World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 638.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Warships

Ja cjeli vikend dizao kapetana na Belfastu da bude na 14skill da mogu imati consilament i high inertia fuse HE, morao sam dignuti za 2 lv oko 200.000xp a imao sam samo jednu dragon zastavicu i gro onih od +50% bome bolno iskustvo -- svaka druga partija obavim 3 killa i izgubimo ili 140k dam 2-3 cap-a i pogubim sve brodove u timu, pa me ulovi serija od 5 puta za redom da dobim super ekipu ali ne napravim ništa naročito, u bar 5-6 partija sam popušio i win i brod i sve zbog RN smoke BUGa  - za poluditi ali ajd uspio sam i sad sam spreman i za ranked sa ću još Siratsuyu-a osposobiti samo..

Imao sam i jedan komičan fajt u Moskvi, bila su neka 2 _CRO lika u Shimama  i ja ih pitam na koji ce cap ic i oni kaži na C i ajde ja odem s njima da im izradarim ako ima kaj DDa i tako se obuhavamo i izrone 2 Bismarcka i ja se okrenem od njihi rokam ih i nekak ih uz pomoc dd-a uspijem rješiti dok me krko Minotaur sa svojim spamom sa pun_k km i okrenem se nazad i počne onaj hebeni ciklon --- i na kog naletim u ciklonu, Full HP Montana, G.Kurfurst malo iza nje i prokleti Minotaur i ja sad u full gasu naprijed reko ak se počnem okretati gotov sam i ja usporim  i ostavim samo nos otvoren jer znam da je tamo Moskva fino tvrda i rokaju me rokaju pogotovoovaj peder Minotaur ali nejde im :) i roknem Minotaura za kojih 7k pa dvije citadele i vidim ga da ga jebe jer premali dam mi radi  i ide se on zaletiti na mene i storpedirati me ( u međuvremenu ma Montana pljusnula bar jednom fino i G.Kurfurst tak da ne znam kaj je ovaj tak željan bio u Minotauru ) i reko dobro pederu popušit ću tvoja torpeda ( jer idem u rikverc i mogu se j. ) ali cu ti j.mater i like se okrece da ih ispali i ja bum i hop 6 citadela u Minija i bye bye mini ( a bio je full HP kad je ušao u ciklon ) i vidim torpeda a vidim i Montanu okrenula broadside na 4.5km jer kaj ja sam cruiser i nemam torpeda i kaj joj mogu i taman mi se napuni ( fala Bogu na novom skillu koji puni brže koliko hp-a gubiš ) i zvek u Montanu i 5 citadela i njoj i ode 35k hp-a :)  pojeo torpeda i krepo - na kraju se pokazalo da je taman bilo da sam to porješavao jer je dd-ima bilo lakše bez Minija..

Uglavnom fina mi je ta Moskva, mislim da ću joj perma camo ubost :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
World of Warships

i btw ovo je najbolji review-er brodova u Warshipu - lik je Bog :)  

ovi ostali igraju dobro ali kad ovaj napravi review plačem danima :)

a nakon ovog sam kupio Sharnija :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 0:44 (VooDooZg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Warships

Da, Yuro (Eurobeat) je zakon. Sve one montaže su vrh, ne samo ''reviewi''.

EDIT:

Izgleda da će buffati Iowu/Montanu u 0.6.4, odnosno spustiće citadel onako kako su predlagali igrači.

https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/5sdtru/the_iowamontana_citadel_story_is_hopefully_over/

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 14:34 (DrNasty).
14 godina
DrNasty kaže...

Da, Yuro (Eurobeat) je zakon. Sve one montaže su vrh, ne samo ''reviewi''.

EDIT:

Izgleda da će buffati Iowu/Montanu u 0.6.4, odnosno spustiće citadel onako kako su predlagali igrači.

https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/5sdtru/the_iowamontana_citadel_story_is_hopefully_over/

Onda nek daju KM  bolju preciznost topova na daleko i veći range - u ovoj igri je dovoljno da se skupi gro plačip. i odmah se ide u rebalans  - to kaj je NC/IOWA/Montana sniper i kaj delete-a kruzere sa svojom nikakvom disperzijom to nema veze ..

17 godina
moderator

Ja jednostavno volim kad RNG bogovi daju blagoslov pa se 9 shellova skupi u 1 hot supershell :D

Ako se dobro nanišani, obično je delete :D

13 godina
neaktivan
Pa ni nemre prek 76 fps posto su lock na toliko ... imas u aslain mod packu ... da maknes lock i max na 120 da dignes ... tako nesto ..
14 godina
DrNasty kaže...

Ja jednostavno volim kad RNG bogovi daju blagoslov pa se 9 shellova skupi u 1 hot supershell :D

Ako se dobro nanišani, obično je delete :D

Da samo na nekim brodovima to daje "češće nego rjeđe"  - neki brodovi baš ta trojka američanska ima niakvu disperziju i s njom možeš delete-at bez greške i to sa 20km dok to kod Njemaca možeš zaboraviti - tam moraš ići na ispod 11km i onda idu fino i zato tu nije trebalo nikakav rebalans raditi -- ali oni sad hoće silom ljude maknut sa KM i to stalno rade, ti grindaš ko reatrd i onda prebace meta-u na drigu granu i sad ajmo ispočetka i ajmo malo ljude da još više kupuju pakete od 100€ dublona da mjenjaju xp sa ostalih brodova u free-xp --- ali nebu išlo ....

13 godina

Gledam Bismarck secondary buildove..prebolesno je ono sa manual perkom. Doslovno uletis kome god i kaos krece...mislim da cu se totalno prebacit na njemacku liniju BB-ova...gneisenau, bismarck, sve jako dobri brodovi, a i sharnhorst i tirpitz isto.

Origin ID: ReaLazio
14 godina
TheDarkSide kaže...

Gledam Bismarck secondary buildove..prebolesno je ono sa manual perkom. Doslovno uletis kome god i kaos krece...mislim da cu se totalno prebacit na njemacku liniju BB-ova...gneisenau, bismarck, sve jako dobri brodovi, a i sharnhorst i tirpitz isto.

Tirpitz ne, jer on ima 7.5km range dok Bismarck ima 10.5 s tim buildom ali zato je Scharni car u T7 ;)

13 godina
VooDooZg kaže...
TheDarkSide kaže...

Tirpitz ne, jer on ima 7.5km range dok Bismarck ima 10.5 s tim buildom ali zato je Scharni car u T7 ;)

Govorim opcenito, tih 4 broda su svi jako dobri..a sta se tice sekondarnih bismarck i sharn super

Origin ID: ReaLazio
9 godina
neaktivan
World of Warships

nije mi jasno kako su ovi šta voze Yamata uspili proć ovo smeće od Izuma ...jbt koja je ovo patnja,1o partija wr 20 %...sad mi je tek jasno zašto sam ga najmanje viđao 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rodjo1608 kaže...

nije mi jasno kako su ovi šta voze Yamata uspili proć ovo smeće od Izuma ...jbt koja je ovo patnja,1o partija wr 20 %...sad mi je tek jasno zašto sam ga najmanje viđao 

Vidio sam danas nekog rodju u Bismarcku ili Tirpitzu, da nisi bio ti?

Danas prva partija s Nagatom u random, imam hull B i svi upgrade modovi osim damage control 2 ili rudder shift. Moram i tu odluciti sta staviti.

Rezultat: 160k damage, novi rekord, 6 citadela pogodio.

Fuso mi je drag ali ovaj definitivno ima potencijala!

Stavio priority target i expert marksman. Sto uzeti za 3-point i 4-point skill? Secondary build ne bih radi previse AP topova, DDi i krstarice ne brawlaju protiv njega.

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
15 godina
World of Warships

Meni osobno je najbolje sjeo Amagi :)

Nekako mi odgovara playstyle sa njime.

Ostali T9/10 stoje na suhom doku :D

0 0 hvala 0
16 godina

pa ja sam baš na nagatu i odličan je, treći skill extra heal i četvrti ja furam ono da mi smanji broj vatri s 4 na 3. 

Dirty dosen
16 godina
Wespen kaže...

Meni osobno je najbolje sjeo Amagi :)

Nekako mi odgovara playstyle sa njime.

Ostali T9/10 stoje na suhom doku :D

Meni je Amagi najdraži BB među osmicama...topovi su mu brutalni :)

Frka85
16 godina
World of Warships

Reko ajd idem probat švabe, prvi shell u prvoj partiji odma detonation, pa reko nisu loši izgleda. (tri min kasnije su me silovali)

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

U patchu su nerfali free XP koji je dolazio u flags kontejnerima, pa ću se prešaltati na consumables kontejnere. Budući da im je gameplay takav da traži premium consumables, ovo će pomoći.

2 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...

U patchu su nerfali free XP koji je dolazio u flags kontejnerima, pa ću se prešaltati na consumables kontejnere. Budući da im je gameplay takav da traži premium consumables, ovo će pomoći.

ali su ti dodali 6-7 premium brodova i maknuli 30 zastava iz mogučnosti dobitka - tak da bi rekao da se tek sada isplati tyl

17 godina
moderator

Jako je mala šansa za dobiti brod pa i niskog tiera.

Čak i ovo povećanje šanse za superkontejnere je poništeno uvođenjem opreme u njih pa eno ekipa na redditu se žali kako dobije ovu novu ''specijalnu'' opremu koja je beskorisna i jedino što e isplati je prodati je za siću.

Računali su i procenat za superkontejner po serverima, ispalo je da NA i SEA imaju oko 5% sc drop, dok je EU na 2%.

https://sea-group.org/?p=1332&lang=en

10 godina
neaktivan
Ja nisam sc dobio već mjesecima, a otvorim bar dva kontejnera dnevno. Odokativno, 2x60 (zadnja dva mjeseca), zadnjih najmanje 120 kontejnera niti jedan SC.
17 godina
moderator

SC su navlakuša kao i TV Bingo i Jack pot.

Ako pretpostavimo da su tačni procenti za SC od 2% na EU serveru i da je od tih svih SC-a samo 1,2% brodovi, onda je potrebno:

50 kontejnera za 1 SC (u prosjeku)

Približno 1 SC sa brodom za svakih 100 SC-a

Znači treba vam 5000 kontejnera da bi dobili jedan brodski, a najčešći brodovi su oni iz tiera 5 koji su ionako jeftini.

Ako otvarate 2 kontejnera dnevno, treba vam 250 dana za to. Zar nije bolje uštediti par € svakog mjeseca pa kupiti na popustu brod po želji?

-----------------

Kontejneri su dobri za zastavice, potrošni materijal ili lovu ako već nemate love, a ako idete na SC većinu vremena je kao da i nema kontejnera u igri.

Meni najviše smeta što su 3,14zde nerfale free XP drop, to će stvarno usporiti road to Misery (Missouri :))

13 godina
neaktivan
HaM kaže...

Jadranski gusari (tag:[JAG]) regruta.

Trenutno nas je u klanu 8-9, tražimo opuštene ljude bez davljenja, pizdarija, nacionalizam i slično.

Potrebno je doći jedno veče sa nama na TS da vidimo kakvi ste.

Mi smo pretežito +30 godina ali jučer evo primili jednog od 20 godina.

Preko privatne poruke se dopisujemo koga zanima, dajte mi osnovne informacije o vama.

OT: Farragut od danas, riješio mi quest 

Poslal sam aplikaciju za klan, pa ak primate jos jednog njuba ...

14 godina
brijalec kaže...
HaM kaže...

Jadranski gusari (tag:[JAG]) regruta.

Trenutno nas je u klanu 8-9, tražimo opuštene ljude bez davljenja, pizdarija, nacionalizam i slično.

Potrebno je doći jedno veče sa nama na TS da vidimo kakvi ste.

Mi smo pretežito +30 godina ali jučer evo primili jednog od 20 godina.

Preko privatne poruke se dopisujemo koga zanima, dajte mi osnovne informacije o vama.

OT: Farragut od danas, riješio mi quest 

Poslal sam aplikaciju za klan, pa ak primate jos jednog njuba ...

Da i mene bi zanimalo kakav je klan - da li imate ono zahtjeve 55-60% win rate, 60k av.dam, 9 ubijenih u jednoj partiji od toga 2 dd i 1 cv  i 4 cruisera ali ruskih itd..itd :)  te da li savku vecer se trenira po 3 sata visinski priprema kako izbjegnuti 15 torpeda u G.Kurfursrtu :) ??

Ili se više grupa da se igra u diviziji malo i zabavlja ?

može i pm naravno, btw isti mi je nick u igri i tu i imam 36 :)

17 godina
moderator
World of Warships

Sinoć prvi put u nekoliko mjeseci kliknem TYL i dobijem SC

Unutra 50 Ocean Soul kamuflaža (više nego u onom shitty paketu od 5€, majku im i paketima).

Budući da ne grindam nikakve grane, ostaviću ih za kasnije.

Fiji i Dragon (Myoko) su opremljeni i čekaju ranked. Bismarck sa drugim hullom radi kampanju za Shinonome.

0 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...

Sinoć prvi put u nekoliko mjeseci kliknem TYL i dobijem SC

Unutra 50 Ocean Soul kamuflaža (više nego u onom shitty paketu od 5€, majku im i paketima).

Budući da ne grindam nikakve grane, ostaviću ih za kasnije.

Fiji i Dragon (Myoko) su opremljeni i čekaju ranked. Bismarck sa drugim hullom radi kampanju za Shinonome.

Je li krenuo ranked? Nisam uz komp da provjerim. Spremni Myoko, Gneise, Nagato i dva DD.

Bismarcku tek upgrejdao prvi hull, još nišanske sprave i motor. Sa 10,6 sec buildom puca ko nova godina

17 godina
moderator

Danas kreće ranked, odnosno mislim da je krenuo jutros (sinoć mi pisalo 7h).

9 godina
neaktivan
Andor kaže...
rodjo1608 kaže...

Vidio sam danas nekog rodju u Bismarcku ili Tirpitzu, da nisi bio ti?

aha,ja i niko drugi :-)

počeo ranked,ajme ajme ima svega i svašta...pobijemo sva tri dd-a odmah na početku i izgubi se partija...i kako ne ispalit na živce

13 godina
rodjo1608 kaže...

počeo ranked,ajme ajme ima svega i svašta...pobijemo sva tri dd-a odmah na početku i izgubi se partija...i kako ne ispalit na živce

A dan je tako lijepo počeo, dobro da je ovo tek otvorenje sezone...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
neaktivan
World of Warships

Kako su srezali nagrade za ovu sezonu rankeda to nije istina. Nakon tiera 10 se dobijaju totalno sugavi komadi opreme za brodove, skoro pa da se i ne isplati trositi brdo vremena do ranka 1. 

Nekako mislim da cu iskoristiti ovu sezonu za grind pepsicole, ne igra mi je se u randomu, a u ranked mi se ne zivcira za neki visok rank. Laganini pa dokle stignem, bitno da se pepsi zavrsi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warships

Najbolje je bilo za prvu pobjedu (rank 23->22), dobije se milijun kredita.

Ja se vec poveselio da cu skupiti dovoljno za Mogamija opremiti, i onda poceti spremati novce za Amagija, a onda samo par zastavica kasnije i to je to.

Myoko, Akatsuki i Nagato su u igri. Za sada potez kola Nagato: odmah na pocetku sa 16 km, 39k stete na Myoku, ostalo mu 60 hpa...

Vratilo se u sljedecoj partiji kada je lijepo naciljan nasukani ARP Myoko na 13 km... 1k stete.

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice