World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.353.988
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
World of Tanks

Jeste se prijavili za chaffee turnir? 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

?

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Stigao i type62, ugrabljen pet do dvanaest {#}. Stigao i master {#} nakon samo 13 partija, tank je zvjer iako mi je posada jadna, solidan je credit maker {#}. Jos nisam dobio t10 u 13 partija, gdje god pogledam na netu pise da ima regular light mm, pa mi to malo cudno.

2 0 hvala 0
11 godina
Del_Boy97 kaže...
Entry Point kaže...

?

Rally turnin ako hoćeš. Sa sport chaffee-ima?

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/esport/tank-rally-tournament-registration/

Samomrzeći hrvat
14 godina
neaktivan
World of Tanks

BUG-ovci moglo bi se nas 3 dogovorit za ovaj chaffe turnir, sto mislite?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mquany kaže...

Stigao i type62, ugrabljen pet do dvanaest {#}. Stigao i master {#} nakon samo 13 partija, tank je zvjer iako mi je posada jadna, solidan je credit maker {#}. Jos nisam dobio t10 u 13 partija, gdje god pogledam na netu pise da ima regular light mm, pa mi to malo cudno.

Ima standardni MM ali jako rijetko završava u t10,ja većinom završavam u t8(mali mm weight vjerovatno).

Meni je isto dobar tenk,all arounder...

Ovo mi je bila najveća zarada do sad.

wot:antifa247
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 19:12 (Anti-fa).
12 godina
World of Tanks

koliko vidim gotove su registracije

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...
Mquany kaže...

Ima standardni MM ali jako rijetko završava u t10,ja većinom završavam u t8(mali mm weight vjerovatno).

Meni je isto dobar tenk,all arounder...

Ovo mi je bila najveća zarada do sad.

Ima odlican mm, 28 partija sam odigrao samo jednom tier10.

11 godina
neaktivan

Šime si ti iz križevca

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj tim usao u iduci dan na turniru relativno lako 3v3 chaffe

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jedna od rijetkih u zadnjih mjesec dana...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kakv je taj su 122 44? mislin obicno ga busim bilo u tigeru 2 ili čak u tigeru P ( hehe trollanje neznalica na vrhuncu) ali cini se da u dobrim rukama je poprilicno mocan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jedan od najboljih DPM-ova u igri, solidan oklop protiv T6 i T5 tenkova, prilično mobilan, omotač oko topa (gun mantlet, jel) skoro neprobojan. Za mene, jedan od najboljih T7 TD-ova.

Come to the dark side, we have cookies.
11 godina
World of Tanks

Koji tier 8 premium tenk je najbolji za money making? 

Znam da se već raspravljalo o tome, ali ne da mi se kopati po forumu.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Entry Point kaže...

Vrati Leslia Nielsena sa onom smiješnom facom pod svoj nick pa ćemo ti reći. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
11 godina
Spiridon kaže...

Vrati Leslia Nielsena sa onom smiješnom facom pod svoj nick pa ćemo ti reći. {#}

Evo {#}

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan

od sutra napokon misija za premium tank koja je ostvariva uz casual igru {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks
Za koji tenk?

0 0 hvala 0
16 godina
djorg kaže...
Za koji tenk?

TOG.

17 godina
Entry Point kaže...

JagdTigar 88 mada meni nekako opet vise lezi Lowe {#}

17 godina
Dr. Vicko kaže...
Entry Point kaže...

I ja kažem 8.8.... makar sam se znao natući para i u Churchillu III. Kaže ekipa i da je 100Y dobar money maker, frend ga ima i rijetko koja je ispod 30,000 čistog RUC-a.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
11 godina
Dr. Vicko kaže...

Da, jgd tigeri su predobri tenkovi. Lowe mi je malo spor, mada mu je kupola zvjer. Uf, treba biti pametan.

CrnaBitanga kaže...

I ja kažem 8.8.... makar sam se znao natući para i u Churchillu III. Kaže ekipa i da je 100Y dobar money maker, frend ga ima i rijetko koja je ispod 30,000 čistog RUC-a.

Svi 88-icu hvale i ingame u svojem tieru je gadan TD.

Samomrzeći hrvat
17 godina
Entry Point kaže...
Dr. Vicko kaže...

Da, jgd tigeri su predobri tenkovi. Lowe mi je malo spor, mada mu je kupola zvjer. Uf, treba biti pametan.

CrnaBitanga kaže...

Svi 88-icu hvale i ingame u svojem tieru je gadan TD.

Svakih 4,5 sekundi nekome 250 za uho, a prednji oklop neprobojan. HullDown i car si :)

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
12 godina
World of Tanks

nije baš neprobojan, prekjučer sam radio sidescrape sa is3, davao sam 2 jadgtigera 8.8 lijevu lijevi dio pike-a i smo su me bouncali dok sam ja njima lower plate jeo.

EDIT: ne čitam do kraja {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 21:43 (Del_Boy97).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...
DamageHigh kaže...

E-25 - so much fun...

Mislio sam da je ELC zabavan, ali ovo je još duplo bolje...topla preporuka svakome koji se hoće dobro zabaviti u WoT-u, a ne živčaniti...:P

Moram si elc-a opet kupiti. Taj tenk je dominacija.

E-25 si mislim kupiti, ali kasnije, sad neki tier 8 premium za grajdanje love.

ma i e25 je preheben za lovu, ak imas dobru posadu i glumis skauta sa stronk camo {#}

mislim da zabavnijeg premium tenka od e 25 nema, bar ne meni

moje iskustvo:

t34 ima super top, pen i dmg, al sporo cilja (spoooo-ooro), mali traverse i brzina, al netreba prem ammo jer ap sve busi-i jel sam reko da je spor, 34 km/h, klasika murican-jaka kupola, tijelo od sira

is-6 je jako zabavan, dosta okretan, top isto sporo cilja i svasta promasi, mali pen 175, ali je puno zabavniji od t34 jer je okretniji i mozes biti u prvim redovima, zna nesto i dingat

super pero je "brz" ko i t34, oce i dingat svasta, al uz mali pen moras ciljat ili premium koristit, top ko i na catu i m6, nije klasicni medium

jg tiger 8.8. je super premium tenk za nekoga ko voli snajpat, a posebno je rof dobar, prije ces nekog zapalit ili ammorackat nego sto ce on tebe, al sam ga samo malo probao na test serveru

sad bi trebao izaci i onaj neki svapski t8 medium, pa se isplati pricekati ak volis pravi medium gejmplej (type 59 necu uvrstavat posto ga nemres vise kupit,jedini pravi medium po meni za sada)

a neces fulat ni sa su 122 44, kao ni sa e25 jer su prezabavni, i sa njima je grajndanje para u biti zabava, gejmplej, a ne posao-a to i zelis, zar ne?

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj tjedan 2 Hrvatska kupa -> http://www.esl.eu/hr/wot/news/248722/

1 0 hvala 0
17 godina
Horatio_Hornblower kaže...

kakv je taj su 122 44? mislin obicno ga busim bilo u tigeru 2 ili čak u tigeru P ( hehe trollanje neznalica na vrhuncu) ali cini se da u dobrim rukama je poprilicno mocan.

Tenk je super, mana su skupe granate... i ajde da prigovorim...mali horizontalni pomak dok snajpaš....

15 godina
ED63 kaže...

t34 ima super top, pen i dmg, al sporo cilja (spoooo-ooro), mali traverse i brzina, al netreba prem ammo jer ap sve busi-i jel sam reko da je spor, 34 km/h, klasika murican-jaka kupola, tijelo od sira

Ovo zaboravi. Svako malo šutevi prolaze po gornjoj strani kupole, daleko prije comm's hatcha. Gotovo garantirani pen za sve 9 i 10, is-3 isto tu buši.

Daleko od toga da tenk nije dobar, ali eto imam osjećaj ko da je nakon zadnjeg patcha postao još više usporen.

Dosta često zna radit manji damage roll od prosječnog, što me nervira, jako. Gađam M6 u dupe sa 30 metara, napravim 346 damagea, ostane mu 20 HP. Sljedeći šut IS-6 u bok, 370 HPa, njemu ostane isto 30HPa. Glavno da moraš trošiti još jedan šut i gubiti još 12,5 sekundi reloada.

No u svakom slučaju, volim ovaj tenk i ne bi ga mjenjao ni za jednog drugog. U slučaju kad trebam love, definitivno go-to. 

16 godina
ED63 kaže...

...sad bi trebao izaci i onaj neki svapski t8 medium, pa se isplati pricekati ak volis pravi medium gejmplej...

http://ftr.wot-news.com/2014/09/10/straight-outta-supertest-panther-mit-88-l71/

To bi u biti trebao biti skoro isti tank kao i sadasnji Panther II.

Nekih razlika ima (losiji hull, depression, speed, bolji aim time i preciznost), pa tko je igrao Panthera 2 zna sta odprilike moze ocekivati.

Iako ekipa manje-vise pljuje Panther 2 meni je bio sasvim dobar tank. Nije posebno dobar u nicemu, ali overall sasvim solidan takic. Jedino me na standardnom iritirao dugi aim time i sto je tank velik kao stala, pa se ne mozes bas sakriti previse.

Kako koristi isti top kao i JT88 (i hrpa drugih svaba) samo sa sporijim reloadom trebao bi isto biti dobar credit maker jer je dobar omjer cijene granate i alpha damage/penetration.

If you're not paranoid, you're not paying attention
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ovu misiju za tog-a moraš 15 dana igrati,ja sam mislil da možeš više put na dan odigrati tih 5 pobjeda,a ono ništa{#},već sam bil spreman da danas odradim barem 5 komada.

edit:makar ne bude problem ni tih 15 dana izgurati za tu premium kobasicu.{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 11:08 (jura).
Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice