Ja cjeli vikend dizao kapetana na Belfastu da bude na 14skill da mogu imati consilament i high inertia fuse HE, morao sam dignuti za 2 lv oko 200.000xp a imao sam samo jednu dragon zastavicu i gro onih od +50% bome bolno iskustvo -- svaka druga partija obavim 3 killa i izgubimo ili 140k dam 2-3 cap-a i pogubim sve brodove u timu, pa me ulovi serija od 5 puta za redom da dobim super ekipu ali ne napravim ništa naročito, u bar 5-6 partija sam popušio i win i brod i sve zbog RN smoke BUGa - za poluditi ali ajd uspio sam i sad sam spreman i za ranked sa ću još Siratsuyu-a osposobiti samo..
Imao sam i jedan komičan fajt u Moskvi, bila su neka 2 _CRO lika u Shimama i ja ih pitam na koji ce cap ic i oni kaži na C i ajde ja odem s njima da im izradarim ako ima kaj DDa i tako se obuhavamo i izrone 2 Bismarcka i ja se okrenem od njihi rokam ih i nekak ih uz pomoc dd-a uspijem rješiti dok me krko Minotaur sa svojim spamom sa pun_k km i okrenem se nazad i počne onaj hebeni ciklon --- i na kog naletim u ciklonu, Full HP Montana, G.Kurfurst malo iza nje i prokleti Minotaur i ja sad u full gasu naprijed reko ak se počnem okretati gotov sam i ja usporim i ostavim samo nos otvoren jer znam da je tamo Moskva fino tvrda i rokaju me rokaju pogotovoovaj peder Minotaur ali nejde im :) i roknem Minotaura za kojih 7k pa dvije citadele i vidim ga da ga jebe jer premali dam mi radi i ide se on zaletiti na mene i storpedirati me ( u međuvremenu ma Montana pljusnula bar jednom fino i G.Kurfurst tak da ne znam kaj je ovaj tak željan bio u Minotauru ) i reko dobro pederu popušit ću tvoja torpeda ( jer idem u rikverc i mogu se j. ) ali cu ti j.mater i like se okrece da ih ispali i ja bum i hop 6 citadela u Minija i bye bye mini ( a bio je full HP kad je ušao u ciklon ) i vidim torpeda a vidim i Montanu okrenula broadside na 4.5km jer kaj ja sam cruiser i nemam torpeda i kaj joj mogu i taman mi se napuni ( fala Bogu na novom skillu koji puni brže koliko hp-a gubiš ) i zvek u Montanu i 5 citadela i njoj i ode 35k hp-a :) pojeo torpeda i krepo - na kraju se pokazalo da je taman bilo da sam to porješavao jer je dd-ima bilo lakše bez Minija..
Uglavnom fina mi je ta Moskva, mislim da ću joj perma camo ubost :)

...jbt koja je ovo patnja,1o partija wr 20 %...sad mi je tek jasno zašto sam ga najmanje viđao