- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada dolazi?!
Razer, overrated sranje...
60$ pa i nije toliko skup...
60$ je u Razerovoj službenoj prodavaonici u Americi, a kolko će biti kod nas možemo pretpostavljati, možda će biti iste cijene ko i "stari"...
Uglavnom novi Deathadder se ne razlikuje od starog previše, osim što ima novi 3.5G senzor koji mu sa 1800dpi preciznost povećava na 3500dpi što ga čini još "ubojitijim".....
Kad ga netko kupi kad dođe na naše tržište javite dojmove jer me osobno zanima....
Ja imam "stari" DeathAdder i odličan mi je i vjerojatno ću i ovog kupit. I jedine dvije razlike koje ja primjećujem su: drukčiji oblik usb konektora i to što je premazan nekim "shiny" premazom
predobar je, kad ce doc u hrv. ducane?
predobar je, kad ce doc u hrv. ducane?
nema informacija o tome, kolko sam pročitao, ali nadam se da će uskoro
edit: čim nešto saznam, podijelit ću tu informaciju s vama, jer ga i sam nestrpljivo očekujem
60$ je u Razerovoj službenoj prodavaonici u Americi, a kolko će biti kod nas možemo pretpostavljati, možda će biti iste cijene ko i "stari"...
Uglavnom novi Deathadder se ne razlikuje od starog previše, osim što ima novi 3.5G senzor koji mu sa 1800dpi preciznost povećava na 3500dpi što ga čini još "ubojitijim".....
Kad ga netko kupi kad dođe na naše tržište javite dojmove jer me osobno zanima....
znam to al ga možeš naručit za njemačku i onda ti ga rodbina iz njemačke pošalje ode
Razer, overrated sranje...
Nije sranje to nemožeš reći ali da nije
kvalitetan kao Logitech je istina.
znam to al ga možeš naručit za njemačku i onda ti ga rodbina iz njemačke pošalje ode
U njemačkoj stoji 60eura (kojih 440kn), dok inače stoji 60$ (oko 300kn), tih 140 kn platiš poštarinu i carinu tako da ti skoro na isto dođe, možda je čak i jeftinije preko rodbine, ali kako god gledaš, ispadne ti isto.....
Pogledajte na stranici pod tehnical specifications.
Sve je puno rijeci ultra i hyper. xD
Umro sam od smijeha.
Ultra ono hyper ovo, koda gledam top shop haha!
Inace sam mis vjerojatno je zvijer al ono...
Miš dobar.
Virus loš.
http://www.bit-tech.net/news/bits/2009/09/23/razer-ships-malware-with-drivers/1
Ako su htijeli unaprijedit DA, trebali su dodat tipki (ispod/iznad scrolla recimo), ili zamjenit shiny plastiku s bokova i stavit istu kao shto je i na vrhu, mozda cak dodati "udubinu" s desne strane kao shto Mamba ima.
Senzor je u ovom slucaju nevazan (poshto je stari vishe nego zadovoljavajuci). No dok god ce rulja pushit da je potrebno gizilijun DPI, a ne obracat paznju na zasita vazne askpekte seznora/softwarea te izvedbe..dotle se sve ove firme nece ni truditi, nego ce nastaviti izbacivati miseve s nepotrebnim "gimick"-sima.
Ja imam "stari" DeathAdder i odličan mi je i vjerojatno ću i ovog kupit. I jedine dvije razlike koje ja primjećujem su: drukčiji oblik usb konektora i to što je premazan nekim "shiny" premazom
Pa i star je premazan tim "premazom". Bar moj je, a i piše na kutiji Gold-plated USB connector
Nije moj. Ima više verzija. Kao npr. mac verzija i onaj neki sa narančastim svjetlom. A na usb connector sam mislio oblik drukčiji a ne to što je gold-plated
Ako su htijeli unaprijedit DA, trebali su dodat tipki (ispod/iznad scrolla recimo)...
Jedina mana koju vidim tome misu (nisam ga koristio, pa ne znam performanse) je upravo manjak tipki.
Da su bar stavili da scroll ima i tipke kod pomaka lijevo/desno (kao sto imaju vecina novijih Logitech miseva) sigurno bi uzeo jos onaj stari.
Ovako sam kao zamjenu za G9 (nikako se nisam mogao naviknuti na velicinu/oblik misa i materijale od kojih su napravljeni gripovi) uzeo G500.
Broj dodatnih tipki (uz ostale karakteristike) je presudio na stranu Logitecha G500 iako je mis strasno ruzan.
Bas je stvar koja PUNO fali ta rupa sa LIJEVE strane, mis bi bio savrsenstvo da ga ima, ali ja mislim da se sa boljom podlogom to i ne primjeti jer ja svoj koristim na stolu.