Joj,jedva cekam update v7.0 da izvadim Tigera iz garaze.
Jel mozda neko zna tocan datum updatea?
Joj,jedva cekam update v7.0 da izvadim Tigera iz garaze.
Jel mozda neko zna tocan datum updatea?
Rusi su vec apdejtani bi europski i americki serveri trebali biti sljedeci tjedan, iako im nista ne vjerujem.
Evo ljudi radi ponovo ono za T-127 i 1 dan premiuma i stvarno možete unjeti 10 ključeva znači 10 dana premiuma i 5 slotova.
http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html
Probaj kad ulaziš u tenkove odi na one poruke i trebalo bi ti pokazat stranicu.
evo imam ja jedan viska pa ko prvi ugrabi
CBSDE2VTU-3V73-275Z
ugrabio sam i aktivirao, hvala
no probljemo, uzivaj :D
Brzo, brzo, brzo!!!
CBSDE2YYK-5X45-637E
evo jedan kod viska.... pa nek uzme kom treba
CBSDE2WHZ-3A88-455B
Evo ljudi radi ponovo ono za T-127 i 1 dan premiuma i stvarno možete unjeti 10 ključeva znači 10 dana premiuma i 5 slotova.
http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html
Fala uspio!
akcija, dobijes tenk i dan premiuma, mozes dnevno 5 puta prodat tenk i sveukupno 10 kodova upotrijebiti, znaci 10 dana premiuma i 1 700 000 kredita. Uzivajte
sorry nisam vidio da ima cijela rasprava o tome
Probam email 1 kod ispravan odma dođe, probam drugi puta opet isti kod i tako jedno 3-4 puta, probam email 2 dođe odma novi kod, probam sa tim mailom par puta opet isti kod svaki put, tak da sam uspio dobiti samo 2 koda u mom slučaju 2 emaile = 2 koda, 10 emaila = 10 kodova.
Probam email 1 kod ispravan odma dođe, probam drugi puta opet isti kod i tako jedno 3-4 puta, probam email 2 dođe odma novi kod, probam sa tim mailom par puta opet isti kod svaki put, tak da sam uspio dobiti samo 2 koda u mom slučaju 2 emaile = 2 koda, 10 emaila = 10 kodova.
No shit, Sherlock xD
Naravno, na 1 mail ide samo 1 kod... ;)
na guerilla mail napravis 60 minutni i samo kad stisnes na sliku utipkas mail i pritiskom na ime maila u gerilli stalno ga mijenjas i eto tako 10 puta
Sve radi, 5 kodova iskoristeno :)
Ja sam unio 4 koda, sve ispravno i prihvaceno. Dobio sam samo 1 tenk i 1 slot :((
Jeli ti palo na pamet da ga prodas prije?
Ja sam unio 4 koda, sve ispravno i prihvaceno. Dobio sam samo 1 tenk i 1 slot :((
A kaj si mislio, da ćeš imat 4 ista tenka u garaži? Pa uneseš kod, prodaš tenk..uneseš drugi, opet prodaš tenk...
A kaj si mislio, da ćeš imat 4 ista tenka u garaži? Pa uneseš kod, prodaš tenk..uneseš drugi, opet prodaš tenk...
Da se to može,nebih ja imao jednu T30,već njih 5 ;)
Koji je njima k*rac
Kad se hoću ulogirat na stranici da upišem kod otvori mi novi prozor u kojem se niš ne učita...
Je*o im ma*er pe*ersku.
Uspjeo se logirat nakon pol sata i kod radi, hvala svima...
Prvih pet kodova uneseno, sutra drugih 5
Nego ako imate problema kako imati različite na najbrži način mailove, samo odite ovdje: http://www.guerrillamail.com/
Provjereno radi. Već sam 5 kôdova dobio na taj mail servis u roku od 2 minute
Evo najbrži način kako sam ja išao:
1. Pokrenem browser
2. Pokrenem igru i ulogiram na account
3. Alt+tab na browser i otvaram u TAB-ove sve linkove koje trebam (computerbuild.de, wot.eu/ulogiran, guerrillamail.com)
4. Napravim neki random mail na guerrillamail.com
5. Stavljam random mail na computerbuild.de
6. Dobijem kôd i upišem na wot.eu
7. Alt+tab na igru i prodam tenk
8. Ponovim korake od 4 do 6
Ic dett simpl
evo unio sam 6 kodova thx ekipa-prodo 5 puta sebi i frendu
al sad mi javlja da nema vise kodova
ak neko ima jos koji pliz posaljite
enivej dobro je da se goldima kupuju slotovi jer da se kupuju za creditse,golde bi vidli jedino kad ih bi kupili ovak nemaju izbora nek ih pomalo dijelit
nemogu oni bit skrti kolko mi mozemo bit domisljati thx decki svima kaj ste aktivni u nalazenju rupa u njihovoj ekonomiji
nova medalja..gold digger uspjesno naso i iskoristio golde na netu i jos kupio nekaj u igri NA POPUSTU...
dajte mi recite kaj da radim s m6 da sto manje patim dok ne odem dalje
jer me nakon patnji sa m3 lee (bozja kazna za pravog gejmera) ocekuju patnje sa a-20 da otkljucam t34 i sa pzr 38nA za pzr 4
help please
p.s. pozdrav bandicu imam vise parkirnih mjesta nek ima on u cjeloj 1. zoni zahvaljujuci vama thx
evo opet radi iso sam do 10 sebi i frendu sutra kad se probudi ce vristat
ma zasluzil je ima 9 god i ja sam ga navuko na wot
a i vecinu na tom nesretnom m3 leeju expa mi je on zgrajndal
dobro ih je navuc dok su jos mladi...da mi ima ko igrat po danu na mom acc dok ja radim...expi idu a treba doc do is-4 i t30 i tu uzet od wota nekaj djabe
i da poseban pozdrav MrXleaderu jer smo se znali dobro zabavit ingame a i prestigo me u grajndanju(bumo vidli kakve budu ocjene na kraju polugodista)
5x slot po 150 je 750 golda
5x posada po barem 5 clanova po 100golda je 2500
racunam prosjek i cijene na popustu
plus i kv3 i is4 idu u veci tier i to je puno muke nestalo jer ga dobis za nizu cijenu i manje expa
i jos t34 premium tenk...neprocjenjivo
a moze se uzet i vise od 750k po tenku jer u neke ide oprema od 600k-vent,war.. znaci moze se i 850 uzet ak se pazljivo sve poslozi
jos da su mi 2-3 grajndera da to naprave po danu dok ja radim,pa svakom po mikicha...niko sretniji od mene
enivej pozz ekipa i vidimo se ingejm (EdgeBoy)
a kad sretnem djeda mraza poslacu ga u wg da hakira server sa kodovima i dobi admin pass pa da nam moze direktno giftat golde
moze jedan kod na pp...nemam srece....
eto još malo veselja za one koji imaju paypal ili kreditnu(ja sam naparavil sa paypalom i prošlo mi):
Znači idite na IGN stranicu registrirate se sa onom opcijom od 7dana free(morate dati svoje podatke od paypala),zatim idete na fileplanet i logirajte se sa accountom od IGN-a koji ste upravo napravili te na kraju kliknite na ovaj link i dobivate 7 dana premium,750 golda i m3 stuart.
VAŽNO: kad ste logirani na IGN-u obavezno maknite Auto Renew na svojem profilu u postavkama ili vam budu skinuli nakon 7 dana mjesečnu pretplatu za IGN!!!
SRETNO!!!
Dobio sam kod,ali nece mi primit.Kaze da je netocan.
Hint:Dok imate ovih 7 dana,uzmite King Arthur na Steamu besplatno ;)
Ign Prime,pa nadjite free game.
Ja nemogu nac na IGN ono da ne nastavljam pretplatu,itko moze pojasnit gdje je to?
Nasao sam.
evo opet radi iso sam do 10 sebi i frendu sutra kad se probudi ce vristat
ma zasluzil je ima 9 god i ja sam ga navuko na wot
a i vecinu na tom nesretnom m3 leeju expa mi je on zgrajndal
dobro ih je navuc dok su jos mladi...da mi ima ko igrat po danu na mom acc dok ja radim...expi idu a treba doc do is-4 i t30 i tu uzet od wota nekaj djabe
i da poseban pozdrav MrXleaderu jer smo se znali dobro zabavit ingame a i prestigo me u grajndanju(bumo vidli kakve budu ocjene na kraju polugodista)
5x slot po 150 je 750 golda
5x posada po barem 5 clanova po 100golda je 2500
racunam prosjek i cijene na popustu
plus i kv3 i is4 idu u veci tier i to je puno muke nestalo jer ga dobis za nizu cijenu i manje expa
i jos t34 premium tenk...neprocjenjivo
a moze se uzet i vise od 750k po tenku jer u neke ide oprema od 600k-vent,war.. znaci moze se i 850 uzet ak se pazljivo sve poslozi
jos da su mi 2-3 grajndera da to naprave po danu dok ja radim,pa svakom po mikicha...niko sretniji od mene
enivej pozz ekipa i vidimo se ingejm (EdgeBoy)
a kad sretnem djeda mraza poslacu ga u wg da hakira server sa kodovima i dobi admin pass pa da nam moze direktno giftat golde
hehe kaj da kazem ubio sam se ko konj i sada jos 30 k i 2 milje do T32,a ocjene bolje da ni ne spominjem hehe ali u 2 tjedna se da jos dosta ispravit xD
Ko prvi njegov je
CBSDE5AKN-7P75-958D
Nešta sam zabrljao kod upisivanja pa mi je suspendirano upisivanje kodova na 10 minuta xD