Zna li neko naziv igre?

poruka: 11
|
čitano: 1.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Zna li neko naziv igre?
pitanje

Radi se o malo starijoj igri, za win98. U igri upravljamo nekakvim futuristickim tenkom iz 1. lica, tenk je opremljen raznim vrstama projektila od kojih se sjecam da se jadna vrsta zvala Helix missile a bili su i nekakvi eksplozivni diskovi koji se kad ih lansirate odbijaju od poda i skakucu do mete. Vazan dio igre je i nekakav borbeni toranj u koji mozete prebaciti kameru ako parkirate tenk na oznaceno mjesto ispred njega. Raspoloziva je izgradnja nekoliko vrsta gradevina: infantry barracks, tank facility, air facility i nekakvih obrambenih turreta te postoji moucnost poziva bombardera. Postoje razlicite mape sa nekoliko neprijateljskih tornjeva a cilj igre srusiti sve neprijateljske tornjeve i izgraditi svoje. Tenk ima i nekakvo sucelje po funkciji slicno crysisu gdje mozete balansirati mod tenka izmedu Speed, Armor ili Weapons.

Ako se neko sjeca naziva igre ili jos bolje ima link za skidanje neka napise. Igra je bila freeware koliko se sjecam.

Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zna li neko naziv igre?

daj mi samo opiši izgled 1 mape ili šta već

da nije možda recoil? ili desert thunder tank?

Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Zna li neko naziv igre?
toxic kaže...

daj mi samo opiši izgled 1 mape ili šta već

da nije možda recoil? ili desert thunder tank?

Recoil definitivno nije.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
Zna li neko naziv igre?
autorov komentar

Ima jedna mapa koja je cijela pod snijegom, preko sredine ide rijeka koja je zaleđena i na jednoj strani je tvoj toranj a preko se nalazi neprijateljski. Uglavnom, moraš sa tim svojim tenkom doć do neprijateljske baze i zgazit ih raketama ili bombarderima. Inace pjesastvo, tenkovi i avioni koje mozes napravit sluze samo za obranu tvog tornja, znaci ne mozes ih poslat na drugi kraj mape vec jedino kad zgazis neprijateljski toranj na njegovom mjestu napravis  svoj toranj i ostale građevine pa opet možeš stvorit vojsku da ti brane taj toranj.

Pogled iz tenka je iz prvog lica, znači pomoću miša ciljaš i pucaš a strelice su za kretanje. Mape su različite veličine.sve je 3D, znači voziš između planina, kroz doline, preko rijeka itd.

Osim snježne podloge ima i mapa na vulkanskom području, pa na običnoj travnatoj površini, na pjesku. Zadnji nivo je neka ogromna građevina cijela od metala, iz tlocrta izgleda kao 3-4 kvadrata u kvadratu i cilj je razvalit obranu na vanjskom kvadratu (zidu) da bi se otvorio put prema unutra. U sredini mape je neki ogromni toranj (glavni) i kad njega razvališ igra je gotova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da nije battlezone

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
17 godina
neaktivan
Zna li neko naziv igre?

Zvuci kao Urban AssaultNeodlučan.

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zna li neko naziv igre?
autorov komentar

Nije ni battlezone ni urban assault. Na mapama nema civilnih građevina. Mozda pomogne informacija da je mjesto na kojem se moze izgraditi toranj poploceno nekakvim metalnim plocama a u sredini se nalazi ucrtan žuti kvadrat sa žutim krugom u sredini kvadrata. Da bi osvojio taj point i počeo gradnju moraš pozicionirat svoj tenk unutar tog žutog kvadrata i onda pritiskom na neku funkcijsku tipku (mislimF10) izgradis prvo toranj. Nakon njega sa F1, F2,... radiš ostale građevine. Shema je i ta da ti kompletnu izgrađenu tvornicu ili toranj spusti nekakav avion i onda moraš sačekat 10-15 sekundi da građevina postane online. Toranj je opremljen sa neka 2 ogromna topa i kad parkiraš tenk u žuti kvadrat možeš se prebacit na upravljanje tornjem (dakle pogled je iz kupole tornja) i mišem rotiraš kupolu i gađaš neprijateljske snage kad te krenu napadat.

Igra je mozda cak bila i na nekom od Bug-ovih CD-eva ali nisam 100% siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zna li neko naziv igre?
prihvaćeno rješenje

vrlo vjerojatno je Uprising

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Hvala insomnoisiac, igra je Uprising! Preporucam svima neka probaju, igra je graficki losa ali znam da mi je bila prezabavna i igrao sam je satima, pogotovo teže nivoe.

Hvala jos jednom.

17 godina

Imam i ja jednu stariju igru koju bi htio nabavit al sam takoder zaboravio kak se zove.

Ovako sjecam se da sam bio u pozicije nepomicnog topa koji je pucao sa jednog mjesta po avionima i tko zna cemu. ugl nisam se mogo micat napred nazad nego samo okretat top i pucat po raznim objetkima.

to je to cega se sjecam

Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | Patriot Extreme Performance 2 x 2 gb DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
17 godina
Zna li neko naziv igre?
autorov komentar

Evo i screenshot Uprisinga

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice