World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.348.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Na moru i zamaras se tenkovima ... jbn ....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jbg. Samo to je ostalo od zabave navecer, nakon sto pospremis klince na spavanje...
17 godina
neaktivan
skrasnik kaže...
Jbg. Samo to je ostalo od zabave navecer, nakon sto pospremis klince na spavanje...

A žena?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
11 godina
skrasnik kaže...

Jbt, uzmi 2 litre vina, napravi bevandu i bulji u daljinu. Stress free a jednako korisno ko i igranje tenkova.

Samomrzeći hrvat
12 godina
World of Tanks

nakon dugo vremena konacno pravi tim

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Nula. 

7 minuta kasnije "Ace Tanker".

Muhahahahhaaha.

I love this game.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 1:00 (MijoC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jura kaže...
skrasnik kaže...

A žena?

Pa s obzirom da on na moru ganja tenkove, mozda mu zenu drugi sprema

11 godina
World of Tanks

They done it again. WG ima nevjerojatan talent da svakim patchom uvodi više bugova nego što ih popravi. Kao da ne testiraju svoj proizvod. I to ne malih bugova koje jedva primjetiš, nego stvari se pokvare koje su prije savršeno radile.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

action script 3, kada se već protiv varanja ne može legalno ništa napraviti ( čitaj WG nije zainteresiran ) onda glupost napravi najbolji posao i sve modove baci u vjetar.

hvala ljudskoj gluposti što barem privremeno riješila XVM, tundre, drillere i sve slične pakete za ljubičice i one koji takvi žele postati...

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Kad dobijes Ace Tanker, a izgubis bitku... 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Mauro kaže...

Lijepa partija.

Jel čemu ova Škoda, ja imam T24, nije mi nešto...

Rvat katolik!
16 godina
tnakir kaže...
Mauro kaže...

Lijepa partija.

Jel čemu ova Škoda, ja imam T24, nije mi nešto...

Kada je sve istrazeno tenk je odlican. Ja bi isao jos dalje i rekao da je poprilicno OP.

Tenk je brz (60km/h krajnja brzina), ima fenomenalnu depresiju topa od -10', a auto-loader je mrak.

Svaka granata radi 110 stete i ima 132 penetracije. U T6 to je onako dosta jadno, ALI... Reload unutar clipa je 1,33sec, a reload kompletnog clipa je 7,5sec i clip ima 3 granate.

Oklop je drek, ali tako je manje vise na vecini mediuma tog tiera i kamuflaza je onako srednja zalost.

Ali sve u svemu - fantastican T6 tenk po mom misljenju.

14 godina
neaktivan

Jako fini tenak, ali brijem da ga cromwell pojede nakon sto skoda isprazni klip.

http://www.winblogs.net
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nebi se složio crmwell je isto napravljen od papira  a najveći užitak mi je kad ga sretnem s kv-2 .

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ljudi jel neko ima savjet gdje prodati wot account?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
esko kaže...

Imaš po facebooku. Koliko sam gledo čak ima i dosta zainteresiranih.

9 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj tenk je pravi Behemoth kada si top tier, izazivas uzas u neprijateljskim redovima. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
malina22 kaže...
jura kaže...
skrasnik kaže...

A žena?

Pa s obzirom da on na moru ganja tenkove, mozda mu zenu drugi sprema

najjaci ste mi sa spikama ko kome zenu sprema..  a zenu vidjeli u izlogu sa igrackama.

xfact
15 godina
=xfact= kaže...

najjaci ste mi sa spikama ko kome zenu sprema..  a zenu vidjeli u izlogu sa igrackama.

ne kužim..

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 20:47 (The Unforgiven).
16 godina
cindrix2207 kaže...
esko kaže...

Imaš po facebooku. Koliko sam gledo čak ima i dosta zainteresiranih.

Moze link?

11 godina
World of Tanks

Sa čim vi igrate t-34 (ako ga igrate)? Čitam da je najbolji top od t-28, ali kad ga igram malo mi fali pena.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

prva devetka t-10 jel ima iko kake savjete prije nego sto krenem igrat?

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

T-34 igram sa 57 mm topom. Igrao sam ga sa 76 mm ali je reload predug.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Sa čim vi igrate t-34 (ako ga igrate)? Čitam da je najbolji top od t-28, ali kad ga igram malo mi fali pena.

Igras ga sa 57mm Zis-4, cim vidis t-34 sa nekim drugim gunom znas da je bot, pardon, botina.

9 godina
neaktivan
wowrules kaže...

Nabavi zadnji gun i stavi 20 gold granata, auto aim i win.

15 godina
wowrules kaže...

Meni daleko najdrazi tenk u igri, zvijer! Ali trebas ju znat igrati, ukratko zaboravi SVE sto si naucio na IS-3, stil igre je potpuno drugaciji. T-10 nije heavy tank! Kada to shvatis tenk postaje zvijer, prvih 50ak bitaka sam ga igrao kao klasicnog ruskog hevija, prva linija i rokaj, ali buse te jer oklop ti je papirnat, moze izvesti neke auto rikoseje jer je dobro nagnut, ali ni blizu cesto kao is-3, dok is-3 je dosta noob friendly lako ga je igrati t-10 bas i ne. T-10 je neki hibrid izmedu mediuma i heavya, imas mobilnost mediuma i top s IS-4, koji je odlican, na papiru nije toliko precizan ali vjeruj mi s njim se da snajpati i izvoditi snap shoteve PUNO bolje nego s IS-3 ili IS-7. Iskoristi brzinu, sto prije u bitki se postavi na dobre polozaje i koristi top, odlican DPM ima, reload s bracom i opremom je nesto sitno iznad 10 sekundi, a skida prosjecno 450dmg, busi SVE s 258 penetracije, rijetko trebas kompenzirati s goldima. To je ukratko to, sve sto si naucio na IS-3 zaboravi i sve sto ces nauciti na T-10 zaboravi za IS-7, igraj ga kao drugu liniju, pusti E75 i tvrde heavije, pogotovo ako si u desetkama, neka se postave na side scrape pozicije, neka oni budu prva linija, ti lagano ides za njima i koristis svoj top. Ako si top tier cuda radis. 
I tenk ima solidan view range, a posto ima brzinu cesto dodes na dobre pozicije prvi i odspotas, tako da skoro svaku bitku imas oko 1000dmg spota.

Jedan replay s rudnika i jedan s otvorenije mape na sand riveru di se najbolje vidi kako tenk moze ubiti odlicno spotat, i jedan u gradskom okruzenju na siegfriedu. Eto nadam se da sam pomogao 

Rudnici

Sand River

Siegfried line

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2016 14:00 (ficosime).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj tenk je brutala 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Otkljucao sam T-10 prije par dana, ali kako nemam posadu za njega trenutno je na cekanju. Posada ostaje u IS-3 jer njega trebam za CW.

Plan mi je natjerati Rudy posadu negdje debelo na 5. skill (trenutno je na 98% cetvrtog skilla) i onda kada bude popust na retrening posadu iz Rudy-a pretrenirati za T-54lw kako bi u njemu imao odlicnu posadu, a posadu iz T-54lw koja je na 95% drugog skilla pretrenirati za T-10. A u Rudy-u ce onda sluziti posade iz Obj140/T62A.

I onda kupiti T-10 i izgrindat i IS-7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Idemo lagano do 3 oznake na e5,inace evo jedne dobre partije

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=252598#personal

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
ficosime kaže...
wowrules kaže...

Meni daleko najdrazi tenk u igri, zvijer! Ali trebas ju znat igrati, ukratko zaboravi SVE sto si naucio na IS-3, stil igre je potpuno drugaciji. T-10 nije heavy tank! Kada to shvatis tenk postaje zvijer, prvih 50ak bitaka sam ga igrao kao klasicnog ruskog hevija, prva linija i rokaj, ali buse te jer oklop ti je papirnat, moze izvesti neke auto rikoseje jer je dobro nagnut, ali ni blizu cesto kao is-3, dok is-3 je dosta noob friendly lako ga je igrati t-10 bas i ne. T-10 je neki hibrid izmedu mediuma i heavya, imas mobilnost mediuma i top s IS-4, koji je odlican, na papiru nije toliko precizan ali vjeruj mi s njim se da snajpati i izvoditi snap shoteve PUNO bolje nego s IS-3 ili IS-7. Iskoristi brzinu, sto prije u bitki se postavi na dobre polozaje i koristi top, odlican DPM ima, reload s bracom i opremom je nesto sitno iznad 10 sekundi, a skida prosjecno 450dmg, busi SVE s 258 penetracije, rijetko trebas kompenzirati s goldima

sve pet ali je ipak malo preslab oklop s obzirom na nominalnih 250 mm s čela i oblost kupole (tijelo da, moraš igrati na ukošavanje)...

i dalje povremeno oderem X-ke u igri, ali prečesto popušim od nominalno slabijih  tenkova..

a top je precizniji nego bi trebao biti, ali nema probojnost koju bi trebao imati (po numeričkim vrijednostima)..

uglavnom, da ovo nije heavy, nego heavium....

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 13:46 (Stric_Jura).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice