World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.375.915
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
began kaže...

@St0ka A kako u tebe tenkovi izgledaju kao stapici za usi nekima bog nemoze ugodit to se valjda tako rodi i nemogu ja stimat ko neki svako malo te ovo te ono ovo je widescreen monitor star 7 godina i nastimo sam sebi kako mi pase!

I ja sam donedavno igrao na 8 god starom widescreenu pa se moglo u opcijama igre namjestiti omjer slike da fino izgleda. Ne moraš se odmah pjeniti.

15 godina
Berko kaže...

Tko veli da se sjedenje u grmu neisplati :D

de bokte nam pokazi koji je to stronk grm  , i koje imas setingse posade-opreme-consumablesa

never kaže...

evo napokon i ovaj tenk u garaži

e da te pitam jel dolazi i on sa 100% posadom po cefaultu il si ih naknadno kupio/prebacio?

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
World of Tanks

Evo danas prvi puta od kada igram igru "poplavio" 

Igram Churchill III, mapa Lakewile i jos samo nas po 3 u timu Tier 5, ostalo nizi tierovi. Rekoh mogla bi biti ovo fina x2 partija.

Odmah nakon sto smo izasli iz cap circlea na pocetku majmun u Marderu 38T se namjerno preprijeci ispred mene i neda mi proci. Hocu ga obici s jedne strane on ode u rikverc. Hocu obici s druge strane on naprijed i namjerno jebe.

I jos seljacina opali po onom scoutu na stazi i naravno artiljerija podje po nama tuci + pokoji tenk (hvala Bogu artiljerci qurtza nisu mogli pogoditi) i nije mi preostalo nista nego da malom majunu sprasim 2 granate u bulju da mogu proci.

U suprotnom bi me tu jebavo dok nas nebi pobili. I eto "poplavio" odmah, ali nitko me nije od mojih gadjao.

I naravno da je:

1. lik bio Poljak jer je nakon toga nesto trtljao po chatu na poljskom

2. ovo dolje printscreen njegovim statsa. Inace ne ocjenjujem statse ekipe okolo, ali majmon je stvarno bio MAJMUN jos poslije po chatu trtljao po chatu nesto o noobovima i slicna sranja koja inace Poljaci pisu. Jebem ti, pa bot bi bio bolji od njega i korisniji.

I eto kad te majuni izivciraju da i sam napravis majmunariju 

Pitanje: kioliko treba (i kako) da se taj plavi status makne?

kreten poljski kreten poljski
If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Iako ne igram WOT od ljeta zbog faksa i zasićenja laganog, danas sam u letku od Kauflanda vidio ovo: 

Nadam se da će neko skuzit :)

Moj PC  
22 0 hvala 2
15 godina
iAvenger kaže...

Hetzer ili Marder 38T????

Planiram oboje naravno istražit, ali kojeg da prvog kupim :) Koji preporučujete?

prvo marder 38 jer je po gejmpleju slican marderu tir3, pa posle i hetza

hetz ti je dvostruki tenk, mozes igrat agresivnog trola sa derpom, al ak imas dobru posadu i opremu, i malo vise borbi, znanja mapa, znanja GLEDANJA MAPE ftw, i malo vise iskustva, ili kao kemperskog snipera sa dugim 7.5 i binosima obavezno

inace ti je marder 2 bio dugo OP tenk sa 390m view range, sada smanjen na 350,i dalje pwna u svom tiru, HE moze oneshotat manje tirove, a AP uredno probija tir 5 sa kojim maksimalno ide

marder 38 je dosta slican, samo tir veci, tipican glasscannon

Marder II - Global wiki. Wargaming.net

Mauro kaže...
Mnogi kazu da je T-54 keeper, ali osobno ne volim igrati high tier bez dobre posade (za T9 barem 3. skill u razvoju), pa ce zbog toga on otici na bubanj, a posada u T10 tenk.
- da li kupiti E-100 ili za sada ostati na E-75?

-Da li je i E-100 toliko dobar kao sto je E-75 u T9.

-da li za sada ostati na E-75 (uzevsi u obzir gore navedene planove za rusku medium liniju) ili ici na E-100, a nofcici za ruske mediume (sto bude falilo) se daju nafarmati.

-Da li E-100 gubi (puno) novce ili je OK?

-Dakle, ici na E-100 odmah ili ipak pricekati ili ostati na E-75?

-T-54 je zaista keeper, i kad otkljucas jedan tX, i prebacis posadu, mozes odma ubacit neku novu, ili nekoristenu staru u t-54 da mozes otkljucat i drugi tX, dotle ce se dosta levelat, ili u prvi tX jednostavno ubacis tank chicks

Pretpostavljam da igras misije, i moras primijetiti da se hrpica love dadne zaraditi, a posebno ako jos i prodas prem consumablese

-kupi e-100 i zadrzi e-75, uvijek je dobro kupit tX odma cim imas para, i posle ga NE PRODAVATI, nek stoji, dobro ce ti doc kad-tad

-nemam ni e-75 ni e-100 pa nemogu komentirat

-ostani na e-75 ak ti je drag, a bitno je samo da imas slotova, kupi e-100, nek stoji, pa ces vec ubacit i posadu i opremu(meni t110e5 stoji mjesecima bez posade, i sad cu ju dobiti djabe ) a nofcice ces skupit dok dodjes do t-54

-svaki tX je napravljen kao bunar za pare ak ne igras dovoljno dobro, i to zato da se vise igraju nizi tirovi za moneymaking i veci raspon tirova u matchmakingu, inace bi ekipa igrala samo tX i spamala golde

-idi na e-100 odmah jer ces pare skrsit i lupat se po glavi posle

...ja osobno mislim da dok otkljucas i prvi i drugi tX ruski med (nemoj prodat t-54 dok ne istrazis oba tX) da ces imat i dovoljno para za kupit oba, zajedno sa e-100 i t-54 koje ces vec imat kupljene, jer se uvijek nadje neki specijal koji daje bar dan premiuma jednom mjesecno, i tad se moze zgrnut hrpica para, a i za misije se dijeli premium cajt

nadam se da je pomoglo, od tirova 9 sam zadrzao m103, i planiram st-i, a prodo lorena(meni sranje) i is-8 (isto sranje)

eventualno cu si neke epic mediume i td-e ostavit kad otvorim desetke ovak ko ti, bez grajnda, kroz casual igru

17 godina
ED63 kaže...
Berko kaže...

Tko veli da se sjedenje u grmu neisplati :D

de bokte nam pokazi koji je to stronk grm  , i koje imas setingse posade-opreme-consumablesa

Evo link za replay: 
http://wotreplays.com/site/1568771#malinovka-koberko-elc_amx

A posada; commander ima six sense, brothers in arms i camo, a driver camo, brothers in arms i offroad driving;

oprema: Binocular Telescope, Coated Optics i Improved Ventilation

Inaće, ta je partija bila "ciljana" za izvršit misiju; zato sam išao u platoon sa kolegom u tier 10, jer se lakše skupi spotting damage. A i on je zato uzeo američkog auto-loadera da može brzo napunit ono što ja odspotam.

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 12:21 (Berko).
15 godina
Mauro kaže...
Pitanje: kioliko treba (i kako) da se taj plavi status makne?

mislim da odigras jos jedno sat vremena i makne ti se

pitanje je samo jel si poplavio u garazi (nije tako ozbiljno)

ili si plav i u borbi (ozbiljno)

ak si plav u borbi, znaci da si bio plav u garazi zbog team dmg pa si to nastavio jos nekoliko partija-cak se i slucajni dmg broji i moze ti se dogodit ban na 1 dan, al to ti se pojavi odma nakon kraja borbe i odma te izbaci

ak te nije odma banalo, nema frke nije strasno

ja tak nekad znam roknut sa HE nekog debila kaj scouta iz baze iz grma, ili ak je neko u t6-t8 doveo t1-2 u plutonku...presuda: instant teamkill

p.s. ak oces roknut svojega, bitno je da ga mozes sa 1 granatom ubit jer ti to sistem ne gleda ko team dmg nego ko slucajnost, platis stetu i pici dalje

ak pucas dvaput, bitno je ispalit par hitaca na nekog "crvenog" da sistem vidi da pravis dmg, i onda opet mozes roknut i dokrajcit siemku, naravno sve "slucajno"

i na kraju napises SRY u chat (ne zaboravi dodavat takve debile u ignore)

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Zapeo na medium zadatku. Od kada je pocela misija nikako da zapalim tenk? Sto da radim i kako da najlakse izvedem to?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 1:25 (game789).

0 0 hvala 0
14 godina
ED63 kaže...

ja tak nekad znam roknut sa HE nekog debila kaj scouta iz baze iz grma, ili ak je neko u t6-t8 doveo t1-2 u plutonku...presuda: instant teamkill

p.s. ak oces roknut svojega, bitno je da ga mozes sa 1 granatom ubit jer ti to sistem ne gleda ko team dmg nego ko slucajnost, platis stetu i pici dalje

ak pucas dvaput, bitno je ispalit par hitaca na nekog "crvenog" da sistem vidi da pravis dmg, i onda opet mozes roknut i dokrajcit siemku, naravno sve "slucajno"

i na kraju napises SRY u chat (ne zaboravi dodavat takve debile u ignore)

Ja samo reportam retard platune Tier 1 + Tier 5 npr. Ionako će ih protivnik skenjat (nek oni gube vrijeme na to).

A jednom sam s guštom roknuo našeg M5 Stuarta, kempamo na Malinovki iza stijene naš A-20, taj Stuart i ja u M3 Lee-u. Krele sa Stuartom stalno gurka A-20 i piše mu da ide scoutat. Naravno, ne bi on scoutao. A kad mi je dozvizdio, osjetio je čari američkog 75 mm kalibra. Nisam promijenio boju, valjda je mislio i on i sistem da čokljavi Lee ne zna šta radi...  

Btw, hvala na savjetima kako "bezbolno" eliminirati šupka u svom timu.

Nisam ja ništa prčko.
13 godina
neaktivan
game789 kaže...

Zapeo na medium zadatku. Od kada je pocela misija nikako da zapalim tenk? Sto da radim i kako da najlakse izvedem to?

Najviše šanse imaš ako tenkove gađaš tamo gdje im je motor, što je u velikoj večini slučave odozada, tako da ako gađaš sa strane pucaj u zadnji dio a najbolja situacija da ga rokaš direktno odozada (no homo).

edit:

misija - ubij sa mediumom +1 tier heavy-a

9 od 10 bitaka top tier sa 3 različita tenka... prije startanja misije, 9 od 10 low ili middle, potpuno slučajno naravno

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 2:33 (rapture686).
16 godina
ED63 kaže...

mislim da odigras jos jedno sat vremena i makne ti se

pitanje je samo jel si poplavio u garazi (nije tako ozbiljno)

ili si plav i u borbi (ozbiljno)

ak si plav u borbi, znaci da si bio plav u garazi zbog team dmg pa si to nastavio jos nekoliko partija-cak se i slucajni dmg broji i moze ti se dogodit ban na 1 dan, al to ti se pojavi odma nakon kraja borbe i odma te izbaci

ak te nije odma banalo, nema frke nije strasno

Plav i u garazi i u borbi.

U biti nakon te partije gdje sam lika sasio odigrao sam jos jednu i otisao na spavanac. I u toj drugoj sam takodjer bio plav.

Jutros se samo ulogirao da vidim da li je jos tu i da - u garazi sam jos plav, ali nisam igrao da vidim da li sam i u borbi jos uvijek.

Nadao se da ce tih sat vremena racunati i off-line vrijeme, ali nista od toga. Danas navecer cu izgleda morati kempati prvih sat vremena da smanjim mogucnost nenamjernog pogotka svojih 

Inace nisam tog lika mogao sasiti jednom granatom jer Churchill III radi tako mizeran damage po granati da sam morao dvije zabiti u njega (mozda i 3, ne sjecam se vise jer me fakat uzrujao lik).

16 godina
game789 kaže...

Kao sto kazu gadjaj motor, to je najlaksi nacin. Naravno, jos uvijek je tu i dosta RNG-a.

Eventualno mislim da bi moglo povecati sanse ako bi na nekom mediumu mountao derp gun i tamburao HE po ekipi.

Ja sam neki dan onako iz zajebancije mountao 15cm top na WTpz4 i prva loadana granata je uvijek bio HE jer sam isao na to da prvog scouta koji doyoloa odvalim sa HE. Cisto onako iz gusta.

Kako je bilo i situacija gdje sa ne-scoute odvaljivao sa HE primjetio sam da je bilo dosta tenkova koje sam zapalio (puno vise nego inace).

Pa bi eto derp gun sa HE trebao povecati sansu za zapaljivanje, jedino sto treba imati mediuma koji moze mountat derp gun.

Mada mislim da derp gunovi i inace vise ostecuju module (valjda nesto sa promjerom granate), pa eto mozda bi derp gun trebao povecati sanse.

13 godina
neaktivan
ED63 kaže...

e da te pitam jel dolazi i on sa 100% posadom po cefaultu il si ih naknadno kupio/prebacio?

dolazi sa 100% posadom ali budući da imam već dobre posade za američke td-e vjerovatno ću ove pretrenirat za arty ako ga krenem grindat

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...

jedino sto treba imati mediuma koji moze mountat derp gun.

pz IV H sa 10.5? 

11 godina
neaktivan

Zapalio sam iz trece borbe tenk sa Heat municijom, i otvorio raspravu jer smatram da heat brze pali nego apcr :D Na streamu kod orzanela smo se dosta dugo prepirali oko toga kojoj municiji je lakse da zapali tenk, heat ili apcr , 100 nejednakih, ali eto moja preporuka neki tenk i udri heat ( gold ammo ) ne HE kako neki mislie

13 godina
neaktivan
World of Tanks

iako nigdje ne piše i ja mislim da heat bolje pali tenkove, za medium misiju gdje treba zapalit tenka koji je jedan tier veći meni je najbolji bio t69 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

0 0 hvala 0
16 godina

Ak vam se vec gadaju vasi u timu, ne smijete ih ciljati. Najbolje je zastekati kupolu u jednoj poziciji desnim klikom i kakti gledat negdje drugdje. Onda samo hullom poravnate top sa nesretnom zrtvom i pali. Najmanja sansa da poplavite.

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 12:34 (DamageHigh).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Haha to i ja radim smećarima u svom timu, nikad ih ne nišanim namjerno vec uvijek čekam da "slučajno" mi nalete na granatu. Još nikako nisam poplavio tako radeći.

Moj PC  
3 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz ekipa, imam problem sa logiranjem na Wot, dakle kad stisnem poveži se, igra krene kao ono sinkronizacija potrosnog materijala i blabla i onda se samo srusi kao da nista nije bilo, ili mi udje ali mi kaze Wot has stopped working i Windows is checking for solution. deinstalirao sam i ponovno instalirao i radilo je jedan dan sve okej i onda opet iste stvari. nakon toga sam mijenjao postavke sa grafickom i onda je opet radilo dan dva i sad evo nikako vise ne mogu uopce uci u igru. Molim pomagajte

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
jokica992 kaže...

Pozz ekipa, imam problem sa logiranjem na Wot, dakle kad stisnem poveži se, igra krene kao ono sinkronizacija potrosnog materijala i blabla i onda se samo srusi kao da nista nije bilo, ili mi udje ali mi kaze Wot has stopped working i Windows is checking for solution. deinstalirao sam i ponovno instalirao i radilo je jedan dan sve okej i onda opet iste stvari. nakon toga sam mijenjao postavke sa grafickom i onda je opet radilo dan dva i sad evo nikako vise ne mogu uopce uci u igru. Molim pomagajte

get a life!!!

sličan problem sam riješio brisanjem kompletnog WOT foldera i čišćenjem registry pa ponovnim skidanjem i instalacijom

14 godina
DamageHigh kaže...

Ak vam se vec gadaju vasi u timu, ne smijete ih ciljati. Najbolje je zastekati kupolu u jednoj poziciji desnim klikom i kakti gledat negdje drugdje. Onda samo hullom poravnate top sa nesretnom zrtvom i pali. Najmanja sansa da poplavite.

Zakon...odoh farmat team damage!

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
15 godina
DamageHigh kaže...

U nekim trenucima ni to mi nije dovoljno.Najsretniji bih bio da ga mogu dobavit kroz monitor...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

zadatak za SCOUT ili LAKE tenkove... kako igrati i najlakse napraviti nesto zadataka s tim da nemam na nijednoj posadi kamuflažu ?!?! a zadatak je tipa ono: osmotri 2 neprijateljska tenka prije nego oni tebe vide, ili ostani neotkriven i sl.?!?! da im stavim maskirnu mrežu? ofarbam ih? hvala

i btw. netko je par str. napisao da je rjesio tj. dobio prvi tenk bez da je odradio neku vrstu tenkova, nisam razumio?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 0:42 (game789).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Poz. Evo par dobrih u zadnjih nekoliko dana. TOG mi je nekako sjeo pa bilo da pobijedim ili izgubim bitku uvijek sam u plusu .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tadic kaže...
DamageHigh kaže...

U nekim trenucima ni to mi nije dovoljno.Najsretniji bih bio da ga mogu dobavit kroz monitor...

Mene samo zanima kako pojedini igraci izgledaju,zelim vidjet tu facu kako izgleda...i jel uopće to ista vrsta,ponekad sam uvjeren da čovjek ne može biti toliko glup...zelim vidjet tu facu,dokaz da majmuni imaju lan party u zoo

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 22:09 (Thoroughbred).
16 godina
Thoroughbred kaže...
tadic kaže...
DamageHigh kaže...

Mene samo zanima kako pojedini igraci izgledaju,zelim vidjet tu facu kako izgleda...i jel uopće to ista vrsta,ponekad sam uvjeren da čovjek ne može biti toliko glup...zelim vidjet tu facu,dokaz da majmuni imaju lan party u zoo

http://i.imgur.com/8JGzura.gif

Umjesto GW100 staviti ime bilo kojeg drugog tenka

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 23:56 (St0ka).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/1571315#karelia-rapture868-elc_amx

Kako to da ovom bitkom nisam ispunio LT-6? Tj. Spot 2 enemy vehicles before they spot you. Čučim u grmu, binocs i camo net upaljeni, vozaju se oko mene i ne vide me, spotao sam i više nego 2, bio sam 100% siguran da ću ju ispunit ali ništa... šta radim krivo?

EDIT: uspio nakon još nekoliko partija. btw sviđa mi se ELC, zabavan je za igrat.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 1:04 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

@ rapture

Vjerojatno bug, te misije su pune bugova i ne regisitriraju završene misije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
game789 kaže...

najlakse je sa:

1- topom koji brzo puca, pogadjati istu tocku, npr. motor-svi znaju kak gore svabe od napred, svi hellokitty-tenkovi-tigar, panter, lowe

ili ak si iznad protivnika, onda udri po straznjoj "palubi" di je motor i rostiljace sigurno

2- isto mozes sa velikim kalibrom roknut HE nekome u bulju, posebno papir tenkovima, ili doc straga pa direkt u motor-wafli, hellcat, japanci svi odreca mogu se sa HE opasno ostetit

3- uzmi u obzir da je u pitanju i RNG, imaj strpljenja

never kaže...
dolazi sa 100% posadom ali budući da imam već dobre posade za američke td-e vjerovatno ću ove pretrenirat za arty ako ga krenem grindat

kaj nebi bilo pametnije onda ubacit u arti neku malo bolju posadu, piknut im BiA i 6th ak vec imas dobre sa 2-3 skila, arti ce onda pjevat od pocetka

a za TD uzmes novu i sa npr. hellcat i conceptom ju dignes puno brze

cjela bit prem tenka je brzo dizanje posada, do barem 2 skilla (za sada) jer je 6th game cheanger

tadic kaže...

"i onda sam ja tog debila roknul sakom kroz monitor tak jako da mu se sve zacrnilo pred ocima jer je i monitor pocrnil, sigurno ga i jos danas glava boli od toga".... i iso sam kupit novi monitor ......

jeftinije je lupat po no name usb tastaturi i onda za 70kn uzet novu, pusti monitor coece

game789 kaže...

zadatak za SCOUT ili LAKE tenkove... kako igrati i najlakse napraviti nesto zadataka s tim da nemam na nijednoj posadi kamuflažu ?!?! a zadatak je tipa ono: osmotri 2 neprijateljska tenka prije nego oni tebe vide, ili ostani neotkriven i sl.?!?! da im stavim maskirnu mrežu? ofarbam ih? hvala

i btw. netko je par str. napisao da je rjesio tj. dobio prvi tenk bez da je odradio neku vrstu tenkova, nisam razumio?

da, trebas ih ofarbat, i ak nemas nijednu posadu sa camo, tenk nek bar ima vent, i stavi premium hranu, to pomaze

u biti je najbolje imat vent, camo net i binose za to

a pomaze i camo faktor tenk, npr. ELC se lakse sakrije od npr. awful pantera

i ZASTO NEMAS CAMO na nijednoj light posadi ??!!!!??

javi se doktoru vicku ili nastyju dobices uputnicu za razgovor s dedaa-om

St0ka kaže...
Thoroughbred kaže...
tadic kaže...

http://i.imgur.com/8JGzura.gif

Umjesto GW100 staviti ime bilo kojeg drugog tenka

o coece dajes krive informacije ljudima

neki od tih "faca" su uhvaceni ovdje, i ne-nijedan nije ko faca iz seksa i grada

Terrible E-100 Driver - Off-Topic - World of Tanks official forum

arty player 4sure arty player 4sure
stronk player_PL stronk player_PL
not fair plane not fair plane
bez komentara bez komentara
ima 400 strana foruma o ovom ima 400 strana foruma o ovom
zanemaruje me zbog igrice ... zanemaruje me zbog igrice ...
16 godina
ED63 kaže...

-T-54 je zaista keeper, i kad otkljucas jedan tX, i prebacis posadu, mozes odma ubacit neku novu, ili nekoristenu staru u t-54 da mozes otkljucat i drugi tX, dotle ce se dosta levelat, ili u prvi tX jednostavno ubacis tank chicks

Ajde onda jos jedan savjet:

- trenutna posada u T-44 je na 3. skillu i na 61%. Pretpostavljam da ce kada otkljucam T-54 biti negdje na 70-75%. To je vec jedna sasvim fina posada.

Da li da kada otkljucam T-54 u njega ubacim potpuno svjezu posadu i razvijam je od pocetka? Ta bi onda posada dok bi zavrsio T-54 grind trebala biti negdje duboko na 2. skillu s obzirom na XP potreban za otkljucati oba T10 mediuma i sto je najvaznije imala bi Sixth Sense i ostale najvaznije skillove kroz prvi skill. A trenutno posadu iz T-44 ostavim u garazi da ceka T10.

Znam da bi bilo poprilicna muka igrati T-54 sa svjezom posadom bez sixth sense, ali bi barem onda kada otkljcam oba T10 imao vec spremne posade za njih.

Imam i Matildu IV koja bi pomogla da se razvoj posade ubrza mada nju igram samo da pokupim x2 dnevni jer nije prezabavna za igrati ili da ubrzam 90%-100% kod pretreniranja.

Druga opcija mi je takodjer pretrenirati Churchill III posadu. Naime, u njemu je dedicirana posada jer nemam uopce rusku HT liniju i trenutno je nedgje na 95% prvog skilla. Ako bi ga malo vise igrao dala bi se do tada ona natjerati negdje do duboko u 2. skill, pa pretrening na medium.

Mislio sa nju cuvati za priliku kada (ako) krenem na rusku HT liniju da odmah imam solidnu posadu, ali kako Churchill III "stanca" XP kao lud mogao bi brzo istrenirati drugu HT posadu kada zatreba.

Uglavnom, htio bi uz ovu postojecu imati jos jednu medium posadu odmah spremnu kada otkljucam oba T10 mediuma i da je ta druga barem na 1. skillu zavrsenom i drugom na 50-ak %, pa si gruntam kako do toga doci :)

Chicks su odlicna opcija, ali kako misije uopce ne radim (popaljene su, pa ako se desi desi) ne vjerujem da cu imati chickse jer nisam ni ziher da li moja trenutna garaza ima tenkove za one "zajebanije" misije.

Opcija tri:

- kada otkljucam T-54 trenutnu posadu pretreniram na njega. Također, istovremeno uzmem frisku posadu i pretreniram je na T-54. Staru posadu rokam u T-54, a novu u Matildi IV. Kada nova posada dodje do 100% prvog skilla (sixth sence) onda staru posadu posaljem u garazu da ceka T10, a koristim iskljucivo novu. Tako bi se dale imati dvije dobre ruske medium posade.

Jedina mana je sto bi to zahtjevalo dosta igranja Matilde IV koja i nije bas najzabavniji tenk :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 9:20 (Mauro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice