World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.531
|
čitano: 9.695.650
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
nine kaže...

{#} akcija za epuip, a imam equip na svim tenkovima {#}{#}{#}{#}{#}

mogu početi davati kredite, ne znam kaj ću s parama.. treba netko? mala kamata {#}

Ode 4 miljona na equip i ostane mi 100k, DAMN, trebam ja 10 miljona {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A vidim, 1 gold stoji tu tek toliko da se hvali :D

Daj meni malo love...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 19:49 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
for fucks sake, ja mislio da sam bogat kad sam skupio milion i sedamsto u proteklih mjesec dana... a ovaj se čikur tu s 17 :D
Pričam i serem bezveze
15 godina
nine kaže...
mogu početi davati kredite, ne znam kaj ću s parama.. treba netko? mala kamata {#}

aj ne se*i, kupi object 268, batchat 25 i object 261 pa onda nabaci ss

uostalom imaš t59, igraš 0-24 na premiumu, kaj se čudiš tim milijunima, to se otopi na tri tenka kak sam ti i navel

★★★★★☆
16 godina
World of Tanks

Napokon su odgovorili na ticket, pazite odgovor

I što, sad bi ja trebao grindati opet taj exp, nisu oni ni ludi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nani_cropes kaže...

aj ne se*i, kupi object 268, batchat 25 i object 261 pa onda nabaci ss

uostalom imaš t59, igraš 0-24 na premiumu, kaj se čudiš tim milijunima, to se otopi na tri tenka kak sam ti i navel

zaboravio si ST-I {#} još mi i on fali.. za većinu moram još dosta xp-a natući tako da će biti još i para {#}

sa t59 odigram dnevni bonus, ne više.. ako hoćeš pogledaj broj partija {#} baš mi je fora ta cifra, morao sam shareati uz malu dozu qrchenja, šta se odmah srdiš {#}

@dedaa

dobra im je fora.. nekako je bilo za očekivati da ti neće vratiti gold.. mogli su ti barem odmah nabaciti tu kompenzaciju xp-a

ali jbg s druge strane tvoja greška.. ja sam se čudio kad sam vidio da su mi t54 i obj. ostali elite nakon patcha

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 21:16 (nine).
16 godina
World of Tanks

Ma nisam se ni sjetio maknuti kvačicu kada nisam ni gledao, ajde krivnja je 50 50 kako su rekli, sad me zanima ako im uslikam istrazenog 268 oce li mi dati gold ili bas exp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

hmm upravo sam još 3 puta pročitao i čini mi se da je ipak gold.. ali liku gramatika definitivno nije jača strana {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Uzeo malo amx50b nakon sto godina.vec sam i zaborvio da ga imam u garaži i sad se uopće više ne čudim zašto ga ne vidim u bitkama više.tenk je loš

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Duboka voda na mapi "Highway" + niski tenk (ECL AMX) = World of Submarines {#}

-btw: Kada me Pz4 na kraju uništio, nije bilo eksplozije tenka...

Unable to fire: Vehicle is under water Unable to fire: Vehicle is under water
Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 23:47 (Shamrock).

9 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

LOL to bi se trebalo uračunavati u camo value {#} još je i prikladna boja tenka.. tko bi ga vidio {#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nine kaže...

{#} akcija za epuip, a imam equip na svim tenkovima {#}{#}{#}{#}{#}

Ak je kamata 5% max onda daj meni 2 mil. jer mi treba za opremu {#}

Nego kud ne trošiš to, ja kad imam prvi milijun odma potrošim i ostanem na 100 creditsa xD

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
World of Tanks

(Na ruskom)

Novi video vezan uz 8.0 patch, prikazuje promjene u GUI-u(graphical user interface). Redizajn tech tree-a, kamfulaže (pustinjska, zimska, normalna) koje se mjenjaju automatski da bi se prilagodile mapi, nove mogućnosti dodavanja natpisa i nešto sličnog kao clan tag-ova, F1-F7 će bit stavljeni u grafički izbornik u igri (nešto slično kao odabir mogućnosti crysis 1 suita) itd.

CP sa reddita:

• new research screen
  • you can buy premium tanks from research tree
  • new stats page after round finishes
  • new soviet TD's
  • auto select camo for map types, also camo gives -5% bonus of detection
  • emblems and texts on tanks, each nation have different
  • ability to exclude both new game modes from playing
  • new, console like, voice command selection

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 14:02 (Hyperion).
Moj PC  
11 0 hvala 9
16 godina
World of Tanks

Ovaj novi research interface mi se ne sviđa... Nekako mi je previše nepregledan...

No sve ostalo će biti super. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da nije bilo rodje, poraz bi bio garantovan :)))

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jeste primjetili novoga americkog mediuma u videu

T54E2 T54E2
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 15:25 (DedicatedGamer).
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Po ovom novom video uratku ispada da će se tenkovi moći bez većih problema kretati pod vodom...Hm...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna od boljih s is-8 u zadnje vrijeme...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nesto cudno mi se dogadja sa vk 3601... evo sad bas igrao assault na malinovki i 2 min od pocetka runde dok sam bio iza zaklona i pucao po nekom drugom tenku samo mi je odjednom nestalo pola healtha. nije mi bio registriran nikakav pogodak ili nesto slicno. slika se nije zatresla, posada nije izjavila da sam pogođen, apsolutno nista. samo mi je nestalo pola healtha. isto mi se dogodilo i jucer dok sam igrao. zna li nesto sto bi to moglo biti?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Reichz kaže...

nesto cudno mi se dogadja sa vk 3601... evo sad bas igrao assault na malinovki i 2 min od pocetka runde dok sam bio iza zaklona i pucao po nekom drugom tenku samo mi je odjednom nestalo pola healtha. nije mi bio registriran nikakav pogodak ili nesto slicno. slika se nije zatresla, posada nije izjavila da sam pogođen, apsolutno nista. samo mi je nestalo pola healtha. isto mi se dogodilo i jucer dok sam igrao. zna li nesto sto bi to moglo biti?

pa pogodjen si samo nisi imao registriran zvuk jer ti je posada nesto drugo pricala

ps moras znat da su zvukovi u wotu priotizirani - prije ce ti rec da si promasio nego da goris {#}

14 godina
DedicatedGamer kaže...

Također se ispod slike vidi cijena, 7200 golda.To je premium tenk koji je vec u igri. SuperPershing.

17 godina
DedicatedGamer kaže...
Reichz kaže...

pa pogodjen si samo nisi imao registriran zvuk jer ti je posada nesto drugo pricala

ps moras znat da su zvukovi u wotu priotizirani - prije ce ti rec da si promasio nego da goris {#}

I meni se to dogodilo mislim dva puta.  Ne flešne ti ništa, tu si i od jenom nema HP-a. Dobro ja sam vidio tenka koji je pucao u mene.  

17 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
DedicatedGamer kaže...

Također se ispod slike vidi cijena, 7200 golda.To je premium tenk koji je vec u igri. SuperPershing.

Ti gledaš gdje je miš pozicioniran, a on priča o sasvim desetom tenku koji je obilježen crvenim. Smanji alkohol.

17 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Događalo se i meni. I to više puta...I drugi ljudi imaju takav bug..Koliko sam shvatio, došao je s 7.5..

13 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
DedicatedGamer kaže...
Reichz kaže...

I meni se to dogodilo mislim dva puta.  Ne flešne ti ništa, tu si i od jenom nema HP-a. Dobro ja sam vidio tenka koji je pucao u mene.  

hhah a ja sam jos bio potpuno iza zastite, a nitko od njihovih osim tog jednog jednog kojeg sam gađao nije bio spotan... a posada nije bila apsolutno nista govorila, ni prije ni poslije "pogotka" {#} samo odjednom, PAF! Nema healtha {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina
keiichi26 kaže...
smola3005 kaže...
DedicatedGamer kaže...

Ti gledaš gdje je miš pozicioniran, a on priča o sasvim desetom tenku koji je obilježen crvenim. Smanji alkohol.

Fulao sam, moj bed. Ti smanji bezobrazluk.

17 godina
World of Tanks

Evo jednog replay-a s tigerom II od jučer, top gun i sniper pa tko hoće neka pogleda.

LINK

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...

Nego dali se na m4a3e2 uopće isplati   nadogradit kupolu?

Evo prednosti i nedostataka:

+Dobivam +100 životnih bodova --to je ajde ok

+Malo veći view range--to mi je svejedno

+Malo veća okretnost kupole--još više svejedno

+Mogu nadogradit na zanemarivo bolji top-sim tam...

-Gubim puno puno armora--NEOPROSTIVO

Naravno u obzir uzimam i svoj način igre,znači hull down,nemam strpljenja baš za obranu ali kada sam u obrani sam jako dobar snajper... Ja osobno sam za stock turret ali stock je ipak stock...

uzmi kupolu,dobijes hp-e i zadnji top

i ja sam se vracal na stock kupolu,al sam ju ipak nadogradio

M1A2 je najbolji top i nemoj ga izbjegavat zbog malo armora

stavi ramer,vent i vertikal pa ces vidjet za kaj je sve taj tenk sposoban

ak si top tier mozes ga igrat skoro pa ko hevija,skrivaj bok u nakosi se

inace je za snajp iz pozadine u pocetku,a poslije i za proboj i za rush

nemoj se bojat jacih tenkova,samo pazi protiv kakvog igraca ides ak nije nub da te ne pojede

Proz0r kaže...

Što bi moglo od opreme na Löwea?

vent,vertikal i gun drive...... blaupunkt autoradio,lederzic i wonderbaum drvo za retrovizor

posto je to suplji tenk ko i t34,treba snajpat

a vaznije je brzo nanisanit nego brzo reloadat,posebno na tetrapak tenkovima,jer se podrazumijeva da se skrivas i izlazis iz zaklona da puknes,1 sec u zaklonu ne znaci puno

bitna je preciznost,da dobis vise hitova,vise expa i cred

Stolnik kaže...

Trebam jos preporuku sta da stavim na sljedece tenkove:

VK 2801 (Rammer i Ventilacija)

T-50-2 nista nemam

AMX 13 90 nista neam

KV-5 ( Rammer i Ventilacija )

Hvala

kv5 uzmi vent,gun drive i vertikal-bitno je za borbu u pokretu (ramer nije tolko bitan ak agresivno igras), i jos onaj dodatni benzin da malo zivne tenk

amx 13-90 vent, gun drive i moze npr coated optics

t-50-2 ramer,vent i optika

neko je predlozio gun drive al to je bedastoca jer je aktivan 3 sec nakon kaj stanes,a taj tenk se vozi gas do daske

vk2801 uzmi vent,optiku i aditional grousers(povecavaju brzinu po sporijim terenima,odlicno,koristim na pzr3/4 i jos je brzi,ludilo)

Remzi kaže...

+50% izdržljivosti za streljivo

+5% na glavne vještine

zaštita od sudara i eksplozije +15%

+25% vidokrug za zaustavljen tenk,a li ne više od 500m

nosivost osvjesa +10%, poboljšana izdržljivost

brže nišanjenje za -10%

obložena optika do 500m, +10% na vidokrug

50% na spremnik goriva

-10% punjenje topa

+25%brzina popravka

50% na trajnost motora

maskirana mreža

KOJE DA UZMEM OD OVOGA? ZA IS

omg{#}

posto na njega nejde vertikal(na amere od tir7 ostale tir8)

uzmi vent +5% na glavne vještine

ramer -10% punjenje topa

gun drive brže nišanjenje za -10%- radi 3 sec nakon sto stanes! (ne radi u pokretu,znaci koristi space za ...ma vidi F1)

marsovac kaže...

Ovu akciju trebam iskoristit da na svoj T29 stavim sve sto se moze staviti samo ne znam odakle poceti :)

ramer,vent i vertikal ak igras sa 90mm,dace ti neopisivu glatkocu kretanja u borbi,jos ak uzmes onaj benzin za 5% vecu brzinu okretanja kupole,ludilo

eventualno umjesto ramera gun drive,jer 90mm ionak brzo puca,a ak si na mjestu gun drive ti puno znaci

ak igras sa 105,uzmi ramer,vertikal i gun drive,eventualno umjesto ramera vent koji ti djeluje na svu posadu i sve statse

po meni je vent vazniji od ramera,jer je ramer 10% reload time a vent 5% sve

a kombinacija vertikala i gun drivea sa skillovima cini cuda u brzem nisanjenju i manjem nisanu

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 19:25 (ED63).
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Molim vas da napisete koje wot klanove znate ili ste u njima, da su sa prostora balkana...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice