World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.349.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
World of Tanks

Hvala nebesima da ne priča na engleskom. Balkan stream FTW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks

Ja stvarno ne kužim ovo. Sad sam odigrao partiju gdje protivnik ima drastično bolje igrače od moje ekipe, ali to nije bilo dosta pa oni imaju dvije t10 više od nas i jedan t8 manje od nas. I kako je sad taj MM balansiran?! Šta je tu točno balansirano? Je*emu mater i igra i WG i sve. Naravno da je završilo 15:3 za njih i roku 2 minute su nas razmontirali. Stvarno ne kužim više. {#} Di je tu gušt igranja i za mene i za protivnika kad partija završi za 2 minute dominacijom jedne ekipe?

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
11 godina
quickr kaže...

Ja stvarno ne kužim ovo. Sad sam odigrao partiju gdje protivnik ima drastično bolje igrače od moje ekipe, ali to nije bilo dosta pa oni imaju dvije t10 više od nas i jedan t8 manje od nas. I kako je sad taj MM balansiran?! Šta je tu točno balansirano? Je*emu mater i igra i WG i sve. Naravno da je završilo 15:3 za njih i roku 2 minute su nas razmontirali. Stvarno ne kužim više. {#} Di je tu gušt igranja i za mene i za protivnika kad partija završi za 2 minute dominacijom jedne ekipe?

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ti si zadnji koji bi trebao staviti tu sliku {#}

Moj PC  
20 0 hvala 0
11 godina
dedaa kaže...

{#}

Samomrzeći hrvat
16 godina
quickr kaže...

Working as intended {#}

17 godina
World of Tanks

Moj omiljeni scout AMX 13 90 :)

Džedaj
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 15:08 (marsovac).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li neki bonus codes za sve !!! ko lani? ako nije za sve pm me :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 15:33 (swon).
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
dedaa kaže...

{#}

awww i ja sam na njegovoj crnoj listi {#}

12 godina
World of Tanks

kupujem cromwella sad pa me zanima sto da stavim na njega od opreme, koje skillove da stavim i po kojem redu da ga istrazujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
quickr kaže...

pa prical sam vec 2-3 puta da je MM napravljen po stronk ruskom mentalitetu da jedna ekipa "razmontira" drugu, nema sredine

rusi obozavaju unistit neprijatelja totalnom dominacijom, takav je i MM

inace bi bil skill MM za koji su rekli da je "tesko implementirat" i svi ljubicasto kaj imaju 15k borbi i od toga 12k u loltraktorima bi dobili po guzi pa bi se zalili

to ti je poker automat koji ukljucuje borbe tenkova a ne veca-manja

Predator003 kaže...
Entry Point kaže...
dedaa kaže...

{#}

awww i ja sam na njegovoj crnoj listi {#}

mozemo ti oprostit spiridona i predatora, cod4gamer je neaktivan cak, al stavi deduu {#}

kak se usudjujes, kak te nije sram {#}

kaj je iduce, jedan od nasih briznih forum doktora? {#}

{#}{#}{#}

Del_Boy97 kaže...

kupujem cromwella sad pa me zanima sto da stavim na njega od opreme, koje skillove da stavim i po kojem redu da ga istrazujem

vent, ramer i optiku ili binos

svima camo, guneru snapshot

vec je bila rasprava-nejde vertikal gore, bio bi OP totalno

top valja jedino kad skroz nanisanis, i to je light sa medium MM-om

nuff said (duhhh) {#} or should i say duff!!?? {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
World of Tanks

Ja ne znam što su mislili kad su ovo stavili u igru...kako je to balansirano? Što je najbolje, nije da mi je to neki pimp tenk pa da gubim 50k po partiji...dapače, služi mi kao moneymaker. Uza sve to, tenk je jedno od najzabavnijih iskustava u WoT-u.

Btw., po svemu sudeći, maknut će ga iz shopa, tako tko još nije, ugrabite pod obavezno dok još možete...;)

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!

2 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Šta je bi ja ljude tukao...pa kako mozes biti ovako retardiran da kapiras na pobjedu a ni 2 min ne traje borba?!?!?!?!??!?!?!

Strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaašno

http://wotreplays.com/site/1431871#fiery_salient-smellsliketeenspirit-m26_pershing

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

1 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam inače imao previše problema sa MM, ali zadnjih par dana je baš pederski. Od nekih 100injak bitaka, možda sam 10 bio top ili middle tier...

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

jučer su me "pro" igrači i MM stajali pol života.uspjel sam naredati 10 poraza s brit.mediumom t9 za redom,istina da je stock pa je malo teže igrati,ali majko milo u kakve sam timove upadal.{#} i baš nisam htel prestati igrati tak dugo dok ne pokupim x2, jer sam htel baš videti do kad me budu ovi iz WG-a častili i nakon 11 pokušaja uspjel.

kaj se tiče ove misije za premium tenk,smatram da su tu igrači s puno tenkova t10 u prednosti, jer mi se čini da je lakše dmg veći napraviti.ova dva dana malo igral s med obj140 i arty obj261 i nisam puno partija odigral,a već imam malo više od 50k dmg.znači da imam malo više vremena mislim da bi uspjel pokupiti taj premium bez nekog većeg zafrkavanja.jedino mislim da bi trebal malo duže ganajti 150 kilova po naciji.

Edit:zaboravil, igral i sa KV2 i derp gunom

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 8:06 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
jura kaže...

jučer su me "pro" igrači i MM stajali pol života.uspjel sam naredati 10 poraza s brit.mediumom t9 za redom,istina da je stock pa je malo teže igrati,ali majko milo u kakve sam timove upadal.{#} i baš nisam htel prestati igrati tak dugo dok ne pokupim x2, jer sam htel baš videti do kad me budu ovi iz WG-a častili i nakon 11 pokušaja uspjel.

kaj se tiče ove misije za premium tenk,smatram da su tu igrači s puno tenkova t10 u prednosti, jer mi se čini da je lakše dmg veći napravitiu.ova dva dana malo igral s med obj140 i arty obj261 i nisam puno partija odigral,a već imam malo više od 50k dmg.znači da imam malo više vremena mislim da bi uspjel pokupiti taj premium bez nekog većeg zafrkavanja.jedino mislim da bi trebal malo duže ganajti 150 kilova po naciji.

Daj paradajz prestani lagati ovaj napaćeni narod. Prepoznat si kao vodeći falsifikator i vide ti se krvavi očnjaci. {#}

Samomrzeći hrvat
17 godina
neaktivan
Entry Point kaže...{#}

Daj paradajz prestani lagati ovaj napaćeni narod. Prepoznat si kao vodeći falsifikator i vide ti se krvavi očnjaci. {#}

Nemoj otkrivati javno moje najbolje osobine koje posjedujem.:-D

16 godina
neaktivan
jura kaže...

kaj se tiče ove misije za premium tenk,smatram da su tu igrači s puno tenkova t10 u prednosti, jer mi se čini da je lakše dmg veći napraviti.ova dva dana malo igral s med obj140 i arty obj261 i nisam puno partija odigral,a već imam malo više od 50k dmg.znači da imam malo više vremena mislim da bi uspjel pokupiti taj premium bez nekog većeg zafrkavanja.jedino mislim da bi trebal malo duže ganajti 150 kilova po naciji.

Evo ja recimo ganjam Japance sa T6 tenkom, i za dva dana i nekih 8 partija sa njim sam skupio 16 kilova i nekih 12k stete sto nije loše s obzirom da top pravi 130 štete. Mislim da ako se podijeli broj dana 5k stete i 5 kilova dnevno po naciji nije problem napraviti.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pao EU2?u po t10 igre jeboga server

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

zanimljivo...još nije počeo školski odmor, što li će tek biti idući tjedan..

koja je redovita cijena amera T34? na ponudi sa opremom je ~330 HRK pa se mislim uzeti ili čekati Badnjak i neki "special"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

koja je redovita cijena amera T34? na ponudi sa opremom je ~330 HRK pa se mislim uzeti ili čekati Badnjak i neki "special"

od 24.12 ti je specijal 15% off na t8 premium tenkove

14 godina
jura kaže...

Baš tako. Čak i anemični Cromwell, Churchill VII i TOG II ispunjavaju "dnevnu kvotu" štete, killovi su teži za postići kvotu.

Btw, jel se isplati uzeti Cometa za ovakve prilike? Kaže "wiki" da je jadniji od T20 kojeg imam... Btw 2, ne ganjam WZ već 3 dana premiuma...

Fala i pozdravite mi Entrija koji me ignorira... {#}

Nisam ja ništa prčko.
16 godina
neaktivan
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Kak ono uključit chance to win u xvm-u?

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stolnik kaže...

Trenutno nikako.

Ali u tom ćošku (modxvm.com) inače imaš neke postavke pa tamo biraš što želiš. 

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
15 godina
Entry Point kaže...
jura kaže...

...

SlavkecDC dissagrees with you {#} using his pr0 1337 skillz foto$hoping noobs since 1998.{#}{#}{#}

bivsi branitelj kaže...

ajde nemoj se ti javljat {#} ubol si stronk kod sa jg tigricem djabe

od sada ima da platis punu cjenu tenkova i to za pare, ne za gold, pogotovo jer si slucajno stepo djedicu za poklon ranije

Spiridon kaže...
jura kaže...

...

Baš tako. Čak i anemični Cromwell, Churchill VII i TOG II ispunjavaju "dnevnu kvotu" štete, killovi su teži za postići kvotu.

Btw, jel se isplati uzeti Cometa za ovakve prilike? Kaže "wiki" da je jadniji od T20 kojeg imam... Btw 2, ne ganjam WZ već 3 dana premiuma...

Fala i pozdravite mi Entrija koji me ignorira... {#}

uzmi kometa dobar je, radi svoj posao

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
14 godina
Stolnik kaže...

Možda je bolje to ni nemati... Koliko puta su oni imali više hevija pa su ispušili... I obratno. I šta ćeš kad vidiš da ti je chance 34%? Neš' valjda stisnuti ESC? {#}

Nisam ja ništa prčko.
12 godina
World of Tanks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Spiridon kaže...
Stolnik kaže...

Možda je bolje to ni nemati... Koliko puta su oni imali više hevija pa su ispušili... I obratno. I šta ćeš kad vidiš da ti je chance 34%? Neš' valjda stisnuti ESC? {#}

Naravno da neću, odigrat ču najbolje što mogu, a sad dal će biti win ili lose to ću vidjet na kraju partije :P

1969 Dodge Charger R/T
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice