World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.356.019
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve medalje ne vrjede u igri kao kada vam protivnik oda priznanje u obilku svih moguc psovki koje se mogu iskonbinirati na engleskom jeziku. Uhvatim s VK 28.01 IS3 kod crkve, trackam ga da me ne moze hit i priustim mu dugu i bolnu smrt. {#}

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ferrarista kaže...

Plizz,neka što više vas glasa,hvala{#}

Hvala,svima na odgovorima prije nekoliko trenutaka sam kupio E-25,savrsen je{#}

15 godina
World of Tanks

Evo i jedan ace sa bat-om

Po xp-u najbolja borba s njim a "samo" 7300dmg, visok xp zato jer su skoro svi tenkovi koje sam gadao bili t10 i svi su bili spotani od moje strane pa eto

Replay

BTW

Achievement unlocked: Get 3000wn8 overall {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Intel&ATI kaže...

Evo i jedan ace sa bat-om

Po xp-u najbolja borba s njim a "samo" 7300dmg, visok xp zato jer su skoro svi tenkovi koje sam gadao bili t10 i svi su bili spotani od moje strane pa eto

Replay

BTW

Achievement unlocked: Get 3000wn8 overall {#}

Moram si taj tenk nabaviti {#}

Skoro : 2,962 (Super Unicum) {#}

Samomrzeći hrvat
15 godina
Entry Point kaže...

Moram si taj tenk nabaviti {#}

Skoro : 2,962 (Super Unicum) {#}

Ne gledaj noobmeter, sheban je zbog novih lightova koje su uveli, nesto im se u API shebalo, isto tako noobmeter ne racuna stats od VK7201K, M60, T23E3 kojih imam, neznam iz kojeg razloga...

Wotlabs je pouzdaniji http://wotlabs.net/eu/player/RavenHR

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 0:48 (Intel&ATI).
11 godina
Intel&ATI kaže...

Ne gledaj noobmeter, sheban je zbog novih lightova koje su uveli, nesto im se u API shebalo, isto tako noobmeter ne racuna stats od VK7201K, M60, T23E3 kojih imam, neznam iz kojeg razloga...

Wotlabs je pouzdaniji http://wotlabs.net/eu/player/RavenHR

Meni je sve bolje na noobmetru nego na labsu, i noob mi izgleda preglednije. Ali da, nije precizan.

Vidi ovo, ovo mi je puno preglednije nego labs:

http://www.wotstats.org/

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
World of Tanks

e to je super stranica jer sam po njoj unicum {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Sunce vam vase statpaddersko, jucer sa E-75 imam 4 killa i 4500 damage i samo 1st class {#}

Nece gad Ace Tankera. A 2-3 partije nakon toga idem odraditi 1. pobjedu sa Chi-Nu Kai i za 3 killa i 1700 damage dobijem Ace Tankera.

Idem odigrati nakon valjda mjesec dana jednu partiju sa WT auf Pz4, 4500 damage, 3 killa i dobijem samo 3rd class{#}

Pa sta bi s njim trebao pobiti kompletan neprijateljski tim za Ace Tankera?

BTW, skuzio da mi fali samo 10k XP za otkljucati WT E-100, pa cu ga danas-sutra Elitat. Nisam ziher da li da ga uzimam ili ne jer bi trebao nafarmati credite (nije bas neki super problem jer imam JT88 u garazi), ali radije bi isao E-50->E-50M kao prvu desetku. Probao sam WTE-100 na test serveru i 50+sec reloada mi nikako ne lezi.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Sunce vam vase statpaddersko, jucer sa E-75 imam 4 killa i 4500 damage i samo 1st class {#}

Nece gad Ace Tankera. A 2-3 partije nakon toga idem odraditi 1. pobjedu sa Chi-Nu Kai i za 3 killa i 1700 damage dobijem Ace Tankera.

Idem odigrati nakon valjda mjesec dana jednu partiju sa WT auf Pz4, 4500 damage, 3 killa i dobijem samo 3rd class{#}

Pa sta bi s njim trebao pobiti kompletan neprijateljski tim za Ace Tankera?

BTW, skuzio da mi fali samo 10k XP za otkljucati WT E-100, pa cu ga danas-sutra Elitat. Nisam ziher da li da ga uzimam ili ne jer bi trebao nafarmati credite (nije bas neki super problem jer imam JT88 u garazi), ali radije bi isao E-50->E-50M kao prvu desetku. Probao sam WTE-100 na test serveru i 50+sec reloada mi nikako ne lezi.

Probaj na Type 61 dobit mastery, jos uvijek se sjecam gejma na ruinbergu, 7k dmg, 3k spotting, 6 killova

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

BTW, za one koji pitaju za jeftinog premiuma - jos danas (mislim) su na akciji low tier njemacki premiumi i po meni je T-25 Tier5 premium odlican izbor jer je na 50% popusta.

Posebno tko ima vec njemacki medium iz E-50M linije jer koristi 5 man crew, pa se usput nakon XP/crew XP buffa za premiume u njemu moze i lijepo trenirati crew

Jako je brz, ima za mediuma jako puno HP (610) i poprilicno dobar top sa brzim reloadom. Jos kada se u njega ubaci dobar crew (ja koristim E-50 crew kojem je drugi skill na 96%) i oprema postaje jako zabavan i dobar tankic za igranje. Zarada je daleko od zarade koju nose T8 premiumi, ali dobre partije mogu donjeti i pristojnih credita. Jedino se sporo okrece, ali Clutch Breaking iz E-50 posade tu donelke pomaze.

Pa posto svako malo netko pita koji premium kupiti ovo je po meni jako dobar izbor za one koji gledaju jeftinije premiume, posebno ako idu na njemacki medium tree.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ince mrzim Tiger II ali ovaj put me iznenadio {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ide ace za Type-a 61 i za 4700dmg...

Type 61 ace#mce_temp_url#

12 godina
Mauro kaže...

BTW, za one koji pitaju za jeftinog premiuma - jos danas (mislim) su na akciji low tier njemacki premiumi i po meni je T-25 Tier5 premium odlican izbor jer je na 50% popusta.

Posebno tko ima vec njemacki medium iz E-50M linije jer koristi 5 man crew, pa se usput nakon XP/crew XP buffa za premiume u njemu moze i lijepo trenirati crew

Jako je brz, ima za mediuma jako puno HP (610) i poprilicno dobar top sa brzim reloadom. Jos kada se u njega ubaci dobar crew (ja koristim E-50 crew kojem je drugi skill na 96%) i oprema postaje jako zabavan i dobar tankic za igranje. Zarada je daleko od zarade koju nose T8 premiumi, ali dobre partije mogu donjeti i pristojnih credita. Jedino se sporo okrece, ali Clutch Breaking iz E-50 posade tu donelke pomaze.

Pa posto svako malo netko pita koji premium kupiti ovo je po meni jako dobar izbor za one koji gledaju jeftinije premiume, posebno ako idu na njemacki medium tree.

Uzmem danas na tvoju preporuku ovaj tenkić i prijatno me iznenadio. Prva bitka, matchmaker me bacio u sredinu, posadu digao na 78 %. Imao sam 5 kilova, ne znam kolko damage, uglavnom završavao druge  i bez prem accounta 24000 credita. Troškovi i opravka 4000, čista zarada 20000.

Za ove pare tenkić je mrak.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 12:34 (Emirthestroj).
16 godina

Meni je takodjer mrak i tank s kojim imam daleko najbolji win rate.

Jos kada budes imao dobru posadu u njemu (kao sto sam naveo ja koristim E-50 posadu koja ima skoro 2 skill razvijena) tankic postaje jos bolji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 12:40 (Mauro).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Krenuo sam gurati IS i KV liniju uporedo početkom mjeseca. Sinoć otključam i uzmem IS3...Moram priznati da mi je KV-1s prije ove podjele kao i IS bili odlični tenkovi...nadam se da će i IS3 biti dobra, mada sam u par partija koliko sam odigrao primjetio da ammorack stradava često. Da li otključati kupolu prvo ili ići na top pa onda kupolu, nekako mi je ovaj top sa IS anemičan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

IS3, prvo top jer nećeš sa praćkom ništa moći desetkama...

safe stovage, wet ammo, dva repair kit-a i opet završiš ammo rackan..

to mi je jedan od tenkova koji kupiš samo da ga opet prodaš..{#}

puno sreće {#}

Moj PC  
0 10 hvala 0
16 godina
bivsi branitelj kaže...

puno sreće {#}

Nije li IS-3 generalno jedan od najboljih T8 HT?

A IS-8 koji ga slijedi govance?

Sa KT protiv IS-3 mi nije bas bilo svejedno kada sam bio top tier i vidio da je na protivnickoj strani IS-3 kao top tier HT.

Kada sa E-75 vidim da je u protivnickoj ekipi top tier IS-8 to mi razvuce osmijeh na lice jar znam da se ne moram nicega bojati.

Cak mi niti sa E-50 top tier IS-8 u protivnickoj ekipi nije neki predmet strahopostovanja :)

11 godina
Mauro kaže...
bivsi branitelj kaže...

puno sreće {#}

Nije li IS-3 generalno jedan od najboljih T8 HT?

A IS-8 koji ga slijedi govance?

Sa KT protiv IS-3 mi nije bas bilo svejedno kada sam bio top tier i vidio da je na protivnickoj strani IS-3 kao top tier HT.

Kada sa E-75 vidim da je u protivnickoj ekipi top tier IS-8 to mi razvuce osmijeh na lice jar znam da se ne moram nicega bojati.

Cak mi niti sa E-50 top tier IS-8 u protivnickoj ekipi nije neki predmet strahopostovanja :)

Rekli bi englezi " Different Jokes for Different Folks". Svakom svaki tenk ne paše. Tako npr većina ljudi govori da je T 7 Is bolji od kv 3 dok je meni obratno. E50M mi isto ne odgovara kao  leo 1 ftw. E4 nikad neću prežalit što su me nagovorili da kupim {#} od tenka bar za mene dok nekima odličan tenk.

A što se tiče is 3 nezz zasto al nekako mi djeluje puno mekši otkako su promijenili model( ili je to što većinom sad susrećem s t 9 10 tenkovima.

E50 ako ništa drugo po kupoli... 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
moderator
World of Tanks

Tako je meni sa Dickerom, proklinjem dan kad sam ga kupio, budala ne igram TD-ove al eto...

Nadam se da će biti jednom misija za dobiti ga (valjda je i prije bila) kao sad što ide TOG, pa da dobijem gold nazad i nešto ekstra (jer je bio na popustu).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Krenuo sam gurati IS i KV liniju uporedo početkom mjeseca. Sinoć otključam i uzmem IS3...Moram priznati da mi je KV-1s prije ove podjele kao i IS bili odlični tenkovi...nadam se da će i IS3 biti dobra, mada sam u par partija koliko sam odigrao primjetio da ammorack stradava često. Da li otključati kupolu prvo ili ići na top pa onda kupolu, nekako mi je ovaj top sa IS anemičan...

Igraj s njim i stri se dok ne otključaš i kupiš prvo top pa kupolu, onda je puno bolji.

Toni
13 godina
neaktivan
World of Tanks

JPanther stigao ranije zbog popusta. Kupio sve što sam imao istraženo i opremio ga, stavio rammer i ventilaciju za jgpzIV, preporuka za treći komad opreme dok traje sniženje?

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rapture686 kaže...

JPanther stigao ranije zbog popusta. Kupio sve što sam imao istraženo i opremio ga, stavio rammer i ventilaciju za jgpzIV, preporuka za treći komad opreme dok traje sniženje?

Binoculars

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ova nova specijlna misija je prejaka!!! {#}{#}{#} Da je standalone igra igrao bih ovo hahahahahahhah!!! Genijalno, toliko razlicitih varijacija u igri, imam 25 pobjeda i sve su partije tako razlicite, ekipi koja je ovo napravila svaka cast!!!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Ova nova specijlna misija je prejaka!!! {#}{#}{#} Da je standalone igra igrao bih ovo hahahahahahhah!!! Genijalno, toliko razlicitih varijacija u igri, imam 25 pobjeda i sve su partije tako razlicite, ekipi koja je ovo napravila svaka cast!!!

Misija završena{#}.

Bitno je bilo rano početi dok ljudi ne skuže princip pa se potrefilo 9, 10 pobjeda pobjeda u nizu. Jedino proklinjem vezista koji je na kraju pokupio duplo iskustvo zbog ubrzanog razvoja posade -.-

16 godina
World of Tanks

Ovih 50k exp, jel to ostaje na Čofiju ili za free xp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
St0ka kaže...

Na t1 se prebaci

14 godina
neaktivan
World of Tanks

IGra ko jos ovaj WOT :)

2 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Akcija za opremu?

0 0 hvala 0
14 godina
Intel&ATI kaže...
St0ka kaže...

Na t1 se prebaci

Na T1 Cuningham , tier 1... Pa ni nemam ga, prodao sam drlog...

Nisam ja ništa prčk'o.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice