World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.352.011
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
rapture686 kaže...

Ništa, onda grindam do BL9 i te kupole, jer svaki hitac (doslovno) koji sam primio u kupolu mi je oštetio ammo rack.

Da, to je bilo često, i meni išlo na živce, ali kad ga nadogradiš bit će odličan.

11 godina
World of Tanks

Evo jučer i danas:

Ja specijalac... ok...

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 15:36 (Entry Point).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Ipe77 kaže...

VK 36.01 H je zakon! {#}

Bio je fantastičan dok je bio medium. Sad je bezveze.

Slazem se,dolazio sam u napast milijun puta da ga prodam al nista od toga.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Specijalac si jer automatski bacaš sarkastičan komentar s visoka, umjesto da kažeš nešta korisno.

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
rapture686 kaže...

Specijalac si jer automatski bacaš sarkastičan komentar s visoka, umjesto da kažeš nešta korisno.

LOL

Dao sam ti najbolji korisni komentar koji postoji, to što ti ne znaš prihvatiti kritiku/savjet to je isključivo tvoja stvar.

Samomrzeći hrvat
14 godina
protjeran
rapture686 kaže...

Mozda da probas koristit search opciju za ovu temu di se pise o IS3?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
16 godina
Bugzapper kaže...
rapture686 kaže...

Mozda da probas koristit search opciju za ovu temu di se pise o IS3?

Aj nemojte sad u OT otić, dao sam mu odgovor koji je tražio i to je to.

A i da koristi search, nakon skoro 1200 str. svašta će mu izbaciti ako upiše IS3 u tražilicu.

13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
rapture686 kaže...

LOL

Dao sam ti najbolji korisni komentar koji postoji, to što ti ne znaš prihvatiti kritiku/savjet to je isključivo tvoja stvar.

Prihvaćam kritiku čim sam tražio savjet, kako je tvoj komentar pomogao ili kako može pomoći, molim te objasni?

Toni
14 godina
protjeran
St0ka kaže...

Aj nemojte sad u OT otić, dao sam mu odgovor koji je tražio i to je to.

A i da koristi search, nakon skoro 1200 str. svašta će mu izbaciti ako upiše IS3 u tražilicu.

Slazem se, ali u globalu brzo ce naci da IS3 nije sranje vec naprotiv.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kempo jadnik 27 godina nisu znali da postoji.

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 15:58 (Duble).
Moj PC  
22 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

neznam meni je i dalje odličan za pravit lovu ...dobar proboj,lijepi oklop nije toliko spor i rokaj...ja uživam igrat s njim {#}

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 16:12 (Ipe77).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja ga definitivno ostavljam u garaži. A zašto je bio bolji kao medium? Tad još nisam igrao WoT izgleda {#}

Toni
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 16:20 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
spider100hr kaže...
"You have reached the code usage limit."
Da li podrazumijeva da sam ja na svom računu dostigao limit s brojem upisanih kodova ili se limit odnosi na broj već iskorištenih bonus kodova?

kodovi koji daju 50 golda imaju limit od 300 000 aktiviranja na svim serverima,a ovi jaci su jednokratni.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ga {#}

Toni
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Evo ga {#}

odvratan s tom kupolom

14 godina
DrNasty kaže...
Spiridon kaže...

Otišao bonus kod... Ne meni...

Jak im giveaway od 3 dana kad ne dopunjavaju ključeve koji su otišli prvi dan.

Spiridon jesi ti dobio ključ?

U petak i noć s petka na subotu pokupio 6-7 kodova. Od Alienwarea dobio jedan s 300 golda i 1 dan premiuma za acc s francuskim tenkovima. Na sovjetskom acc Alienware nešto zaštekao a treća registracija kod njih nije uspjela.

U subotu par kodova nisam uspio progurati (server nedostupan, ovo-ono) a danas ništa jer sam sad tek upalio komp.

Sve u svemu, dobro je. Da je ovako svaki drugi mjesec... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
17 godina
World of Tanks

gleda li iko ovo finale? komentatori se satrase da to prikazu zanimljivim, a sve se svodi na obicni kamperaj...niko ne smije napasti...a ako i napadnu napadnu minutu prije kraja i uvijek ostave jednog tenka dalje da moze bjezati da izvuce nerijeseno...kad neko sa strane ovo gleda stvarno ispada glupa igra...

-BiH-slackspace

5 1 hvala 0
15 godina
ovajonaj kaže...

gleda li iko ovo finale? komentatori se satrase da to prikazu zanimljivim, a sve se svodi na obicni kamperaj...niko ne smije napasti...a ako i napadnu napadnu minutu prije kraja i uvijek ostave jednog tenka dalje da moze bjezati da izvuce nerijeseno...kad neko sa strane ovo gleda stvarno ispada glupa igra...

Gledam ja, da finale je dosadno, ali ove faze prije su bile puno zanimljivije nego prosle godine. Pogotvo su super za gledati oni azijati PVP Super Friends koji su zavrsili cetvrti.

17 godina
World of Tanks

Krenuo s panzer sifilisom, ova kada je zakon!

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 18:19 (CrnaBitanga).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Zaspao sam za tipkovnico gledajući ovo finale

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

STvarno ne bi bilo fer da ovi NAVI pobijede.. Sve i jednu partiju im je taktika ista... kempaj i cekaj da oni napadnu pa ih mozda pobijedimo..ako pocnemo gubiti jedan neka bjezi...

VirtusPro  bar pokusavaju igrati i napadaju... a bas me zanima koliko ce trajati ovo finale kad im je svaka draw...

-BiH-slackspace

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

STvarno ne bi bilo fer da ovi NAVI pobijede.. Sve i jednu partiju im je taktika ista... kempaj i cekaj da oni napadnu pa ih mozda pobijedimo..ako pocnemo gubiti jedan neka bjezi...

VirtusPro  bar pokusavaju igrati i napadaju... a bas me zanima koliko ce trajati ovo finale kad im je svaka draw...

upravo tako. do finala bili moji favoriti ali sada virtus pro su najbliže osvajanju turnira.

17 godina
World of Tanks

sad mora biti pobjednik.... ovi kemperi defendaju.. ko bi rekao..

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
15 godina
ovajonaj kaže...

sam vpro je odlucio da ce napadati na assaultu...

neznam zasto nisu odabrali defense..

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 18:37 (Intel&ATI).
17 godina
Intel&ATI kaže...
ovajonaj kaže...

sami vpro je odlucio da ce napadati na assaultu...

sazalili se ljudi... :)

edit*   

eto htjeli da pokazu kako su cool i popusili finale...

-BiH-slackspace
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 18:44 (ovajonaj).
15 godina
World of Tanks

Izgubili su kad su izgubili dvije T1 u capu...

0 0 hvala 0
15 godina
scipion kaže...

Izgubili su kad su izgubili dvije T1 u capu...

Izgubili su kad su odabrali offense, pa nije navi wusa ili neki n00b tim pa da uzimaju td-ove ili spore tenkove za defense

Tocno sam znao da ce uzeti 5 1390-ki...

GG navi

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 18:50 (Intel&ATI).
15 godina
Intel&ATI kaže...

Izgubili su kad su odabrali offense, pa nije navi wusa ili neki n00b tim pa da uzimaju td-ove ili spore tenkove za defense

Tocno sam znao da ce uzeti 5 1390-ki...

GG navi

A i to sto kazes, a trofej je isto fora 27 kila čelika {#}

15 godina
World of Tanks

Zadnji meč je bio super. 

prestanite cmizdrit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
rapture686 kaže...

Ja ga definitivno ostavljam u garaži. A zašto je bio bolji kao medium? Tad još nisam igrao WoT izgleda {#}

nekad je vk3601H bio nub stronk tonk, med na putu do tigra sa oklopom hevija

bit tenka je bio konisch gun, koji je imal super pen al mali dmg, mislim da 85 sa ap ammo, a 170 sa apcr ammo, al se tada gold ammo kupoval samo za golde, i nije se moglo spammati sa njim, drugi izbor je bio kratki 8.8

ukratko, to je bil tomato izbor broj 1, kao i kv-1s

uz njega bio je i vk3001h, super tenk, brz, agilan, meni omiljeni

jos je bio i 3001p, koji je bio doduse manje agilan, ali negdje izmedju ta dva

sva tri su imali kratki 8.8 i 7.5 L70, a jedino je 3601 imal conical gun

onda je doso i vk3001db, brz, agilan, sa dobrim kutevima front oklopa, al je imal samo 7.5 L70, kaj je (po) meni nedovoljno na tiru 6 za dmg output

onda su dosao gold ammo za credse, conical je bil buffan i AP je radil dmg kao i apcr, 170, i tad je 3601 ownal, jer nije vise trebal pucat gold za dobar dmg

e kad su premjesali njemacke linije, 3001h je od t6 med postao t5 hvy i dobio conical i L70, izgubio 8.8

3601 je postao hvy,smanjeno u je ubrzanje, dobio vise hp-a, veci ground ressistance, potiho je nerfan u sosft statsima, smanjen cammo, makar je u stvari to bio med tenk, a 3001p je bio zamisljen ko hvy

na mjesto t6 med umjesto 3001h je doso mini panter, 3001m

conical je nerfan sa 170 na 135 dmg posto je bio dostupan na tiru 5

rapture686 kaže...

Evo ga {#}

sad ce opet ispast da je EDO crew skill and perk naci ali kukat ces da tenk nevalja a gore je posada na 50%

ja sam prvu posadu na 75% imao na t57 arty t2, i znam da sam uz zaradu 5-7k po gejmu se naigrao dok nisam skupio pare za sve uzet na 75% i jos cammo net -p.s. ta posada je imala posle svoj put: t57 tir2->m7 priest tir4, skil camo->t32 hvy tir8->t34 tir 9 prije druge grane hvya, i sad je u t34 prem t8 na trecem skilu

danas imam naviku da odma uzimam posadu na 75%, cak i na tiru 1, jer smatram da to mora bit normalno i obavezno igracu ak zeli napredovat po tirovima, jednako kao i da mora elitat tenk prije nego ga proda, i skidat topove, motore i radije na stock kad ga prodaje

dok dodjes do tira 10 najvrednije kaj imas, kaj se nemoze kupit odma ni za golde, je POSADA koja do tir X mora bit bar na 3-cem skilu ak ne i na 4-om

zato prebaci posadu sa 3601 u tigra za credse-kad skupis lovu naravno, jer ti najbolja posada treba u najvisem tiru koji je stock-upamti da bilo koji tenk stock je LOSIJI od elitanog tenka za tir manjeg-uvijek

prema tome prebaci posadu, cak i ako bude na 80% vec je to bolje nego 75%

sudeci prema wowp-u, tam tocno pise kolko treba posadi sa odredjenog postotka do 100%, pa tako sa 75 do 100 treba 50k expa, a sa 90 do 100 treba 18k expa

a ako imas viska golda, uzmi comandera na 100% za golde i odma mu stavi mentora, i dok bude na nekih 60% mentora, ostala posada ce ga dostici, treba nekih 70-100 borbi

a tada lako na vec elitanom 3601 sa svim modulima i opremom uzmes novu posadu na 75% i uz acc crew tr. ce se brze dignut na 100%

na visim tirovima veliku tj. najvecu ulogu igra posada i oprema, uz skill igraca

nije isto ak imas tir X sa friskom posadom na 75 ili 100%, ili na drugom skillu sa 6th sense, repai i jos nekaj, ili sa 3 skilla sa BiA, 6th, repair i jos nesto korisno

ja sam u svom type-u 59 treniro 4 posade, glavna je sad u t-34-2, jedna je u 110 prebacena, i dvije u light, wz-131 sa 6th i camo i repair, a druga na prvom skilu u m5a1-znaci imam iskustva u dizanju posada

mogu ti reci iz iskustva posada sa 3 skila i 75% posada bez skila su ko nebo i zemlja, tolika je razlika da sam osjetio ko da imam 2 razlicita tenka, jedan bolji drugi losiji

uz type 59 posadu koju sam pretreniro za  tir 6 med i od tada ju samo pretreniravam kak idem po tirovima i dalje ju mogu koristit u typeu, i t34 posadu, obadve na 3 skilu pred kraj, nebrojeno puta resetirane i mijenjani skilovi i perkovi, polako mi je i kvsport posada dosla do treceg skila i mogu ti rec da mi je to nekaj najvrednije u garazi,a ne hrpa tenkova i credsa koji je uvijek lako kupe

posade odrazavaju vrijeme ulozeno u gejmplej, planiranje i prebacivanje u vise tirove

ruskih hevi posada sam imao 5-6, glavna koja je isla po grani kak sam napredoval je sad u is-4, i tek je na pola drugog skila jer sam manje igral tu granu sve skupa od npr kv sporta, di sam kupio posadu na 75% kad sam uzo tenk,koji je bio skoro vec elitan, osim kupole i gusjenica

isplati se planiranje posada na za tir X, koje pocnem radit vec na t7, kad skupljam saznanja kakav je X, njegov gejmplej, mane i prednosti i kaj ce mi bit najkorisnije

CrnaBitanga kaže...

Krenuo s panzer sifilisom, ova kada je zakon!

jedan savjet, nemoj kupovat zadnji top, ima manji kut i generalno je losiji od drugog

mislim da sam vec na drugom gejmu s njim imao 10 kilova-drugi top, i mozda gusjenice, nesjecam se vise, sve ostalo stock ili kaj je bilo istrazeno od prek drugih grana, ramer, binos i camo net

i rokaj

a ak ga mislis zadrzat, elitaj ga al nemoj trosit pare i vrijeme na zadnji top-ima mai kut, izgubis aim jer se cijeli td okrene, i nije tak zabavan

a i drugi top je super precizan na daljinu, i vise manje probija sve sa cim se mozes susresti do tira 7

posadi camo obavezno, a guneru moze i snapshot{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 20:53 (ED63).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice