World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.371.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
luka94 kaže...
g12356 kaže...

Sviđa mi se amx elc,u prvoj bitci radim manevre za koje sam na luchsu morao pun k vježbati...90mm top mi je također dobar...a to dolazi od čovjeka koji inače vozi uglavnom samo "teške" teške tenkove(b1,amx 40,tiger II,kv3).

{#}

Vjeruj mi da sam apsolutno svjesno to napisao,jer bi amx-u 40 vjerojatno trebao motor od 1000 konja da postigne svoj "max speed" na ravnici

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
g12356 kaže...

Sviđa mi se amx elc,u prvoj bitci radim manevre za koje sam na luchsu morao pun k vježbati...90mm top mi je također dobar...a to dolazi od čovjeka koji inače vozi uglavnom samo "teške" teške tenkove(b1,amx 40,tiger II,kv3).

a sta rec za gratis tenk sa gratis slotom i posadom na 100% i topom koji je op za t5?

samo hvala{#}

i da hebeno je nizak,ko da gadjam t95 koji ide 70 na sat

jos da neku cool florescentnu farbu da nabacim na njega i peri deri

{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
15 godina
ED63 kaže...
g12356 kaže...

a sta rec za gratis tenk sa gratis slotom i posadom na 100% i topom koji je op za t5?

samo hvala{#}

i da hebeno je nizak,ko da gadjam t95 koji ide 70 na sat

jos da neku cool florescentnu farbu da nabacim na njega i peri deri

{#}

lol T95 sa prednjim armorom od 14mm {#}

meni se isto sviđa, akceleracija mu je odlicna i top je ok jedino se nemogu priviknut na ne rotirajucu kupolu

17 godina
neaktivan
World of Tanks

lol ugl taj novi francuz t5 ima jači top od amx12t lol koja će to biti tlaka sad zgrindati za amx 13-75:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...

lol T95 sa prednjim armorom od 14mm {#}

meni se isto sviđa, akceleracija mu je odlicna i top je ok jedino se nemogu priviknut na ne rotirajucu kupolu

prvom prilikom cu si to dat spimpat da se prepili i napravi rotirajucom,sam da mi frend malo isprogramira to,veli nema frke dan-dva i gotovo

a kad ju testiram trazicu jos da podesi da moze top i nadole ko kod amera {#}

sve se moze uz malo dobre volje i puno pive{#}

aj debila danas u igri strava,vise nek witamovaca{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
luka94 kaže...
g12356 kaže...

{#}

Vjeruj mi da sam apsolutno svjesno to napisao,jer bi amx-u 40 vjerojatno trebao motor od 1000 konja da postigne svoj "max speed" na ravnici

vijerujem ti,ja sam ga uspio bouncat sa fully upgrade-anim KV-1,nemoš ga probit nikako,prije ću probit AMX 50B sa ltraktorom nego AMX 40 sa IS7 {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
World of Tanks

You have successfully uninstall world of rašan pis of šit{#}

Evo par razloga...

KV-1S s derpgunom koji radi 450 DMG ali ima penetraciju 61 ja busim s 300 metara od naprijed JagdTiger-a koji ima nesto kao 250mm penetracije ( ofc u usranoj igri pise da ima toliko ali zapravo ima ispod 61mm penetracije s naprijed u nekim djelovima) RUSKA SMECA!

E-50 Aufs. M je totalno smece, kupola od Tiger 9 E-50 neznam zasto su bolesnici stavili da je kupola Tier 10????? WTF?!?!?!? Sve ostalo kao E-50 neam pojima zasto je to Tier X?

JagdPzE100 nemam sta reci, smece tj sramota za Tier X TD-a, ono kao radi 1050 DMG a radi ispod 1000, a rusic tenk od drveta i pleha bi trebalo radit 850 kao sto pise, ali ne, svaka 1000+ DMG

Ona kanta tj Tier X ruski Med je Mercedes, a E-50 Aufs. M je Lada. Dubre ima traverse speed 56, kupola penetracija 260 ( +/- nisam bas siguran sad )

T 50-2 koji ima s boka 37 armora on  ima oko 150, to smece dinga pun k toga...sve sto pise za ruske tenke nije istina svi oni imaju jos +20% DMG, MM, ARMORA, itd itd

Sve se buffa samo ne najjaci Njemci u RL.

Statistika je ruske kane 10 000%

Ameri 9 999%

Francuzi 9 998%

Njemci - 10000000000000000000000000000000000%

Bas mi je zao 60€ koje sad dao kretenima koje cu prije il kasnije masakrirat, mogao sam to potrosit na mačete s kojim cu ih narezat il na kurve!

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 15:49 (Stolnik).
Moj PC  
5 14 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

mehh update izašao a mene nema doma do petka na večer {#} jedva čekam da probam improved lorrainea, jer sam is*izdio dok sam mu samo trackse kupio lol. možda od free xp-a padne i top odmah {#}

@Stolnik

buš se ti brzo vratil {#} jesi barem ostavio setup da ne moraš opet skidati {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidim radi im MM extra, nista od onog sto su rekli nije istina i dalje tier 5,6 ,7 igraju protiv desetki.

16 godina
Stolnik kaže...

Evo par razloga...

(Long whining post)

Here we go again...

Ako želiš simulaciju, tada igraj T-34 vs Tiger ili Steel Fury - Kharkov 1942, jer world of tanks je arkada...

No dobro, ako si deinstairao igru barem više neću morati stalno čitati tvoje QQ postove o tome kako su rusi OP i kako njemci nisu jaki kao u RL...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
14 godina
Shamrock kaže...
Stolnik kaže...

Evo par razloga...

(Long whining post)

Here we go again...

Ako želiš simulaciju, tada igraj T-34 vs Tiger ili Steel Fury - Kharkov 1942, jer world of tanks je arkada...

No dobro, ako si deinstairao igru barem više neću morati stalno čitati tvoje QQ postove o tome kako su rusi OP i kako njemci nisu jaki kao u RL...

Ne znam tko te tjera da citas postove?
14 godina
nine kaže...

mehh update izašao a mene nema doma do petka na večer {#} jedva čekam da probam improved lorrainea, jer sam is*izdio dok sam mu samo trackse kupio lol. možda od free xp-a padne i top odmah {#}

@Stolnik

buš se ti brzo vratil {#} jesi barem ostavio setup da ne moraš opet skidati {#}

Imam setup od 0.6.7 xD
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ma čini se da su igru opet ujeb...li ono što nebi trtebalo prolaziti prolazi a što bi trebalo prolaziti kifla ništa... sa obj 704 mislim da sam vidio previše ne probijanaj amx-a da je to na nepovjerovati.

i bounce bi progutao ali da opiz....im amx 13-75 sa boka na udaljenosti 100m i sshupak mi kaže da ih nismo probili lol....pobogu taj amx ima ukupno 40mm ako mu se zbroje obe boče stranice, sa bl10 bi trebao probušiti 5-6 komada da su jedan do drugoga.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 17:28 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Vidim radi im MM extra, nista od onog sto su rekli nije istina i dalje tier 5,6 ,7 igraju protiv desetki.

Nebih rekao,sa pantherom još uvijek nisam vidio tier 10...

Ali nemoj zaboravit da još uvijek imaš tenkove koji imaju veći battle tier za razliku od drugih tenkova u svom tieru,

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
Stolnik kaže...

Nisam doslovno mislio...

Ono što sam htio reći je da stalno pišeš nekonstruktivne postove u kojima uglavnom samo vrijeđaš ruske developere/tenkove/naciju općenito...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 17:54 (Shamrock).
14 godina
neaktivan
Shamrock kaže...
Stolnik kaže...

Nisam doslovno mislio...

Ono što sam htio reći je da stalno pišeš nekonstruktivne postove u kojima uglavnom samo vrijeđaš ruske developere/tenkove/naciju općenito...

pa normalno da će tako govorit kad su njihovi tenkovi ko chuk norris.za pola godine BT-2 će probijat mausa kako su krenuli.dižu svoje tenkove do nebesa.iako ovo nije simulacija opet bi igra trebala bit izbalansirana jer u čemu je čar igranja ako ja sa svojom KV-2 mogu probušit svakog njemca?znam da ovo nije nikakva simulacija al ruku na srce igra bi trebala imat dozu realnosti jer nije zabavno kad je jedna zemlja dominantna i niko joj ne može parirat.

PRODAJEM AJVAR
17 godina
neaktivan
World of Tanks

jedno je sigurno u ovoj igri. idioti se samoreproduciraju i sve ih je više i više u igri.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Researched:

JagdPz E-100 researched. Undistributed experience spent: 195.626. Free Experience spent: 14.374.

PanterA
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

JagdPzE100 nemam sta reci, smece tj sramota za Tier X TD-a, ono kao radi 1050 DMG a radi ispod 1000, a rusic tenk od drveta i pleha bi trebalo radit 850 kao sto pise, ali ne, svaka 1000+ DMG

Ostalo neću komentirat jer nisam vozio navedene tenkove, ali imam Object 268 i dns sam u dvadesetak bitaka samo otprilike 3 puta radio više od 1000 damega, s tim da je jedna od tih bila HE koja je probila pozadinu AMXa. I usput, što se tiče tank destroyera, dok su bili tier IX svi su prigovarali kako je Jagdtiger najlošiji jer nema velik alpha damage kao ostali, a DPM u kojem je najbolji nije toliko bitan. Sad kad Nijemci imaju TD s najvećim alpha damageom, sad se prigovara jer ima mali DPM, odjednom alpha više nije bitan toliko. {#}

BTW, da je WoT tako realan kakvim ga ti želiš, pola njemačkih heavija bi zbog težine zapelo u blatu čim bi sišli s ceste ili bi ovjes ili mjenjač otkazali do prvog zavoja. Ili bi kad kupiš tenk morao čekat par dana da se pojavi u garaži, da simuliramo i spori proizvodni proces, jel.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 18:19 (h51ph).
14 godina
h51ph kaže...
Stolnik kaže...

Ostalo neću komentirat jer nisam vozio navedene tenkove, ali imam Object 268 i dns sam u dvadesetak bitaka samo otprilike 3 puta radio više od 1000 damega, s tim da je jedna od tih bila HE koja je probila pozadinu AMXa. I usput, što se tiče tank destroyera, dok su bili tier IX svi su prigovarali kako je Jagdtiger najlošiji jer nema velik alpha damage kao ostali, a DPM u kojem je najbolji nije toliko bitan. Sad kad Nijemci imaju TD s najvećim alpha damageom, sad se prigovara jer ima mali DPM, odjednom alpha više nije bitan toliko. {#}

BTW, da je WoT tako realan kakvim ga ti želiš, pola njemačkih heavija bi zbog težine zapelo u blatu čim bi sišli s ceste ili bi ovjes ili mjenjač otkazali do prvog zavoja. Ili bi kad kupiš tenk morao čekat par dana da se pojavi u garaži, da simuliramo i spori proizvodni proces, jel.

Da glavno da ta tvoja usrana ruska smeca nemaju nikakvih problema s suspenzijom i ostalim smecima, napravili su tih tenka kao sin mami djece incesti usrani za str*ljanje...ruski zaostali škart koji ne valja pol qurca
17 godina
World of Tanks

Ja ne mogu vjerovat kakva je jagpz e-100 zvijer od tenka, samo sam jednu partiju odigrao za dnevnu pobjedu i tenk je boleština, stvoren za masakr, kao kad igram sa gw-e u td modu, s druge strane obožavam ferdija i jagtigra na njihovoj preciznosti i dpm, sve u svemu švabe su za 10

clock2much
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

Ja ne mogu vjerovat kakva je jagpz e-100 zvijer od tenka, samo sam jednu partiju odigrao za dnevnu pobjedu i tenk je boleština, stvoren za masakr, kao kad igram sa gw-e u td modu, s druge strane obožavam ferdija i jagtigra na njihovoj preciznosti i dpm, sve u svemu švabe su za 10

Nisam kupio e100 ali nakon par odigranih partija td sve razvaljuju.Poseru se po mom is4.

PanterA
17 godina
World of Tanks

Ekipa sa iskustvom, što bi preporučili za perkove i skillove na novoj dvočlanoj posadi AMX ELC-a? Budući da su mi uništili SU-85, ovaj malac će mi poslužiti kao zamjena, ima vjerojatno najbolji top tier-a 5, niski je, igrat ću ga kao TD-a i brz je što je odlično za doć na poziciju prije neprijatelja ili za brzo repozicioniranje po potrebi {#}

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ne bi zapinjali u blatu jer nažalost, blata nema u igri, jel.

E sad zanimljivo je kako ako neko vozi rusko g*vno onda ono nikad ne radi veći dmg od deklariranog, al kad ga god neko sretne nasuprot sebe onda baš baca samo high rollove.

Nažalost, znam što vidim i što me pogađa i za koliko, još uvijek.

btw. još jedna stvar. Primjer od danas nevidljivi t62 mi se pojavi na 50m ispred u full brzini. Ja stojim na mjestu u grmu sa camo mrežom na t95. Naravno likovi mene gađaju.

Da ne pričamo o onim malim iritantnim g*vnima t-50.  Kada ga pogodim sa m40 pa granata prođe kroz njega i eksplodira ispod. Pogodi kaj se desi? 0 dmg i lik dalje jurca. Nije da bi ga eksplozija trebala odbaciti na drugi kraj mape, jel.

Da sad prikažemo malo stvarnost u WoTu. Opisano tako na forumu.

Znači novi igrač dolazi u WoT. Na koju liniju će nego na rusku, kad čuje da su OP. Naravno noob je, pa uništava WR. Znači treba buff. E sad drugi postaju bolji u ne-ruskie tenkovima, dižu im WR. Znači treba ih nerfat i dodatno buffat ruse. Kako novi igrači dolaze, proces se ponavlja i vrti u beskonačnost. Eto recimo da je to ukratko.

Moj PC  
8 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Gledam changelog i vidim samo buffove na hrpi ruskih tenkova, zar je stvarno potrebno da kv-4 sa stock kupolom ima 1600hpa, a kad je izasao je imao kolko, 1450 ili tako nesto.

Ista stvar za KV-3. Dok E-50 bacili u govna, mardera 2 da ne spominjem, simbolicnih 100 hpa gore na e100 u zamjenu za sporije ciljanje i pucanje. Maus 200, ajde dobro ali moram se sjetiti da je davnih dana imao 3200.

Da ne spomenem transmisiju na E-75 i 50, 75ica gori pri svakom pogotku u glacis dok e-50 ipak manje.

Nisam pobornih ruskog biasa, ali upravo gledajuci patch notese tjera me da malo razmislim o svemu.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Hahaha, pa kolko se vi živcirate zbog igre. Pa ko vas tjera da igrate. Igra je besplatna i budite sretni što je tako.

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam kako si ti zakljucio da se ja zivciram, zabrijo si malo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nekako mi se čini da će Stolnik opet na hlađenje...

btw: kakav je T-62A... Malo sam igrao s njim na test serveru i trenutno grinda exp za njega...

Komentari na wot forumu su dosta podjeljeni,  neki kažu da je OP, dok drugi govore da je prespor i nema armor...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 19:54 (Shamrock).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Da glavno da ta tvoja usrana ruska smeca nemaju nikakvih problema s suspenzijom i ostalim smecima, napravili su tih tenka kao sin mami djece incesti usrani za str*ljanje...ruski zaostali škart koji ne valja pol qurca

Ja nisam rus, tako da to nikako ne mogu biti "moji" tenkovi. Naravno da će sve mehaničke naprave imati problema prije ili poslije, ali njemački su heaviji bili puno nepouzdaniji od ruskih tenkova. I daj se smiri, jedva razumijem što pokušavaš reći koliko si živčan.

mystik kaže...

E sad zanimljivo je kako ako neko vozi rusko g*vno onda ono nikad ne radi veći dmg od deklariranog, al kad ga god neko sretne nasuprot sebe onda baš baca samo high rollove.

btw. još jedna stvar. Primjer od danas nevidljivi t62 mi se pojavi na 50m ispred u full brzini. Ja stojim na mjestu u grmu sa camo mrežom na t95. Naravno likovi mene gađaju.

Da ne pričamo o onim malim iritantnim g*vnima t-50.  Kada ga pogodim sa m40 pa granata prođe kroz njega i eksplodira ispod. Pogodi kaj se desi? 0 dmg i lik dalje jurca. Nije da bi ga eksplozija trebala odbaciti na drugi kraj mape, jel.

High roll/small roll imaš na svakom tenku tako da to ovisi o sreći. Jednom oneshottam neki tenk, a slijedeću partiju mu tek pola zdravlja oduzmem s istim topom. A 0 dmg critovi/čudni bouncevi su isto nešto na što si već trebao naviknit u WoTu i što pogađa sve nacije jednako. Jučer mi je BL-10 na 100m bounco stranu Jagdtigera pod 90 stupnjeva. Isti taj BL-10 mi je bounco na M40, a T92 je upio granatu ko da mu kekse bacam. Danas mi je GW Tigar bounco M64 top.

T62 je manji pa vjerojatno ima bolji camo vrijednost + camo na posadi ako je T-54 vozio kao scouta.

potpisujem se
14 godina
mystik kaže...

Da sad prikažemo malo stvarnost u WoTu. Opisano tako na forumu.

Znači novi igrač dolazi u WoT. Na koju liniju će nego na rusku, kad čuje da su OP. Naravno noob je, pa uništava WR. Znači treba buff. E sad drugi postaju bolji u ne-ruskie tenkovima, dižu im WR. Znači treba ih nerfat i dodatno buffat ruse. Kako novi igrači dolaze, proces se ponavlja i vrti u beskonačnost. Eto recimo da je to ukratko.

So fu*king true...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice