Čisto da se nadovežem na temu sa svojim iskustvima.
Imao sam Logitech g500 godinama, sada imam g502 i "oduvijek" - od kad postoji, imam Steelseries 4HD, nakon koje sam prešao na veću varijantu 9HD. S novim mišem, uzeo sam i g440 hard logitech podlogu, čisto da probam u kojem smjeru ide logitech i kakav će feel biti, a i htio sam kompletirati opremu, kao pravi logitech fanboy: g35, g910, g502 i g440 :) Ne mogu se naviknuti, Steelseries je malčice grublja, čime miš neusporedivo dobije na brzini i glatkoći. Sa g440 uvijek imam osjećaj da je miš "zaljepljen" za podlogu i potrebno je dosta više sile da se pogurne i svakako se prije zaustavlja. Igram sa low-mid DPI od 1000 i recimo u Battlefieldu koristim defaultnih 20%, tako da mi veličina 9HD/g440 odgovara. Stara 4HD i nova 9HD i nakon 1000 sati BF-a ne stvara osjećaj potrošenosti na mjestima gdje miš najviše boravi, dok mi je g440 na tom mjestu već sporija nego na rubovima. Pokušavao sam ju čistiti, kao i nožice miša i ne, jednostavno je ljepljivija od steelseriesa. Površinom, ona i ostavlja dojan finije obrade u odnosu na 9hd, ali kao da je materijal lagano gumiran, a ne potpuno plastičan, naravno, to ne može biti istina, ali objašnjavalo bi tu ljepljivost.
Ukratko, tko želi hard podlogu, ne mogu preporučiti g440. Steelseries 4HD/9HD ostaje najbolja koju sam probao, a probao sam sve što reviewi obično guraju u top 5 hard podloga.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
a da nije kupnja nove, pa sad me zanima drugo mišljenje, šta bi neko uradio na mome mijestu