World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.374.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Možeš i u ovome Winter modu posadu na light tenku dogurati do 100% bar prvi skill, pa ju prebaciti na matildu i na njoj istreniratiih do 100%(penali zbog prebacivanja)

i onda na ju staviti na t54, zadnja od 25 bitaka ti nosi 25000 xp pa tu bitku odradiš sa LT

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 12:25 (drapa88).
14 godina
World of Tanks

PhnXcro, ak ima tu dvojica da mi pomognu dobit 4k spoting damage sa lightom, wt e 100 x 2 bi to rijesil u jednoj rundi, imam t49 i nikako da mi sjedne, 3860 mi je max kaj sam dobil... i jos imam dvije sa articom i gotovo.. ak ima ko neka,javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav

Treba mi mod koji ima mogucnost da iznad protivnickog tenka pise odbrojavanje za koliko ce da napuni top,znaci pojedinacno iznad svekog neprijateljskog tenka da odbrojava vrijeme punjenja,

bio bi jako zahvalan ako mi neko moz epomoci oko toga.

0 6 hvala 0
16 godina
isakovich kaže...

Pozdrav

Treba mi mod koji ima mogucnost da iznad protivnickog tenka pise odbrojavanje za koliko ce da napuni top,znaci pojedinacno iznad svekog neprijateljskog tenka da odbrojava vrijeme punjenja,

Da taj mod nije ilegalan?

13 godina
neaktivan

pa sad iskreno ne znam pojedinacno koji je mod ileg koji legal, uglavnom sam ga jednom uspio instalirati preko aslainovog moda ali ga vise ne mogu naci,bio je u paketu sa nekim info panelom.ja se izvinjavam ako je ovdje zabranjeno pitati za modove.lp

14 godina
isakovich kaže...

Pozdrav

Odmah si instaliraj i mod koji će ti automatski aimat weakspotove 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
neaktivan

zadatak za SCOUT ili LAKE tenkove... kako igrati i najlakse napraviti nesto zadataka s tim da nemam na nijednoj posadi kamuflažu ?!?! a zadatak je tipa ono: osmotri 2 neprijateljska tenka prije nego oni tebe vide, ili ostani neotkriven i sl.?!?! da im stavim maskirnu mrežu? ofarbam ih? hvala

i btw. netko je par str. napisao da je rjesio tj. dobio prvi tenk bez da je odradio neku vrstu tenkova, nisam razumio?

da, trebas ih ofarbat, i ak nemas nijednu posadu sa camo, tenk nek bar ima vent, i stavi premium hranu, to pomaze

u biti je najbolje imat vent, camo net i binose za to

a pomaze i camo faktor tenk, npr. ELC se lakse sakrije od npr. awful pantera

i ZASTO NEMAS CAMO na nijednoj light posadi ??!!!!??

javi se doktoru vicku ili nastyju dobices uputnicu za razgovor s dedaa-om

jbg frende, scoute igram nikako i malo, slab sa s njima posve... evo vas mi je savjet pomogao sto i kako sa opremom, a pogotovo Mistercro sa videom koji je podjelio kako spotati, sada sa opce netrudim jurcati, vec samo stanem u "žbun" na dobroj poziciji sto bi rekli komsije, i spotam min 4,5 tenkova bez problema 

hvala forumaši :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 15:02 (game789).
14 godina
World of Tanks

Imam problem, u garaži sam odabrao E-100 tenk i sad se cijelo vrijeme vrti onaj wot logo i piše Updating crew. Ništa ne mogu napravit osim Alt + F4, kad opet uđem u igru odabran je E-100 i opet nastavi vrtjet onaj wot logo i piše Updating crew...wafa ef?  

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Vjerojatno zbog nekog moda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
isakovich kaže...

Pozdrav

http://ftr.wot-news.com/2014/03/08/streamer-banned-for-mods-use/

Mislim da za takav mod mozes biti bannan.

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
dedaa kaže...

Nemam nikakav skin ni nikaj slično, jučer vozio E-100 bez problema, zadnji mod sam instalirao prije cca tjedan dana. I sad se odjednom ovo sranje pojavi -.- wut?

EDIT: radi

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 16:38 (Stolnik).
15 godina
Stolnik kaže...
dedaa kaže...

Nemam nikakav skin ni nikaj slično, jučer vozio E-100 bez problema, zadnji mod sam instalirao prije cca tjedan dana. I sad se odjednom ovo sranje pojavi -.- wut?

To ti tvoj super komp javlja da malo smanjiš satnicu igranja WOT-a.

P.S. probaj obrisati modove.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Uvatil me nostalgija pa slusam nirvanu i igram focha 155,268 i 183. Tuga me uvati sta napravise tenkovima.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nesto me pravo zanima pa evo jedna anketa.

Zaima me koliko nas u ovoj temi procita detaljno citav post od ED-a ili samo preletite 

7 Procitam citav post
34 Samo preletim

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
isakovich kaže...

Pozdrav

provjeri u omc modpacku mislim da ima taj mod

http://odemmortis.com/odem-mortis-modpack/

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
12 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Uvatil me nostalgija pa slusam nirvanu i igram focha 155,268 i 183. Tuga me uvati sta napravise tenkovima.

Po meni jedino 155 trebo nerf, ali ne toliko težak. Možda će za godinu-2 opet bit OP kad sve ostalo bude nerfano, pa onda iznova....

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna dobra sa KV-om

ToniK

3 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

prvo nikako da mi sjedne 4 k spoting damage, a onda u debilnoj rundi sjedne 8890.. jos samo zadnja sa spg i ja vise misije ne diram.. previse nervoze je u njima

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

baš me danas nekako krenilo... :)

ToniK

8 0 hvala 0
10 godina
World of Tanks

Jel ima tko invite kod za ovu igru ? Krenio bih i ja malo vozati tenkove, skinuo sam klijent, instalirao igru i probao sam od prijatelja account, ali on ima samo tier 8-9-10 tenkove, a ja početnik, pa bolje od level 1 krenuti.

Čitam postove pa vidim da se dobiju neke benificije s invite kodom.

Hvala unaprijed.

Dodatak:

Našao sam kod: DFE7KGDE

Dobije se 1000 golda i 7 dana premium acc kao i premium tenk T2 Light Tier II koliko vidim.

Pa zar je moguče u ovoj igri da bude toliko neaktivnih igrača ? Koliko sam vidio i shvatio bori se nas 15 protiv 15 iz drugog tima, igram evo desetak partija s Kinezom NC-31, u par partija po 5-6 suigrača niti se mrda niti se pomiče, jel tako i na višim tierima ? Pa to nevrijedi igrati ako je to čist normalno za ovu igru. Drugi tim jednostavno projuri i sve pregazi.

Pola tima neaktivno Pola tima neaktivno
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 20:42 (FrostyDog).

0 0 hvala 0
13 godina
isakovich kaže...

Pozdrav

To meni djeluje kao cheat, ne?

12 godina
protjeran
World of Tanks

Ima tko za LT misiju 11 za vod?

Mogu pomoći i igrati ko arty, ali trebam i ja pomoć pa treba i meni arty u vodu.

Doxy, dodajte me tko je zainteresiran. 

Danas sam do 20:30 na WoTu, sutra cijelo prijepodne.

Evo statsi da vidite da nisam početnik.

http://www.noobmeter.com/player/eu/Doxy/500542596/

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 18:33 (Jarvan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Im one lucky bastard :D oko 300 ljudi dobilo invite za prvi test armored warfarea, preko veze se upalo u tih 300 sretnika

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 18:36 (Mistercro).

0 0 hvala 0
10 godina
Mistercro kaže...

Im one lucky bastard :D oko 300 ljudi dobilo invite za prvi test armored warfarea, preko veze se upalo u tih 300 sretnika

Svaka čast, ajde ponekad podijeli koju sliku ili video ingame i s nama običnim smrtnicima, ako se smije naravno.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel se jos netko registrirao na Armored warfare? ako jest, nek mi se javi u inbox, imam par pitanja! tnx

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 18:50 (game789).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Stigla nova masina

Prije nego sto sam pretrenirao posadu na njega sa ovog teskasa iz winter moda imao sam mogucnost dodavanja 4. skilla za sva 4 clana ali sad samo na jednom?

Jesu oni to nesto mijenjali sa opcijama treniranja posade ili je neki bug?

I sta da stavim za 4. skill kad bude bio dostupan svima?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

To znači da je taj član posade završio skill prije drugih i možeš krenit novi skill, ostali još nisu završili.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mistercro kaže...

Ma znamo mi da si ti chiter tako da se nemoraš pravdati. 

15 godina
drapa88 kaže...

Možeš i u ovome Winter modu...

dobro ti kaze coek u pocetku al posle prica nebuloze..

cetvrta opcija

peglaj po posadi od arctic fox i dovedi ju bar do drugog skila da imas 6th, to je najvaznije

onda ju cim dobi 6th prebaci u t-44 i uzimaj dejli tamo i na matildi(imam ga, znam kakav je) i dok ga prodas, imaces super posadu

ili jos bolje igraj ju dok god ti ne istekne specijal, jer dobijem minimum 3k expa po clanu, a kod onog sa acc.crew dobis 6k expa i jos nakon 25 borbi svi dobiju 50k expa a jedan 100k, to u borbi nemres nikak napravit samo tak, a ovdi mozes svaku borbu, da ne kazem da mozes cak i dvije nove posade istrenirat

ja sam stavio u polar bear-a osim njegove posade, i pretreniranu posadu sa s35 CA i sa mileta 46, i obje ce dobit 6th za cas, isto je i sa ostalima

uostalom, do kraja specijala igram samo to da si dignem sto je moguce vise posada

isakovich kaže...

Pozdrav

imas na ftr-u video sa svim cheat modovima, i tamo se koristi i taj, sa zutim oblacicem koji odbrojava dok protivnik puni

probo sam naci, nisam uspio

i vidio sam jednog na jutubu da to koristi pod normalno, naravno ni to nisam uspio naci

Stolnik kaže...

Imam problem, u garaži sam odabrao E-100 tenk i sad se cijelo vrijeme vrti onaj wot logo i piše Updating crew. Ništa ne mogu napravit osim Alt + F4, kad opet uđem u igru odabran je E-100 i opet nastavi vrtjet onaj wot logo i piše Updating crew...wafa ef?  

meni se to znalo dogadjat kad se zagusi veza prema serveru i ostane updejtat minutu-dvije i onda me diskonekta

Jarvan kaže...

Ima tko za LT misiju 11 za vod?

mislim da nama forumasima nije bitan nubmetar i statsi

obicno sam navecer u garazi do jutra, EdgeBoy

pingaj i reci da si bugovac, nema frke

Intelovac123 kaže...

Stigla nova masina

Prije nego sto sam pretrenirao posadu na njega sa ovog teskasa iz winter moda imao sam mogucnost dodavanja 4. skilla za sva 4 clana ali sad samo na jednom?

Jesu oni to nesto mijenjali sa opcijama treniranja posade ili je neki bug?

I sta da stavim za 4. skill kad bude bio dostupan svima?

nije nista nestalo, dogodilo se sljedece: u sklopu zlatnog plusa bilo je nesto expa u jednom "spremniku za expe" dok ne izaberes dalje skilove

kad si pretreniro posadu za credse na 90%, sve iz tog spremnika je nestalo i dodano je na tih 90% tako da su neki mozda zavrsili na 91-92% i nestali su "plusevi"

nekad se to dogodi i kad je posada na 2-3 skilu, i ima odredjeni postotak, izmedju npr 67 i 68%, npr. treceg skila, i kad ih pretreniras, taj djelomicni iznos se pridoda expima na onih 90% osnovnog pa bude npr. 93-94%

nije bug, nisu nista mjenjali

svima camo

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
Mauro kaže...
 Ajde onda jos jedan savjet:

- trenutna posada u T-44 je na 3. skillu i na 61%. Pretpostavljam da ce kada otkljucam T-54 biti negdje na 70-75%. To je vec jedna sasvim fina posada.

Da li da kada otkljucam T-54 u njega ubacim potpuno svjezu posadu i razvijam je od pocetka?

ne isplati se sa t9 pocet sa novom posadom, not fair plane

kolko sam shvatio, imas jednu uber med posadu, jednu hvy i to je to

a dobro ce ti doci 3 med za t-54, t-62 i obj.140, i hvy za bilo kaj kad vec krenes ny hvy

kreni igrat winter mod, i obrati paznju da svaki 25-ti gejm ti je misija koja daje 25k expa, 25k crew expa i 250k credsa

za to mozes stavit bilo koju posadu u bilo koji winter tenk i ta posada ce pobrat te expe

bit je da svaki clan dobije 50k expa, a onaj sa najmanjim postotkom dobije x2 tj. 100k, i tako 5 PUTA

a osim toga svaku misiju posada dobije 3k expa, a jedan 6k, uz ukljuceni acc.crew

mozes si namjestit comandera novog, da 2-3 puta pobere taj bonus od 25-te partije(jer je najnizi sa expima) i trebo bi moc pokupit 6th samo tak

ne samo da mozes si dignut i ovu hvy posadu brzo nazad sa 80% do 100 ak ih pretreniras, nego i na 2-gi ili cak 3-ci skill

i dignut jos jednu od 75% do drugog skila koju ces isto si za hvy ostavit

i jos dvije med posade barem, posebno ak platuniras

evo mog primjera

p.s. stronk crop programink ski11z

prije 25k misije prije 25k misije
poslije poslije
WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 20:49 (ED63).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice