World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.380.013
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Pukao ja i odveli me na psihijatrijsku ustanovu... :)

Al sad mislim stvarno. Jutros ulazim u wot i aj kontam ja bacit koju partiju, malo kao skok u bazen i osvježenje!

Kad ono ljudi, 15 bitaka izgubim u nizu. Najbolja bitka na malinovki koju smo izgubili bila je 5<15..

Pa zar je moguće da ovoliko noobova igra ovu igru? Unistim ja koji tenk, stitim slabije krilo kad ono moj e 75 me odvali s 500dmg!

Psujem ja sve zivo.. Protivnicki t95 samo tako rolla preko sredine a arty spava, jos svi otisli hill na campiranje! I od mog psovanja zaradim ban i izbrisem jeb.. igru!

Slupam koju casu i razvalim ormar.. Kao sto kaze kolega negdje gore u postu da znam gdje zivi ovaj e75 morali bi ga u pogrebno uclanit :)

Ovaj post sluzi cisto malo da izbacim frustracion, lijep pozz forumasi ;)

8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Vim kaže...

Al sad mislim stvarno. Jutros ulazim u wot i aj kontam ja bacit koju partiju, malo kao skok u bazen i osvježenje!

Kad ono ljudi, 15 bitaka izgubim u nizu. Najbolja bitka na malinovki koju smo izgubili bila je 5<15..

Pa zar je moguće da ovoliko noobova igra ovu igru? Unistim ja koji tenk, stitim slabije krilo kad ono moj e 75 me odvali s 500dmg!

Psujem ja sve zivo.. Protivnicki t95 samo tako rolla preko sredine a arty spava, jos svi otisli hill na campiranje! I od mog psovanja zaradim ban i izbrisem jeb.. igru!

Slupam koju casu i razvalim ormar.. Kao sto kaze kolega negdje gore u postu da znam gdje zivi ovaj e75 morali bi ga u pogrebno uclanit :)

Jesi pokupio "the ban" ili samo chat ban?

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
Krešo91 kaže...
Vim kaže...

Jesi pokupio "the ban" ili samo chat ban?

chat ban.. Nista strasno

17 godina
Vim kaže...

Kad ono ljudi, 15 bitaka izgubim u nizu. 

Jučer forsam ARL44 i tako izgubim nekih 10 a redom i onda kroz sat vremena poslje niz od 10 tak pobjeda. 

16 godina
World of Tanks

frajer u kv5 ide u rikverc prema neprijateljskoj prvoj liniji.šta da više kažem.trebao sam  prtscr i poslat u 24 sata.dobio bi 500 kn

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

frajer u kv5 ide u rikverc prema neprijateljskoj prvoj liniji.šta da više kažem.trebao sam  prtscr i poslat u 24 sata.dobio bi 500 kn

To mi je glavna zanimacija bila na testnom serveru, skoro svaku bitku sam samo u rikverc vozia.

16 godina
World of Tanks

šta je s mapama dragon ridge i abbey? nisam ih vidio sto godina.čini mi se kako u zadnje vrijeme igram samo erlenberg i airfield

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima svakakvih idiota, posebice kad se bliži neki značajniji updejt..Ukratko, dogodilo mi se prije par dana. Na jednoj tipičnoj kamperskoj mapi (ne pamtim mape po imenu tako da nemam pojma kako se zove..{#} ) dogodilo se to da se obje momčadi nisu makle s mjesta. Ukratko, standardna bitka, tier VII-X. Igra započela, dvojica-trojica odmah k'o muhe bez glave krenuli frontalno, pravo na neprijateljsku bazu. Ja sam šmugnuo u grmlje čekajući da snajpam nekoga. Svi ostali (dakle, njih oko 11) ostalo je na mjestima. Dakle, kako ih je igra rasporedila oko baze, tako su i ostali na mjestu (!) Prvo sam mislio da su svi afk, ali nisu bili. Uredno su chatali. Ona dvojica sprintera su brzo ostali bez glave, a da nisu ništa napravili niti ikoga otkrili. Nakon 3-4 minute dva su se is-7 pomakla s mjesta, ali to je bilo to. Kad sam vidio da se niti suparnička ekipa ne miče, vidio sam da tu nešto nije u redu. Pitam ja ljude zašto se ne miču, koji je ovo vrag, da li se netko šali ili što već, a oni meni noob, idiot, play tetris i sl. Stvarno, takvo nešto nisam vidio. I onda sam ih sve poslao na jedno mjesto i krenuo sam i naravno, nisam dugo poživio. Naišao sam na AMX50B i to je bilo to..Ukratko, kad sam se poslije vratio u igru, znate li kakav je bio ishod borbe? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
draw?
Pričam i serem bezveze
15 godina
Riker kaže...

Ima svakakvih idiota, posebice kad se bliži neki značajniji updejt..Ukratko, dogodilo mi se prije par dana. Na jednoj tipičnoj kamperskoj mapi (ne pamtim mape po imenu tako da nemam pojma kako se zove..{#} ) dogodilo se to da se obje momčadi nisu makle s mjesta. Ukratko, standardna bitka, tier VII-X. Igra započela, dvojica-trojica odmah k'o muhe bez glave krenuli frontalno, pravo na neprijateljsku bazu. Ja sam šmugnuo u grmlje čekajući da snajpam nekoga. Svi ostali (dakle, njih oko 11) ostalo je na mjestima. Dakle, kako ih je igra rasporedila oko baze, tako su i ostali na mjestu (!) Prvo sam mislio da su svi afk, ali nisu bili. Uredno su chatali. Ona dvojica sprintera su brzo ostali bez glave, a da nisu ništa napravili niti ikoga otkrili. Nakon 3-4 minute dva su se is-7 pomakla s mjesta, ali to je bilo to. Kad sam vidio da se niti suparnička ekipa ne miče, vidio sam da tu nešto nije u redu. Pitam ja ljude zašto se ne miču, koji je ovo vrag, da li se netko šali ili što već, a oni meni noob, idiot, play tetris i sl. Stvarno, takvo nešto nisam vidio. I onda sam ih sve poslao na jedno mjesto i krenuo sam i naravno, nisam dugo poživio. Naišao sam na AMX50B i to je bilo to..Ukratko, kad sam se poslije vratio u igru, znate li kakav je bio ishod borbe? {#}

DRAW?

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Bome da...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

Bome da...{#}

Na previše witama u mom timu radim rage quit!

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★
13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/news/3230-tier-ix-dispatch/ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Šta je ovo!!! NEMOGUĆE!!

A da nije slučajno...?
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Neće me pa neće sreća s tim akcijama, popustima i sl....Pa što nisu stavili i IS-8 na popust...{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
0verlord kaže...
Riker kaže...

Bome da...{#}

Na previše witama u mom timu radim rage quit!

Slijedeći put kada bćeš encounter igrati ispričaj na chat ovaj vic:

Bijela zastava je poljska a dva tima su USSR i Njemačka!

Garant će živcirat nekog poljaka...

Također ako u tvom timu ima više poljaka rečeš ovo:

Aww,more polish players in our team...means we lose...

Ne želim reći da su svi poljaci noobovi ali se ponašaju kao da je WoT=skype...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 18:40 (g12356).
13 godina
Kill Frenzy kaže...

šta je s mapama dragon ridge i abbey? nisam ih vidio sto godina.čini mi se kako u zadnje vrijeme igram samo erlenberg i airfield

Abbey mi je svaka druga, a DR moram priznati da nisam vidio jako dugo. Na moju veliku radost {#}

Gozz kaže...

http://worldoftanks.eu/news/3230-tier-ix-dispatch/ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Šta je ovo!!! NEMOGUĆE!!

Uff, znaći ako sutra prodam Loraine, dobijem samo pola od ovih kredita koji su ovdje (1 345 000/2) umjesto (2 037 500/2)

13 godina
neaktivan

Da dobiješ pola, al jbte pričekaj da završi pa ga onda prodaj...

A da nije slučajno...?
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakve su to mućke u PXA? može pp ako ne želite ovde da se vidi?

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

fizika

16 godina
Segata kaže...

fizika

A brate mili odskače ko da je od gume....ili od čelika al se vozi po mjesecu

14 godina
Kill Frenzy kaže...
Segata kaže...

fizika

A brate mili odskače ko da je od gume....ili od čelika al se vozi po mjesecu

Evo neke novosti?!?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A čovječe pogledajte ovo pa razmislite:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Vim kaže...

Teach me master, kakvo je to psovanje bilo da si dobio ban O.O

Ja svaku lošu partiju vrijeđam cijeli tim, spominjem im sve od šukunbabe do budućih generacija koje se nisu rodile, govorim im da su retardirani, glupi, da uninstaliraju igru te šta sve ne, i nikad nisam nikakav ban pokupio...

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
16 godina
g12356 kaže...

sve ja to znam od prije ali svejedno tenkovi u ovim videosima imaju barem prividno premalu masu. prelagani su i svi ti skokovi izgledaju neuvjerljivo.vjerujem da će to popravit tj da je to još sve u procesu.

Mislim da ta fizika je dvosjekli mač.koliko god može dat novu dimenziju igri toliko može i upropastit igru i ekipa treba bit je*eno oprezna i sve razradit do maksimuma prije nego izbace fiziku

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
g12356 kaže...

sve ja to znam od prije ali svejedno tenkovi u ovim videosima imaju barem prividno premalu masu. prelagani su i svi ti skokovi izgledaju neuvjerljivo.vjerujem da će to popravit tj da je to još sve u procesu.

Mislim da ta fizika je dvosjekli mač.koliko god može dat novu dimenziju igri toliko može i upropastit igru i ekipa treba bit je*eno oprezna i sve razradit do maksimuma prije nego izbace fiziku

to će bit dobro,možda oni idioti koji uvjek na početku runde umru počnu malo razmišljat i opreznije igrat..

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanima me dali će pri udaru granate tenk isto odsklizat malo (ili ako je u letu promijenit putanju).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Zanima me dali će pri udaru granate tenk isto odsklizat malo (ili ako je u letu promijenit putanju).

to neznamo,al će fizika bit sigurno dobra za trick shotove i neke montaže {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
g12356 kaže...

Odsklizat? ne,neće :). u pravilu će se prije razletit.ipak su to mrcine od 20 tona pa na više a ovi manji bi trebali samo isparit :).kad pogledaš najlakši je oko 10 tona.teško da može odsklizat

15 godina
neaktivan
World of Tanks

A opet,zamisli koliku granata ima kinetičku energiju,još pogotovo ako je veća od 120 mm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

A opet,zamisli koliku granata ima kinetičku energiju,još pogotovo ako je veća od 120 mm...

I opet bi se tenk razletio u milijardu komadića.

And there you have it, instant jigsaw puzzle {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice