Neznam kako si ti zakljucio da se ja zivciram, zabrijo si malo.
Nisam mislio na tebe, mislim općenito, pogotovo na one koji mi tu pišu kak su izbrisali igru i slične oproštaje za koje me zaboli ona stvar.
Neznam kako si ti zakljucio da se ja zivciram, zabrijo si malo.
Nisam mislio na tebe, mislim općenito, pogotovo na one koji mi tu pišu kak su izbrisali igru i slične oproštaje za koje me zaboli ona stvar.
Moji prvi dojmovi:
AMX tier5- odigrane 3 partije, u sve 3 prvi hitac ode motor, u 10ak sekundi dok sam stajao ode i ostalo...
Susret s E100 prošao više nego odlično (ja u ausfB) tri puta puca na mene, dvaput dinga jednom mi skida 35%, ja njemu u 2 šuta skidam 35%
Sviđa mi se novi gun na Batchatu, iako ima 5 granata u bubnju, puni brže za cca 8 sec...
obožavam ovu temu toliko odraslih i semi-odraslih cvilidreta da je to poezija
ovoliko plača nije bilo u mmorpg-ovima di su određene klase bile toliko OP da su prolazile kroz horde neprijatelja.
object 268 je OP, a američki TD-ovi koji praktički imaju isti top i bolji armor, pa čak i e4 turret mu nisu ni do koljena po nekima tu ROFL. dajte se prizemljite i zbrišite igru ako vas živcira.
da ne ispadne opet da sam WG-ljubac ili šta već, i ja smatram da su zahebali stvari sa ovim patchom (bez obzira što još nisam igrao LOL), jer su kreirali ogroman disbalans u klasama.
shebali su heavyje do bola, izgubili su svoju svrhu. nakon ovog patcha maus bi trebao imati 4-5k hp-a, a ne samo 200 više.. čini mi se da mediumi postaju ultimatni tip tenka što je jednostavno krivo.
sve što mediumi ne izimbaju sa svojom brzinom i svojim super brzim, preciznim i penetrirajućim topovima će počistiti super-precizni TD-ovi iz daljine.
koja je svrha heavyja ako medium i TD mogu popiti skoro isto dmga kao i oni.
@mystic
ne kužim tvoju logiku.. po tebi newbovi idu prvo na forume tražiti koja je nacija OP pa onda tek idu igrati.. FFS pa pravi newb niti ne zna šta znači OP LOL.
newb upali igru i odabere što mu se sviđa.. pravi newb niti ne kuži šta valja, niti razlike između tenkova. zašto to mislim? eto pogledajte moj klan (L_G_P), sve su mi frendovi i poznanici i sve su redom nubovi osim mene i možda još 2 igrača koji su ajmo reći solidni.. svima sam rekao da su MENI rusi najbolji i zašto to mislim. svi su na kraju odabrali po svojoj volji bez obzira na moje riječi.
evo svi se žalite što su buffali t54 blah blah.. iskreno meni priča da ga buffaju zbog newbova ne drži vodu.. ili sam ja jedini kojemu tenk nije 100%-tno legao..
jbg nisam doma pa ne mogu ss-ati, ali slobodno si pogledajte moje statistike sa t44 i typeom s kojima razvaljujem pa usporedite sa t54.. nick ninefors
ne kažem ja da je loš tenk, čak štoviše je odličan, ali ili sam ja lud ili me igra mrzi s njim.
Prvi fight s AMX12t nakon patcha i kad ono 6 T10 na svakoj stranic. Zaplakah skoro.
uzel ko onog tier VI dick max longa? to je jedini premium koji si mogu priustit,koliko zaradjuje? srel sam ih par u borbi ali nisam niti jednom sa slugerom i m18 naletel na njih(e ta dva su mi opaka,prvi bounca puno,a drugi je brz,top je milina)
uzel ko onog tier VI dick max longa? to je jedini premium koji si mogu priustit,koliko zaradjuje? srel sam ih par u borbi ali nisam niti jednom sa slugerom i m18 naletel na njih(e ta dva su mi opaka,prvi bounca puno,a drugi je brz,top je milina)
Iskreno ne djeluje mi ko nekakav teski moneymaker, ipak su granate po 800 u cemu nevidim smisao jer je top prakticki ko stari zis sa su85 a tamo su granate po 250 bile.
Pozz Wot ekipa.. Popiz** sam na svom Tiger 2 i odlucim malo probati t-50... Sto reci, nevjerovatna mala zvjerkica koja juri 100 Km/h!
Kad te pitaju - can u drift lol, ili kad ti kazu gg enemy igrači, cool osjecaj.. Bolje zaradjujem na t 50 od rockfellera 20 000 do 22 000 k po partiji i oko 800-1200 xpa na premium!
Pronasao se ja ;)..
shebali su heavyje do bola, izgubili su svoju svrhu. nakon ovog patcha maus bi trebao imati 4-5k hp-a, a ne samo 200 više.. čini mi se da mediumi postaju ultimatni tip tenka što je jednostavno krivo.
sve što mediumi ne izimbaju sa svojom brzinom i svojim super brzim, preciznim i penetrirajućim topovima će počistiti super-precizni TD-ovi iz daljine.
Što god mi mislili o tome činjenica je da su mediumi istisnuli teške tenkove u stvarnosti. Od MBT-ova danas mislim da se jedino Abrams može svrstati pod teške. Ako se ne varam...
igra li ko ESL turnire (cupove) ?!!
Pa jel mi to moze ko objasnit kako to funkcionira?!
:)
hvala
Što god mi mislili o tome činjenica je da su mediumi istisnuli teške tenkove u stvarnosti. Od MBT-ova danas mislim da se jedino Abrams može svrstati pod teške. Ako se ne varam...
ajde razmisli jos jednom!
http://en.wikipedia.org/wiki/M1_Abrams
http://en.wikipedia.org/wiki/Leclerc
http://en.wikipedia.org/wiki/Leopard_2
Meni se isto čini da su heavy tenkovi izgubili smisao. možda bi bilo najbolje da sada stave t11 heavy tenkove :)
Jel se to meni čini ili je MM sad napokon kako spada?
Trebali bi stavit tier 11, glupo je sad ovako par desetki medium tenkova cisti sve pred sobom pa i tier x heavy tenkove.
Eto, nakon par runda s novim ELC AMX-om, mogu reći da je odličan, top je prva liga, buši sve do tier 8 tenkova, a vjerojatno bi mogao i neke tier 9. MM mu je uglavnom naklonjen, iako sam imao nekoliko tier 9 runda. Evo jedne dobre, šteta mi ga je igrat kao scouta i poginut tamo negdje kad ima tako jaki top, pa preporučam da ga igrate kao malo bržeg TD-a.
http://www.sendspace.com/file/5xlm3r
sviđa mi se patch, pogotovo to što su sad izjednačeni td med i heavy tenkovi, ne kužim kaj vi u heavy tenkovima cvilite da se sad med tenkovi pre strašni, da im pogledate karakteristike vidjeli bi da su gotovo identični kao 9 samo brže pucaju, malo više hp i to je to, kao med tenk armor im ne znači previše kad u pravilu imaju slabiji nego heavy...
evo opet ću se vratit na temu kako uništavaju njemce a buffaju ruse, ono što me bode u oči kao igla je fire rate na t10 med tenkovima e50m i t62, znači e50m-6.25, radi dmg 390 penetracija 270 i nišani za 2.1, a t62-9.09!!!!! nišani za 2.0 i dmg od 320 pen 260 i nešto
PA SAD VI MENI RECITE DA JE TO POŠTENO OVAJ MIZERNI RAZMAK U DMG NE VRIJEDI NIŠTA KADA RUS ISPALI 3 RUNDE VIŠE U MINUTI, PA MISLIM STVARNO
Pa glupo je da izjednacavaju med, heavi i td tenkove, onda klase gube smisao.
@renofan
bolji accuracy, veći penn i općenito bolji armor (korisno protiv nižih tierova), više HP-a, veća krajnja brzina..
gledaj big picture.. iako i ja mislim da je ROF t62 ipak malo prevelik..
ove ponovne RL usporedbe neću ni komentirati.. ovo je igra, i blah blah blah.. neda mi se, već je sve 1000 puta rečeno
EDIT:
imam lijevu ruku u zavoju i ne mogu igrat wot :(((
imam lijevi prst u zavoju i ne mogu igrat wot :(((
Imaš deset lijevih prstiju-koji od njih?
imam lijevi prst u zavoju i ne mogu igrat wot :(((
Imaš deset lijevih prstiju-koji od njih?
ispravio sam se :D
ispravio sam se :D
I sve prste u zavoju?
ajde razmisli jos jednom!
http://en.wikipedia.org/wiki/M1_Abrams
http://en.wikipedia.org/wiki/Leclerc
http://en.wikipedia.org/wiki/Leopard_2
Ok, očito ih ima više, ali za mnoge države MBT-ovi su i dalje ruska T linija koja su uglavnom nekakvi kvazi mediumi. Pa čak i T-90 kao najmoderniji ruski tenk ima "samo" 47 tona (panther je imao 45 tona npr.). Hrvatski Degman ima 44.5 tona i i dalje je MBT (baziran na T-72 koji je isto MBT). T-80 ima 42-48 tona, isto MBT. Širok je to pojam.
Doduše jedan T-72 ne može parorati Abramsu ali T-90 je već itekako sposoban.
Iako iskreno neznam po kojim se točno parametrima to precizno određuje (B1 je teški tenk, a ima samo 28 tona).
No uglavnom mislim da su tier X mediumi ok, makar su tier X TD-ovi malo previše.
evo jedna dobra s arty!!" :)
http://www.4shared.com/file/gAksfh8y/20120802_0115_france-AMX_13F3A.html?
ajde dodajte me ljud nemam nikoga od forumasa na wotu...nick tomo53nja...Hvala....
Zaključak je da su heavy tenkovi obsolete kao i u real life-u
IS-4 mi je postao nekako beskorisan, nevidim smisla više u njemu no i dalje mi neki glasić govori da ga ostavim...
Zaključak je da su heavy tenkovi obsolete kao i u real life-u
IS-4 mi je postao nekako beskorisan, nevidim smisla više u njemu no i dalje mi neki glasić govori da ga ostavim...
možeš ga dat meni
EDIT:oni ovaj MM nisu popravili već su ga još i pogoršali,sad sam bio u T7 rudi gdje su protivnici imali čak 3 T6 tenka više nego mi...
tolko o match makingu.....
No uglavnom mislim da su tier X mediumi ok, makar su tier X TD-ovi malo previše.
a tier X heavyji su malo premalo ..
opet moram komentirati RL usporedbe.. ovo je fking igra, nemaš kaj sa pravim svijetom uspoređivati, pogotovo ne sa modernim tenkovima.
t10 heavyji su postali suvišni... šta može jedan maus protiv jednog t62. može sjesti, pustiti kontrole i plakati..
iz bliza se maus i e100 ownaju i sa t54, a sad ih medsi ownaju i iz daleka.
slabiji firepower i manja preciznost od medova LOOL.. kaj će ti armor kad te sada svatko buši kako hoće.
neznam zašto bi medsi istisnuli hevije
istina da imaju dobre topove ali i dalje nemaju armora
rađe vidim na svom timu is7 nego nekog od ovih novih medsa
Kakav je SU-100 u odnosu na SU-85 za zaradu? Imam xp-a da otključam SU-100, vuku me veći view range i 100mm top, pogotovo sad kad su ukinuli 107icu iako sam se zabavljao sinoć sa 85icom.