World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.348.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
dedaa kaže...

Nesto vam nije u redu s kompovima, na mojoj konfi sve na max, 1080p ide izmedu 30-60 fps-a. Nekad u guzvi zna past ispod 30.

svaka čast ali ni kod mene ne ide....sedmica 64 bit i neloš komp ali medium ~50 fps..ispod 30 ne želim ni pokušat jer ako ću doživljavat trzanje neću igrat..

dali igra "voli" npr. intel" ili što ali brže ne ide..

ovaj disk je samo za igranje, a od zaštite MSE, tako da neznam što nije uredu sa mašinom...

16 godina
To mi je totalno glupo i nepošteno da daju napoklon tenk za one koji igraju CW, osobno mi je pun kufer CW-a i klanova i kao takvi nemam pravo na tenk kao ni masa drugih ljudi. WG nobs
Frka85
17 godina
Drago127 kaže...
Dr. Vicko kaže...

E raja imam jedno pitanje. Kontam upiknut ovaj laptop pa me zanima ima li netko slicnu konfiguraciju i kako vrti WoT???

http://www.shop.imel.ba/artikal/laptop-acer-v5-552g-10578g50aii-nx-mctex-019

Ja sam ga kupio prije 10 dana. Za taj rang cijene (500€) best buy za gaming (mogućnost zajedničkog rada grafe s procesora i dedicirane 8750M dosta pomaže).

Nažalost WoT je poznat po lošoj optimiziranosti. Ja ga vrtim na low postavkama (samo draw distance na max) i imam 30 do 50 fps. Rijetko padne ispod (do 20 fps).

Ostale igre radi dobro. Trenutno igram Batman Arkham City sve na high na nativnoj rezoluciji. Isprobao sam i Borderlands 2 i Dishonored. Rade glatko.

Ma ne patim ja nesto posebno od detalja i fancy grafike tako da me to ne brine. Vazno mi je da ce moci vrtiti igru i na low ako treba kad nabildaju grafiku jos vise jer ne vjerujem ja da ce oni ista optimizirati {#}

Vise nisam kod kuce pa sve vise i vise i igram na laptopu, a vrtio je solidno igru i ovaj do sada samo zadnji patch ga je poceo vec muciti da glatko vrti, a da nisam upiknuo lap potrosio bih ove pare na zene i alkohol {#}

15 godina
World of Tanks

mada ste svi koji igrate već vjerojatno vidjeli, evo

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

kako biste ocijenili partiju? čistom peticom :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 18:24 (Voltron).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

wtf{#}

7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Voltron kaže...

takva mi je skoro svaka sa is3

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali je netko već skupio za is6 700k exp-a

1 0 hvala 0
15 godina
O B O kaže...

Je, za dvojicu koji su u klanu znam, neki na wot forumu pišu. Ja ću sutra i još neki drugi.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Manijaci.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Voltron kaže...

ne vidi se, al kaj si ih oneshotal?

il si sretan da si imal pen i kill, nekuzim bit {#}

@dr vicko

evo mojih setinga prije patcha

ide na 50-60 jer mi je vaznija glatkoca nego detalji

i uvijek mi je vise problema zbog laga na netu nego zbog fps-a

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
17 godina
ED63 kaže...

@dr vicko

Narucio sam ga danas, tribao bi sutra da dodje pa valjda stignem srediti sutra sve (windows, driveri, instal wot-a) jer sam se uvukao u frku koja mi nije trebala u zivotu {#}

Kad sve sredim javnem utiske {#}

13 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...
O B O kaže...

Je, za dvojicu koji su u klanu znam, neki na wot forumu pišu. Ja ću sutra i još neki drugi.

Se dobije odmah is6 ili kasnije, ja sam ipak kreno na njega, još mi manje od 150k exp-a fali.

15 godina
World of Tanks

Da.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Preporuka opreme za:

IS-7

Super Pero

Object 261

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo jedne super bitke s Hellcatom {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
crystal6 kaže...

Koliko dmg je bilo ?? 

13 godina
neaktivan
Rucipe kaže...
crystal6 kaže...

Koliko dmg je bilo ?? 

pa sta ne pise na slici (zuto)?? {#}

16 godina
neaktivan
ED63 kaže...
Voltron kaže...

ma report oštećenih i uništenih je u obliku broja 5, tak se posložilo. nisam se referirao na kvalitetu partije koja je bila solidna. al ajd bar imam personal best u "palčevima dolje" {#}

15 godina
Voltron kaže...
ED63 kaže...
Voltron kaže...

ma report oštećenih i uništenih je u obliku broja 5, tak se posložilo. nisam se referirao na kvalitetu partije koja je bila solidna. al ajd bar imam personal best u "palčevima dolje" {#}

Hehe, tek sam sad skuzio...

A ovi koji kenjaju, covjek dobio 1700+ xp-a sto je sasvim solidno.

Ovaj koji je rekao da mu je takva skoro svaka, sta imas average 1700 xp-a?

Svaka cast onda, dobar si...

Ajde da vidimo, ocekujem barem 3000 avg dmg s IS-3 pa me nemoj razocarati {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Voltron kaže...
ED63 kaže...
Voltron kaže...

Hehe, tek sam sad skuzio...

A ovi koji kenjaju, covjek dobio 1700+ xp-a sto je sasvim solidno.

Ovaj koji je rekao da mu je takva skoro svaka, sta imas average 1700 xp-a?

Svaka cast onda, dobar si...

Ajde da vidimo, ocekujem barem 3000 avg dmg s IS-3 pa me nemoj razocarati {#}

Molim te prihvati moje velike isprike :D

Prosjek je 800 exp i 1500 dmg sorry 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina
World of Tanks

Pozz,

Decki dali mi se isplati na M103 Grindat za zadnji top i kupolu?

Neznam dali je isplativo, posto kupola nema nista bolji armor, a top ima svega 16mm bolju penetraciju ako se ne varam.

To bi me kostalo oko 80 000 xp-a. Dali je to isplativo ili da to sacuvam za prelazak na E5 posto i ovaj top je odlican?

1 Day U May
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brega55 kaže...

Pozz,

Neznam dali je isplativo, posto kupola nema nista bolji armor, a top ima svega 16mm bolju penetraciju ako se ne varam.

To bi me kostalo oko 80 000 xp-a. Dali je to isplativo ili da to sacuvam za prelazak na E5 posto i ovaj top je odlican?

Naravno da se isplati. Dobiješ veći view range, bolju penetraciju, precizniji top i brži aim time.

15 godina
neaktivan
Brega55 kaže...

Pozz,

Ako ti je taj top vec dobar ne vidim razlog zasto bi trosio toliko exp kad ti je to pola e5..

Bar bi ja tako uradio.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
Brega55 kaže...

Pozz,

ako kaniš ostavit m103 u garaži - svakako, top je precizniji i ima manji aiming time i grind do t110e5 će biti puno lakši i zabavniji 

ako ne, odi samo na e5

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 13:09 (The Unforgiven).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Hellcat big carry 2000+ baznih expa

Replay: http://wotreplays.com/site/504222#siegfried_line-fabianraven-m18_hellcat

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

On the first day of Christmass, my true love gave to me...a oneshot in an aaaarrttyyyyy. {#}

Replay http://wotreplays.com/site/504285#el_halluf-iwek91-object_261  (puno pričam, al' šta'š drugo kad igraš arty)

Victory!

Battle: El Halluf 28.12.2013. 13:30:47

Vehicle: Object 261

Experience received: 2.474 (x2 for the first victory each day)

Credits received: 56.707

Mislio sam da sam mu lupio ammo rack, ali to se rijetko događa na T95. Zadnje 2 slike pokazuje da je čisti damage.
Inače drugi put da sam oneshota T95 s bilo čime, ali oba puta je s arty. Prvi puta je bilo u S-51 na staroj Serene Coast, a drugi puta sad...
Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 13:58 (Krešo91).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

rijetko viđam 15-0

EDIT: ne mogu sliku uploadat

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 17:12 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...
ED63 kaže...

@dr vicko

Narucio sam ga danas, tribao bi sutra da dodje pa valjda stignem srediti sutra sve (windows, driveri, instal wot-a) jer sam se uvukao u frku koja mi nije trebala u zivotu {#}

Kad sve sredim javnem utiske {#}

evo meni se fps drzi 50-70, nisam nista mjenjal sve je ko na slici, jucer skinuo patch, dalo mi je opciju auto detect al sam ladno reko odj{#}{#} wg

p.s. prekjucer nakon 4 sata igranja krize bojne glave lap se sam zgasio, ko da je nestalo struje

prvi put to vidim, mozda je zbog temp, pa je neki sejfti se okinul i zgasil{#} ko bi ga znao

Brega55 kaže...

Pozz,

kupolu uzmi, top ne

zadnji top je 60k expa a t110 je 180k i automatski dobijes taj top, a i drugi je ok jer busi sve

da se slucajno taj zadnji top ne dobije otkljucavanjem desetke reko bi ti uzmi ga trebace ti, ovak-nemoj

otkljucas desetku i odma ti je i taj top otkljucan, i imas super devetku za random i svasta, a neces se lupat po glavi da si dvaput dal 60k expa za isti top

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
12 godina

vjerojatno ti se dignula temperatura procesora pa se automatski sam ugasio

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 17:14 (Del_Boy97).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice