World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.356.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Može li još netko ovo potvrditi?
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
maknuo za svaki slucaj, iskreno dosta je glupo to ostaviti pogotovo na stranici specijaliziranoj za prodaju accaunata, nikad ne znas ko gleda

Vicko ima tu najviše iskustva s tim kolko ja znam, i ak neko jos zna, kolko otprilike treba da ti se neko javi na tak nes?

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina

Na takvo nest mozda i ne docekas.

Prodaja/kupnja samih racuna a i zagadivat po forumu bah..

Radije neka prica vise kakav je novi patch i sto ne valja; nekako je smireno sve s prituzbama ^^

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Gdje mogu napraviti svoj ovaj xvm congif ? Ovaj file npr xvm.xc ? Prije je moglo na xvm stranici ali sad ne može nešto{#}

0 0 hvala 0
11 godina
NoviDebil kaže...

Gdje mogu napraviti svoj ovaj xvm congif ? Ovaj file npr xvm.xc ? Prije je moglo na xvm stranici ali sad ne može nešto{#}

Jednostavnije ti je ići kroz sve config fileove. Onaj online config manager je spor u 3pm, a ovako si možeš sve lijepo fine tune-ati. {#}

p.s. ima dosta promjena u novoj verziji.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 9:28 (Entry Point).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

da se pohvalim s novom bebom u garazi

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Da li je netko probao ovaj novi RU-251 i kakva su misljenja/iskustva?

Nisam uopce razvijao light svabe, ali pogledao sam taj tree i ugodno se iznenadio kada sam vidio da su mi skoro svi topovi, vec researchani, gotovo svi motori i svaki radio osim jednog.

To sve od prethodnih grindova MT, HT, TD svaba.

Mislim da su mi zapravo svi top topovi po tanku otkljucani, pa ispada da trebam samo turrete i gusjenice. Mada gusjenice koliko sam vidio u dosta slucajeva mogu i preskociti.

To bi znacajno ubrzalo grind za RU-251, a i sam bi grind bio puno ugodniji jer niti jedan tank nebi igrao full stock i grindao module.

Jedino sto mi se vecina tankova u toj liniji prije RU-251 cine kao govanca, ali vjerovatno cu ici po njega (sada kada sam prosao kroz pakao stock grinda E-50) da imam i neki light tank.

U biti imao sam i AMX 12t, ali tank mi je bio toliko los da sam otkljucao AMX 13 F3 umjesto AMX 13 75, prodao 12t i odustao od French light linije. Nisam mogao pomisliti da grindam kroz 13 75 s istim govancetom od topa kojeg ima 12t.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 10:08 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Nisam uopce razvijao light svabe, ali pogledao sam taj tree i ugodno se iznenadio kada sam vidio da su mi skoro svi topovi, vec researchani, gotovo svi motori i svaki radio osim jednog.

Mislim da su mi zapravo svi top topovi po tanku otkljucani, pa ispada da trebam samo turrete i gusjenice. Mada gusjenice koliko sam vidio u dosta slucajeva mogu i preskociti.

To bi znacajno ubrzalo grind za RU-251, a i sam bi grind bio puno ugodniji jer niti jedan tank nebi igrao full stock i grindao module.

Jedino sto mi se vecina tankova u toj liniji prije RU-251 cine kao govanca, ali vjerovatno cu ici po njega (sada kada sam prosao kroz pakao stock grinda E-50) da imam i neki light tank.

U biti imao sam i AMX 12t, ali tank mi je bio toliko los da sam otkljucao AMX 13 F3 umjesto AMX 13 75, prodao 12t i odustao od French light linije. Nisam mogao pomisliti da grindam kroz 13 75 s istim govancetom od topa kojeg ima 12t.

leopard nije los, da budem iskren i ne sjecam se kakav je bio, v2801 je zvijer top koji skida 450 dmg papirnim tenkovima (neprocijenjivo), solidno je mobilan (nakon buffa) ali ima los camo, afk panther je specifican jer ga je zbog velicine i loseg camo ratinga dosta tesko igrat kao skauta, vise je kao support medium/ramming machine i ima dosta dobru gold probojnost od 221mm pa ako mozes priustit full gold mozes imat zvijerske borbe u t10.

11 godina
World of Tanks

Lijepo sam se iznenadio kad sam vidio da sam dobio marks of excellence na Jgd. Pz. E-100. I odmah prva partija Ace tanker sa njim {#}

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 13:46 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Resetali su se markovi sad s pečom, sad ih lako dobiš sva 3 za jedan dan, bar je jučer tak bilo, danas možda malo teže al svejedno

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 13:50 (The Unforgiven).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozzz,kupujem tenk do 100kuna,sta mi je najbolje da kupim,i kako da kupim,dali da kupim goldove pa tenk,ili jednostavno odmah tenk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ferrarista kaže...

Pozzz,kupujem tenk do 100kuna,sta mi je najbolje da kupim,i kako da kupim,dali da kupim goldove pa tenk,ili jednostavno odmah tenk?

po meni premium tenk do 100kn je bačen novac,totalno neisplativo.sa nekim non premium tenkovima možeš zarađivati skoro ili isto ko sa nekim tier V premium tenkom.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina

Uzmi si SU-100Y ....

super zvjerka, samo se drži otraga, uzmi si kamuflažu i deri....

Ju je je? Je ju je!
11 godina
The Unforgiven kaže...

Resetali su se markovi sad s pečom, sad ih lako dobiš sva 3 za jedan dan, bar je jučer tak bilo, danas možda malo teže al svejedno

Mislim da su "prebrojali" sve bitke po tenku i tako podjelili. Vidim da sam i na E-100 dobio, mada sam 2 partije od 9.3 odigrao. {#}

Samomrzeći hrvat
16 godina
Ferrarista kaže...

Ako kupujes direktno tank sa web stranice onda uz njega kupujes i garage slot.

Znaci platis ga prevedeno iz novaca u golde 300g vise nego da kupis gold, pa tank.

Ima smisla samo ako si kratak sa garage slotovima.

Za 100 kuna neces kupiti credit farming premium. Za dobro (jako iznad zarade regularnih tankova) farmanje credita treba Tier8 premiume, ovi nizi ne zaradjuju takio puno vise od regularnih tankova istog tiera. I racunaj da je u pravilu Premium tank nesto slabiji od regularnog tanka istog tiera i klase.

Jeftiniji premiumi imaju smisla samo kao crew traineri nakon sto im je buffan XP gain po partiji i implementiran 1,5 crew XP koeficijent.

Tako da ako ides na jeftinijeg premiuma najbolji izbor ti je neki od nacije i tipa za koji znas da ce ti biti dobar crew trainer.

15 godina
Mauro kaže...

RU-251 kolko sam uspio vidjet u par partija je OP, najbolji t8 light. Ostali švabi luchs ok, leopard sranje, VK2801 zna bit jako zabavan i opasan kad pogađa i pena. Aful panther mi je najveće iznenađenje u wotu jer ga svi pljuju a tenk je više nego solidan taj osjećaj kad zremaš borsiga za 800 s lajtom je neprocjeniv :D

Kaj se tiče frenčija ako ti 12t nije dobar onda ostale nemoj ni grindati jer buš kosu počupal. Već mi je par put došlo da 1390 prodam kolko me taj tenk zna naživcirati.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam pitanje,na koje lovce na tenkove da idem,koji su najbolji?{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

moj prvi

Battle achievements: 2 Marks of Excellence, Mastery Badge: "2nd Class"

0 2 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Gdje je nestao Koenisch gun sa Aufkl. Panthera? Vidim sad neki novi 7,5/5,5cm (WTF?), valja li išta?

Sutra kupujem A-Panthera (popust, jej) i idem na Ru251, pa me zanima jel sad lošiji (bez onog topa)?

0 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

Gdje je nestao Koenisch gun sa Aufkl. Panthera? Vidim sad neki novi 7,5/5,5cm (WTF?), valja li išta?

Sutra kupujem A-Panthera (popust, jej) i idem na Ru251, pa me zanima jel sad lošiji (bez onog topa)?

Onaj sa 157/221 (AP/APCR) pen je konisch, preimenovali su ga, ali po spec je ostao isti, ako se ne varam

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije mi jasno ovo dodatno skidanje HD modela...Meni su u update-u odma svi novi modeli u HD-u pa neznam cemu to. Ima li kakva razlika u kvaliteti ako su mi se u patchu instalirali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

NIkako nisam mogao promjenit pass pa sam se javio suportu,e sad nemogu prevest sta TOCNO traze?ovo je tekst:

Thank you for contacting Support regarding this issue.

Since you are not receiving the sms code, the easiest solution would be to unbind the phone number.

We will be happy to unbind your phone number from your account as soon as you provide us with following details:

• Screenshot from your bille phone showing the phone number
• Phone number bound to account

NIKAKO NEMOGU PREVEST TOCNO STA TRAZE OD MENE,TREBA MI TOCAN PRIJEVOD OVE ZADNJE DVIJE STAVKE

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
markulj kaže...

NIkako nisam mogao promjenit pass pa sam se javio suportu,e sad nemogu prevest sta TOCNO traze?ovo je tekst:

Thank you for contacting Support regarding this issue.

Since you are not receiving the sms code, the easiest solution would be to unbind the phone number.

We will be happy to unbind your phone number from your account as soon as you provide us with following details:

• Screenshot from your bille phone showing the phone number
• Phone number bound to account

NIKAKO NEMOGU PREVEST TOCNO STA TRAZE OD MENE,TREBA MI TOCAN PRIJEVOD OVE ZADNJE DVIJE STAVKE

broj telefona koji si spojio s acc-om

screenshot telefonskog racuna za taj broj

13 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

moj prvi

nije da me nesto smeta, al bas me zanima zasto sam dobio TD za ovo?

17 godina
mrki98 kaže...
mrki98 kaže...

moj prvi

nije da me nesto smeta, al bas me zanima zasto sam dobio TD za ovo?

Nije moj TD, ali donekle shvaćam zašto je tamo, staviš nešto što mogu i ja napisat čak i da je izmišljeno, npr. Battle achievements: 3 Marks of Excellence, Mastery Badge: "Ace Tanker", umjesto da staviš screenshot ili link na replay ili barem ime tenka LOL, ovako tvoj post nikome ništa ne znači, nit znamo da li je istinit...

16 godina
Ferrarista kaže...

Imam pitanje,na koje lovce na tenkove da idem,koji su najbolji?{#}

Ekipa po official forumima najvise whina za njemacku Waffentragger liniju da je OP, pa sa njima ne mozes promasiti.

Tier 8,9 i 10 su jako dobri sa fantasticnim topovima i imaju turret sto je jako velika prednost. S time da Borsig (T8) ima fenomenal cammo rating, WT pz4 (T9) jos uvijek solidan cammo, poprilicno dobru mobilnost za jednog TD-a i fantastican top (128 L61) dok WTE-100 (T10) ima vjerovatno najoverpowered auto-loader top u igri koji je do sada izazvao stotine whine threadova po forumima.

Jedino ako si sklon imalo agresivnijoj igri bjezi od njih k'o vrag od tamjana jer su napravljeni od papira i svaki pogodak ih penetrira bez greske, a HE ih razvaljuje samo tako.

To su izrazito camperski tenkovi, ali jako dobri.

12 godina
World of Tanks

a što ako sam na bonove onda nemam račun

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bado kaže...

Nije mi jasno ovo dodatno skidanje HD modela...Meni su u update-u odma svi novi modeli u HD-u pa neznam cemu to. Ima li kakva razlika u kvaliteti ako su mi se u patchu instalirali?

nisu ti odmah svi modeli u hd-u.

stavili su da se skidaju posebno, jer velika većina od takvih modela neće imati koristi, a onda se nepotrebno troši i promet.

ono što se u updateu skidalo su novi modeli, ali ne hd. međutim, kažu da je razlika jako mala i vidljiva samo kad pažljivo promatraš u garaži, tako da realno ne znam kakve potrebe ima skidati to. :)

13 godina
World of Tanks

Evo prva borba nakon mjesec i pol pauze i ovako završi :) 

Ovaj novi update bi se vaš sviđa , igra mi je dosta fluidnija . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
FrenkiMG kaže...
Bado kaže...

nisu ti odmah svi modeli u hd-u.

stavili su da se skidaju posebno, jer velika većina od takvih modela neće imati koristi, a onda se nepotrebno troši i promet.

ono što se u updateu skidalo su novi modeli, ali ne hd. međutim, kažu da je razlika jako mala i vidljiva samo kad pažljivo promatraš u garaži, tako da realno ne znam kakve potrebe ima skidati to. :)

Koliko sam ja skužio, skidaš dodatne teksture a ne modele. Svi su remodelirani tenkovi (oni novi, više poligona u objektima) kod svih, samo se skinu još dodatne detaljne teksture za njih, ako neko želi i ima jak comp.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice