World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 622.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warships

Neću se raspravljati jer po tvojim drugim postovima u ostalim temama sam primjetio da nema svrhe. Samo ću reći da je danas wipe obavljen i da čestitam što si u mjesec dana igranja otključao cijelu američku liniju nosača. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

2 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Warships

Kakav je Arkansas, kakva mu je zarada? Da li je neko probao?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: World of Warships
DrNasty kaže...

Tek je od danas tu, zarada je upitna. :) Ali Atago je opak mofo :)

15 godina
SimeKZ kaže...
ED63 kaže...

Pogledaj od mighty jinglesa video o atlanti... vidit ces da je smece. No, kolko vidim lova nije problem za tebe... pa baci i na nju lovu, neka stoji...

lova mi nije problem upravo zato jer ju ne bacam

vec mi je dosta da mi sims stoji, a kolko vidim atlanta je slicna njemu samo sa vise topova

u startu ne zelim placati hrpu para za nesto sto ce kad tad doc na popust

usto je tucci njezno rekao da se ne useremo kad vidimo cijene brodova po tirovima, jer se uz duze trajanje partije dobije vise expa i credsa nego u wotu, a u startu je tX stavljen na 10 miljki

svi ti prem brodovi ce kad tad doc na popust, doci ce i novi, itd

nema smisla odma skrsit lovu na gluposti, cak cu i slotove na popustu uzimat

a sve preorder brodove sam uzo jer su jedinstveni, upao sam u betu na invite (thx drnasty ), i brodove sam uzo pojedinacno jer nezelim prem time kad oni odrede, makar je taj grupni paket bio sa nekim popustom

tako da mogu samo reci hvala kolega sto se brines za moje pare, a ne brines se da preporucis smece na forumu

ali pnavljanje je majka mudrosti i necu ponovit wot (99 tenkova) i wowp (15 aviona) u vela luci, krenucu skromno i igrat samo ono kaj me gusta:

krstarice i razarace...

Tonči kaže...
Rhox kaže...

Pretpostavljam da nisi igrao nosače kada govoriš takve gluposti.

Dakle, kao vlasnik Lexingtona i od danas Essexa, vrlo dobro znam da je skil iznimno važan jer bez njega je posve idiotski igrati nosače. Automatsko ciljanje, kakvo si i sam opisao, apsolutno je idiotsko (a ne manualni skill). Bez ručnog, neće biti moguće pogoditi ništa torpedima, a u pravilu ni bombama. Dok nabuildaš lika nekako treba igrati, što će biti prevelika muka da bi se itko trudio. No, kako ti ne razmišljaš dok igraš nosače, vidim da ti i ne može biti važno ručno ciljanje, tebi je ionako svejedno. :)

i ja ti cestitam na grajndu do eseksa taman prije tsunamija

reko bi jingles: rinse and repeat

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
World of Warships

sad kuzim kaj je tucci mislio

t2 60k

t3 260k

t4 800k

t5 1.5-2 miljona

t6 2-3.6 mill

t7 5.5-6 milji

t8 9 milji

t9 12-15.5 milji

tX 19.5-21 milja

credsa naravno

pa ko voli nek izvoli

btw warspite je 6.5k golda

murmansk 3k

novi japanac t8 kosta 10.7k golda

atlanta 9k

tolko za pocetak

meni se otkljucalo 5 skill pointa na comanderima

acc level 6

odma sjelo 2.3 milja credsa i 3k free expa

za level 7 dodju zastavice i dan premiuma, treba 10k expa

nivo 8 daje 2 milje credsa i kamuflaze

sve je pun qurac skuplje nego u cbt, kao sto vidite tX je DUPLO skuplji

srecom da sam sad s posla a sutra sam popodne

level 7 je blizu level 7 je blizu
ni 8 nije daleko ni 8 nije daleko
nova makina nova makina
nova oprema nova oprema
nova oprema 2 nova oprema 2
consumables consumables
pozer pozer
jos fotki jos fotki
ovak je pocelo ovak je pocelo
Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warships

Eh jesu šupci s onim humble keyevima kad vrijede samo za US server tamo imam murmanska ali kakve koristi, mogli su dati i keyeve za EU server

Još se uvijek ne može skinuti open beza za EU?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Warships

Još nemaju anti-aliasing u igri :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Opa, nisam znao da sam tako puno igrao, završio među top 10% i sjeo kapetan s 7 skill pointa i automatski otključanim level 6 accountom. Također uzeo Warspite s gold doubloonima što sam dobio povrat, i to ponajprije jer se priča da će ga uskoro micati iz ponude. Za ostale ću pričekati da budu na kakvim rasprodajama pa ih onda uzimati, nema žurbe.

Također odličan prvi fight Također odličan prvi fight
It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 0:45 (Rhox).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

Uzmem Akransas, reko idem probati, nisam BB igrao još od tuđeg accounta.

Prva partija, prvi put brod vozim, opalim prvi (ranging) shot na Yubari, bum citadel hit i oneshot. Sweet.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 0:34 (DrNasty).

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Arkansas je fenomenalan brod... da je malo veci range bio bi spektakl... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
SimeKZ kaže...

Arkansas je fenomenalan brod... da je malo veci range bio bi spektakl... 

Ima upgrade za to. Ja čekam popust na opremu pa ću ga nakrcati, ove cijene su sulude.

Sad gledam kako su lijepo nerfali dd-e američke, povećali im rudder shift time sa 3,5 na 5-6 sec (mid tieri). Biće teže izbjegavati protivničku paljbu i otoke.

16 godina
odjavljen

Nije mi baš jasna svrha DD-a koji nije okretan i brz. Hrana za BB-e očito?

17 godina
moderator
Tonči kaže...

Za BB-e baš i ne jer sporo okreću topove i reloadaju, ali cruiseri će imati šta papati :D Još uzmeš u obzir da smoke sad kraće traje i manje ga ima, a cruiseri imaju sonar ili šta već...

13 godina
World of Warships

Destroyeri su jednostavno unisteni sa ovim novim smokeom... jednostavno ne stignes kvalitetno postaviti smoke, mozda ce na visim tierovima bit bolje, ali za sada je tesko se naviknut na taj mali raspon smokea.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DrNasty kaže...
Tonči kaže...

Za BB-e baš i ne jer sporo okreću topove i reloadaju, ali cruiseri će imati šta papati :D Još uzmeš u obzir da smoke sad kraće traje i manje ga ima, a cruiseri imaju sonar ili šta već...

Nisam siguran. I prije 0.4 BB-ima sam DD-ove mogao rasuti u dva udarca ako baš ne bi brzo išli lijevo desno. Pa sjećaš se da smo i skupa, ja sam bio u Warspiteu i tu partiju zakucao sam dva DD-a na dno. Upravo je brzi rudder shift bio najjači adut. Brzina kretanja je nebitna jer se u gađanju lako kompenzira. Problem je kretanje i micanje po horizontu gore dolje, ne putanja i njena brzina.

SimeKZ kaže...

Destroyeri su jednostavno unisteni sa ovim novim smokeom... jednostavno ne stignes kvalitetno postaviti smoke, mozda ce na visim tierovima bit bolje, ali za sada je tesko se naviknut na taj mali raspon smokea.

To zvuči još gore onda...

16 godina
World of Warships

Ja ni ne pokusavam igrati DD trenutno. Ostavit cu tu "zabavu" za kada igra ude u OBT i kada bude novih igraca pa ce valjda biti lakse nakupiti xp-a tada. A do tada jedini DD koje igram su Gremy i Sims.

Inace kako ostali napreduju po tierovima? Nemam previse vremena pa sam tek dogurao do T3 BB-a.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

Ja ću krenuti opet malo na japanske dd-e. Biću stealth fighter i spamati torpedima, jbat ih.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DrNasty kaže...

Ja ću krenuti opet malo na japanske dd-e. Biću stealth fighter i spamati torpedima, jbat ih.

Još gori od američkih zbog lošijeg oklopa. Idi na krstarice, imaju torpeda, oklop... Japan je u svemu bolji trenutno. BB domet je veći, krstarice imaju torpeda, nosači više grupa pa su opcije malo bolje na low tierima...

13 godina
World of Warships

Japanski DDovi su najblji za igranje, brzina i domet torpeda su im odlicni. Gun ne koristis i znas valjda koliki ti je range u kojem te ne vide... tako da ti i armor ne igra neku ulogu. Drugo su americki DDovi gdje na domet od 4,5km torpeda ti moras dobro znat koristit smoke i otoke jer te uoce na 6km a torpeda jos ne mozes ispalit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kažem opet: bez brzog rudder shifta ne možeš izbjegavati plotune razaračem, a moraš prići blizu zbog torpeda. Topovi su beskorisni ako nisi jako blizu.

15 godina
World of Warships

Želi li netko igrati skupa? :3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warships

Ovi tier 3 pocetni BB-i su toliko loši da je to strava... St.Louis je space shuttle prema ovom američkom smeću od BB-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Warships

skinuo sam ovaj zadnji patch i sad imam ping 120-150????

WTF???

Battlenet - TheProdigy#2234

1 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Ping je i meni konstantno neki 110-150... cak je u jednoj partiji kompletnoj ekipi pao FPS na 8-10. 

Hebiga... nije dobro uzeo SS... :D fail  Bilo je 5 citadel hitova :D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 19:19 (SimeKZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Sutra, tj. već danas, izlazi 0.4.0.1 patch. Neki maleni popravci i micanje Atlante i Ataga iz prodaje. Izgleda da su dosta dobri i jedan i drugi brod. Danas igrao u Warspite, negdje 15-tak brodova bili sami Atage, heh. Izgleda da ljudi pokupovali iz straha što ih miču.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warships

Igra je ušla u Open Betu tako da možete skidati i probati igru, ja sam igrao na NA serveru tako da skidam EU client.

http://worldofwarships.eu/en/game/download/

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Igra je ušla u Open Betu tako da možete skidati i probati igru, ja sam igrao na NA serveru tako da skidam EU client.

Može se dakle igrati bez plačanja?

15 godina
MoF0 kaže...
zrimo kaže...

Može se dakle igrati bez plačanja?

Yep

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Arkansas je tier IV i kao takav je OP

kad ga nadogradiš sa svim kaj se nudi može se uredno nositi sa tier VI ili čak i Teir VII

No da ne bi bio OP balansirali su ga tako da nema niti jedan AA top

stoga ako oprotivnik ima nosač ili dva u igri, jedino ti ostaje plakanje i molitva nekog sa krstaricom da ti čuva leđa, čak i dvije krstarice omaha ili cleavland nisu zorega

10 godina
neaktivan

Smoke me a kipper... pa to se danas skida!

Fala za info, mislio sam da će još neko vrijeme biti zatvorena za raju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice