Funkcionira...ja skidam sa te stranice i dosada nisam imao problema.
Budem probao. Ne bi htio da se ulogiram jedan dan, a garaža prazna :D
Funkcionira...ja skidam sa te stranice i dosada nisam imao problema.
Budem probao. Ne bi htio da se ulogiram jedan dan, a garaža prazna :D
Link koji entry okacio za skidanje peča nevalja, to je za us server...obrisi ono entry da ljud ne skidaju dzaba...
Link koji entry okacio za skidanje peča nevalja, to je za us server...obrisi ono entry da ljud ne skidaju dzaba...
Jbt led, vidi stvarno.
VK4502b je s ovim patchem postao opasna devetka...Sa gustom gledam kako mi svi pokusavaju probit lower glacis plate jer je prije bio 150mm, al im bas i ne ide...
Zeznuli su servere s ovim patchem ja se mogu samo spojit na PL1 / PL2
Jedino moguće objašnjenje je da su otvorili poseban server za paradajze pa zato ne možeš na EU server
Meni ovaj Comet jos nije jasan. Vecinu ga igram kao skauta jer najcesce uletim u T8 igre di ne mogu nikog pennat. A ako i pennam radim ~150 dmg sto je smjesno s obzirom da drugi mediumi istog tiera rade po 300-400dmg. Dakle, 3 dobra hita i ja sam mrtav, dok ja njih moram bar 5-6 puta pogodit.
Ista prica sa Carnarvronom, mrga od tenka a max dmg 250. Dakle, drugi T8 heavy-i rade 400 dmg, ovo g*vno radi duplo manje. Da je bar armor ok, jedino sto je ok je kupola. Sto je sa ovim englezima? Njih su namjerno iznerfali do boli ili?
comet ti ima brutalan DPM ali nema alfu
bit je da nekoga pogodis 2-3 puta i guzu ili bok dok je zauzet ii reloada i gas...
koristi depresiju topa, pokretljivost da se stalno repozicioniras, i nemoj stat i napucavat se sa velikima
1 na 1 moze i hevija pojesti dok se vrti oko njega, pogotovo ako je siemka, da ne velim kak 3-4 uzastopne granate u guzu oce zapaliti vecinu tenkova
stvar je da je cijela uk linija takva, mali alpha, veliki rof i dpm, depresija....
obavezno vertikal od opreme i snapshot guneru, jer top brze puni nego sto cilja
i igraj support, nikad nigdje sam ici, jer mozes spotat cijeli protivnicki tim da bi skuzio da su svi tvoji otisli s vlakicem i da niko ne snajpa
budi druga ili treca linija, pa izlijeci ako je protivnik sam, upravo ispalio, i imas bar 2 svoja da ce ti pomoci-jurnes mu s guza i rokaj dok se ne zapali, dok on okrene kupolu, dotle ce ga 2 tvoja (u teoriji barem) klepiti za po 400 dmg svaki na t8
uglavnom, tenk je po gejmpleju dosta slican japancu t7, papirnati, mali alfa, depra topa i suport
i jos nesto-stronk pluton 3 kometa moze raditi totalni kaos po mapi u bilo kojem MM-u
probaj pa ces vidit
meni osobno comet nije nesto, dok sam si cromija ostavio, a i centa sam probo kod frenda i prebrutalan je
p.s. decki ja opet na
VK4502b je s ovim patchem postao opasna devetka...Sa gustom gledam kako mi svi pokusavaju probit lower glacis plate jer je prije bio 150mm, al im bas i ne ide...
vk b ^^ nema bitke da nemam bar 2k blokirane :P
Napokon istražen jgpz E-100 nakon stanke (po ko zna koji put), Jagdtigera sam sa zadovoljstvom prodao iako mi je išlo ok s njim (~55% winrate), ali sunce ti svaki drugi pogodak sprijeda je vatra, engine ili driver.
Hull down ne pomaže previše jer očito svi sada znaju da samo treba gađat u gun mantle i probit će te, ali nešto i bounca barem. Jedino što valja na njemu je top, jako precizan, velika penetracija, relativno brz reload i vrlo zadovoljavajuć alpha damage, da ga barem Maus/E-100 imaju opciju za stavit, to bi bilo brutalno.
Sutra kada bude popust od 15% uzimam Jagdpanzera E-100, igrao sam na starijim test serverima s njim pa znam šta me čeka, jednostavno volim gledati kako nekom skidam 1000 HP-a u jednom šusu.
Zato sam i počeo grindat tu granu, eh onda su kasnije došli britanci i onaj prokleti FV 215B 183 koji skida po 1800-2000 hp-a sa goldom, njega bih volio imat, ali neda mi se igrat sa onima AT-15, AT-7, Tortoise...
Napokon istražen jgpz E-100 nakon stanke (po ko zna koji put), Jagdtigera sam sa zadovoljstvom prodao iako mi je išlo ok s njim (~55% winrate), ali sunce ti svaki drugi pogodak sprijeda je vatra, engine ili driver.
Hull down ne pomaže previše jer očito svi sada znaju da samo treba gađat u gun mantle i probit će te, ali nešto i bounca barem. Jedino što valja na njemu je top, jako precizan, velika penetracija, relativno brz reload i vrlo zadovoljavajuć alpha damage, da ga barem Maus/E-100 imaju opciju za stavit, to bi bilo brutalno.
Sutra kada bude popust od 15% uzimam Jagdpanzera E-100, igrao sam na starijim test serverima s njim pa znam šta me čeka, jednostavno volim gledati kako nekom skidam 1000 HP-a u jednom šusu.
Zato sam i počeo grindat tu granu, eh onda su kasnije došli britanci i onaj prokleti FV 215B 183 koji skida po 1800-2000 hp-a sa goldom, njega bih volio imat, ali neda mi se igrat sa onima AT-15, AT-7, Tortoise...
Hmm pa ni ovaj nije veliki upgrejd, neki dan bzv provozo focha 155 i iz frustracije(koja me obično hvata kad igram s fochom ili e 4 ) opalio prvi put po super strukturi, iznenađen opuco i drugi put, a treća je već bila olupina od Jg E 100, a i ako je na nižem terenu također ima i onu strojnicu / kupolicu
A britanci su zakon jedina kanta je at 8 koji niti ima oklop, depresiju,elevaciju gun arc, uglavnom veliko nista tek na kraju prosječni top , a ostali su prosječni stock, op kad su u fullu, mada opet ja sam izgrindo većinu samo s winovima tako da opet nije fer da pričam, trenutno na tortoisu koji je po meni nakon su 54 najbolji t 9 td za igrat. su 54 je uzivancija kad ti se da mozgat a tortose sa dpm-om jede ostale tenkove....
Hmm pa ni ovaj nije veliki upgrejd, neki dan bzv provozo focha 155 i iz frustracije(koja me obično hvata kad igram s fochom ili e 4 ) opalio prvi put po super strukturi, iznenađen opuco i drugi put, a treća je već bila olupina od Jg E 100, a i ako je na nižem terenu također ima i onu strojnicu / kupolicu
A britanci su zakon jedina kanta je at 8 koji niti ima oklop, depresiju,elevaciju gun arc, uglavnom veliko nista tek na kraju prosječni top , a ostali su prosječni stock, op kad su u fullu, mada opet ja sam izgrindo većinu samo s winovima tako da opet nije fer da pričam, trenutno na tortoisu koji je po meni nakon su 54 najbolji t 9 td za igrat. su 54 je uzivancija kad ti se da mozgat a tortose sa dpm-om jede ostale tenkove....
Da znam za njihov DPM, stvarno brutalan reload imaju i armor, al džabe armor kad imaš onaj ogroman hatch na tim AT-ima i Tortoise-u.
Sta mi covjek napravi od starog accounta http://worldoftanks.eu/community/accounts/500509960-rebelsy/
Pa ima skoro sve tenkove. xD
Sad mi se opet igra...
evo zaigrao sam nekoliko partija na ovom novom 9.2 update-u i evo napokn su popravljali tenka kojeg upravo vozim (govorim o VK 45.02B) i sad je tenk skroz solidan dok mi je prije bio jako naporan za voziti....ovaj dodatni oklop je baš ono što mu je trebalo jer ako on vodi do Mausa koji je nekakva tvrđava odnosno predstavlja veliki armor i solidnu penetraciju onda i njegov prethodnik mora imati barem dio toga oklopa heheheh....tako da bi ovog tenka sad i preporučio....
U zamjenu za FV4202 dolazi Centurion Action X. Kakav će biti to će se znati tek kad stigne.
Žali bože onih koji misle igrat ovaj vikend. Ovoliku hrpu debila nisam vidio već odavno.
IS-7. Jgd se može činiti kao zabavan tenk prvih 10 partija ali onda postaje naporan (meni osobno). Razmišljam da ga prodam i kupim E4 umjesto njega.
Žali bože onih koji misle igrat ovaj vikend. Ovoliku hrpu debila nisam vidio već odavno.
Tak rano igraš?
Jbg, RNG.
Treba se nagrindat lova za Centuriona, Conquerora, STA-1, istražit Conquerora i STA-1 i još možda FV207.
Al kad imam svaki tim pun paradajza teško je imati uopće normalnu partiju. A kad nemam paradajze, onda su u suprotnom pa ne stigneš ništa napraviti.
Plus debilana od MMa, na svakih 10 borbi sa desetkama dobim 2 sa osmicama u Caernu. Ne znam koja je to fora.
Popust na jg e100??
Sretno ti bilo sa tim jer ja sam ćešće rolao oko 900 a i događalo mi se da mene obj 268 pogodi za više nego ja njega top će također često bouncati i vjeruj mi svaki će te med bez problema ,a svaki može primit metak od tebe btw IS7 će ti uvjek skinut preko 550 u super strukturu tenk je deset puta lošiji od Jagdtigra posebno prije neg su JTu uzeli motor JgpzE100 ovisi o timu a takvi tenkovi inače dobro prolaze 1000 dmg rolova se nećeč baš nagledat posebno kad je tenk na 1050 HPa onda možeš zaboravit da ga jednim metkom ubiješ i vjeruj mi jedini potez koji žalim je to što sam prodao jagdtigra da kupim to smeće.
Sta od opreme na T29,trenutno imam nabijac i vent
Sad se dvoumim izmedju Vert. stabilizator ili EGLD
8 | Vert |
---|---|
1 | EGLD |
Planiram si uzeti neki premium tenkić...dvoumim se izmedju e25 i ovaj bundle sto sad ima sa kv220...oba mi se cine zabavni. Aj pomozite...
19 | E25 |
---|---|
2 | KV220 |
Planiram si uzeti neki premium tenkić...dvoumim se izmedju e25 i ovaj bundle sto sad ima sa kv220...oba mi se cine zabavni. Aj pomozite...
kv220 je easy mode, e25 je ipak za malo naprednije-
Motikom...
Kakvo pitanje, pa igraj bolje i statistika ce sama po sebi doci...
da, 10k zarade u partiji u kojoj si dobio mastery je sigurno znak odličnog money maker tenka