World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.352.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

Novi tier 7 američki TD - T28 Concept

M4A3E8 Fury

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

pretpostavljam da je ovaj novi sherman fury po onom novom ratnom filmu fury sa bradom pittom, gdje je on commander tog tenka

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 21:54 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mvujic87 kaže...

Pozz ljudi...nisam igrao jedno mjesec dana wot, a prije toga sam dosta igrao sa KV1s..i sad vidim da je je..no nerfan i da sam dobio KV85...e sad, taj tenk mi bas i nelezi nesto pa me zanima vase misljenje koji bi tenk sad mogao nadomjestiti one karakteristike koje je imao KV1s...tj. koji je dobar za branje novca...tier5 i tier6. Unaprijed zahvaljujem

Svaka petica i sestica moze sluziti sa farmanje kredita, jer sa tim tekovima je nemoguce otici u minus ako iole napravis stete u meču...A ako si ti skupljao sa kv1s pare s obzirom na cijenu granate onda ces to lako raditi i sa ostalim iz tog tiera...

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz,znaci imam jedan problem,imam mod onaj od quicky baby-a,sve super radi,no danas ujutro je doslo to sa furiem,i updeatem,kada sam usao u bitku,prije nego sto pocne onih 30 sekundi,wot izlista sa kime igram,znaci moj tim i protivnički,problem je u tome sto meni nigdje ne pise sa kime cu igrati,samo pise moj tim i protivnicki tim,kako da rješim taj problem??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ferrarista kaže...

Pozz,znaci imam jedan problem,imam mod onaj od quicky baby-a,sve super radi,no danas ujutro je doslo to sa furiem,i updeatem,kada sam usao u bitku,prije nego sto pocne onih 30 sekundi,wot izlista sa kime igram,znaci moj tim i protivnički,problem je u tome sto meni nigdje ne pise sa kime cu igrati,samo pise moj tim i protivnicki tim,kako da rješim taj problem??

Obrišeš mod i sve će raditi

17 godina
moderator
World of Tanks

Ovaj SirFoch napravio novi video za FCM 50t i sad ga hvali na sva zvona, dok je stari video maknuo (u kojem mu nije bio vrijedan golda). Mislim, ako već mijenjaš mišljenje onda obrazloži zbog čega si promijenio, inače ti mišljenje ne vrijedi ni qrca. Nije se mehanika igre promijenila da je tenk postao drugačiji. Priznaš da si zayebao prošli, da si ga zavolio, naučio igrati ili šta već.

Nije dovoljno obrisati i ko ga yebe.

7 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Ferrarista kaže...

Sve rješeno skinuo sam xvm updater,on je updateo i sve radi{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

KV-2 ili T-150?

Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ovaj SirFoch napravio novi video za FCM 50t i sad ga hvali na sva zvona, dok je stari video maknuo (u kojem mu nije bio vrijedan golda). Mislim, ako već mijenjaš mišljenje onda obrazloži zbog čega si promijenio, inače ti mišljenje ne vrijedi ni qrca. Nije se mehanika igre promijenila da je tenk postao drugačiji. Priznaš da si zayebao prošli, da si ga zavolio, naučio igrati ili šta već.

Nije dovoljno obrisati i ko ga yebe.

Foch je najnekulturniji peder na cijelom youtubu...ja veceg govneta nisam vidio od njega...

Pogledao sam par njegovih videa...i u jednom kad je rekao da svi koji kazu da je tenk, koji je on vozio u videu, msm da je KV4 bio (nisam siguran) smece, da su svi idioti i kreteni. Koliko taj lik psuje a to sto nije sposoban pricati engleski kako treba pa mu svaki video pocinje sa ladies and metlegen...

11 godina
World of Tanks

Ja si tu i tamo pogledam quickybaby-a. Nekom se sviđa, nekom ne, meni radi ok video-e. Fućka mi se za live streamove.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Mišljenje o T-34-3? Jel dobar?

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mvujic87 kaže...

KV-2 ili T-150?

Unaprijed zahvaljujem.

Ako voliš zabavu, kv2 sa 152mm je ubojica, ali ako želiš nastaviti dalje prema is4 liniji onda t-150, moja preporuka, oba :D

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...
DrNasty kaže...

Mislim, ako već mijenjaš mišljenje onda obrazloži zbog čega si promijenio, inače ti mišljenje ne vrijedi ni qrca.

....svaki video pocinje sa ladies and metlegen...

*mentlegen. googlaj pa ćeš shvatiti. "obožavat" ćeš ga još više :P

i nije u njegovom stilu da se ispričava. ionako je jednom rekao da je i prije streamanja bio smrad tak da ja osobno cijenim što ne pokušava glumiti nešto što nije kao neki drugi.

pouka priče - dečkovi, ima i drugih reviewova fcm-a na yt-u ;)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Donedavno nikako da padne masteri u novom ru251, a sad dva u razmaku od pola dana hehe

neda mi se cropat slike

evo replay http://wotreplays.com/site/1229621#team

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 11:10 (Bullfrog).

0 2 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Jedan je jedini Mighty Jingles ;)

Posao oslobađa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
subi91 kaže...

Jedan je jedini Mighty Jingles ;)

Ma side strafe je bog {#}.  Sve te video clipove više manje je đaba gledat bar ako će te slušat njihovo mišljenje, jer u većini slučaja oni govore svoje osobno mišljenje, a ukoliko ne igrate stilom igre kao oni to je irelevantno.

Tako svi odredom govore da je su 152, isu 152, obj 704, puno bolja i zabavnija linija TD-ova za igrat što pretpostavljam većini i je, al  meni osobno jedini td koji je lošiji od druge linije je su 101, a to je samo zbog cijena granata i dmg koji prave, obj 704 sam prodo brže nego išta, dok za su 54 žalim.

No uglavnom poanta je da kad skupite dovoljno bitaka, trebali bi bit u stanju odgledat clip i skontat jel tenk za vas ili ne bez obzira što neko kaže, jer na kraju svega vi ste onaj koji tenkira.

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
mvujic87 kaže...

KV-2 ili T-150?

Unaprijed zahvaljujem.

definitivno - OBA! KV-2 sa HE granatama, ako probije (a probit će puno puta) - oneshot BOOOM...

T-150, radi oklopa i topa je dobar, a vodi na IS4. Rammer, GLD i vent na njih i deri miško.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

KV 2 ako imas okej team je killer  :) skoro sve tier 6 tenkove moze one shotat ponekad i HT tako da je uzivancija :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Uzeo sam Jgd Tiger 8.8. Jbt što taj tenk para zarađuje - 11 partija preko pola milijuna. Čisto solidna pljuckalica, dmg možeš napravit ko u priči.

p.s. Thx Vicko :)

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 13:42 (Entry Point).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
World of Tanks

JT 8.8 je cista stamparija kredita, a i top je vise nego dobar. Jest da nema neku veliku alphu, ali puca tako brzo kao da imas auto-loader bez dugackog clip reloada :)

Jedino sto me kod tenka zivcira je sto je spor i nepokretan strasno, pa u njemu mrzim mape u kojima se treba puno vozikati.

Dok se ti dogegas negdje vec se pola ekipe pobije medjusobno.

Ali kada si top tier i negdje se hull-downas tank je strava cista. Casemate bouca sve zivo, a ti tamburas po ekipi sa svojim brzim topom do besvijsti. Nabere se damage (a s time i kredita) cudo jedno.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Mauro kaže...

JT 8.8 je cista stamparija kredita, a i top je vise nego dobar. Jest da nema neku veliku alphu, ali puca tako brzo kao da imas auto-loader bez dugackog clip reloada :)

Jedino sto me kod tenka zivcira je sto je spor i nepokretan strasno, pa u njemu mrzim mape u kojima se treba puno vozikati.

Ali kada si top tier i negdje se hull-downas tank je strava cista. Casemate bouca sve zivo, a ti tamburas po ekipi sa svojim brzim topom do besvijsti. Nabere se damage (a s time i kredita) cudo jedno.

Da, totalno je lud tenk. Spor jest, ali naviknuti sam od ferdinanda pa sam znao što me čeka. Najbolje je što je u 90% bitaka u svojem tieru i samo pljuc pljuc pljuc {#}

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Bilo 9-3 za suprotnu ekipu pa kazem ko ga J***e iden poginut kad ono .....

I da je da su nobovski tieri ali opet......

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Entry Point kaže...
Mauro kaže...

Da, totalno je lud tenk. Spor jest, ali naviknuti sam od ferdinanda pa sam znao što me čeka. Najbolje je što je u 90% bitaka u svojem tieru i samo pljuc pljuc pljuc {#}

Scena - naletim na IS3, frajer me uzme za 390, ja njega za 240.... nakon 4,5 sekundi opet ga zveknem za 240... konačno se namjestim u hulldown, on mene nakon 10 sekundi bounca...ja mu opet zalijepim jednu s 250, i lik - podvija rep i čelom nazad, vojsko :) :) :)

Volim Acht-Acht!!

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 14:30 (CrnaBitanga).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz,imam pitanje,dali se nesto promijenilo sa ovim updateom od 70 mb,novi izgled garaze ili nesto,ako mi netko može poslati neku fotku da vidim dali je nežto novo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Na koliko je narasla igra od početka 6. mjeseca jer sam tada zadnji put igrao? Je li oko 15 GB? I mogu li očekivati nešto više fps-a? Ovdje sam bio vidio da je netko napisao da je nakon nekog patcha dobio 10-tak fps-a više. Inače sam imao prosječno oko 20 fps-a, s tim da bi nekad padalo ispod 10.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 16:35 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

sad je puno stabilinija igra i ne šteka više (bar meni) imam uvijek 30+ fpsa

Other topic- sada shvaćam ljude koji se žale na ekipe, pa koliko lemming trainova ima, pa to je za popi****

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Novi tier 7 američki TD - T28 Concept

M4A3E8 Fury

joj ta američka marketinška propaganda ovaj put će maštat kako sa M4A3E8 uništavaju njemačke tigrove lol {#}

Team32Ipe77
16 godina
Entry Point kaže...

Mišljenje o T-34-3? Jel dobar?

Pa i nije baš,neprecizan top,dugi aiming time,samo 3 stupnja gun depressiona zbog čega nije fleksibilan.

Meni osobno je ok ali ga je teško igrat te je rng faktor dosta velik,ili nemožeš dovoljno sputiti top u nekoj situaciji pa propustiš priliku ili te top istrolla...

(vozio sam ga samo na test serveru)

Nešto se je govorilo da će ga buffat ali neznam što konkretno ni kada,ako misliš o kupnji isprobaj ga na testu prije.(test bi trebao biti opet negdje krajem mjeseca navodno.

15 godina
malina22 kaže...

nije sposoban pricati engleski kako treba pa mu svaki video pocinje sa ladies and metlegen...

{#}

rekoh necu postat više u ovoj temi al dok neko ovakvu glupost izvali moram

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 20:46 (The Unforgiven).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa sirfoch je veca seljacina od quickya, jos onaj starkelja jingles je najbolji.

Moj PC  
10 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice