ovaj server neradi već više od 2mj
moze i meni link :)
I ja dižem svoj server danas il sutra sa uploadom/downloadom 100mb tako da one koje zanima ja radim strictly blizzlike server! ima jedan fun realm imenovan Atlantis(izgubljeni grad zabave :P 3.1.3 verzija) za one kojima dosadi igrat blizzlike cijelo vrijeme, s tim da imamo jedan blizzlike realm sa podrskom BC-a 2.4.3 i jedan iskljucivo s kojim se igra Wotlk 3.1.3, za one kojima je dosadilo igrat na njihovom serveru smislili smo ako igrate na blizzlikeovom serveru ili blizzardovom samo napravite screenshot geara, itema, reputacija, itema u banci, itema u torbicama, skillsova itd....
koga zanima PM...
S obzirom da su privatni WoW serveri ilegalni zanima me na temelju čega ova i slične teme o privatnim WoW serverima nisu zbrisane, a osobe koje ih promoviraju i koriste kažnjene, priče o tome kako smo zemlja bez novaca pa pustimo ljude da uživaju ne drže vodu jer postoje igre iste tematike za koje ne treba plačati pretplatu.
kad pokusam da se login na WoW pise mi unable to validet new version.this my be causeb by file coruption or the interference of a another program molim vas pomozite sta da radim ?
Je li ko igra na serveru silver-dust?
cuj prvi balkanski,mi na croherzegovini imali server...prije BC-a...lol
JBT šta će ti tolko otvorenih tabova?
Kak to sve pratiš?
Najbolji privatni server je Neverendless
Kak to sve pratiš?
Neverendless nije blizzlike. Prvi level dobijes cim ubijes jednog moba.
Kak to sve pratiš?
Neverendless nije blizzlike. Prvi level dobijes cim ubijes jednog moba.
Da i meni je dobar Never
Tabova nije puno evo ja sad imam 9 otvorenih...snađes se tako sto obrađujes jedan po jedan
npr. ja otovorim jednu stranicu na wikipediji i onda dok to citam iz te prozizađe jos vise... i tako kad prvi procitam onda drugu i sve tako...
anyway
ono ti znaci da si izgubio konekciju sa mysql bazom,pogledaj da nije do ip adrese,firewall-a hmm mozda i do konfiguracije cak...
Evo ja uvik pun problema :D Ponovno sam instalirao WoW i skinio quest helper i te ostale addonove, ali kad se uđem u igru quest helper nece da se pojavi(ali loada se) jedino mogu da mi prati questove kada uprem u hided files(ili tako nesto) onda uprem show, ali prije nije tako islo. Igram na blizzlike server sto znaci da moze tamo qh jer i prije mi je mogao. HELP
Evo ja uvik pun problema :D Ponovno sam instalirao WoW i skinio quest helper i te ostale addonove, ali kad se uđem u igru quest helper nece da se pojavi(ali loada se) jedino mogu da mi prati questove kada uprem u hided files(ili tako nesto) onda uprem show, ali prije nije tako islo. Igram na blizzlike server sto znaci da moze tamo qh jer i prije mi je mogao. HELP
jesi ga upalio tamo prije nego sto uđes u igru ?
Da, i uprio sam load out of date.
Neznam stvarno,probaj drugu verziju neku
Tooo tako je, nece mi nova verzija ali mozda ce starija malo. Koja je bila prije ove novije?
Tooo tako je, nece mi nova verzija ali mozda ce starija malo. Koja je bila prije ove novije?
pa searchaj malo,google koristi...imat ces negdje vise verzija...ne igram ja vise,to nako nagađam...
pa searchaj malo,google koristi...imat ces negdje vise verzija...ne igram ja vise,to nako nagađam...
Pokusao sam verziju 1.1.8, ali opet isto. Mora da je do servera jer se sad bio nesto uredjivao.
Jel server jos postoji? Ako da link pls.
ako jos postoji server onda nek mi neko posalje link.
tomislav donja crtica_os monkey windowslive taćka com < ovo nije link
jel mozes da mi posaljes link za registraciju i realm list na e mail?? milosnenadovic1@hotmail.com
pozz reko da ne otvaram novu temu... gdje valja igrati na privatnom serveru?!
ja sam trenutno na http://www.wowfireland.net/ privatni valjda balkanski...
dobar al nema puno ljudi... jel ima kakav za preporuciti ili dolazite :D
World of Warcraft 3.3.5a
ajde ljudi ko igra wow .... evo jedan server koji je novi ..skupljamo igrace pa pozovite ljude malo i vi dalje..
1. registrirajte se na ovu stranicu !!
2. udite u folder di vam je instaliran wow (C:\Program Files\World of Warcraft\Data\enUS) i u toj mapi nađite imate fajlu realmlist . otvorite je pomocu notepad-a i sve izbrisite i zaljepite ovo:
set realmlist undergr0und.org
poslije toga udjite u wow ulogirate i igrajte :PP
hvala =))
Znam da je tema stara, ali da ne otvaram novu :)
Da li neko zna ako postoji koji dobar server bez donor opreme tj da bude ranvnopravni pvp?
Tnx
Da li neko zna ako postoji koji dobar server bez donor opreme tj da bude ranvnopravni pvp?
Tnx
pozz odavno sam na privatnim serverima svasta obisao... http://ice-wow.eu/index.php/en/component/content/article/37-justice-online trenutno hit
ima dosta igraca i jednini je server koji lici na nesto sto se tice cata 4.0.6 ... pada kao svaki server al ljudi rade na njemu nonstop. mozda problem za istac ceski je server i cesi su uglavnom.
ako ces 3.3.5a furaj na omega wow, alfa wow... cuo sam da ih dosta ljudi provodi vrijeme tamo
molten wow,igrao tamo malo,ali frendovi igraju tamo vec 3-4 mjeseca
Tnx
pozz odavno sam na privatnim serverima svasta obisao... http://ice-wow.eu/index.php/en/component/content/article/37-justice-online trenutno hit
ima dosta igraca i jednini je server koji lici na nesto sto se tice cata 4.0.6 ... pada kao svaki server al ljudi rade na njemu nonstop. mozda problem za istac ceski je server i cesi su uglavnom.
ako ces 3.3.5a furaj na omega wow, alfa wow... cuo sam da ih dosta ljudi provodi vrijeme tamo
samo da je igrivo,da nije sad bas full zbugano,i da ima dobar pvp i pve kolko tolko.Ti igras na njemu?
Igram ja na molten wow-u, ali tamo su donori pa nije ravnopravan pvp tako da mi je to glupo. Htio bi da bude ko na retail, a ne da su svi opremljeni pa onda da nemogu ubiti nikog ko ovdje!
jel igra tko onda na tom ice online wow.Navadno česi i poljaci rade odlicne servere,hellground,twinstar svi se na prvi pogled cine odlicni,zato me bas zanima kakav je ice online.