zanima me kako će maus letit kad dođe fizika,kladim se da će on potonit u dinama pješčane riječe :)
onda ćemo imat Wüstenmausa ;D
zanima me kako će maus letit kad dođe fizika,kladim se da će on potonit u dinama pješčane riječe :)
onda ćemo imat Wüstenmausa ;D
A opet,zamisli koliku granata ima kinetičku energiju,još pogotovo ako je veća od 120 mm...
I opet bi se tenk razletio u milijardu komadića.
And there you have it, instant jigsaw puzzle
Ne ako ima više od cca 700 hp-a...
Recimo isu 152 pogodi amx 13 90 koji je bio na 100% i ne napravi mu 1 shot kill...
A opet,zamisli koliku granata ima kinetičku energiju,još pogotovo ako je veća od 120 mm...
I opet bi se tenk razletio u milijardu komadića.
And there you have it, instant jigsaw puzzle
Ne ako ima više od cca 700 hp-a...
Recimo isu 152 pogodi amx 13 90 koji je bio na 100% i ne napravi mu 1 shot kill...
Istina, ali eto ISU-152 je neprecizniji od Obj. 704, full aim 300m udaljena meta, cijeli reticle na meti, kad ono promašim ga za 2 metra.
Ili opalim u AMX 13 90 i on bounca ili ga samo trackam
Pukao ja i odveli me na psihijatrijsku ustanovu... :)
Al sad mislim stvarno. Jutros ulazim u wot i aj kontam ja bacit koju partiju, malo kao skok u bazen i osvježenje!
Kad ono ljudi, 15 bitaka izgubim u nizu. Najbolja bitka na malinovki koju smo izgubili bila je 5<15..
Pa zar je moguće da ovoliko noobova igra ovu igru? Unistim ja koji tenk, stitim slabije krilo kad ono moj e 75 me odvali s 500dmg!
Psujem ja sve zivo.. Protivnicki t95 samo tako rolla preko sredine a arty spava, jos svi otisli hill na campiranje! I od mog psovanja zaradim ban i izbrisem jeb.. igru!
Slupam koju casu i razvalim ormar.. Kao sto kaze kolega negdje gore u postu da znam gdje zivi ovaj e75 morali bi ga u pogrebno uclanit :)
Ovaj post sluzi cisto malo da izbacim frustracion, lijep pozz forumasi ;)
Teach me master, kakvo je to psovanje bilo da si dobio ban O.O
Ja svaku lošu partiju vrijeđam cijeli tim, spominjem im sve od šukunbabe do budućih generacija koje se nisu rodile, govorim im da su retardirani, glupi, da uninstaliraju igru te šta sve ne, i nikad nisam nikakav ban pokupio...
Neam pojma... Samo znam da sam dobio chat ban na 1 ili 2 tjedna ne sjecam se! Kako, to se i ja pitam?
Nemogu slati nikakve poruke, niti koristiti F tipke... ( ne mislim pri tome na f*** tipke hahaha )
Također ako u tvom timu ima više poljaka rečeš ovo:
Aww,more polish players in our team...means we lose...
To stalno govorim :) a večinom je i istina
Jel se isplati uzimat e50? Citam na sluzbenom forumu da mu motor stalno rikava i da ima puno ostecenja modula. Jel valja novi e50?
Unlockao sam turret na panteru i stavio od prije researchani 8.8 top...kako da rečem,lakše se diše...i sad idem po l100...
pershing je smeće.miljama iza t44 ili type-a
pa kolko trebaš love?
ako oćeš ja ću ti nagrindat
Kupio jgpanthera pa me zanima vaše mišljenje jeli valja išta?? Igrao par rundi sa lošim topom sa jgpanzera4 i imao 2-3 killa po rundi...Djeluje zabavno i interesantno i na forumu su ga nahvalili pa me zanima što je po vama najbolje za njega...
Kupio jgpanthera pa me zanima vaše mišljenje jeli valja išta?? Igrao par rundi sa lošim topom sa jgpanzera4 i imao 2-3 killa po rundi...Djeluje zabavno i interesantno i na forumu su ga nahvalili pa me zanima što je po vama najbolje za njega...
tenk je mrak,grindaj za 10.5cm top,po meni bolji od SU-152 i T25 AT,ne puno bolji al bolji :)
pershing je smeće.miljama iza t44 ili type-a
Pershingom 1 na 1 sameljem i t44 i typea.. Sve ti ovisi o vozaču.
Heh, par stranica prije je netko spomenuo da je amx 40 mučenje, al ipak, ovo stvarno nije normalno
Dobar je AMX 40 jedino kad si top dog u tier 4 borbama. Skoro nitko osim artyja i mardera te ne može probušiti (ako se dobro namjestiš, naravno).
Dobar je AMX 40 jedino kad si top dog u tier 4 borbama. Skoro nitko osim artyja i mardera te ne može probušiti (ako se dobro namjestiš, naravno).
T40 sa dugačim 76mm tier 6 topom ga može itekako probit....
još 50k do lorrainea, a neću baš stići igrati.. do idućeg petka bi stigao sigurno.. tako da bilo bi lijepo
btw ovaj AMX 13 90 ću definitivno ostaviti.. predobar tenk
Ja sam istrazio Lorraine al nemam love da ga kupim ALI nema sanse da prodam 13 90 da bih kupio Lorraine
jer ovaj tenk je prezabavan i definitvno moj najdrazi tenk u igri... Ako nekad bude love mozda se uzme i taj Lorraine mada od njega ne ocukujem mnogo...
evo ti na ti si kukal a sad je loren na snizenju
1.3 milje,dakle ko tir 7 hevi,a postace tir9
bolje nemoze
a neko je kukal zakaj nisu heviji na snizenju-pa zato jer su u update-u tir x medijumi i td-i
btw upravo sam uzo 1500 golda preko dao pay-a,ljepo nazval,slusal ugodan bosanski glasic...
dok je poziv bio gotov goldi ODMA na acc...
sad uizet prem i na lorena da ga ubodem dok je jeftiniji od rabljenog golfa trojke
netko je sponjiao sto nevida vise Dragon Ridge mapu,to je zato sto su je maknuli iz randoma jer puno igraca ima red screen na njoj
ljudi imam T-34 i skupio sam dovoljno ekspa za SU-85 i T-34/85 pa me zanima što mi je bolje od tog dvoje.i ako možete reć kakav je taj T-34/85 ?
Ja sam baš nedavno imao dragons ridge...T-34-85 je super sa d10t gunom...
a često naletim na njega u bitkama i ne čini mi se kao neki dobar medium tenk...možda griješim ali takav je moj dojam
a često naletim na njega u bitkama i ne čini mi se kao neki dobar medium tenk...možda griješim ali takav je moj dojam
Kad ljudi sa njim neznaju igrati..ostat u pozadini i snajpat...ili neki možda zabunom uzimaju onaj drugi top...
Kad ljudi sa njim neznaju igrati..ostat u pozadini i snajpat...ili neki možda zabunom uzimaju onaj drugi top...
a nadam se da nisam pogriješio što sam ga researcha...još da nagrindam pare i to je to :)
ljudi imam T-34 i skupio sam dovoljno ekspa za SU-85 i T-34/85 pa me zanima što mi je bolje od tog dvoje.i ako možete reć kakav je taj T-34/85 ?
Ja sam uzeo i jedno i drugo. T34-85 mi je prezakon. Gotovo kao heavy.
e ljudi,imam pitanje koji je ovo Ku*ac "ubojica zvijeri",ja taman odigro jednu rundu sa stolnikovim KV-5 (i bio sam odličan kao i inače) i dobio to na kraju runde,de obijasnite za šta se to dobije?
S obzirom na totalno glup prijevod igre na hrvatski, pretpostavit ću da se radi o hunteru.
Medalja koju dobiješ za ubijenih 100 njemačkih tenkova koji nose imena nekih životinja(Tiger H/P/II, Panther I/II, Jagdpanther/tiger/tiger 8.8, GW Panther/Tiger, Lowe).
Uglavnom možeš provjerit u statistici, spada u special achievmente, 2. po redu.
S obzirom na totalno glup prijevod igre na hrvatski, pretpostavit ću da se radi o hunteru.
Medalja koju dobiješ za ubijenih 100 njemačkih tenkova koji nose imena nekih životinja(Tiger H/P/II, Panther I/II, Jagdpanther/tiger/tiger 8.8, GW Panther/Tiger, Lowe).
havala,je to je to :)
evo i SS-ovi te runde :)
Awesome... imas premium acc jel?
Awesome... imas premium acc jel?
to je stolnikov acc. ne moj,da ima prem. :)
Šta si ti dežurni money maker ovdje? Prije par dana kad sam čitao postove igrao si na acc-u od nekog drugog, koliko usluge naplaćuješ