World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.354.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Znaći još samo većeras tenkovi voze kao po tračnicama i tu i tamo zapnu za stijenu ili kamen.

Moram se još jednom za kraj izludirati sa T-50-2 i T-54 bez straha da izletim u vodu ili sa litice... {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ufff, prvi tjedan ce biti totalno neigrivo, svi ce sprobavati fiziku, bacati se s litica, gurati prijateljske tenkove itd itd...

Takoder ce i casual playeri izaci iz svojih rupa i trollati...

Mislim da bi bilo najbolje prvih par dana uopce ne igrati {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 18:50 (Intel&ATI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Tanks
Gajotres kaže...
hoss kaže...

Steel Wall sa AMX 50 100 {#}

Lol respect.

Uživaj u tom tenku dok ne dođeš na 120-ticu

Zašto? Zar je 120-ica lošija?

Inače ovo mi je odličan tenk, iako izrazito skup za održavanje. Rijetko koja završi makar s minimalnim plusom...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi sada su im stranice nedostupne pa nemrem vidjet kada će server biti aktivan...

Jel zna tko???

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Za oko 2 sata ako se ne varam. Kaže u 11 GMT, a sad je 9:21 GMT

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
17 godina
hoss kaže...
Gajotres kaže...
hoss kaže...

Steel Wall sa AMX 50 100 {#}

Lol respect.

Uživaj u tom tenku dok ne dođeš na 120-ticu

Zašto? Zar je 120-ica lošija?

Inače ovo mi je odličan tenk, iako izrazito skup za održavanje. Rijetko koja završi makar s minimalnim plusom...

Mislim da mi je to jedini francuz koji mi je slabiji od 50%. Recimo sa 50 100 možeš bilo koji drugi heavy t8 heavy uništiti s jednim šanžerom. T9 i t10 mediume možeš ako ne uništiti onda im pokvariti dan. Dok sa 50 120 i samo 4 granate u magazinu je to malo teže. Na papiru ako se ne varam imaš 200 damagea manje i jako doba pen ali 0 damage hitovi su ti smrt.  Čak je izazov ubiti t8 hevija.  

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 3
13 godina
odjavljen
Vido kaže...

Mi smo GTM+1,to bi trebalo biti u 12:00 po našem vremenu.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
16 godina

Odlično.ide punom brzinom

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
Pranja kaže...
Vido kaže...

Mi smo GTM+1,to bi trebalo biti u 12:00 po našem vremenu.

Ti sam i ja mislio i onda sam gledao na netu i kad je kod nas bilo 11 sati, GMT je bio 9 sati.

Evo, tu piše da smo inace +1, ali trenutno +2... nemam pojma kako ni zašto... http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=281

14 godina
neaktivan

Skida se updejt

16 godina
neaktivan
World of Tanks

3 borbe, 3 pobjede, 9 kilova.

Dobar pocetak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Dobar pocetak.

ima kakvih promjena od test servera?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
odjavljen
World of Tanks

OT:

http://www.gamingxp.com/keys-world-of-warplanes.htm

Evo ključeva i za EU cluster World of Warplanes! Ne treba se registrirati na website-u, ključ se automatski generira prilikom posjeta stranici.

Igrao sam jučer malo na US cluster-u i input lag je nažalost primjetan, pa je meni a vjerujem i većini europejaca sa slabom konekcijom neigrivo. Ovo je za EU cluster i nebi trebalo biti lag-a, nisam još probao, skidam update za wot. :) Inače igra (wowp) je prilično zabavna, tako da evo prilike da je probate i vi koji to još niste. Uživajte i pozz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...
dedaa kaže...

Dobar pocetak.

ima kakvih promjena od test servera?

Zvukovi topova su mi puno bolji nego na testu, dodali su basa napokon.

15 godina
neaktivan

Koliko vidim vise nemozemo koristit modane nisane?(jimbocroshair) tj. igra nece da se pokrene kad stavim u res mod 8.0 nisan, a kad izbrisem uredno radi.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Prezabavno :D. Nisam probao test pa nisam ni vidio fiziku do sad. Uglavnom, grafika puno bolja,brze radi, bolji zvukovi, a fizika je prica za sebe. Upravo sam se sa ferdinandom  sa brda obrusio na type-a koji je bio na full hp i u letu ga sprasio u kupolu odozgo a ostalo dokrajcio svojom tezinom. Nema veze sto su osle gusjenice i 25% hp-a, it was fun :D

1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Skinuo patch, pokrenuo kad ono: WOT stop working, windows try to find solution.  I tako 4 puta za redom...

Ima netko sličnih problema?

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

huh...igram je zakon.sad tek imam osjećaj da vozim tenka.kako lijepo odskoči pa to je za poludit. prvi dojam 99

zvuk u igri fantastičan.oduševljen sam

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 15:03 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Y2K2 kaže...

Koliko vidim vise nemozemo koristit modane nisane?(jimbocroshair) tj. igra nece da se pokrene kad stavim u res mod 8.0 nisan, a kad izbrisem uredno radi.

možda rteba čekat 0.8.0 verziju. prije si mogo i staru...

jel su to izbaciti "T" tj označavan je koga napadaš

ja sam koristio ovaj a vidim da sad radi i na 0.8. to ti je obični samo sa timerom

a evo i jimbo

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 15:50 (Kill Frenzy).
17 godina
World of Tanks

Evo video o kamuflaži, detaljno objašnjen tek toliko da se nađe tu na forumu za one koji možda ne znaju {#}

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Grafika je razočaranje,prema videima od WG očekivao sam nešto bolje. Izgleda kao zblurana i izblijeđena verzija stare grafike.

Fizika je dobra,ali mi ide na živce poskakivanje tenka na ravnim površinama.

I opet su nešto čeprkali po ruskim tenkovima-ja ću poludit,nisu propustili priliko im srediti armor.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ima puno više dinganja koliko sam skužio.moraš baš pogodit tenka kako treba,pod pravim kutom ili ide rikošet bez obzira na jačinu guna. nema onih nerealnih dinganja i nerealnih penetriranja,barem zasad.

jedina stvar koji mi se ne sviđa zasad su teksture pri dinganju i penetraciji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pranja kaže...

Grafika je razočaranje,prema videima od WG očekivao sam nešto bolje. Izgleda kao zblurana i izblijeđena verzija stare grafike.

Ugasi si onaj post processing, možda ti taj blur efekt smeta (kao mene npr.)

Meni je sve dobro jedino mi zvukovi topova nisu realni... oni osrednji topovi bi se trebali čuti kao oni jači, a jači još udarnije, dublje, glasnije.

16 godina
Vido kaže...

Meni je sve dobro jedino mi zvukovi topova nisu realni... oni osrednji topovi bi se trebali čuti kao oni jači, a jači još udarnije, dublje, glasnije.

pojačaj zvučnike{#}

meni je zvuk odličan.uz malo basa rastura

13 godina
odjavljen
Vido kaže...
Pranja kaže...

Imaš pravo,ugasio sam triple buffering i sad je bolje. THX.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel se još nekomu pojavila sića od 25 golda na WoT accountu danas ?

čini se časte da si kupimo apaurine kako je dobar patch {#}

sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...
Vido kaže...

pojačaj zvučnike{#}

meni je zvuk odličan.uz malo basa rastura

Stišao sam sve osim efekata kako bi se topovi jače čuli ali i dalje mi je zvuk nekako... nježan {#}
A nije baš da imam loše zvučnike pa da je do toga :)

17 godina
World of Tanks

Ova promjena armora je bome donijela promjene, sad sam odigrao dvije runde sa KV-2 protiv tier 8 tenkova i u prvoj me je oštetio samo arty, a odbio sam shot od T28 Prototype-a {#}, dok sam u drugoj rundi sa tier 7 tenkovima završio rundu sa 100% hp-a unatoč tome što su pucali u mene. Uglavnom pucali su mi u kupolu gdje je prije sve prolazilo, pogotovo kad me Tiger opali sa 200 penetracije, ali sad odbija samo tako. {#}

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Vido kaže...

Stišao sam sve osim efekata kako bi se topovi jače čuli ali i dalje mi je zvuk nekako... nježan {#}
A nije baš da imam loše zvučnike pa da je do toga :)

nemam pojma stvarno u čemu je problem ali meni je zvuk topova baš onako brutalan,glasan,dubok.možda ti nešto ne štima.

ja isto imam super zvučnike i kao da malo zakrče kad top opali ali to je samo efekt.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice