako par puta...Crklo mi napajanje i nisam htio naručivat s neta jer mi se nije dalo čekat,odem ja u trgovinu i kuio sam ms-ovo sra.nje jer su jedino to imali...I crk''o cjeli PC..Nedavno mi isto crklo napajanje pa sam opet uzeo MS -.-'' sad ćemo vidit do kad će...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 12:37 (kuny1234).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zna li tko zasto mi mis odjednom ne radi na odredenim tipovima povrsina? Prije je radio na svakoj vrsti povrsine, bilo da je hrapava, glatka, prasnjava, sve super.

No cistio sam mu senzor jer je bio dosta zaprljan i sad mis normalno radi samo na glatkim povrsinama. Na hrapavim radi dobro kada se mice gore ili dolje, no micanjem desno lijevo rezultira bjezanjem kursora na sve strane.. 

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Zna li tko zasto mi mis odjednom ne radi na odredenim tipovima povrsina? Prije je radio na svakoj vrsti povrsine, bilo da je hrapava, glatka, prasnjava, sve super.

No cistio sam mu senzor jer je bio dosta zaprljan i sad mis normalno radi samo na glatkim povrsinama. Na hrapavim radi dobro kada se mice gore ili dolje, no micanjem desno lijevo rezultira bjezanjem kursora na sve strane.. 

Senzor krepava.

clock2much
16 godina
mate960 kaže...

Senzor krepava.

Ah, super...

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
odjavljen

Imam LG IPS236V kojeg cu montirati na zid ali mi problem predstavlja DVI-D prikljucak u monitoru koji je predugi.Pa sam htio pitati dali bi mogao HDMI kabelom povezati svoj monitor tj. dali gubim kakve performanse/ima li razlike u kvaliteti prijenosa?

I ako moze preporuka koji i gdje kupiti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanimljivo, jučer sam baš montirao svoj ips236 na zid :D  Izgubiti nećeš ništa, dapače, preporučam ti HDMI. Kupiti ga možeš bilo gdje, cijena ovisi o dužini. Nemoj nasjedat na fore da je skuplji=kvalitetniji, uzmi si bilo koji nađeš a da je dovoljno dugačak. Moj je povezan sa kablom sa ebaya za par dolara :) 

e i potraži ako ima negdje kutni, dobra je fora za uska mjesta, da se ne mora savijat kabel 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 14:08 (SebaOS).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

pozdrav!

trebali bi mi 2.0 zvucnici.

e sad nisam bas neki entuzijast da tezim neznam kakvom zvuku ali isto gledam da je kvalitetan zvuk  cisto za svakodnevnu primjenu.

ne bih isao iznad 400 kn.

gledao sam između ova dva geniusa  sp-hf800a i hf1800a

sad sta vi mislite valja dodat 100 kn i kupit ove druge ili su dosta prvi. ili mozda neki drugi prijedlog??

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Uzmi te druge ili uzmi one drvene/crne geniusove za 100 kn odlični,a jeftini   {#}

Edit:   http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_335&products_id=8250

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 14:52 (kuny1234).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kuny1234 kaže...

Uzmi te druge ili uzmi one drvene/crne geniusove za 100 kn odlični,a jeftini  {#}

Edit:  http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_335&products_id=8250

ti su mi ipak malo pre slabi i nemaju treble podešenje!

Skole
17 godina

Ja ti imam ove HF1800, na prvu ruku izgledaju preogromno na stolu, ali se čovjek navikne.

Srednji i visoki tonovi su OK, ali mi malo nedostaje dubokih, možda zato što imam

i Logitech X-230 2.1 zvučnike pa subwooferom na drugom PC-u, pa onda osjetim razliku.

Sve u svemu dobro zvuče i kad se jače pojačaju za neki manji tulum.

HF1800 + subwoofer od X-230 bila bi dobitna kombinacija. {#}

Malo me potenciometar (volume) zeza - krči ako ga se rijetko koristi, valjda oksidiraju kontakti.

Plava LED dioda je malo prejaka kod noćnog surfanja - zakloniš sa nečim/izolirka ako te bude baš smetala.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice