World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.356.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

Iskustva sa T32 murica tenkom?

Mislim napokon izgrajndati taj E5 pa da čujem. Čini se kao dobra pljuckalica. Iskustva?

Meni se jedno kod njega top ne svijda,fali mi jos 5000 do m103,ali najvjerovatnije ga necu uzeti jer muka je sa tim topom protiv devetki i desetki dok ne istrazis drugi top i kupolu..

16 godina
neaktivan
World of Tanks

To ti je T29 sa vise hp i istim topom i sa malo losijim mm-om...dobar tenk meni je bio.

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zato si lijepo sačuvaj 25k slobodnog iskustva i odmah nakon što kupiš M103 istražiš drugi top

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Mislim napokon izgrajndati taj E5 pa da čujem. Čini se kao dobra pljuckalica. Iskustva?

vrlo dobar protiv svog tiera ali kad naletis na tier 10 nemoj se ni trudit pucat u njih radije sacuvaj municiju i bjezi

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
World of Tanks

Jel imas smisla istraživat zadnje gusjenice na Tortoisu ? Jel se dobije sta na mobilnosti ? Šta od opreme na njega ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
cod4gamer kaže...
Entry Point kaže...

vrlo dobar protiv svog tiera ali kad naletis na tier 10 nemoj se ni trudit pucat u njih radije sacuvaj municiju i bjezi

T32 je potpuno beskoristan Tier VIII tenk, isti T29... zao mi je sta sam iso tom linijom uopce.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
ako si stronk siemka onda je beskoristan, kao i svaki drugi tenk
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
neaktivan
World of Tanks

smatram se siemkom, ali ni u ludilu nebi rekao nista protiv t32-ke! a vi, koji pljujete taj tenk, samo se pitam, kakve ste onda vi siemke?!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Koliko sam vidio ingame od ljudi koji znaju igrati, taj tenkić je zakon u svojem tieru. Tako da ću početi sa njim grajnd do E5. Imam free exp-a, razmišljao da idem 13 90 pa do batchat-a, ali to mi se čini kao veća muka nego do E5. Znam da je 13 90 zakon tenkić, ali trenutno mi se ne igraju light/scout tenkovi {#} Po njega idem kasnije pa ću pitati za iskustva i kako ga igrati.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja nisam neki ljubitelj americkih tenkova i nisam nikada grindao tu liniju pa ne mogu reci kakav je T32 ali na Sandmanu imam E5 i moram priznati da je tenk stvarno odlican tako da ako nista neces se pokajati kada dodjes na kraju do desetke. 

Mozda i najbolja heavy desetka kada se uzmu svi faktori a i sa reloadom od 8.2 sec ja mislim je veoma zabavan pogotovo kada naletis na E100 ili nekog TD sa velikim kalibrom pa mu sprasis dvije granate dok on napuni {#}

Sto se tice T32 posto mi je najdrazi tier za igranje, tier VIII i igrao sa dosta tier osmica nekako nikada mi nije predstavljao neki veliki problem da se izborim sa njim cak i u tenkovima sa manje pena poput 112 ili IS6, vise sam oprezniji kada naletim na KT ili IS3 i 110 {#}

Sto se tice Bat linije meni je 13 90 sa gold municijom bio def najzabavniji tenk za igranje {#}

Javio mi se neki lik i daje mi 100 eura za Sandmana i jos govori da je velikodusan {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2014 9:30 (Dr. Vicko).

0 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

normalno da ti je t32 loš kad si ti loš, da si i prosjek nekog igrača onda bi ti bio dobar

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobar je T32, zasigurno jedna od najboljih osmica. U hull down-u je brutalan i u tier X mečevima, hull armor je ok, ponekad zna iznenaditi. Manjak penetracije protiv jako oklopljenih tenkova tipa e75, e100 i sl. lako se kompenzira sa premium municijom.

Meni najdraža osmica je IS3, prvenstveno zbog topa, veliki alpha dmg i dobra penetracija. Isto tako, is7 mi je draži od E5,  jer je, barem po meni bolji u hull down-u. Na is7 sakriješ lower plate i u stanju si odbiti skoro sve, pa i veliku večinu premium municije dok u hull downu sa e5 svi te gađaju u "tumor". 

Par Ace Tankera sa is3 i is7:

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon dugog vremena mogu reć da nerviranje nema smisla... Sve se može probit sa premium municijom tako da armor nema nikakvu ulogu mislim ima kad elc uspije dingat granatu iz mog jgtigera i to da tragedija bude veca sa stražnje strane.... Jednostavno igra se jedino isplati igrat sa premiumom i to je zabavna do 5-6 tiera a sve posli je cupanje zivaca jer mogu shvatit da netko ne zna ali brate mili da tier 10 ima oko 1k bitaka i 40% win rate to m ne ide u glavu automatski gubis partiju.. Mislim da bi to wg treba korigirat jer ja san opet presta igrat ne da mi se 13 runda 13 poraza u 95% sam ima najvise dmg u ekipi i sto ce mi sve to kad su drugi debili... A necu trosit svoje vrime na nesto u cemu ne uzivam tako kad i ako poprave ja se vratim a do tad cu bacit svake prestupne koju partiju...

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

t32 je cisto solidan, da ima bolji top bio bi op, volio bi imati onog 112 čini mi se ko is-3 na steroidima. Evo naljutio sam nekog, to mi je jedini užitak u wotu pošto sam njubara kako dotični kaže.

http://wotreplays.com/site/1217218#self

Dirty dosen
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks
imam problem sa štopanjem kad igram tenkove igram na laptopu zna li iko u čemu je problem zašto se to dešava bude partija ne može se igrati... fps mi bude oko 40-50 al ms skače haos ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DžontraVoltra kaže...
imam problem sa štopanjem kad igram tenkove igram na laptopu zna li iko u čemu je problem zašto se to dešava bude partija ne može se igrati... fps mi bude oko 40-50 al ms skače haos ...

Igras preko wifi-a i los ti je signal 

12 godina
someguy kaže...
DžontraVoltra kaže...

Igras preko wifi-a i los ti je signal 

ne mora značit da igra preko wifi-a

11 godina
neaktivan
igram preko wifi-a piše da je excellent signal.. nekad ne štopa normalno odigram partiju a nekad užas... al vjerovatno je do wifia probat ću direkt da ga prikopčam pa ću vidjeti.
11 godina
neaktivan

Mislim da je to do njih. Meni tako luduje vikendom jedino, tjednom nikad. Igram isto preko wifi, airlive 11G antene, ali isprobao sam i preko zice, ista stvar.

The quieter you become, the more you are able to hear
13 godina
Del_Boy97 kaže...

normalno da ti je t32 loš kad si ti loš, da si i prosjek nekog igrača onda bi ti bio dobar

Prosjecan sam igrac, 2k match 50% win rate... Ali kada dodes sa T29 na ne reserchani do kraja T32 svaka susa te moze penetrirat. Ide lakse od kad imam zadnji gun gore, ali je tenk nista posebno. Tek kad stavis novu kupolu mozemo pricati o nekakvom tenku i to samo na odredenim mapama kad mozes sakriti hull. 

Ako nekome nesto nepase, onda nepase... nije zato siemka..

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
ako vidite neku njubaru da se voza pod mojim nickom - nisam ja

nema se vremena uz faks za tenkice, sumnjam da cu vise pisati puno u ovoj temi, sretno svima i naravno - SIEMKA!
One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
World of Tanks

Na FOI-u?

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...
Del_Boy97 kaže...

Prosjecan sam igrac, 2k match 50% win rate... Ali kada dodes sa T29 na ne reserchani do kraja T32 svaka susa te moze penetrirat. Ide lakse od kad imam zadnji gun gore, ali je tenk nista posebno. Tek kad stavis novu kupolu mozemo pricati o nekakvom tenku i to samo na odredenim mapama kad mozes sakriti hull. 

Ako nekome nesto nepase, onda nepase... nije zato siemka..

zato se ne sudi o tenku dok ga skroz ne istražiš

16 godina
SimeKZ kaže...

Tek kad stavis novu kupolu mozemo pricati o nekakvom tenku

Pazi tek kad staviš novu kupolu...mislim, tko još vozi tenkove upgradeane? 

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanima me na ovom marks of exelence ako ne igram 14 dana da li se vrati na 0 %

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

- currently, developers are working on Stalingrad map, making it ready for Havok, it will not come in 9.4
- during map rework for Havok, MANY objects have to be reworked, it’s a lot of work
- Havok will be active on medium (and higher) graphic settings, it will work on a separate core (on multicore processors)

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

E-25 - so much fun...

Mislio sam da je ELC zabavan, ali ovo je još duplo bolje...topla preporuka svakome koji se hoće dobro zabaviti u WoT-u, a ne živčaniti...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
11 godina
DamageHigh kaže...

E-25 - so much fun...

Mislio sam da je ELC zabavan, ali ovo je još duplo bolje...topla preporuka svakome koji se hoće dobro zabaviti u WoT-u, a ne živčaniti...:P

Moram si elc-a opet kupiti. Taj tenk je dominacija.

E-25 si mislim kupiti, ali kasnije, sad neki tier 8 premium za grajdanje love.

Samomrzeći hrvat
17 godina
World of Tanks

e jbt... pretreniram posadu za novi tenk i odigram jednu partiju i hajd reko sad da je vratim u stari tenk da nastavim s njim igrati,a posada odjednom zaboravila upravljati starim tenkom... hoce da ih opet pretreniram za tenk u kojem su bili prije 10 minuta... eto nakon 14k partija sam prvi put vratio posadu u stari tenk i otkrijem to... a koji debilizam...

-BiH-slackspace

4 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

čitam sad na infogamer eventu, izgleda da bi moglo bit i world of warshipsa {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice