World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.379.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Riker kaže...

Rebalanced combat the spread levels for most tanks. The average player will now get into the fight with the tanks, which differ from his war machine on the + / - 2 levels. ?? {#}

pa zato su i mijenjali ovoliko stvari na tenkovima jer sada moraju biti prilagodjeni novom mm

13 godina
odjavljen
Riker kaže...

Rebalanced combat the spread levels for most tanks. The average player will now get into the fight with the tanks, which differ from his war machine on the + / - 2 levels. ?? {#}

I to je ok ako se MM bude držao toga. To znači da je max tier u matchu tvoj tier+2 što nije loše (6 vs. 8).

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Riker kaže...

I to je ok ako se MM bude držao toga. To znači da je max tier u matchu tvoj tier+2 što nije loše (6 vs. 8).

lose je sto t8 tenkovi sada nemaju smisla u t10 bitkama, potpuno su beznacajni

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa, ako ovo stvarno bude implementirano (i to kvalitetno), bit će to najznačajnija stavka ovog updejta...Na MM smo svi uvijek imali najviše primjedbi..

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

Pa, ako ovo stvarno bude implementirano (i to kvalitetno), bit će to najznačajnija stavka ovog updejta ikojeg updejta ...Na MM smo svi uvijek imali najviše primjedbi..

Etogac.

Šalalallalalalalallalaa.
15 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...
Pranja kaže...
Riker kaže...

lose je sto t8 tenkovi sada nemaju smisla u t10 bitkama, potpuno su beznacajni

zašto to misliš?ako oni znaju igrat sa svojim tenkovima će valjda znat napravit dmg bilo kojem T9 i T10 tenku...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://mirtankov.net/mods/8383-mod-battle-interface-octagon.html  

Evo jedan fin mod, damage pannel, sniper...

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pa ovaj T25 AT ko da njie normalan,bez premiuma runda 31k creditsa {#}

-popravci,strijeljivo i potrošni materijal sam bio dobrih 17k u plusu,bez sumnje najbolji moneymaker koji sam dosad imo

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Može li mi netko reći kakav je VK 3002 DB?

Mislio sam ići na njega pa onda na Panther i Tiger-a.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...
nani_cropes kaže...

ko kaže? makar bi bilo lijepo...

još 50k do lorrainea, a neću baš stići igrati.. do idućeg petka bi stigao sigurno.. tako da bilo bi lijepo {#}

btw ovaj AMX 13 90 ću definitivno ostaviti.. predobar tenk {#}

Ja sam istrazio Lorraine al nemam love da ga kupim ALI nema sanse da prodam 13 90 da bih kupio Lorraine

jer ovaj tenk je prezabavan i definitvno moj najdrazi tenk u igri... Ako nekad bude love mozda se uzme i taj Lorraine mada od njega ne ocukujem mnogo...

Ja
13 godina
neaktivan
marsovac kaže...
nine kaže...
nani_cropes kaže...

Lorry, bože sačuvaj na početku, ko heavy se vuče, al elitan, najlakši grind što ćeš imat do sljedećeg tiera...

A da nije slučajno...?
15 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Ja sam sa njega odmah skočio na panthera(tigera sam već imao) pa nisam dugo igrao.Uglavnom top je loš a sam tenk nije niti prespor niti prebrz.Nekad davno je netko rekao da je run & gun sa njim dobar ali ja to nisam isprobao nego sam samo snajpao iz pozadine.

Nemoj očekivati da ćeš išta bouncati.

edit:šta se tiče matchmakinga i dalje će postojati oni tenkovi koji su iznimke u matchmakingu tako da idu u veći battle tier poput maloga pz38na itd...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 10:28 (g12356).
17 godina
World of Tanks

Kako mi je jučer jedan M24 Chaffee uljepšao dan. Idem tako s E-50 korz šumu, napad i ja naravno napadać na Malinovki, zla netražim kada ono M24 spoter projuri kraj mene i pokuša kružiti oko mene. E-50 i E-75 imaju genijalnu rotaciju u mjestu ako se okreće kupola i tijelo u isto vrijeme i smirim ja njega s dvije granate. Tada počne on HACKER, CHEATER i na kraju se obe ekipe počele sprdati na njegov račun. 

7 0 hvala 0
17 godina
Pranja kaže...

Meni jedan od najdražih mediuma i definitivno jedan među boljim stock tenkovima. Stock kupola + 7,5cm gun (mislim) puno bolja kombinacija nego druga kupola i 8,8cm gun. Tenk mi je bio čista uživancija ne znam kakva je sada situacija. 

17 godina
World of Tanks

@GOZZ

Znaci Lorraine nije tako los kad se istrazi?
Jel mi se isplati ici dalje ili ostati na 13 90? 

Ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marsovac kaže...

@GOZZ

Znaci Lorraine nije tako los kad se istrazi?
Jel mi se isplati ici dalje ili ostati na 13 90? 

Pa logicno da se isplati, al brate, ako ti se tolko sviđa 13 90, ostavi ga u garazi, ja tako barem radim... Sta mi se sviđa ostavim.

A da nije slučajno...?
17 godina
World of Tanks

Pretpostavljam da ce Lorraine poslije patcha biti mnogo skuplji...

Ako bih sad prodao 13 90 mozda bih mogao skupiti love za Lorraine pa kasnije opet kupiti 13 90.

Ja

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

I ljudovi što mislite o promjenama u 7.5?

EDIT: Jeli netko skupljao kredite za nadolazeći Staljingrad, možda bude kakav popust ili nešto korisno nadajmo se.

2 ******
2 Moglo je i bolje
6 Ok, ali samo ok
2 Dobro
1 Super
I Don't Wanna Be Saved, I'm Next In Line...To Die
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 11:02 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

-popravci,strijeljivo i potrošni materijal sam bio dobrih 17k u plusu,bez sumnje najbolji moneymaker koji sam dosad imo

WG sais: Incoming credit nerf in 5....4.....3.....2.....1.... {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
odjavljen
Krešo91 kaže...
luka94 kaže...

pa ovaj T25 AT ko da njie normalan,bez premiuma runda 31k creditsa  {#}

Isto će sad bit sa Shermanom Jumbo, 100%. tenk je prije zarađivao masu para, pa su ga nerfali po zaradi ali opet zarađuje bolje od drugih Tier 6 jer je jeftin, ali ako sam dobro vidio patch notes sad će ga bas uništit do kraja, a meni je to valjda omiljeni tenk i ful je zabavno s njim igrat, nabijen sa armorom koji zna dosta odbijat i sa machine gunom umjesto topa, epic fun it is {#}. Sve zbog nekog tobožnjeg balansa a većinu tenkova koje susrećem u bitkama gdje se tier 6 vrti su VK serija iz istog tiera.

I Don't Wanna Be Saved, I'm Next In Line...To Die
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kad je izasao test mogli ste vidjet i promjenu u ekonomiji

neznam za t25 i m4e2 ali t25/2 ce imat 30% manju zaradu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...

EDIT: Jeli netko skupljao kredite za nadolazeći Staljingrad, možda bude kakav popust ili nešto korisno nadajmo se.

Datumi,kada je taj staljingrad?

Treba mi m4a3e2,-t-34-85,t-29 i eventualno još kv2,tiger 2 ili nešto drugo iz ruske ili njemačke linije.

Experience multiplyer je svakako priželjkivan...samo ako dobimo x5 odmah sam zadovoljan.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...
D.N.R. kaže...

Datumi,kada je taj staljingrad?

Treba mi m4a3e2,-t-34-85,t-29 i eventualno još kv2,tiger 2 ili nešto drugo iz ruske ili njemačke linije.

Experience multiplyer je svakako priželjkivan...samo ako dobimo x5 odmah sam zadovoljan.

Sjutra, poglej kalendar!

A da nije slučajno...?
15 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...

Nitko na testu ne gleda ekonomiju kada ima x10 zaradu i creditse...

13 godina
neaktivan
g12356 kaže...
DedicatedGamer kaže...

Nitko na testu ne gleda ekonomiju kada ima x10 zaradu i creditse...

ma kad je izasla lista promjena dali su i podatke za mm i ekonomiju, samo portal nisu sredili, kad srede dat cu link

edit: -link-

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 12:40 (DedicatedGamer).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da,ali velim ti,na test serveru se ne primjeti ekonomija,samo se ide isprobavat tenkove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luka94 kaže...

Samo 31k lol

Pa bez premiuma daleko više zaradim u takvoj partiji s tigerom recimo, još kad mu smanje zaradu za 25% bit će shranje.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
luka94 kaže...

piše da T25 nisu nerfali,nego T25/2,i to su mu za 20% smanjili zaradu{#}

a T25-ici su smanjili cijenu popravaka za 4%,a T25 je i već sad jeftin za održavanja samo 6.5k creditsa za popravak tenka{#}

15 godina
marsovac kaže...

Pretpostavljam da ce Lorraine poslije patcha biti mnogo skuplji...

Ako bih sad prodao 13 90 mozda bih mogao skupiti love za Lorraine pa kasnije opet kupiti 13 90.

prodaj nekaj,nemoj ni u kom slucaju 13 90 prodavat,jer ce mu cijena skocit sa 1.3 na 2+ milje

a lorejn kupi bilo kak,posudi od bake, izvuci iz carape, prodaj sve iz depoa

jer je loraine 2.04 milje, a bice mislim 3.4 (kolko se sjecam s test servera,heviji su 2.6 tir 8 i 3.6 milja tir 9)nakon patcha

da ne velim da sa 110k expa skace na 190k

prodaj svaki seraf i ulazna vrata od garaze,prodaj i cistacice sam da uzmes lorena,posle ga polako levelas

btw onaj novi tir 5 je hebeni izvor love,jedino kaj nema kupolu,nesto ko brzi td sa 90 mm na tiru 5  (jedino jos ima i bdr g1b 90 mm)

ja cu ak treba skrsit 60k free expa dosad nakupljenih sam da uzmem loren pa posle lako,motor i top unlokam s arl-om i tak dalje

radje prodaj neke manje kaj ih lakse opet kupis jer ce im cijena bit ista

prodaj t29 (vrati module na stock i frkni ga)

lakse posle opet skupis 1.3 milje nek 3.4 kolko bude loren posle u tiru 9

prodaj prodaj prodaj prodaj prodaj (dalje nema jer ih mos 5 prodat u danu)

KUPI KUPI KUPI

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
17 godina
World of Tanks

Ne mogu nikako naći koliko XP-a na testu treba za E-50M i T-62A taman skupljam pare ali da znam 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice