Dunkerque:
-bez oklopa
-bez AA
-ogroman
-loš t6 MM
-slab turret HP
Na stranu to sve, ako se igra kao cruiser i ako se ide bow-on, jako je zabavan. Koga god sam pitao u igri, rekao je da je brod čisti fun (35% fire na HE je lol), ali da ne očekujem high dmg stalno.
Belfast je čisti OP. Ako su ti britanci nezgodni, belfast je nezgodan na kvadrat. Super jak HE (IFHE skill), kamuflaža, radar, smoke i hydro.
Scharn je najbolje zaokružen: dobar rof i traverse, dobar armor, dobar kalibar (uz pametno igranje), sekundarni, torpeda, brzina...
Plus što t7 zarađuje bolje.
Za bilo koji t6 imam golda, a Belfast mi je na 4€ i Scharn na 8€ doplate. Ne znam, razmišljam... :D

Grozovoi 

.
. to je ono dobro u svemu ovome
sa Radio Location
je smrt za DDove 
a ne znam. Igram dosta aktivno, imam dosta love (u igri
T9 je skup, do te mjere skup da mozes imati relativno dobru partiju, i dalje biti u minusu; sa Premiumom. Izvuci zakljucke za T10. On the other hand, neki od ovih "mojih" manijaka igraju T10 bez Premiuma; medjutim to ukljucuje svakodnevni grind Ataga/Belfasta/Kutuzeva jer eto fali para za financiranje. Nije straightforward pitanje premium da/ne, svako mora naci odgovor za sebe; moj sam ti naveo; više u manjoj jedinici vremena. npr. netko ko igra WoWS i WoT u isto vrijeme, Premium je no brainer jer se pojavljuje u obje iteracije.
) i ja bi puno toga, a malo je vremena. Takodjer, ono što mi je Premium omogucio je da se puno lakse dizem od stolice (zvuci paradoksalno, ali nije), jer da se jednom mjesečno ne pobijem sa ženom oko WoWS ili serija; vrijedi 10E mjesecno
I da, premium me je ispao malo ispod 7E mjesecno; ali da i dalje gorak okus u ustima. Bojim se sta ce biti kada istekne, jer se bojim da kad se naviknes tesko nazad na "crkavicu" od prinosa
Tamo davno dok si igrao ranked jos :P