Kao što i sam naslov kaže, nakon dugo neprospavanih noći, kopiranja skripti, popravljanja bugova, provjeravanja bugova, dovođenja servera online, otvaranja portova i tako dalje.. Otvoren je, pokrenut, prvi balkanski WoW server sa patchom 3.0.3. te radi jednako ako ne i bolje od WoWScapea i Toxica, 90% sadržaja radi, uključujući i neke teške sadržaje koji su rijetko gdje radili a to su: Auction house, battlegrounds (Alterac valley, Arathi basin, Warsong gulch 100%), transporti (brodovi, zepelini), 85% spellova i talenata radi i tako dalje.
Server je koncipiran tako da trenutno 'proživljava' PRE-TBC vrijeme, tako da je maksimalni lvl postaljven 60, za sve one koji nisu imali prilike, ili su prekratko iskusili povjesni PRE-TBC (Sadržaj prije Burning Crusade expanzije)
Nema donor geara, jer se smatra da je to djetinjasto i glupo, te su svi JEDNAKI. Level rate je podignut malo, da bi se izbjegla dosada koju većina proživljava dok lvla, ali da se još uvijek osjeti duh lvlanja.
Želim još istaknuti d ovo nije nikakav bezvezan server, djetinjasti, ovo je ozbiljan Blizzlike server.
Dakle nema gluposti tipa, da nam okolo GM-ovi šetaju sa tier 555 opremom i takve slične djetinjarije. Nema nikavih donacija niti nista takvo trenutno, smatramo da neki ljudi zaslužuju igrati besplatno,neki su siromašni pa nemaju da priskrbe svaka 2 mjeseca toliko novaca, Stoga smo prijatelji i ja, napravili server, koji će im biti što sličniji onome od Blizzarda. Osobno volim pomagati i raditi nešto za zajednicu, pa eto, vidjet ćemo kako će nam ići :)
I za kraj..
Level cap, odnosno maximalni level, će se podići, nakon što se ekipa ufura, razlog ovoga je jednostavan, puno ljudi se želi vratiti u stare dane, iskusiti opet otvaranje season 1 arena setova, season 2, raidanja u MC-u, BWL-u, i tako dalje. Ova ideja je do sada primila puno pohvala od WoW igrača. Naravno level cap će rasti (prvo 70 pa 80).
Lijep pozdrav svima koji čitaju Bug, uživajte u praznicima neki, i nadam se da se vidimo :)
(Budući da nije dozvoljeno stavljanje linkova na topic ove vrste molio bih da se javite privatnom porukom na moj profil)