World of Warcraft - privatni server

poruka: 61
|
čitano: 16.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prvi balkanski WoW server [3.0.3.] WotLK

Kao što i sam naslov kaže, nakon dugo neprospavanih noći, kopiranja skripti, popravljanja bugova, provjeravanja bugova, dovođenja servera online, otvaranja portova i tako dalje.. Otvoren je, pokrenut, prvi balkanski WoW server sa patchom 3.0.3. te radi jednako ako ne i bolje od WoWScapea i Toxica, 90% sadržaja radi, uključujući i neke teške sadržaje koji su rijetko gdje radili a to su: Auction house, battlegrounds (Alterac valley, Arathi basin, Warsong gulch 100%), transporti (brodovi, zepelini), 85% spellova i talenata radi i tako dalje.

Server je koncipiran tako da trenutno 'proživljava' PRE-TBC vrijeme, tako da je maksimalni lvl postaljven 60, za sve one koji nisu imali prilike, ili su prekratko iskusili povjesni PRE-TBC (Sadržaj prije Burning Crusade expanzije)

Nema donor geara, jer se smatra da je to djetinjasto i glupo, te su svi JEDNAKI. Level rate je podignut malo, da bi se izbjegla dosada koju većina proživljava dok lvla, ali da se još uvijek osjeti duh lvlanja.

Želim još istaknuti d ovo nije nikakav bezvezan server, djetinjasti, ovo je ozbiljan Blizzlike server.

Dakle nema gluposti tipa, da nam okolo GM-ovi šetaju sa tier 555 opremom i takve slične djetinjarije. Nema nikavih donacija niti nista takvo trenutno, smatramo da neki ljudi zaslužuju igrati besplatno,neki su siromašni pa nemaju da priskrbe svaka 2 mjeseca toliko novaca, Stoga smo prijatelji i ja, napravili server, koji će im biti što sličniji onome od Blizzarda. Osobno volim pomagati i raditi nešto za zajednicu, pa eto, vidjet ćemo kako će nam ići :)

I za kraj..
Level cap, odnosno maximalni level, će se podići, nakon što se ekipa ufura, razlog ovoga je jednostavan, puno ljudi se želi vratiti u stare dane, iskusiti opet otvaranje season 1 arena setova, season 2, raidanja u MC-u, BWL-u, i tako dalje. Ova ideja je do sada primila puno pohvala od WoW igrača. Naravno level cap će rasti (prvo 70 pa 80).

Lijep pozdrav svima koji čitaju Bug, uživajte u praznicima neki, i nadam se da se vidimo :)

(Budući da nije dozvoljeno stavljanje linkova na topic ove vrste molio bih da se javite privatnom porukom na moj profil)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 21:18 (Morinus1110).

1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jako dobra ideja, poslat ću ti PM jer me zanimaju pojedinosti, samo nastavi tako, ovo bi moglo krenuti jako dobro.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Moze li link na adresu da se registrujem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
iKAR kaže...

Moze li link na adresu da se registrujem?

Poslao sam ti privatnu poruku. Budući da nesmijem ovdje link.
16 godina
odjavljen
World of Warcraft

Sretno vam sa time... Meni ne treba PM, jer sam zapocinjao nekoliko puta (na drugim serverima) i uvijek je ispalo jednako. Nakon pocetnog zanosa sve je spalo na nista zbog manjka igraca.

Snage za novi pocetak nemam. Kada i skupim vremena bacim Rohana (naravno ne placam one dodatke koji neki vole da placaju), jer su mi se pokazali kao najposteniji u odnosu na one koji ne placaju i one koji nesto kupuju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

Bez brige, do zadnje kapi snage, cemo se truditi, da ucinimo nesto od ovog servera. U 2 dana preko 20 ljudi, 20 ljudi koje nepoznamo, znaci ne nasi prijatelji, nego ljudi koji su vidjeli ovakav post kao vi ovdje, sto je jako dobar znak.

17 godina
neaktivan

Javite kako to napreduje Namigiva

Na koji se način može vidjeti taj vaš server iz same igre?

(doduše imam najnoviji patch i WOTLK ekspanziju, pa vjerojatno ne bi ionako to radilo..)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft - privatni server

3.0.3 je server, a expanzija je 3.0.8 dosla vec?

Ako imas 3.0.3 registriraj se na stranici, pa pogledaj. :)

16 godina
neaktivan

Daj mi poslaji na pm ja bih zelio na taj server hitno!!!!!!!!!!!!1

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovi koji vec znaju stranicu molim vas posaljite mi na pm jer ak se ovaj jos nece logat na forum

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja podrzavam i server fino izgleda sve super samo da hoce vise ljudi doc :)

0 0 hvala 0
17 godina

ak mi moze iko link poslat hvala

16 godina
neaktivan

Moze i meni.

Hvala.

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Eto ko oce link nek mi posalje

Jucer se pridruzio pre dobar je server

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 10:18 (Bloodraven).
16 godina
neaktivan
RE: Prvi balkanski WoW server [3.0.3.] WotLK

he care ja sam trazio vako nesto vec dugo bil mi poslao molim te link

da bi mogli ja i moji prijatelji igrati wow

kako treba

sto prije

podrav

Gazibegovic AVDO

WOW FAN OD PRVOG CASA

AREA51_5@HOTMAIL.COM

16 godina
neaktivan

znaci nemoze se igrat s verzijom koju ja imam,burning crusade,4.0.3??..trebao bi obrisat a taman sam danas nasnimao,malo sam si zazelio igranja,:))

0 0 hvala 0
17 godina

IGra se s 3.0.3

16 godina
neaktivan

molim ako mi neko može poslat link neka mi pošalje

unaprjed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ajde ljudi pridružite se, ako hočete,za sada se ne ćini loše

Tuđe Neću, Svoje Nedam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Link se nalazi na mojem profilu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mystic kaže...

znaci nemoze se igrat s verzijom koju ja imam,burning crusade,4.0.3??..trebao bi obrisat a taman sam danas nasnimao,malo sam si zazelio igranja,:))

4.0.3. taj ti ne postoji ili si ti krivo napisao.D
16 godina
neaktivan

jel igro ko na spermik serveru, navodno nakon rusenja dk i wowscape i ostalih popularnijih servera da je spermik sada najkvalitetniji

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok ljudi!!!!

Posto vidim da ste svi vec odavno u tom igranju WOW like servera molio bih nekoga da mi posalje upute kako da podesim igru da mogu igrati na navedenom serveru sa ovog posta!!!!

PM please!!!!

Thanks!!!!

BTW: Imam jos dodatnih kandidata koji bi igrali pa bi nam svima bilo drago da mi neko objasni a ja cu proslijediti dalje!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze i meni link i realm da i ja malo zaigram

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Server je ponovno u akciji, dodite na chat, pa se javite, svi bivsi memberi biti ce nagradeni ukoliko nam se vrate, sada smo dobili server kompjuter, svi problemi su rjeseni, za daljnje informacije posjetite link

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

radi jos ovaj server? ako da,dajte mi molim vas neki link posaljite da se ja registriram,htio bi tamo igrati :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izgleda da linkani site ne radi, pa molim da mi PM-as ako postoji neki drugi i srever je jos aktivan. tnx

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 22:41 (spiderpig).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
spiderpig kaže...

Idgleda da linkani site ne radi, pa molim da mi PM-as ako postoji neki drugi i srever je jos aktivan. tnx

isto tako molim vas da mi na pm posaljete link za regestraciju jer ovaj ne radi ni onaj kod jednog u profilu!!
16 godina
neaktivan

server je ugašen

Tempora mutantur nos et mutamur in illis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

koju vezu na net koristis ako je link manji od 100mb mozes zaboravit na server...

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice