World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 638.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Warships

Dunkerque:

-bez oklopa

-bez AA

-ogroman

-loš t6 MM

-slab turret HP

Na stranu to sve, ako se igra kao cruiser i ako se ide bow-on, jako je zabavan. Koga god sam pitao u igri, rekao je da je brod čisti fun (35% fire na HE je lol), ali da ne očekujem high dmg stalno.

Belfast je čisti OP. Ako su ti britanci nezgodni, belfast je nezgodan na kvadrat. Super jak HE (IFHE skill), kamuflaža, radar, smoke i hydro.

Scharn je najbolje zaokružen: dobar rof i traverse, dobar armor, dobar kalibar (uz pametno igranje), sekundarni, torpeda, brzina...

Plus što t7 zarađuje bolje.

Za bilo koji t6 imam golda, a Belfast mi je na 4€ i Scharn na 8€ doplate. Ne znam, razmišljam... :D

14 godina
DrNasty kaže...

Za bilo koji t6 imam golda, a Belfast mi je na 4€ i Scharn na 8€ doplate. Ne znam, razmišljam... :D

ovisi o tome kojeg kapetana imaš od prije sa više ili koliko point-a   -- ak nemaš ni jednog Engleskog onda bude ti fino teko ga dignuti na 14point jer tek sa 14 Belfast dobiva smisao a sa 19 je brutala

17 godina
moderator

Imam i engleza sa Fiji-ja i njemca sa Bismarcka.

Nemam francuza :D

E da, Belfast treba IFHE što znači da je nepogodan za AP only regularne brodove, jer bi tih 4 (ili (7 ako uzmem DE) pointa mogao staviti u AA na Minotauru.

Scharn je vrlo dobar sa secondary build kapetanom sa Bismarcka, a francuz bi se dao fino skillati u AA/survivability/Secondary za buduće francuske BB.

Richelieu BB, 8x380mm <3

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 14:14 (DrNasty).
13 godina
DrNasty kaže...

Belfast je čisti OP. Ako su ti britanci nezgodni, belfast je nezgodan na kvadrat. Super jak HE (IFHE skill), kamuflaža, radar, smoke i hydro.

Izmedju Dunquerqua i Belfast, Belfast all the way. Jedina ozbiljna mana koju nalazim Belfastu je da za punu/idealnu/najbolju utilizaciju treba ti solo kapetan za njega (radi IF-HE), daju se britanski kapetani retrainati na njemu, ali nije idealan setup jer Belfast ipak ima HE koji ne postoji u ostatku linije.

Dunq mi je toliko jednostran sa svojim bow-on nastupom da remotely nisam ga vidio kao interesantnog niti u najludjim snovima :)

PS Sve gore IMO! ;)

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
odjavljen
World of Warships

I disagree.

prodajem jednu od mašina (onu za veš)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

Oh game, Y U NO stop torturing me?

0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

I disagree.

Toooonči, trollaš me :P Namjerno sam napisao "jednostran" as in bow-on only :D Nisam napisao niti da je los niti da radi malo dmg/xp :P

DrNasty kaže...

Oh game, Y U NO stop torturing me?

Od tri navedena, Scharnie... ;) Ili jednostavno nemoj se zamarati popustima vec uzmi Lenina/Molotova koji su relativno jeftini :=)

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 19:04 (Jovanka).
17 godina
moderator
World of Warships

Mrzim Shiratsuyu, gadi mi se.

Fuj. Jedva čekam da ga prodam.

U ovoj partiji sam jednim salvom (4 torpeda) potopio 3 broda. I ne, nisu bili blizu. Bio je LOL moment.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

ovo dugoooo oćekujem.  7.3.

Grozovoi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja protiv francuz BB-a, a sa New Mexicom i Coloradom busim ga ko sir. Znaci svaki put kad se sretnem sa francuzom, izbusim ga, s tim da redovito padaju i citovi. Sa sharnom i tripitzom puno vise problema. Da se nadovezem i sa New Yorkom isto nije bilo vecih problema, tako da mi je taj premium BB promasaj, tj ima valjda neke kvalitete, al ja ga ne planiram uzimat, niti sam ikad imao u planu, ni njega ni onaj Warspite.

Origin ID: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 19:21 (TheDarkSide).
16 godina
World of Warships

Gušt su ovi mali DD-i!

http://prntscr.com/efz1jl

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Imam  istraženu cijelu rusku DD granu...jeli netko gledao što je naisplativije imati u luci prije ovog patcha?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
World of Warships

Yugumo je fora. Upravo kupio! :P

DrNasty Dunq je 120-tak kuna danas :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Imam  istraženu cijelu rusku DD granu...jeli netko gledao što je naisplativije imati u luci prije ovog patcha?

Kiev , Tashakent

17 godina
moderator
Tonči kaže...

DrNasty Dunq je 120-tak kuna danas :D

Znaš da je Techno Viking kupljen :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 22:37 (DrNasty).
14 godina
NixaFX kaže...
stručnjak kaže...

Kiev , Tashakent

Tash i Udaloi svakako ako imaš Udaloja ( onda buš ima T9 s jedne i druge strane ) ako ne onda ti treba brije ognevoja da imap t8 u desnoj starni grane di je Groznevoi t10

14 godina
stručnjak kaže...

Ovaj ranked je za plakati...130 bitki, 50% pobijeda rank 6....prošla sezona 150 bitki 60% do rank 1....još su stavili da možeš izgubiti rank 5...ušao u rank 5 i ko da su se svi kreteni svalili samo na mene...je....užas

A baš, ja sam prošli tj dogurao do rank 5 i reko e sad će napokon biti normalni igraci jer ide od 2 do 5 a kad ono zatekli me retardi svjetski u ekipi, ali ono na najjače - znači u 10 bitaka možda sam 2 igrao sa normalnom ekipom ovo ostalo sam pobjedio jedino ako sam ja potopio 4 broda i spotao cjelo vrijeme ili ako sam sam cap-ao 2 pointa i napravio veliki dam ( u Leningradu ),, u jednoj partiji me spasio igrač Simsa koji je maltene sam dobio isto, ja sam potopio 2 broda ali to apsolutno nije dovoljno za ekipu koja sad obitava u 2-5.., znaći do su igrači Scharnhorsta ili Gneinesaua koji snajpaju sa 20km ili iz centra osvojenog pointa i to naravno prva meta im je BB, Belfast i Fiji koji se pojave su uredno 2 minute bez paljebe na sebi dok krešu sa radarom i ostalim po svemu kaj se mice itd..itd..

Ne znam, jedino kad su dobre ekipe je u radni dan u tipa 12-13 sati a tad radim  ovo ostalo je Bogu za plakanje, možda bi trebao oko 12 navečer probati, ne znam

17 godina
moderator
World of Warships

Dolaze francuski cruiseri:

https://worldofwarships.com/en/news/common/allons-y/

Food for my Shiny Horse, jeeee :)

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Evo da se pohvalim uzeo sam rank 1....204 bitke 53% win rate... u odnosu na prošlu sezonu j....katastrofa. Igrao sam sa Myoko (173 bitke 55%) i sa Gneisenau (31 bitke 42%)uglavnom  bez premiuma prosiječan exp 1302, šteta 50 870. Moj zaključak je da je ova sezona premium sezona, od regularnih brodova osim Fiji nema broda da parira ostalima, Shira je odličan dd u dobrim rukama ostalo nije vrijedno spomena, Nagato sniper odlični topovi i to je to...je....MM je smeće nad smećima... Myoko je definitivno najteži brod za igranje za ranked, ako se nakosiš nemaš fire power, a ako daš malo bok i Nagato i ostali bb-ovi te krivo pogledaju ode na dno. Osobno sam razočaran sa načinom na koji je Wg stavio ovu sezonu.

Prvo nagrade su sranje, previše toga se moraš odreći da bi stavi neki od ovih upgrejda, Ako je nešto nagrada onda ne bit trebalo odreći se nečega 30% da bih dobio nešto 25%, drugo od ranka 11 pa do je 1 nema spasonosnog ranka tj. onog kojeg ne možeš izgubiti...užas.

Nezamislivo mi je da su dopustili da bilo koja budala može kupiti brod i ući u igru da zaj... i trola ostale u timu. Lik sa Shira 33km od pointa i pita zašto ću ga reportat.

Bilo je tu i moji failova i retardirani odluka  pa sve do spašavanja bitke sa zvukom sirene .

Uglavnom my pain is over.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 21:12 (stručnjak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Dolaze francuski cruiseri:

https://worldofwarships.com/en/news/common/allons-y/

Food for my Shiny Horse, jeeee :)

Ja i dalje cekam britanske BB-e...a njima prioritet francuzi.

9 godina
neaktivan
World of Warships

update

dobia sam 11 950 000 credita. to je ono dobro u svemu ovome

po prvem viđenju ovaj Grozovoi je loš ajme. oćekiva sam bar malo više brzine

Khabarovsksa Radio Location je smrt za DDove 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Khabarovsk je T10... tu su i DD-ovi već opasni.

14 godina
World of Warships

Čisto anketa. Od vas koji pratite ovaj forum koji od vas ima premium acc?

9 Imam premium
5 Nemam premium
3 Kupim premium povremeno
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 14:26 (MRSKI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kae Mrski? Peru te dileme?

Pojednostavi si računicu; faktor uštede 50% vremena; jel imaš vremena igrati 9 partija dnevno ili imaš vremena za 6 za istu jedinicu vremena (karikiram...)? Jbga, it is what it is...

13 godina

Premium po meni izgleda vise za nestrpljive, jer istu stvar ces otkljucat bez premiuma samo nakon duzeg vremena, eventualno ako ti se potrefe bas uber super partije, i to vise njih zaredom. Jedino mislim da premium treba kasnije ako se igra sa T9 i T10 brodovima radi troskova.

14 godina
World of Warships

ehhh da je samo premium kupiti za 75kn i da je to to, da nisi blesav ko ja npr :)

Ja ću sad tin foil zavjeru isporbati, istekao mi je premium jučer pa ću vidjeti da li će me igra probati "nagovoriti" da ga kupim sa dobrim MM ( tu mislim na playerbase dobrim MM naročito u rankedu ) i manje bitno kakve će kontenjere davati  - jučer me pred kraj dobro filao sa dobrim ekipama u rankedu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 15:18 (VooDooZg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Jovanka kaže...

Kae Mrski? Peru te dileme?

Pojednostavi si računicu; faktor uštede 50% vremena; jel imaš vremena igrati 9 partija dnevno ili imaš vremena za 6 za istu jedinicu vremena (karikiram...)? Jbga, it is what it is...

a ne znam. Igram dosta aktivno, imam dosta love (u igri ) i XP, nigdje mi se ne žuri, solidno se zabavljam sa brodovima do tiera VIII. S druge strane mjesečno nije neka cifra od nekih 12 Eura. Ali kad pomnozim sa 12 mjeseci onda i nije tako malo. Ako uzmem premium onda idu i brdodovi IX i X koje ne možeš igrati isplativo bez premiuma što opet vuče mjesečnu pretplatu. Najsretniji bi bio da mogu "kupiti igru" i onda igrati šta mi je volja. Ovako mislim da ostajem na FTP 

17 godina
moderator
World of Warships

Ako ne žurite sa grindom/XP-om već je samo lova za t9 i t10 u pitanju, po meni je bolje naći jedan zabavan premium brod i s njim igrati kad zafali love.

Postavili su model da dosta ovisi o premium consumablesima, ali uz zastave i premium brodove uopće nije problem.

Čak mi bolje djeluje ekonomija nego u WoT-u ako gledamo ingame lovu.

0 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

a ne znam. Igram dosta aktivno, imam dosta love (u igri ) i XP, nigdje mi se ne žuri, solidno se zabavljam sa brodovima do tiera VIII. S druge strane mjesečno nije neka cifra od nekih 12 Eura. Ali kad pomnozim sa 12 mjeseci onda i nije tako malo. Ako uzmem premium onda idu i brdodovi IX i X koje ne možeš igrati isplativo bez premiuma što opet vuče mjesečnu pretplatu. Najsretniji bi bio da mogu "kupiti igru" i onda igrati šta mi je volja. Ovako mislim da ostajem na FTP 

Da ti ja, sa 2xT9 brodovima objasnim neke stvari  T9 je skup, do te mjere skup da mozes imati relativno dobru partiju, i dalje biti u minusu; sa Premiumom. Izvuci zakljucke za T10. On the other hand, neki od ovih "mojih" manijaka igraju T10 bez Premiuma; medjutim to ukljucuje svakodnevni grind Ataga/Belfasta/Kutuzeva jer eto fali para za financiranje. Nije straightforward pitanje premium da/ne, svako mora naci odgovor za sebe; moj sam ti naveo; više u manjoj jedinici vremena. npr. netko ko igra WoWS i WoT u isto vrijeme, Premium je no brainer jer se pojavljuje u obje iteracije.

Znaš i sam kako sam se rastegnuo klasama (34 broda u luci jucer bila ) i ja bi puno toga, a malo je vremena. Takodjer, ono što mi je Premium  omogucio je da se puno lakse dizem od stolice (zvuci paradoksalno, ali nije), jer da se jednom mjesečno ne pobijem sa ženom oko WoWS ili serija; vrijedi 10E mjesecno I da, premium me je ispao malo ispod 7E mjesecno; ali da i dalje gorak okus u ustima. Bojim se sta ce biti kada istekne, jer se bojim da kad se naviknes tesko nazad na "crkavicu" od prinosa

PS Kupio mi frend Kutuzova za rockas Tamo davno dok si igrao ranked jos :P

9 godina
neaktivan
World of Warships

igra je free

10 eur misecno za premium i ciao zdravo bog .mirni živci dok igram T10 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice