World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.464
|
čitano: 9.233.366
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
World of Tanks

Pitanje je više meni se čini bilo za legalis.hr i slične pravne sajtove..

Očekivat od WoT zajednice objektivan odgovor u ovom slučaju je lagano trolanje... :-D

Pozdrav.

1 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
FrankMartin kaže...
Mod koji ti pokazuje slabe tocke tenkova u garazi nije cheat...sluzi ti za ucenje...ali ako imas mod koji ti pokazuje slabe tocke tenkova u bici onda je cheat i riskiras/zasluzujes ban...

Sobzirom da nekoristim niti jedan niti drugi niti sam ikada instalirao nezz dali ovaj tvoj pokazuje u bici pa ti nemogu reci pod koju kategoriju spada...to znas ti...

Stari jesi ti pročitao uopće njegov post? Apslolutno sve piše crno na bijelo...

One More Category: In-Battle Armor Viewers

We believe this functionality (which shows the critical armor zones of a vehicle during battle) provides a significant advantage. Since we didn’t treat it as a cheat in the past, we are not adding it to the "forbidden" list for now. Instead, we're working on our own version of an in-battle armor viewer with genuinely beneficial functions. Once that debuts, the mods that offer this will be added to the list and be banned.

To be perfectly clear, this only applies to in-battle viewers.Similar mods that work only in the Garage are great; we don't consider them cheating. In fact, we think in-Garage viewers help newer players learn to fight better. It’s only the ones that provide extra information during actual gameplay that we think are unfair, and will be punished under the Fair Play policy.

live and let live
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 15:07 (smiglcro).
10 godina
neaktivan
I sta se ti sad cudis?

Ja nisam koristio mod koji on koristi i neznam dali njegov pokazuje samo u garazi ili pokazuje i u bici...i ljepo sam napisao ako pokazuje u garazi da sluzi za ucenje a ako pokazuje u bici da zasluzuje ban.
Budi ponosan!
8 godina
protjeran
Havo kaže...

Pitanje je više meni se čini bilo za legalis.hr i slične pravne sajtove..

Očekivat od WoT zajednice objektivan odgovor u ovom slučaju je lagano trolanje... :-D

Pozdrav.

cijela wot zajednica, pa tako i ja spadamo pod wot rules, code of conduct i fair play policy...

pa eto pitam jesam li je ogriješio od ta pravila....

pa sam se nadao da valjda netko tko sudjeluje regularno na temi može mi pomoći oko nedoumice, nisam igrao turnire i osvajao nagrade s ovim skinom, hvalio se da sam zapalio 5 tenkova u jednoj bitci(nisam to nikad ni napravio) i sl.

koliko ja znam turnire i sl. se ne može igrati s nijednim modom....

8 godina
protjeran
baniciki kaže...

kaže mi starosjedilac...

svatko tko ima imalo zdravog razuma zna da je ovo cheat. dokaz nigdje nećeš naći jer je wargaming pay to win kompanija i na ništa ne daju konkretan odgovor..

zaboravio si napomenuti da na čelu WG-a sjedi čovjek gušter sa zmijskim jezikom, mason 63. reda i ako mu mi čiteri ne uplatimo odmah prvog u mjesecu 500 eura šalje svoje podanike male guštere da nas pojedu

ni sam ne znam koliko sam para dao da mogu koristiti ovaj mod 

17 godina
lav1000 kaže...
baniciki kaže...

kaže mi starosjedilac...

svatko tko ima imalo zdravog razuma zna da je ovo cheat. dokaz nigdje nećeš naći jer je wargaming pay to win kompanija i na ništa ne daju konkretan odgovor..

zaboravio si napomenuti da na čelu WG-a sjedi čovjek gušter sa zmijskim jezikom, mason 63. reda i ako mu mi čiteri ne uplatimo odmah prvog u mjesecu 500 eura šalje svoje podanike male guštere da nas pojedu

druze, brisi to. Cinjenica je da je ingame cheat i nema tu puno mudrolije.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

sve sto daje imalo prednosti naspram drugog tima je cheat, ukljucujuci i xvm.

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Na koju foru je XVM cheat?
Ako je onda WG implementira cheat u vanilla client sa svakim patchem.
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
World of Tanks

druga stvar je kad je nesto u igri implementirano za sve a drugo kad ti stavis xvm i fokusiras bolje igrace (po wn8 ili wr ) a ignoriras losije.. to je varanje. ja se nadam da ce res mods folder maknuti trajno.

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

.

Moj PC  
6 0 hvala 1
8 godina
protjeran
World of Tanks

Smigl i ostali hvala na odgovorima

ma iskreno stvarno me više uopće ne tangira, nisam u zadnjih 6 mjeseci odigrao 50 partija, ako sam i toliko....

ja sam čovjek sa 34 godine u guzici i stvarno me ne tangira što hrpa nabrijanih mulaca ima za reći o in-game modovima i taktici,  imam puno težih briga na leđima...

postavio sam pitanje čisto iz tehničkih razloga da provjerim jel ja kršim trenutno važeća pravila.

ovaj solo mod pack sam koristio zadnje 2-3 godine, vidio sam da je sad za zadnjim ili predzadnjim patchem poskidao sve iz modpacka što su zabranili.... što imam dalje brinuti, skini i instaliraj

konkretan mod odn. hitskin i služi za učenje, niti sam imao disable-ane redovne kamuflaže i sl. niti ostale transparency gluposti, u normalnoj partiji od njega jedine koriste da na svojem timu dok se pokreće igra proučiš weakspotove pa tamo gađaš protivnika ako uspiješ. baš neka konkretna prednost baš ako si 1-1 koji ima debilni tim pa mu nitko ne uleti u pomoć s nekim td-om ili nekih heavyem pa ako ga zguziš u neki modul.... 

ali u 95% partija, gdje si na normalnoj udaljenosti, niti ovo vidiš ako ima bilokakvu redovnu kamuflažu, pogotovo ako je u grmlju i sl., a baš možeš ciljati nekog mediuma na 200-300 metara, e neću comandera nego gađam loadera... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 15:55 (lav1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ako te nezanima sta hrpa nabrijanih klinaca ima za reci o in-game modovima sto si uopce pitao?
Budi ponosan!
8 godina
neaktivan
lav1000 kaže...
baniciki kaže...

kaže mi starosjedilac...

da, baš sam to mislio. 

8 godina
protjeran
FrankMartin kaže...
Ako te nezanima sta hrpa nabrijanih klinaca ima za reci o in-game modovima sto si uopce pitao?

Pa da si u stanju procitati s razumijevanjem dvije recenice shvatio bi da ja nisam dosao po misljenje za ili protiv nekog moda, nego cisto po tumacenje trenutnih ingame pravila koja su na snazi... srecom postoje ljudi sa vise od dva zrna soli u glavi koji su u stanju to shvatiti, a u tu kategoriju nazalost ne spadate ti i ovaj tudum u postu iza tvog...

15 godina
World of Tanks

Taj mod nije ilegalan, evo popisa ilegalnih i legalnih modova:

Svaki mod koji je na ovoj listi stavljen legalan je uz to potvrden linkom na izjavu WG STUFF MEMBERA koji je na forumu napisao da je on legalan, u ovom slucaju Kandly:

Takoder evo link ako zelite sami provjeriti: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/598224-fair-play-policy/page__st__1020__pid__13392063#entry13392063

Isto tako na ovoj listi je naprimjer pokazatelj koliko tenk dugo reloada, ali ne timer! Znaci ne da odbrojava koliko to reloada, ali da pokaze tipa stavis mis na IS i on napise "11 sec"... zato sto u wgu smatraju da ovaj mod pomaze novim igracima da nauce igre, jer nitko tko pocne ne moze odmah znati sve tenkove, ovo je nacin ucenja... isto tako i skin mod koji pokazuje gdje se nalaze moduli, clanovi posade... Nemoj se brinuti, ekipa laje i na xvm da je cheat mod i ne znam sta, to su uglavnom mali klinci nubovi koji ne znaju nista o ovoj igri i misle da su svi koji su bolji od njih cheateri i da su bolji od njih jer imaju prednost zbog xvm-a, fog removala i sta sve ne, ugl. modova koji nikako nisu neka velika prednost

Tako da, ne skin modovi nisu ilegalni NITI KAO GARAZA MODOVI, niti KAO INGAME (u bitci) MODOVI! Tako je dok wg ne kaze drugacije.. Osobno ne koristim ovo, ako me zanima ista odem na tanks.gg i pogledam, ali dajte logika ljudi pa msm ovo je za nove igrace? Pretpostavljam da svi koji smo ovdje imamo barem +5000 bitaka, koju desetku, ono znate sta radite.. pa pogledajte taj mod, zar stvarno mislite da je to neka velika prednost? Pa najveci debil u ovoj igri koji ima par tisuca bitaka bi gadao ta mjesta automatski, mjesta gdje je oznaceno da se nalazi motor, paa ono no shit sherlock naravno da je tamo motor, naravno da cu ga tamo gadati... ammo rack takoder, primjeti na jednom ruskom heviju gdje mu je ammo rack, gadat ces sve ruske hevije tamo.. 

Ovaj mod je odlican za nove igrace za nauciti ih ovu igru, al mislim da nikako ne daju prednost veliku... Bas sam googlao sada, zato EDIT, i gledao te modove... Pa msm ovo je smijesno sta je oznaceno u tim modovima ljudi... Zar ce netko od vas stvarno gadati vezista ili vozaca? Da ne spominjem da ovaj mod dosta i ODMAZE jer cesto se te "kriticne tocke" nalaze iza debljih djelova oklopa i novi igrac ce gadati te sprijeda u kupolu zeleci ubiti loadera ili sje**t ammo rack, a ubiti bounca sve jer ne zna da to nije weak spot... msm ovaj mod je smijesan, ne kuzim cemu toliki napad, daleko je to od aimbota i slicnih stvari koji su pravi cheat

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 18:30 (ficosime).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
lav1000 kaže...

ekipa pozz svim tenkistima ovdje, imam jedno pitanje, da malo razjasnim jednu situaciju

jesam li ja glup i zatucan ali iz ovog nikako ne mogu zaključiti da je ovo bilo i da je trenutno zabranjeno? 

OK, postat će kad wg složi neki svoj mod skinova u bitki, a garaža skinovi se neće uopće dirati....

jesam li ja nešto krivo shvatio?

Ajmo ovako, prvo pusti sve ove pametnjakovice koji pametuju, jaki su samo na rijecima, na djelu su cista 0 zapravo...

Mod nije cheat i wg ga dopusta tako da koristit se smije i u igri i u garazi...

Svi smo mi nekad bili pocetnici i ucili weakspotove, gdje je ammo, gdje je motor, gdje se pali tenk, gdje se ubija vozac i ostalo...Neki su to ucili citajuci sve na forumima, raznim drugim stranicama ili preko modova...Ja sam takoder bio pocetnik i slican mod samo sa bojama sam koristio dok sam bio na pocetku svoje karijere wota...Naravno da mi je pomagalo u igri jer sam bio pocetnik, ali svi bolji igraci (pa cak i losiji iskusniji igraci) od mene tada su sve to znali vec napamet i iako sam ja imao mod za to vjerujem da su oni opet bolje znali (ili smo bili u istoj sitaciji ali ne da sam ja u prednosti) sve te stvari jer su naucili za razliku od mene koji sam ih jos ucio...Poslije odredenog vremena kada sam "usvojio gradivo" sam mod obrisao i vise ga nikad poslije nisam koristio jer sam ga naucio "napamet"...

Dakle, poanta svega je da naucis te waekspotove, gdje se sta unistava ili ubija, te da mod nakon odredenog vremena obrises i da ispitas svoje "znanje"...Iole malo bolji igrac u ovoj igri (narance bas i ne, neki zuti, zeleni, plavi, ljubicice) znaju gdje je skoro svaki weakpoint kojeg tenka i gdje se sta unistava ili ubija tako da taj mod ne daje odredenu "prednost" posebno tebi pored drugih jer to drugi znaju napamet, oni koji neznaju neka uce ili isto neka stave modove, nitko im ne brani jer mod je DOZVOLJEN...

O ovima sto pricaju da je XVM cheat i jos hrpu ostalih gluposti necu komentirat jer na njih ne vrijedi trosit rijeci (srecem ih svaki dan u bitci sa oznakama Hrv ili cro nešto, Srb nešto, Bih nešto pa mi ih je tamo dosta) samo cu reci ovo: "ako igrac u wotu botom postane on botom ostaje zauvijek, zauvijek"...

Vratite se na tetris i ostanite tamo jer za vas wot nije...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2017 5:04 (Tomo53nja).
17 godina

Ovaj mod je odlican za nove igrace za nauciti ih ovu igru, al mislim da nikako ne daju prednost veliku... Bas sam googlao sada, zato EDIT, i gledao te modove... Pa msm ovo je smijesno sta je oznaceno u tim modovima ljudi... Zar ce netko od vas stvarno gadati vezista ili vozaca? Da ne spominjem da ovaj mod dosta i ODMAZE jer cesto se te "kriticne tocke" nalaze iza debljih djelova oklopa i novi igrac ce gadati te sprijeda u kupolu zeleci ubiti loadera ili sje**t ammo rack, a ubiti bounca sve jer ne zna da to nije weak spot... msm ovaj mod je smijesan, ne kuzim cemu toliki napad, daleko je to od aimbota i slicnih stvari koji su pravi cheat

yup, a o kutu ulaska granate nećemo niti govoriti.

taj će te mod prije navesti na bounce nego na proboj, ako ti se protivnik imalo nakosio + udaljenost i pad penetracije zrna sigur ćeš se narazbacivati municije.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 18:51 (sokre).
16 godina
neaktivan

ma kakvi modovi, molim vas?! ako želite biti uspješni u wotu, skupljajte lovu za nove tier 8 premiume

obozavam ovog lika

10 godina
neaktivan
Tvojom razinom komunikacije dokazujes iako ti je 34 u dupetu da nisi daleko od te djecurlije na WotTenkisti...
Budi ponosan!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Odigrao danas wot-ov turnir 3vs3 tier 4, ja uzeo matildu, kolege dva hetzera i razbili ih ko beba zvečku, sad slatko išćekivanje da sjedne 350golda

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
1BIT kaže.....

neki tenkovi sa derp gun-ovima više profitiraju HE/HEAT shellovima nego goldom...

I onda dođeš do švedskog TD tier 5 koji ima samo HEAT. Nevjerojatno koliko nekad zna trollat taj tenk.

11 godina
ficosime kaže...

Pretpostavljam da svi koji smo ovdje imamo barem ...koju desetku...

Pričaj u svoje ime. 

15 godina
Tomo53nja kaže...
Svi smo mi nekad bili pocetnici i ucili weakspotove
"ako igrac u wotu botom postane on botom ostaje zauvijek, zauvijek"

ajmeee, nakon toliko doktora imamo i pjesnika na forumu

samo tako nastavi kolega, jer ima ih tu koji misle da je pjesma ono kaj se skine u em-pe 3 (napiso bi pjesmica al se sjetim profe iz hrv u srednjoj i kak je reagirala kad je neko reko da je naucil pjesmicu napamet)

edo pocetnik i nezna vik-spotove (ne, to nije ono kaj se gleda na em-tiviju):

sjecam se kad sam u prvoj sedmiici (IS) na kraju borbe face-huggal stari vk3601h koji me je pojel jer sam panicno klikal i nisam mogo pennat, mislim da sam jos bil na 85mm topu, iz nam da je manji i slabiji, i nemrem mu nis, a on me busi, jos se sjecam komentara LTP noob IS, fail, useless - tad sam poceo uciti i vik-spotove ljudi u chatu

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina
World of Tanks

ajmeee, ovaj wg se stvarno ponasa ko firma iz humoristicne serije (TV Bumerang anyone? )

korejski server se spaja sa SEA i orenosi se sve s accounta osim premium tenkova? WTFF!!??

https://ritastatusreport.live/2017/02/20/wot-korean-asian-server-integration/#more-31259

a vidi ovo:

Changes made to penetration over distance, with the hope of letting slower and more heavily armed machines close the distance of engagment, failed to make any of the anticipated changes.

https://ritastatusreport.live/2017/02/20/sandbox-test-results/

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

druga stvar je kad je nesto u igri implementirano za sve a drugo kad ti stavis xvm i fokusiras bolje igrace (po wn8 ili wr ) a ignoriras losije.. to je varanje. ja se nadam da ce res mods folder maknuti trajno.

Kako je to varanje? Jbt moj je miš, ciljat ću koga god želim. I šta, da nema xvm-a, svi bi magično zaboravili koji su top klanovi i više se ne bi zalijetali kao retardi i njih gađali? Kako da ne. Bit će fokusa dok su god dostupna imena protivnika.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

dobro onda  a sto imas od xvma ako nemas nista i naznaci ti nista? prestanimo lagat sami sebe..  isto ko onaj kolega gore sto tvrdi da pokazivanje weakspotova i amoracka i sl nebi trebalo bit zabranjeno..  

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
=xfact= kaže...

dobro onda  a sto imas od xvma ako nemas nista i naznaci ti nista? prestanimo lagat sami sebe..  isto ko onaj kolega gore sto tvrdi da pokazivanje weakspotova i amoracka i sl nebi trebalo bit zabranjeno..  

Pa naravno da ne bi trebalo biti zabranjeno, u cemu je problem s time? Pojasni mi? Taj mod ne cilja automatski u ta mjesta nego samo pokazuje gdje su... Ako ti sam ne znas gdje se nalazi ammo rack na nekom tenku onda bi mozda trebao skinuti taj mod da konaco naucis  taj mod je za one koji jos ne znaju gdje se nalaze moduli, tj. za pocetnike koji jos uce, a posto tebe uzasno smeta ocito taj mod vjv ne znas di su moduli na tenkovima, pa lijepo skini taj mod dok ne naucis, pa ga pobrises lijepo

I upravo sto je kolega gore rekao, dok ima imena u igri fokusirat ce te... Xvm ne daje prednost ako si tup ko stup, to nije cheat koji ti sam odraduje posao za tebe, za iskoristiti maksimum iz xvm-a moras imati mozga... Tocno vidis na pocetku partije kakav je tvoj arti, vrijedi li spotati, kakav je njihov, moras li igrati arty safe vise, kakvi su im igraci ako se nades 1 na 1... Za pretvoriti xvm u prednost treba imati mozga i najvaznije treba znati igrati, sta vrijedi da imas deset brojeva wn7, wn8, efc. i koje sve k* nisu izmislili... ako si zut igrac jbg igras na razini zutog igraca, ako si ljubicast razvaljujes ovu igru.. tako je kako je, nije svatko za svaku igru... Ja cu tebe razvaliti u wotu, al ti ces mene u first person shoteru, i jbg tako je kako je... Meni je vise smijesno koliko se igraci mogu zaliti da svi koji su plavi/ljubicasti su chiteri

Uglavnom, najjednostavnije receno, da li je xvm neka velika prednost? NE! Ako mi ne vjerujes, skini xvm, koristi ga mjesec dana, i ja ti garantiram da neces se poboljsati nista vise nego sada... Dapace znas odigrati ko kreten jer vidis da u tvom timu ono 4-5 ljubicica pa igras agresivno, kad ono neprijateljski crvendaci nekim cudom odluce igrati slozno i razvale vas ko majmune... Ne vidim nista lose u tome da imam pregled otprilike dal mogu racunati na igraca do sebe ili ne.. A kao sto sam rekao i to cesto mozes okaciti macku o rep, jer mi se znalo desiti da sa crvenim timom koji po xvmu ima 10% sanse pobjediti razvalimo neprijatelje jer gurnemo jedan flank zajedno, a isto tako mi se znalo desiti da gubim 90% jer ljubicice ostanu snajpati... Tako da, skini ga, koristi mjesec dana, i ako vidis da si se znacajno poboljsao onda priznajem da je xvm prednost, do tada stojim pri tome da je to hrpa brojka na ekranu koje ti mogu pomoc, ali i odmoc

Msm kad krenete u takve nebuloze i filozofije, sta je onda varanje ako ja igram na 4k ekranu? Moj odaziv ekrana je bolji od nekog tko igra na starome... Sta je varanje jer ja s boljom grafickom karticom mogu vidjeti dal granata napravi kreater iza busha ili ne, pa znam jel netko stoji u grmu il ne? Onda je po tome i varanje ako imas bolji mis s boljom osjetljivoscu i dpi... Msm ono, to isto sve je prednost... Ako ne znas igrati neces igrat bolje zbg xvma, ako znas igrati neces igrati bolje zbg xvma

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2017 15:28 (ficosime).
16 godina
neaktivan

Jedna prigodna...

Roses are red

your stats are blue

thanks XVM

I target YOU!

15 godina
World of Tanks

Heh, ja sam otkrio da bez XVM-a igram bolje jer ulazim u svaku sa 50/50 šansom da ću pobijediti dok sa XVM-om kada vidim 65% i više budem YOLO i umrem. Ili obrnuto, vidim da ima 30ak posto šanse za pobjedu i praktički odmah (mentalno) odustanem i ne trudim se koliko bih mogao.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Pa i nemam ništa od xvm-a. Moj res_mods ima čitavih 1,4 MB. Eto ti i slike 

XVM ne donosi nikakvu prednost (jer je i onako praktički sve dodano u vanilla client) ljudima koji znaju koristit mozak, a ovim drugima ni pet xvm-ova ne bi pomoglo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice