World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.354.508
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Jel otvoren Common Test Server?

0 1 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Ekipa, isprike ako sam malo OT, ali možete li mi preporučiti neki (domaći idealno, no ne pod obavezno, engleski je stronk) klan za "platoonanje"?

Ne zanima me CW, samo da tu i tamo kad mi se ne igra solo mogu uvijek naći nekog raspoloženog za trolanje do tiera VIII, da je ekipa normalna i da ne primaju baš paradajze. Budući da sam tatica u 30ima s bebačem, bilo bi još bolje da je malo starija ekipa, da baš ne igram s djecom koja ne kuže da ponekad moram AFKat :p.

Overall(recent) statsi: WN7:1749(1859) WN8:2138(2328)

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 22:03 (Moloch).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ima tko za platoon tier 7,8?

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nabavio sam si e100, pravo fin tenk. evo jedan slatki is7 ammorack za laku noc

http://wotreplays.com/site/1054742#self

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 22:12 (Pislje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo da uskocim kao padobranac, prelistao sam zadnjih 5 stranica i nema spomena ovom pa evo ja cu prvi.

Ne igram WoT, ali sam vidio da cak i pustaju reklamu na Nova TV o njoj. Pa eto, ostao sam iznenadjen. Prvi put da vidim ista slicno ovome kod nas.

EUW: Ferritin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Cromwellčiću sivi ptiću {#}

http://wotreplays.com/site/1055321#self

BTW jel zna neko zasto mi "Reaper", "Master Gunner" i "Sharpshooter" nisu prikazani na slikama gdje je i replay??

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Intelovac123 kaže...
Markiic kaže...

Oj, dal ima netko možda bilo koji invite code a da nije istekao?

Hvala, lp!

Imas na alienware arena invite kodove.

Nije ih bilo zadnjih dana. Al evo sad ima. Eto jedan.

VR6SH-R6T6P-9G65Y-28TR3

The quieter you become, the more you are able to hear
13 godina
neaktivan
Trippy kaže...
Intelovac123 kaže...
Markiic kaže...

Oj, dal ima netko možda bilo koji invite code a da nije istekao?

Hvala, lp!

Imas na alienware arena invite kodove.

Nije ih bilo zadnjih dana. Al evo sad ima. Eto jedan.

VR6SH-R6T6P-9G65Y-28TR3

ima li još koji moze link? HVALA

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
World of Tanks

odi na alienware arena stranicu, imas tamo

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Moloch kaže...

Ekipa, isprike ako sam malo OT, ali možete li mi preporučiti neki (domaći idealno, no ne pod obavezno, engleski je stronk) klan za "platoonanje"?

Overall(recent) statsi: WN7:1749(1859) WN8:2138(2328)

Otvoriš "channel" i u search bar upišeš "stronk". Nađeš u kojem kanalu su svi i nađeš nekog tko traži platoon ili nudi mjesto u platoon-u. Opcionalno možeš provjerit statse dotičnog prije nego što uđeš u platoon sa njime, upisavši njegov nick na noobmeter.com, pa vidiš da nije neki nadobudni knab zalutao u strnk plutons čenl.

Koji ti je nick u igri?

11 godina
neaktivan

Hvala, ali piše incorrect code, te sve od alijena su istekle nedugo i nema novih giveawaya, pretražio sam preko 50 raznih stranica i ništa nažalost...

Vjerojatno ću započet igrat bez invitea {#}

15 godina
Markiic kaže...

Hvala, ali piše incorrect code, te sve od alijena su istekle nedugo i nema novih giveawaya, pretražio sam preko 50 raznih stranica i ništa nažalost...

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/240628-kodovi/page__st__560

pitaj tu, jedno vrijeme su moderatori dijelili invite kodove

13 godina
neaktivan
Markiic kaže...

nemoj počet bez poslužit će ti poslje 1000 goldaa i još neki bonus a tih kodova za nove igrače bude često..

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
Markiic kaže...

Netko ga je maznuo prije tebe ocito, na stranici nije bilo kodova, al mi ga je poslao na email posto sam clan. Nazalost mogu samo jedan dobit, probao sam opet, al neda, neznam jer to dnevni limit il sta.

17 godina
World of Tanks

Ace na jagdpanzeru e-100.

Začudo pobjedili smo unatoč tomu što sam ostao sam protiv 2 tenka u gradu, ST-I (900hp) i Leopard (1200hp) koji mi je došao s leđa na kraju, ali uspio sam ga zahebat i koknut.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 17:43 (Hyperion).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ja sam mislio da dobiješ obavijest ako dobiješ mark of excellence. Danas se ulogiram i ono 3 crte na E-75, a nisam nešto pretjerano igrao s njime u zadnje vrijeme.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Nabavio sam si e100, pravo fin tenk. evo jedan slatki is7 ammorack za laku noc

http://wotreplays.com/site/1054742#self

zanimljiva igra, a još zanimljivije da je 10 igrača iz istog klana u random battle..{#}

11 godina
World of Tanks

Meni je još zanimljivije kako WG dopušta da igrači iz istog klana mogu završiti u random bitkama na suportnim stranama, što je po meni glupo jer ako jedna strana crkne, onda može pomoći drugoj preko TS-a i slično. Da, doživio sam to.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mogao si to doživjeti jedino ako si sam učestvovao u takom nečemu...inače dokazati tako nešto je skoro pa nemoguće.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

I što je tu čudno? Jel se taj glupi mode zove RANDOM BATTLE? I što ti ime kaže? Jel kaže je "nasumično", koliko u stvarnosti može biti nasumično? Je, kaže.

Stoga ako već ideš u neka dodatna ograničenja da nemogu igrati protiv ljudi iz klana, gubiš ovaj random faktor. Čak štoviše, stavljaš u gubitničku situaciju tim koji nema ljude iz istog klana. Čak štoviše, stvaraš mini CW u random bitkama. 

Vidio bih te da ti pritom ubaci 9 igrača iz FAMEa, PTSa, OMa, RISEa, PSOPa, RSOPa, KAZNE, REDa u protivnički tim pa te svaku drugu razbiju ko zadnju budalu. Odmah bi počeo kukat kako nije fer da igraju na istim stranama. Pa već sad uglavnom mogu sami promijeniti bitku sa jednim platoonom, di neće sa 3. 

Još važnije je da ovakva situacija sa više igrača iz istog klana nije nikakvo čudo, štoviše stara fora odbrojavanja i pritiskanja za ulaz u borbu u isto vrijeme, pa ako te potrefi super. To se radilo prije 3 godine, bezbroj puta smo upadali u tim sa po 3 platoona na svakoj strani.

Moj PC  
12 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
mystik kaže...

I što je tu čudno? Jel se taj glupi mode zove RANDOM BATTLE? I što ti ime kaže? Jel kaže je "nasumično", koliko u stvarnosti može biti nasumično? Je, kaže.

Stoga ako već ideš u neka dodatna ograničenja da nemogu igrati protiv ljudi iz klana, gubiš ovaj random faktor. Čak štoviše, stavljaš u gubitničku situaciju tim koji nema ljude iz istog klana. Čak štoviše, stvaraš mini CW u random bitkama. 

Vidio bih te da ti pritom ubaci 9 igrača iz FAMEa, PTSa, OMa, RISEa, PSOPa, RSOPa, KAZNE, REDa u protivnički tim pa te svaku drugu razbiju ko zadnju budalu. Odmah bi počeo kukat kako nije fer da igraju na istim stranama. Pa već sad uglavnom mogu sami promijeniti bitku sa jednim platoonom, di neće sa 3. 

Još važnije je da ovakva situacija sa više igrača iz istog klana nije nikakvo čudo, štoviše stara fora odbrojavanja i pritiskanja za ulaz u borbu u isto vrijeme, pa ako te potrefi super. To se radilo prije 3 godine, bezbroj puta smo upadali u tim sa po 3 platoona na svakoj strani.

Sweet old Times, sjecam se u "closed beti" dok jos nije bilo Platoona, pa sa frendovima na TS ili skype i odbrojavanje. U 90% slucajeva bi zavrsili u istoj bitci i u 80% slucajeva na istoj strani.

Fun times!!! :D

16 godina
World of Tanks

Nisam ni skužio da se gamad nakotila na obadve strane. vjerovatno se dogovore da u isto vrijeme searchaju gejm. ali najsmjesnije mi je kako je onaj t 62 iza is7 kreno bjezat nakon sto sam is7 rackao, i jos dok bega primi jednu u guzu hehe.

evo m znacka sa sa e100, dok sa e75 u 400 partija nisam upio dobit m s ovim odmah, imam tih nekih tenkova koji kao da su mi prokleti sto se tice m znacke.

http://wotreplays.com/site/1058855#team

Dirty dosen
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
malina22 kaže...

Mogao si to doživjeti jedino ako si sam učestvovao u takom nečemu...inače dokazati tako nešto je skoro pa nemoguće.

A normalno, ali pretpostavka je na mjestu.

mystik kaže...

Da, ne znam kako bi mogli odbrati između nekoliko desetaka tisuća igrača ako isključe 30-40 igrača iz istog klana iz jednadžbe. Stvarno ne znam kako bi igra funkcionirala {#}

Uuuu to se nikom nikada nije dogodilo osim tebi. Redovito igram sa/protiv ljudi iz takvih klanova, pa što? Zamisli. Nekad dobiješ nekad izgubiš. Bu hu huuuu. Štoviše u zadnje vrijeme mi se samo pojavljaju EFE, ONE i UNICA (volio bi da je bio Raven koji puta :) ).

Samomrzeći hrvat
15 godina
whine less play more
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
Pislje kaže...

Nisam ni skužio da se gamad nakotila na obadve strane. vjerovatno se dogovore da u isto vrijeme searchaju gejm. ali najsmjesnije mi je kako je onaj t 62 iza is7 kreno bjezat nakon sto sam is7 rackao, i jos dok bega primi jednu u guzu hehe.

evo m znacka sa sa e100, dok sa e75 u 400 partija nisam upio dobit m s ovim odmah, imam tih nekih tenkova koji kao da su mi prokleti sto se tice m znacke.

http://wotreplays.com/site/1058855#team

Isti klinac i kod mene,nema šanse da ga dobijem na E-75 a na E100 sam ga nedavno dobio(imam cca 120 bitaka na njemu)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

7on7 balkanski kup u subotu od 15h

http://www.esl.eu/balkans/wot/news/246436/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima,danas sam instalirao igracu nakon 3 mjeseca odmora i želim poboljšati svoju igru.

Znate možda za koj "learning" klan?

17 godina
World of Tanks

Jel hoće tko tier X platoon, pogotovo ako imate E-100/Jgpz e-100?

nick u igri: HyperionXFX

Javite se ak hoćete

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 21:50 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Hyperion kaže...

Jel hoće tko tier X platoon, pogotovo ako imate E-100/Jgpz e-100?

Bi ja, kao u stara dobra vremena, al sam na moru :P

1969 Dodge Charger R/T
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice