akcija za epuip, a imam equip na svim tenkovima 

mogu početi davati kredite, ne znam kaj ću s parama.. treba netko? mala kamata 
Ode 4 miljona na equip i ostane mi 100k, DAMN, trebam ja 10 miljona 

Ode 4 miljona na equip i ostane mi 100k, DAMN, trebam ja 10 miljona 
A vidim, 1 gold stoji tu tek toliko da se hvali :D
Daj meni malo love...

aj ne se*i, kupi object 268, batchat 25 i object 261 pa onda nabaci ss
uostalom imaš t59, igraš 0-24 na premiumu, kaj se čudiš tim milijunima, to se otopi na tri tenka kak sam ti i navel
aj ne se*i, kupi object 268, batchat 25 i object 261 pa onda nabaci ss
uostalom imaš t59, igraš 0-24 na premiumu, kaj se čudiš tim milijunima, to se otopi na tri tenka kak sam ti i navel
zaboravio si ST-I
još mi i on fali.. za većinu moram još dosta xp-a natući tako da će biti još i para 
sa t59 odigram dnevni bonus, ne više.. ako hoćeš pogledaj broj partija
baš mi je fora ta cifra, morao sam shareati uz malu dozu qrchenja, šta se odmah srdiš 
@dedaa
dobra im je fora.. nekako je bilo za očekivati da ti neće vratiti gold.. mogli su ti barem odmah nabaciti tu kompenzaciju xp-a
ali jbg s druge strane tvoja greška.. ja sam se čudio kad sam vidio da su mi t54 i obj. ostali elite nakon patcha
Ma nisam se ni sjetio maknuti kvačicu kada nisam ni gledao, ajde krivnja je 50 50 kako su rekli, sad me zanima ako im uslikam istrazenog 268 oce li mi dati gold ili bas exp.
hmm upravo sam još 3 puta pročitao i čini mi se da je ipak gold.. ali liku gramatika definitivno nije jača strana 
Uzeo malo amx50b nakon sto godina.vec sam i zaborvio da ga imam u garaži i sad se uopće više ne čudim zašto ga ne vidim u bitkama više.tenk je loš
LOL to bi se trebalo uračunavati u camo value
još je i prikladna boja tenka.. tko bi ga vidio 

Ak je kamata 5% max onda daj meni 2 mil. jer mi treba za opremu 
Nego kud ne trošiš to, ja kad imam prvi milijun odma potrošim i ostanem na 100 creditsa xD
(Na ruskom)
Novi video vezan uz 8.0 patch, prikazuje promjene u GUI-u(graphical user interface). Redizajn tech tree-a, kamfulaže (pustinjska, zimska, normalna) koje se mjenjaju automatski da bi se prilagodile mapi, nove mogućnosti dodavanja natpisa i nešto sličnog kao clan tag-ova, F1-F7 će bit stavljeni u grafički izbornik u igri (nešto slično kao odabir mogućnosti crysis 1 suita) itd.
CP sa reddita:
Ovaj novi research interface mi se ne sviđa... Nekako mi je previše nepregledan...
No sve ostalo će biti super. 
Po ovom novom video uratku ispada da će se tenkovi moći bez većih problema kretati pod vodom...Hm...
nesto cudno mi se dogadja sa vk 3601... evo sad bas igrao assault na malinovki i 2 min od pocetka runde dok sam bio iza zaklona i pucao po nekom drugom tenku samo mi je odjednom nestalo pola healtha. nije mi bio registriran nikakav pogodak ili nesto slicno. slika se nije zatresla, posada nije izjavila da sam pogođen, apsolutno nista. samo mi je nestalo pola healtha. isto mi se dogodilo i jucer dok sam igrao. zna li nesto sto bi to moglo biti?
nesto cudno mi se dogadja sa vk 3601... evo sad bas igrao assault na malinovki i 2 min od pocetka runde dok sam bio iza zaklona i pucao po nekom drugom tenku samo mi je odjednom nestalo pola healtha. nije mi bio registriran nikakav pogodak ili nesto slicno. slika se nije zatresla, posada nije izjavila da sam pogođen, apsolutno nista. samo mi je nestalo pola healtha. isto mi se dogodilo i jucer dok sam igrao. zna li nesto sto bi to moglo biti?
pa pogodjen si samo nisi imao registriran zvuk jer ti je posada nesto drugo pricala
ps moras znat da su zvukovi u wotu priotizirani - prije ce ti rec da si promasio nego da goris 
jeste primjetili novoga americkog mediuma u videu
Također se ispod slike vidi cijena, 7200 golda.To je premium tenk koji je vec u igri. SuperPershing.
pa pogodjen si samo nisi imao registriran zvuk jer ti je posada nesto drugo pricala
ps moras znat da su zvukovi u wotu priotizirani - prije ce ti rec da si promasio nego da goris 
I meni se to dogodilo mislim dva puta. Ne flešne ti ništa, tu si i od jenom nema HP-a. Dobro ja sam vidio tenka koji je pucao u mene.
Također se ispod slike vidi cijena, 7200 golda.To je premium tenk koji je vec u igri. SuperPershing.
Ti gledaš gdje je miš pozicioniran, a on priča o sasvim desetom tenku koji je obilježen crvenim. Smanji alkohol.
Događalo se i meni. I to više puta...I drugi ljudi imaju takav bug..Koliko sam shvatio, došao je s 7.5..
I meni se to dogodilo mislim dva puta. Ne flešne ti ništa, tu si i od jenom nema HP-a. Dobro ja sam vidio tenka koji je pucao u mene.
hhah a ja sam jos bio potpuno iza zastite, a nitko od njihovih osim tog jednog jednog kojeg sam gađao nije bio spotan... a posada nije bila apsolutno nista govorila, ni prije ni poslije "pogotka"
samo odjednom, PAF! Nema healtha 
Ti gledaš gdje je miš pozicioniran, a on priča o sasvim desetom tenku koji je obilježen crvenim. Smanji alkohol.
Fulao sam, moj bed. Ti smanji bezobrazluk.
Nego dali se na m4a3e2 uopće isplati nadogradit kupolu?
Evo prednosti i nedostataka:
+Dobivam +100 životnih bodova --to je ajde ok
+Malo veći view range--to mi je svejedno
+Malo veća okretnost kupole--još više svejedno
+Mogu nadogradit na zanemarivo bolji top-sim tam...
-Gubim puno puno armora--NEOPROSTIVO
Naravno u obzir uzimam i svoj način igre,znači hull down,nemam strpljenja baš za obranu ali kada sam u obrani sam jako dobar snajper... Ja osobno sam za stock turret ali stock je ipak stock...
uzmi kupolu,dobijes hp-e i zadnji top
i ja sam se vracal na stock kupolu,al sam ju ipak nadogradio
M1A2 je najbolji top i nemoj ga izbjegavat zbog malo armora
stavi ramer,vent i vertikal pa ces vidjet za kaj je sve taj tenk sposoban
ak si top tier mozes ga igrat skoro pa ko hevija,skrivaj bok u nakosi se
inace je za snajp iz pozadine u pocetku,a poslije i za proboj i za rush
nemoj se bojat jacih tenkova,samo pazi protiv kakvog igraca ides ak nije nub da te ne pojede
Što bi moglo od opreme na Löwea?
vent,vertikal i gun drive...... blaupunkt autoradio,lederzic i wonderbaum drvo za retrovizor
posto je to suplji tenk ko i t34,treba snajpat
a vaznije je brzo nanisanit nego brzo reloadat,posebno na tetrapak tenkovima,jer se podrazumijeva da se skrivas i izlazis iz zaklona da puknes,1 sec u zaklonu ne znaci puno
bitna je preciznost,da dobis vise hitova,vise expa i cred
Trebam jos preporuku sta da stavim na sljedece tenkove:
VK 2801 (Rammer i Ventilacija)
T-50-2 nista nemam
AMX 13 90 nista neam
KV-5 ( Rammer i Ventilacija )
Hvala
kv5 uzmi vent,gun drive i vertikal-bitno je za borbu u pokretu (ramer nije tolko bitan ak agresivno igras), i jos onaj dodatni benzin da malo zivne tenk
amx 13-90 vent, gun drive i moze npr coated optics
t-50-2 ramer,vent i optika
neko je predlozio gun drive al to je bedastoca jer je aktivan 3 sec nakon kaj stanes,a taj tenk se vozi gas do daske
vk2801 uzmi vent,optiku i aditional grousers(povecavaju brzinu po sporijim terenima,odlicno,koristim na pzr3/4 i jos je brzi,ludilo)
+50% izdržljivosti za streljivo
+5% na glavne vještine
zaštita od sudara i eksplozije +15%
+25% vidokrug za zaustavljen tenk,a li ne više od 500m
nosivost osvjesa +10%, poboljšana izdržljivost
brže nišanjenje za -10%
obložena optika do 500m, +10% na vidokrug
50% na spremnik goriva
-10% punjenje topa
+25%brzina popravka
50% na trajnost motora
maskirana mreža
KOJE DA UZMEM OD OVOGA? ZA IS
omg
posto na njega nejde vertikal(na amere od tir7 ostale tir8)
uzmi vent +5% na glavne vještine
ramer -10% punjenje topa
gun drive brže nišanjenje za -10%- radi 3 sec nakon sto stanes! (ne radi u pokretu,znaci koristi space za ...ma vidi F1)
Ovu akciju trebam iskoristit da na svoj T29 stavim sve sto se moze staviti samo ne znam odakle poceti :)
ramer,vent i vertikal ak igras sa 90mm,dace ti neopisivu glatkocu kretanja u borbi,jos ak uzmes onaj benzin za 5% vecu brzinu okretanja kupole,ludilo
eventualno umjesto ramera gun drive,jer 90mm ionak brzo puca,a ak si na mjestu gun drive ti puno znaci
ak igras sa 105,uzmi ramer,vertikal i gun drive,eventualno umjesto ramera vent koji ti djeluje na svu posadu i sve statse
po meni je vent vazniji od ramera,jer je ramer 10% reload time a vent 5% sve
a kombinacija vertikala i gun drivea sa skillovima cini cuda u brzem nisanjenju i manjem nisanu