Tebi treba neki svjetleci mis ? Pogledaj Logitech G300 , Roccat Kone , Razer Copperhead , Roccat Kova !
Tebi treba neki svjetleci mis ? Pogledaj Logitech G300 , Roccat Kone , Razer Copperhead , Roccat Kova !
Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja.. Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat' sa mojih usana.. HRVATSKA!!
G510 nema na hrvatskim znakovima, oni su samo naljepljeni na tipke, za ostale neznam.
e btw. ja sam mislio uzimati g510 englesku tipkovnicu, pa da zamijenim tipke Y i Z, ali mogu li se tipke i programirati, mislim ove sa slovima pa da to napravim sa Y i Z.
G510 nema na hrvatskim znakovima, oni su samo naljepljeni na tipke, za ostale neznam.
e btw. ja sam mislio uzimati g510 englesku tipkovnicu, pa da zamijenim tipke Y i Z, ali mogu li se tipke i programirati, mislim ove sa slovima pa da to napravim sa Y i Z.
Pa šta imaš "programirati"? Samo prebaciš na hrvatski layout.
Preporuka slušalica do 150kn
Speedlink Fellow ! Kolko sam citao na netu , udobne jesu , ali da nisu za duge seanse ! Opet ovisi kakvu imas velicinu glave !
U LINKS stigle mehaničke tipkovnice CM Storm QuickFire Pro - 749 KN !
CM Storm QuickFire Rapid - 675 KN !
CM Storm Trigger Gaming - 949 KN !
Pa šta imaš "programirati"? Samo prebaciš na hrvatski layout.
Ma mislio sam da je to nešto kao G-tipke. DAkle ja dobijem softver i preko njega to prebacim?
Niš ne prebacuješ. U windowsima će ti automatski vjerojatno biti odabran hrvatski layout, a ako i neće, to se radi preko Control Panela.
Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja.. Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat' sa mojih usana.. HRVATSKA!!
DR. DRE.... bilo koji model :D
Ovako, meni je isto komfort najbitnija stavka slušalica, a i kao bonus, nosim naočale. Prvo san ima Gamecom 367. Slušalice užas teži, uši bole, a koža poviše njih još gore (zbog naočala). Proda san ih prijatelju i njega isto bole uši. Potom san posudija od jednog lika Creative fatality, malo bolje od 367, ali isto teži šrot (komfort 0). Onda san jedno vrime doživija preporod sa Turtle Beach (nesićan se model) ali pošto ih nema u nas neću ni pričat. Potom sam iskusija g35 u igraoni jednoj u Splitu. Slušalice što se tiče tehničke strane vrh (zvuk, izolacija, mikrofon), ali uši bole nakon po ure. Reka bi čovik lipo koža sve tip top al to je kura*c. Nakon toga san uzea Tactic 3d alphu i preporod. Zvuk odličan, mikrofon vrlo dobar, ali udobnost vrhunska. Prvi put u životu mogu 5 uri udrit zaredon bez tegoba. Sav sritan nosan ih jedno vrime i onda su se nažalost mojim (ne)oprezom pokvarile. I sad ponovo tražim udobne slušalice i ako ne nađen ništa ponovno ću uzet iste. Razer san na 5 min isproba, (orca, megalodon i carcharias) i to je isto vrhunska udobnost, ali razer je šrot šta se tiče kvalitete.
Ako te ne smeta nedostatak 3.5mm konektora, uzmi si Platronics Gamecom 780. Imaju 7.1 zvuk, ja nakon 10 sati igranja sa njima nemam nikakvih problema. Ako ti je to preskuo uzmi si Plantronics Gamecom 380, ima odičan zvuk i basove.
Dobar dan! Dakle, razmišljam o kupovini slušalica za glavu s mikrofonom, ali ne trebaju mi za igranje, isključivo za muziku. Onak da imaju one školjke koje prekriju uho, do max. 350 kn, pa ako neko ima nekakv prijedlog?
Hvala.
Ja san isproba g35, al to je isti kalup i mene su bolile uši nakon nekih 20 minuta. Možda tebe neće bolit, al mene je.
Dobar dan! Dakle, razmišljam o kupovini slušalica za glavu s mikrofonom, ali ne trebaju mi za igranje, isključivo za muziku. Onak da imaju one školjke koje prekriju uho, do max. 350 kn, pa ako neko ima nekakv prijedlog?
Hvala.
Platronics Gamecom 380, odlični basovi, dobar zvuk.
Hvala.
Platronics Gamecom 380, odlični basovi, dobar zvuk.
Preporuka, imam ih kao i dva frenda. Svi hvale udobnost.
Evo ti i review od BUGovaca
http://ljetni.bug.hr/article/plantronics_gamecom_380_i_gamecom_780_96036/
Hvala.
Ili Plantronics Gamecom 380 ili Speedlink Medusa 5.1 NX Gaming USB !
Ima netko iskustva s Nuforce uf30 slušalicama??? Kakve su?
Ima netko iskustva s unforce uf30 slušalicama??? Kakve su?
Misliš valjda Nuforce UF-30? nemam iskustva s njima.
dada.. ispravak :)
pozdrav!
moze preporuka najboljeg misa i tipkovnice za 300-350 kn.
po mogucnost da svijetle tipke na tipkovnici ako uopce nesto takvo postoji za tu cijenu 
hvala!
pozdrav!
po mogucnost da svijetle tipke na tipkovnici ako uopce nesto takvo postoji za tu cijenu 
hvala!
Miš - Prestigio PMSG1
Tipkovnica - Logitech Deluexe 250 PS/2 s naslonom za dlanove
Podloga- Cooler Master RX ili SteelSeries QCK
pozdrav!
hvala!
Mis : Prestigio PMSG1
Tipkovnica : Genius KB-G235 ili Logitech DeLuxe 250
E sad za tipkovnicu s osvijetljenjem , postoji Speedlink Darksky , ali mnogi govore da nije kvalitetna !
Osobno nebih gledao nista ispod Logitech G105 kaj se tice osvijetljenja !
Ili mozes pricekat Sharkoon Nightwriter , koja bi se ubrzo trebala naci u nasim trgovinama , a cijena vani joj se krece oko 35$ !
Uskoro mislim uzeti Asus Xonar DG 5.1 zvučnu a uz nju i neke dobre 5.1 zvučnike.Pošto već godinama imam x230 i prezadovoljan sam mislio sam sad uzeti x530.Pa me zanima dali je to dobra kombinacija ili je bolje uzet neke druge zvučnike il nešto treće? :)
X530 su jos uvijek vrlodobri zvucnici ! Kolko mozes iskesirat za 5.1 zvucnike ?
X530 su jos uvijek vrlodobri zvucnici ! Kolko mozes iskesirat za 5.1 zvucnike ?
E cijenu sam zaboravio :)
Trenutno mogu nekih 500-600 ali posto cekam rođendan mozdu budem mogao i vise pa mi dajte preporuku jednih do 500-600 i drugih do nekih 800.
Do 800 kn preporucam Genius SW 5050 ili slabiji model SW 4500 !
Do 600kn uzmi Logitech Z506 , al se po meni neisplate kraj gore navedenih Geniusa !