World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.348.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Joj,jedva cekam update v7.0 da izvadim Tigera iz garaze.

Jel mozda neko zna tocan datum updatea?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Rusi su vec apdejtani bi europski i americki serveri trebali biti sljedeci tjedan, iako im nista ne vjerujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ljudi radi ponovo ono za T-127 i 1 dan premiuma i stvarno možete unjeti 10 ključeva znači 10 dana premiuma i 5 slotova.

http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html

2 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Stranica im ne radi. Dal kako drukcije mogu kod ukucat?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Probaj kad ulaziš u tenkove odi na one poruke i trebalo bi ti pokazat stranicu.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo imam ja jedan viska pa ko prvi ugrabi

CBSDE2VTU-3V73-275Z

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ugrabio sam i aktivirao, hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

no probljemo, uzivaj :D

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Brzo, brzo, brzo!!!

CBSDE2YYK-5X45-637E

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedan kod viska.... pa nek uzme kom treba

CBSDE2WHZ-3A88-455B

0 0 hvala 0
15 godina
baxx kaže...

Evo ljudi radi ponovo ono za T-127 i 1 dan premiuma i stvarno možete unjeti 10 ključeva znači 10 dana premiuma i 5 slotova.

http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html

Fala uspio!{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

akcija, dobijes tenk i dan premiuma, mozes dnevno 5 puta prodat tenk i sveukupno 10 kodova upotrijebiti, znaci 10 dana premiuma i 1 700 000 kredita. Uzivajte

sorry nisam vidio da ima cijela rasprava o tome

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 19:13 (Duche).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Probam email 1 kod ispravan odma dođe, probam drugi puta opet isti kod i tako jedno 3-4 puta, probam email 2 dođe odma novi kod, probam sa tim mailom par puta opet isti kod svaki put, tak da sam uspio dobiti samo 2 koda u mom slučaju 2 emaile = 2 koda, 10 emaila = 10 kodova.

POSJETITE: http://www.speedtest.net/wave/d2d7601cbc23a8a8
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomek.75 kaže...

Probam email 1 kod ispravan odma dođe, probam drugi puta opet isti kod i tako jedno 3-4 puta, probam email 2 dođe odma novi kod, probam sa tim mailom par puta opet isti kod svaki put, tak da sam uspio dobiti samo 2 koda u mom slučaju 2 emaile = 2 koda, 10 emaila = 10 kodova.

No shit, Sherlock xD

Naravno, na 1 mail ide samo 1 kod... ;)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

na guerilla mail napravis 60 minutni i samo kad stisnes na sliku utipkas mail i pritiskom na ime maila u gerilli stalno ga mijenjas i eto tako 10 puta

Xc
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 21:19 (MrXleader).
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
World of Tanks

Sve radi, 5 kodova iskoristeno :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 21:06 (Ziga).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ja sam unio 4 koda, sve ispravno i prihvaceno. Dobio sam samo 1 tenk i 1 slot :((

Jeli ti palo na pamet da ga prodas prije?

WoT: BlackRainCRO
16 godina
Ziga kaže...

Ja sam unio 4 koda, sve ispravno i prihvaceno. Dobio sam samo 1 tenk i 1 slot :((

A kaj si mislio, da ćeš imat 4 ista tenka u garaži? Pa uneseš kod, prodaš tenk..uneseš drugi, opet prodaš tenk...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Ziga kaže...

A kaj si mislio, da ćeš imat 4 ista tenka u garaži? Pa uneseš kod, prodaš tenk..uneseš drugi, opet prodaš tenk...

Da se to može,nebih ja imao jednu T30,već njih 5 ;)

WoT: BlackRainCRO
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je njima k*rac

Kad se hoću ulogirat na stranici da upišem kod otvori mi novi prozor u kojem se niš ne učita...

Je*o im ma*er pe*ersku.

Uspjeo se logirat nakon pol sata i kod radi, hvala svima...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 0:30 (BIPS).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvih pet kodova uneseno, sutra drugih 5 {#}

Nego ako imate problema kako imati različite na najbrži način mailove, samo odite ovdje: http://www.guerrillamail.com/

Provjereno radi. Već sam 5 kôdova dobio na taj mail servis u roku od 2 minute {#}

Evo najbrži način kako sam ja išao:

1. Pokrenem browser

2. Pokrenem igru i ulogiram na account

3. Alt+tab na browser i otvaram u TAB-ove sve linkove koje trebam (computerbuild.de, wot.eu/ulogiran, guerrillamail.com)

4. Napravim neki random mail na guerrillamail.com

5. Stavljam random mail na computerbuild.de

6. Dobijem kôd i upišem na wot.eu

7. Alt+tab na igru i prodam tenk

8. Ponovim korake od 4 do 6

Ic dett simpl {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 0:47 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

evo unio sam 6 kodova thx ekipa-prodo 5 puta sebi i frendu

al sad mi javlja da nema vise kodova{#}

ak neko ima jos koji pliz posaljite{#}

enivej dobro je da se goldima kupuju slotovi jer da se kupuju za creditse,golde bi vidli jedino kad ih bi kupili ovak nemaju izbora nek ih pomalo dijelit

nemogu oni bit skrti kolko mi mozemo bit domisljati thx decki svima kaj ste aktivni u nalazenju rupa u njihovoj ekonomiji{#}

nova medalja..gold digger{#} uspjesno naso i iskoristio golde na netu i jos kupio nekaj u igri NA POPUSTU...{#}

dajte mi recite kaj da radim s m6 da sto manje patim dok ne odem dalje

jer me nakon patnji sa m3 lee (bozja kazna za pravog gejmera{#}) ocekuju patnje sa a-20 da otkljucam t34 i sa pzr 38nA za pzr 4

help please

p.s. pozdrav bandicu{#} imam vise parkirnih mjesta nek ima on u cjeloj 1. zoni zahvaljujuci vama thx{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

evo opet radi iso sam do 10 sebi i frendu sutra kad se probudi ce vristat{#}

ma zasluzil je ima 9 god i ja sam ga navuko na wot{#}

a i vecinu na tom nesretnom m3 leeju expa mi je on zgrajndal{#}

dobro ih je navuc dok su jos mladi...da mi ima ko igrat po danu na mom acc dok ja radim...{#}expi idu a treba doc do is-4 i t30 i tu uzet od wota nekaj djabe{#}

i da poseban pozdrav MrXleaderu jer smo se znali dobro zabavit ingame a i prestigo me u grajndanju(bumo vidli kakve budu ocjene na kraju polugodista{#})

5x slot po 150 je 750 golda

5x posada po barem 5 clanova po 100golda je 2500

racunam prosjek i cijene na popustu

plus i kv3 i is4 idu u veci tier i to je puno muke nestalo jer ga dobis za nizu cijenu i manje expa

i jos t34 premium tenk...neprocjenjivo

a moze se uzet i vise od 750k po tenku jer u neke ide oprema od 600k-vent,war.. znaci moze se i 850 uzet ak se pazljivo sve poslozi{#}{#}

jos da su mi 2-3 grajndera da to naprave po danu dok ja radim,pa svakom po mikicha...niko sretniji od mene

enivej pozz ekipa i vidimo se ingejm (EdgeBoy)

a kad sretnem djeda mraza{#} poslacu ga u wg da hakira server sa kodovima i dobi admin pass pa da nam moze direktno giftat golde{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

moze jedan kod na pp...nemam srece....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jura kaže...

eto još malo veselja za one koji imaju paypal ili kreditnu{#}(ja sam naparavil sa paypalom i prošlo mi):

Znači idite na IGN stranicu registrirate se sa onom opcijom od 7dana free(morate dati svoje podatke od paypala),zatim idete na fileplanet i logirajte se sa accountom od IGN-a koji ste upravo napravili te na kraju kliknite na ovaj link i dobivate 7 dana premium,750 golda i m3 stuart{#}.

VAŽNO: kad ste logirani na IGN-u obavezno maknite Auto Renew na svojem profilu u postavkama ili vam budu skinuli nakon 7 dana mjesečnu pretplatu za  IGN!!!

{#}SRETNO!!!{#}

Dobio sam kod,ali nece mi primit.Kaze da je netocan.

Hint:Dok imate ovih 7 dana,uzmite King Arthur na Steamu besplatno ;)

Ign Prime,pa nadjite free game.

This post is signed by Ivanoile
14 godina
zasto vi mjenjate mailove ja na isti dobivam razlicite kodove i radi
AMD u <3 Intel u 8===3
15 godina

Ja nemogu nac na IGN ono da ne nastavljam pretplatu,itko moze pojasnit gdje je to?                

Nasao sam.

This post is signed by Ivanoile
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 10:45 (ivanoile).
14 godina
neaktivan
ED63 kaže...

evo opet radi iso sam do 10 sebi i frendu sutra kad se probudi ce vristat{#}

ma zasluzil je ima 9 god i ja sam ga navuko na wot{#}

a i vecinu na tom nesretnom m3 leeju expa mi je on zgrajndal{#}

dobro ih je navuc dok su jos mladi...da mi ima ko igrat po danu na mom acc dok ja radim...{#}expi idu a treba doc do is-4 i t30 i tu uzet od wota nekaj djabe{#}

i da poseban pozdrav MrXleaderu jer smo se znali dobro zabavit ingame a i prestigo me u grajndanju(bumo vidli kakve budu ocjene na kraju polugodista{#})

5x slot po 150 je 750 golda

5x posada po barem 5 clanova po 100golda je 2500

racunam prosjek i cijene na popustu

plus i kv3 i is4 idu u veci tier i to je puno muke nestalo jer ga dobis za nizu cijenu i manje expa

i jos t34 premium tenk...neprocjenjivo

a moze se uzet i vise od 750k po tenku jer u neke ide oprema od 600k-vent,war.. znaci moze se i 850 uzet ak se pazljivo sve poslozi{#}{#}

jos da su mi 2-3 grajndera da to naprave po danu dok ja radim,pa svakom po mikicha...niko sretniji od mene

enivej pozz ekipa i vidimo se ingejm (EdgeBoy)

a kad sretnem djeda mraza{#} poslacu ga u wg da hakira server sa kodovima i dobi admin pass pa da nam moze direktno giftat golde{#}

hehe kaj da kazem ubio sam se ko konj i sada jos 30 k i 2 milje do T32,a ocjene bolje da ni ne spominjem hehe ali u 2 tjedna se da jos dosta ispravit xD

Xc
14 godina
meni sto se tice ocjena wot nije nist kriv, nego su je skola kriva sto wot nisam igra 1 misec.
AMD u <3 Intel u 8===3
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ko prvi njegov je {#}

CBSDE5AKN-7P75-958D

Nešta sam zabrljao kod upisivanja pa mi je suspendirano upisivanje kodova na 10 minuta xD

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice