Cooler Master Sentinel Advacne or SteelSeries XAI?

poruka: 20
|
čitano: 4.098
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dvoumim se izmedju ova dva misa Cooler Master Sentinel Advance i SteelSeries XAI..

Trenutno imam   neki Logitechov wireless, ali mi je malo u banani... Uskoro namjeravam kupit novi, ne zelim se kad budem imao dosta novaca odmah zaletit, pa kasnije pozalit zato trazim strucnu pomoc :)

I jos po neki prijedlog, ukoliko ima boljih :) Naravno ne sa nekim previsokim cijenama :) Do 600kn.... :)

http://www.cmstorm.com/en/products/peripherals/sentineladvance/

http://steelseries.com/products/mice/steelseries-xai-laser

Unaprijed hvala svim ucesnicima ove rasprave.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Di si ta misa nasao pobogu?

Logitech, razer, roccat te ne zanimaju?

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zanima me svaka realna ponuda i preporuka :) Vidis da sam napisao da bih rado cuo i ostale prijedloge ;D

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imas od logitecha g500, g9x, g700

Razer - deathadder, imperator(ja bi uzeo toga)

roccat kone

moj prijedlog ti je da uzmes razer imperator i podloga goliathus control.

mozes uzet i g5 i jos neku podlogu steelseries il kakvu vec.

imas puno opcija

i napominjam da obavezno uzmes podlogu jer sto ce ti takav mis ako nemas kvalitetnu podlogu

Jahao sam pješice.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 13:11 (luka_cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Naravno podloga :D

Zanima me ovaj Roccat Kone ali Kone [+], procitao sam o njemu na officalnom siteu i svidio mi se mis, ali trazim ipak nekog tko ima iskustva s njime :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 13:16 (Sonel).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

čekaj luka o ćem ti pričaš coolermaster senetinel je vrhunski miš i uopće ne zaostaje za ovima koje si naveo.

ako ti paše u ruku uzmi ga nemoš fulat nećeš ti sad zbog toga što kone + ima(ako ima)mizerno bolji senzor imat dva killa više po rundi :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 15:22 (explorer 4).

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

:D Hvala Explorer, i meni se cinio u redu mis, na feniksu je dosta nahvaljen gdje sam gledao, jer kod gamerskih proizvoda prvo pogledam Hrvatske web shopove da vidim jel to uopce moguce nabavit u RH pa onda pogledam officalni site :D

Kao sto sam   naveo dosta je nahvaljen na Hravatskom siteu , a i svidja mi se po karakteristikama navedenim na njegovom officialnom siteu :D

Slicne je cijene kao Xai , a taj mis koristi i fnatic.msi, Steelseries je poznata marka, sto ujedno jamci i kvalitetu, ali nemoze se rec da Cooler Master nije :)

Samo sa njim imamo malo manje iskustava :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja nebi to kupovao zbog toga sto kazes da nemamo iskustva, ovaj steelseries mi je nekako preskup, izgleda ko obicni mis
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

SteelSeries miševi su šrot blago rečeno, svi ih koriste samo zato što moraju jer im je SS sponzor. Malo proguglaš i skužiš da pun q ljudi ima problema s njima

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 19:21 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cooler Master Sentinel Advacne or SteelSeries
trenutno koristim kone v2 (v1 je imala problema sa scrollom) a v1 se povukao s trzista tak da ces dobit v2 sto posto.

Imao sam priliku igrati s g5, razer deathadder, imperator i cm sentinel i iskreno kone mi je najbolji i prepun je mogucnosti customizacije (promjena tezine, boje led-ica itd.)
Mis je za srednje/velike sape pa ce ti vjerojatno pasat u ruci. I definitivno neku speed podlogu, jer ne ide s control po mojem misljenju.
IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
trenutno koristim kone v2 (v1 je imala problema sa scrollom) a v1 se povukao s trzista tak da ces dobit v2 sto posto.

Imao sam priliku igrati s g5, razer deathadder, imperator i cm sentinel i iskreno kone mi je najbolji i prepun je mogucnosti customizacije (promjena tezine, boje led-ica itd.)
Mis je za srednje/velike sape pa ce ti vjerojatno pasat u ruci. I definitivno neku speed podlogu, jer ne ide s control po mojem misljenju.
15 godina
neaktivan
Sve sto si nabrojao od customizacije imaju i ostali misevi a ledice su potpuno nepotrebne i one koje trebaju bit ih nema a to su one za dpi. Preskup miš po meni jednostavno ne nudi dovoljno za tih nemalih 600 kn

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Cekaj, nesto mi nije jasno   sa ovim Koneom , Kone v2 je Kone [+] ?

Pretrazivao sam hrvatske web shopove, i njegovu officalnu stranicu

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+ROCCAT+Kone+v2%2C+3200+dpi%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.208

http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone-/#crb_2

Nije da pravim neku frku zbog DPIa koji nije jednak na stranici, jer to kod mene neigra preveliku ulogu, posto i sad igram sa 600dpi

Ali me cisto onako zanima zasto je drugacije navedeno? I je li to taj model ili? Ukoliko nije, molio bih da mi ovaj + netko linka na HR web shopovima :)
Hvala unaprijed :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@explorer

Ne govorim samo o mogucnostima koje se fizicki mogu promijenit na misu nego i o softverskim mogucnostima. Usporedi drivere za kone-a i nekog logitech/razer misa pa ces vidjet razliku i kolicinu mogucnosti koje nudi roccat. Ne znam sta mis od 500-600kn treba nudit neg kvalitetu izrade i mogucnosti. Ne treba mu valjda space ship kao cyborg rat, ja onaj mis ne mogu smislit i ne znam kako se ljudi naviknu na takav dizajn.. Cisto pre*eravanje ak mene pitas.
@autor - nisam znao da postoji plus verzija, ja sam svoj uzeo u linksa prije pola godine, bio je u paketu s podlogom i bila je nekakva akcija..
15 godina
neaktivan
Aha a onda u redu nego reci mi tih par softverskih stvari koje ostali nemaju bas me zanima :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
Aha a onda u redu nego reci mi tih par softverskih stvari koje ostali nemaju bas me zanima :)

Pa ne znam napamet, al pogledaj jedan i drugi.. roccat ima bar 3x vise opcija neg razer i logitech

14 godina
neaktivan

Hvala vam svima na preporukama i savjetima :)

Po svemu navedemo najvise mi se dojmio Roccat Kone :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nema veze sto je tema staram, sam da kazem. Ako ste do sada imali ovakav mis jedno 5 godina http://www.mousearena.com/wp-content/uploads/2010/02/older-stile-logitech-wheel-mouse.jpg ovo je samo primjer oblika, tesko da cete kod gaminga biti zadovoljni s necim poput ovoga http://www.slipperybrick.com/2006/10/logitech-mx-revolution/ . To je moje osobno iskustvo, neznam kako vi na to gledate. jednostavno vasa se ruka prilagodi, pa da ga jebes treba ti puno vremena da se prilagodis na neki 10 oblik.

14 godina
protjeran
xavieRRRR kaže...

nema veze sto je tema staram, sam da kazem. Ako ste do sada imali ovakav mis jedno 5 godina http://www.mousearena.com/wp-content/uploads/2010/02/older-stile-logitech-wheel-mouse.jpg ovo je samo primjer oblika, tesko da cete kod gaminga biti zadovoljni s necim poput ovoga http://www.slipperybrick.com/2006/10/logitech-mx-revolution/ . To je moje osobno iskustvo, neznam kako vi na to gledate. jednostavno vasa se ruka prilagodi, pa da ga jebes treba ti puno vremena da se prilagodis na neki 10 oblik.

i sta si s tim sad htio reci??

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 16:22 (Ati&Amd).
16 godina
odjavljen

Ja imam Logitech G5 Refresh. Jako sam zadovoljan s njime-ergonomija i konstrukcija su odlični. Jedino što mu senzor (za današnje pojmove) ima malu razlučivost. Ugl, miš je predobar a ako ga negdje nađaš ispod 300 kn uzmi ga bez beda. Uzmeš si i neku Razer podlogu do 100 kn a za ostatak love se najedeš ili kupiš nešto curi za poklon (ili oboje). Ja sam već bio u fazi traženja zamjene ali jednostavno mi novi miševi baš i ne odgovaraju (tražio sam veliki miš sa dobrom ergonomijom-težak po mogućnost).

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 16:47 (vexx5555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice