to ti je sredina 12 mjeseca, samo da znas
Znam al malo igram pa moram planirati.
to ti je sredina 12 mjeseca, samo da znas
Znam al malo igram pa moram planirati.
Ne loša sa Cometom. Random igrač neki dođe 13 killova između nas. :)
http://wotreplays.com/site/1104949#mountain_pass-aleen23-comet
Da li se može pretrenirati posada na istraženi tenk, ali ga nemam u garaži? Konkretno, istražio sam Leo1, pa bi sada na akciji pretrenirao posadu, jer mi fali još 4Mza tenk.
Da, može se
dali je sigurno da britanska 10ka postaje premium? i na njegovo mjesto dolazi chieftain ?i kada?
dali je sigurno da britanska 10ka postaje premium? i na njegovo mjesto dolazi chieftain ?i kada?
A kao potvrdili su, al nikad se ne zna.
Ne dolazi Chieftain već Centurion action X, Chieftain je mjesto Fv215b heavyja.
koja je razlika u topu 122mm 37-122JT i 122mm D-25T. Po karakteristikama nema velike razlike isplati li se to grindat
A kao potvrdili su, al nikad se ne zna.
Ne dolazi Chieftain već Centurion action X, Chieftain je mjesto Fv215b heavyja.
Imam oba FVa u garaži, što to znači za mene? Dobivam premium mediuma i zamjenu za 10ku, ili samo zamjenu? Inace FV-i su mi omiljeni tenkovi za igru, nadam se da nece pokvariti nasljednike...
- if 20 percent worst players were banned, Wargaming would not lose any income, because those people don’t spend any money. Furthermore (these are the words of an ex-developer, who recently left WG):
peticija anyone?
GG, koliko ti je trebalo XP-a za Ace?
Kod mene samo 1 class padaju :P
Nezz, ali jučer sam dobio Ace sa 1375 xp-a
Zaboravih stavit, al mali Stu nije losh :D
http://i62.tinypic.com/2eyyjo4.jpg
Btw, ak neko hoce platoon sada, ingame Trippy1980
- if 20 percent worst players were banned, Wargaming would not lose any income, because those people don’t spend any money. Furthermore (these are the words of an ex-developer, who recently left WG):
peticija anyone?
Ali ne možeš banirati ljude zato što imaju lošu statistiku ili zato što loše igraju,to je protiv propisa. To ke kao da ubiješ čovjeka samo zato što ima niski IQ, jbg ne možeš.
sreo sam masu igrača sa premium tenkovima (koje su, naravno, kupili - novcem), a užasno su loši...
peticija anyone?
a onda na kome bi statse dizao?
Tako je bilo i sa t34...
Ma treba banat botove jer 10ke tisuća borbi ne igraju i onda kad zapravo igraju bolje da stoje, ali jbg ti često i kupe premium i exp lagano kapa, tako da ništa od toga..
Pozz, mene zanima otkud ljudima kv5 a ja ga nigdje ne vidim?
8
Pozz, mene zanima otkud ljudima kv5 a ja ga nigdje ne vidim?
8
Ja imam KV-5 vise od godinu dana, sad se ne moze kupiti vise...