World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.531
|
čitano: 9.697.128
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
tomek2510 kaže...
Molim vas da napisete koje wot klanove znate ili ste u njima, da su sa prostora balkana...

Možeš si pogledati na forumu.... KLIK

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta IS cini kada poludi :)

Ubirem Top Gun kao jabuke... 

Tri puta u tri meča uništavam po 7 tenkova i to sve za redom! Moj apsolutni rekord do sada 21 tenk uništen u 3 meča za redom!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

IS je zakon tenk, 12 je moj rekord u jednoj bitki, sa zadnjim topom to je bio najlaksi grind na ruskoj heavy liniji

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pored toga sto je IS dobar all around tank, meni i njegov stil igre jako ide na ruku!

Posebno ako je neka mapa s više zgrada u pitanju. Lijepo se skriješ i onda - opališ, skriješ se pa pokusas flanking- zakon!

Posljednji top je vrh, nema tier 8 tenka kojeg ne možeš sprašit s 400+ dmg-a! Nakon njemačkih tenkova koje sam igrao, IS je velika promjena u kulturi i načinu igranja! Meni je iskreno ovaj tenk popravio sve ono što sam kod Tigera mrzio, a mrzio sam ne postojeći armor i ne mogućnost bounca... Kod IS sam bounco neke nevjerovatne stvari kao sto je Jagtig. hit s nekih 100 m... Vrlo dobar tenk- veseli me napredak ka is 3, samo se pitam hocu li pogriješiti kad prodam svog IS-a? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nećeš, is3 je odličan tenk, čak brži i pokretljiviji od is, ali bit će ti gadno bit tier 8 tenk sa 175mm penetracije, dok ne dođeš do bl9, onda si na konju

15 godina
neaktivan
World of Tanks

kakav je onaj zadnji gun na KV4?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Po ovom novom video uratku ispada da će se tenkovi moći bez većih problema kretati pod vodom...Hm...{#}

To sam i ja primjetio.neznam koliko je to moguće.malo mi je to ipak previše :)

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Riker kaže...

Po ovom novom video uratku ispada da će se tenkovi moći bez većih problema kretati pod vodom...Hm...{#}

To sam i ja primjetio.neznam koliko je to moguće.malo mi je to ipak previše :)

to ce biti do obredjene dubine, vecina onih rijeka i potoka na mapama ce biti slobodna ali sumnjam da ces plutati po jezerima

14 godina
World of Tanks

Sta da stavim 2 skill na KV-4? Prvi je Brothers in Arms....

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luka94 kaže...

kakav je onaj zadnji gun na KV4?

odličan, probija sve što ti dođe.

13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Sta da stavim 2 skill na KV-4? Prvi je Brothers in Arms....

Repair.

A da nije slučajno...?
14 godina
odjavljen
World of Tanks

Ako netko želi igrati sa mojim accountom, neka mi se javi na PM.

Trebam samo nekoga da mi riješava prve pobjede do 22.8. kada se vraćam.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta dobiš kada ti cijela posada ima 100% brothers in arms skill?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

5% na skill kao i ventilacija

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

dva bombona i žvakaću

Pričam i serem bezveze
15 godina
World of Tanks

JgPz E100:

Rotation speed increased by 2 deg
Increased passability by 7-8%
Aiming time will be reduced
Reduced dispersion when moving your gun

AMX50B:

Rotation speed increased by 4 deg
Dispersion on the move reduced by 10%
HP extended by 100 points
RoF increased by 9% between shots inside the drum magazine
Gun depression increased by 2 deg
Dispersion during turret rotation reduced by 20%
Turret rotation speed increased by 4 deg/sec

T30:

Reverse speed decreased from 12 km/h to 10 km/h
Reload time of 155 mm T7 gun increased from 20.3 sec to 21 sec
Decreased passability by 5%

jedina dobra stvar je što će 50B uskoro u garažu, a onda će vjerojatno acc na prodaju.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
mystik kaže...

T30:

Reverse speed decreased from 12 km/h to 10 km/h
Reload time of 155 mm T7 gun increased from 20.3 sec to 21 sec
Decreased passability by 5%

wtf zašto su ga toliko nerfali???

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
16 godina
neaktivan

Jednostavan odgovor,  zato sto je americki tenk.

15 godina
World of Tanks

IS-7 power {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Intel&ATI kaže...

IS-7 power {#}

Baš ti se potrefilo na X3 ^^

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
15 godina

Da, nisam ga cijelii dan vadio iz garaže pa reko ajde sad jednu {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedva čekam da istražim Object 268 tak da mogu prodat ovo smeće od objecta 704. Tenk je jak samo na papiru, dok u stvarnosti ne mogu probit ruski T-44. Sad maloprije nisam uspio probit IS-7 s tim da sam ga pogodio u onaj trokut odozdola, a stajao sam okomito na njega. E 100 sam došao sa strane i ništa. Okomit hitac u motor i ništa! Bullshit! 

Navodno ništa nisu dirali u zadnjem patchu, al nema šanse. Nakon dolaska vezije mi je 50-50 dal ću penetrirat il ne i to ako gađam u karakteristične točke.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

Jedva čekam da istražim Object 268 tak da mogu prodat ovo smeće od objecta 704. Tenk je jak samo na papiru, dok u stvarnosti ne mogu probit ruski T-44. Sad maloprije nisam uspio probit IS-7 s tim da sam ga pogodio u onaj trokut odozdola, a stajao sam okomito na njega. E 100 sam došao sa strane i ništa. Okomit hitac u motor i ništa! Bullshit! 

Navodno ništa nisu dirali u zadnjem patchu, al nema šanse. Nakon dolaska vezije mi je 50-50 dal ću penetrirat il ne i to ako gađam u karakteristične točke.

nije ti ni obj268 nista bolji, top moze napraviti samo malo veci dmg za isti reload a razlika u penetraciji je neprimjetna

najbolje ga koristiti agresivno jer top prakticki nemozes okrenut, bolje ces proc kao potpora mediumima nego snajper

16 godina
krayz1e kaže...

BL-10 je poznat kao prevrtljivi gad, uzmi to pod normalno i puno bolje ces se osjecat.

17 godina
krayz1e kaže...

Bitch please sa tigerom II danas, top sa 225mm, a francuski tier V arty s oklopom debljine plastike na mojoj tipkovnici mi 2 puta bouncao.

Nek mi netko kaže kak mi je IS skinuo HP ako je pogodio ovdje u top??? Već mi se više puta dogodilo da me tu pogode i da mi skinu hp, jel to neki bug ili šta?

AMX1375 sa mrtvim gunnerom i oštećenim topom (17 hp-a ostalo), primjetite krug...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 22:34 (Hyperion).
15 godina
World of Tanks

To ti je, kak se ono kaže u WGu?

Ah da. 

Working as intended.

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jel zna neko stranicu da se vidi koliko neko ima srebra i golda.

Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

AMX1375 sa mrtvim gunnerom i oštećenim topom (17 hp-a ostalo), primjetite krug...

Prije će taj amx sam sebe pogodit nego nekoga drugoga...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
michael kaže...

Jel zna neko stranicu da se vidi koliko neko ima srebra i golda.

Misliš neki drugi igrač? Kolko ja znam ne postoji. Po meni to je kao da pitaš jel možeš negdje saznat kolko netko ima na tekućem računu {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego imam pitanje,jeste li ikad ikome sugerirali da ne igra neku igru?

mislim,mora se nekad uzeti u obzir da netko ne igra radi pobjede ili skilla nego samo radi zabave.

27 Da jesam
3 Ne
0 Nisam siguran...
Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice